Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ha leírnád, hogy pontosan honnan és mit akarsz formázni, biztosan lenne válasz is...
PetruZ
futtatás - cmd - ipconfig
vagy
jobbklikk a tray-ben lévõ hálózati ikonon - status - support fül
sziasztok

volna 1 kérdésem xp alatt hogy lehet megnézni az ip cimet
Sajna én nem értek hozzá,de érdekelne miért akarod törölni a dx9-et?Miért nem telepitesz rá egy másikat??Sokkal eccerübb lenne.Dx igyis ugyis kell a gépre.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

cicai
Sajnos igy sem tudom uninstalálni directX9-et a 98-röl és az
XP-röl se. Lehet,hogy mikor az uninstalt el kezdem a programom
belül csinálok valamit rosszul? Esetleg ebben tudnál segiteni?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

SZiasztok!
Hogyan lehet formátozni az XP-t? A win 98-al nem volt semmi gond de ez nem engedi magát. HA jól emlékszem olyat ír ki, hogy nem ismeri fel a karaktereket.... Köszi

marsu
marsu
Ez elég kényes dolog, milyen rendszer van fenn a C:-én
ricsi1
ha már formáznék..lenne egy olyan" terv is",hogy kéne még egy meghajtó csak az Internetnek,amennyiben megoldható

elõre is kiöszi

ricsi1
ez most lehet egyeseknek hülye kérdé lesz:

hogy kell leformázni a C: meghajtót?(van C és D )azt hallotttam ,hogy beteszem a CD-t és reboot onnan...nah ilyet én nm találok,ha simán restart akkor nincs olyan ,hogy formázás!
PLS help!
jah..internet beállításokat hogy lehet majd megcsinálni?

CSinálj egy olyan könyvárt.

cicai
Sziasztok!!

Segitség kéne a DirectX 9 uninstalálásában mert ez nekem nem sikerül sehogyan a 98SE és az XP-röl se. A Fotexnet-röl töltöttem le a pogramot.

A program segítéségével uninstallálhatjuk a DirectX 9-et.
A progaram az XP vagy .NET CD-t használja az eredeti DirectX 8 fájlok visszaállításához. Tömörítsd ki a fájlokat a C:\DXTEMP! könyvtárba. Mindenképpen ide csomagoljuk, majd futtassuk a UnDx9.bat-ot, amely uninstallálja a DirectX fájlokat SAFE MODE-ban.Nem hivatalos

Ilyen könyvtár, hogy C:\DXTEMP nem létezik.

köszönöm a segitséget.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Devids Pro
sztem nem lett hozzáadva egy partíció, havernál is volt ilyen van egy 20 gigás vinyója és látszott belõle 2 giga nem volt rendesen leparticionálva
PetruZ
Gondolom, OE-ben is van archiválás opció. Learchiválod, a pst fájlt elmented és kész. Újratelepítés után a pst megnyitható, mint személyes mappafájl. Hogy a címlista megmarad-e, azt nem tudom, nem vagyok benne biztos.
(A leírtak a fullos Outlook-ra igazak, az OE-t nem ismerem.)
fm
akkor nemtom,csak 1 tipp volt..én nem értek a lovakhoz

Az felismeri.

fm
és a bios?

Miért van az hogy egy 160gb-os vinyót az xp csak 120gb-osnak ismer fel?

fm
tehát új rendszert telepítek ma este,egy új winyóra. valszeg két partíció lesz,egy rendszer + 1 stb.

a kérdés már csak,hogy miként tudom megoldani,hogy megmaradjanak a levelezõpartnereim az OUTLOOK EXPRESS alatt, és a leveleim? plz hlp..thx

AZt nemtom feltenni,mert akkor nem jönnk át a bnetes war3 kreálások,hogy joinolni tudjak😞
Szal akkor inkább kibirom.
De az akadozástol a falnak megyek rettentöen.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Devids Pro
nekem is volt ilyen üzenetküldõ szarság felnyomtam xp-s tûzfalat azóta nemjön
PetruZ
Feltételezem, hogy a vinyó a legelsõ, szóval azzal ilyen tekintetben nincs gond. Nincs több tippem.
0. számu eszköz:
Ultra Udm mode 6
1. számu eszköz:
Ultra DMA üzemmod 2

ennyi.Amit ki tudok olvasni.

köszi.

PetruZ
Az elsõre: misterxp.uw.hu - Messenger kikapcsolása és eltávolítása
A másodikra: #4752
Van egy olyan dolog hogy "üzenetküldö" nemtom mi ez ,de napi 1-3 alkalommal jöna gépre üzenet,és szépen letesz mindent az asztalra kisméretre ,hogy olvassam el.SZal a kérdésem az lenne,hogy miként tudom,ezt kikapcsolni,mert rettentöen idegesit.
És még mindig akadnak a videok😞

Met
Van egy olyan progi, hogy TweakUI, azzal azt tiltasz le amit akarsz, pl. az asztal/jobbklikk-re elõjövõ ablak üres😊)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

0ppika
Ez talán nem ide tartozik

http://epica.nl

bizar
0ppika
A felhasználói fiókoknál állítsd át rendszergazdáról korlátozottra, akkor elvileg sokmindent nem enged csinálni a géppel.

PetruZ
Igen, mind az.
bizar
bizar
Itt van 1 kis KÉPKép

Sia Marsu,

Koszi szepen a segitseget. Otthon kiprobalom a frissitest!

Komesz
marsu
Nem ez a laster virus okozta próbléma.
Töltsd le innen a kb823980-x86-hun nevû fájt és telepitsd.

a próbláma megoldodik, ha nem elküdöm neked, iírj ide: [email protected]
bizar
Kösz azért!!

Sziasztok,

XP-rol probalok internetre (telefonos kapcsolat) felcsatlakozni. A problema, hogy kb. 1 perc mulva feljon egy ablak, hogy az NT AUTHORITY/SYSTEM kezdemenyezte a Rendszer leallitasat. Miert van ez? Rossz a serial? Koszi a tippeket!
fluga
sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy xp alatt, van e lehetõség a vezérlõpult (vagy annak részeinek) jelszóval védésre?

Köszi,
Fluga

fm
és ntfs?

PetruZ
Nálam dettó 80-as vinyó így van felosztva:
-C: 4 giga, csak XP, csak rendszerkomponensek telepítve, semmi más
-D: 1 giga, ide van irányítva a temp, az internet temp. files és a swap
-E: 3 giga, ezt csak letöltésekre használom
-F: 20 giga, csak játékokra
-G: 6 giga, minden felhasználói program itt van
-H: 20 giga, átmeneti tárak, CD íráshoz elõkészített cuccok, stb.
-J: 10 giga, mint a "H"
-K: a maradék (kb. 12 giga), ezt az emule kapta, mert annak sok hely kell a letöltéshez
Természetesen a H+J és a E+K összevonhatók lennének, de én jobban szeretem így, kisebb egységekben; kevésbé darabolódik és jobban elkülöníthetõ.
mindkét vezérlö Udma-n van szal nics mit állitsak rajta.

Lehet ,hogy azt nem szereti,hogy 1 ide kabelen van a CdRom-mal???

0ppika
Itt van egy pl:
VHCQG/JC2Q9/J4K36/CVFDK/KDT3J

0ppika
Mit kéne a BIOS-ban csinálnod?
Az XP CD-rõl boot-olj és telepítsd.
Nyilván az internetet és minden mást is újra be kell állítani/telepíteni.
Szerintem nem kell serial (legalábbis az enyém még soha nem kérte).

bizar
Please Help!
-Ha ujra telepítem a WINDOWS-t akkor a BIOS-ba mit kell csinálni?
-és ha ujra telepítem akkor az internet beállításokat is ujra kell beállítani?
És az utolsó:
-Nem tud valaki hozzá SERIALT?
elõre is kösz!!!

0ppika
Az XP-nek csinálj egy 4-5 gigás partíciót, a többi maradhat egyben szerintem.
NTFS.

fm
hell..adott egy maxtor 80GB-os winyó,frissen vásárolva. winXP kerül majd rája. a kérdésem: osszam fel egy rendszer és egy games,mp3 stb partícióra? jobb lesz így,vagy hagyhatom egészben is?
ntfs vagy fat32 legyen véleményetek szerint? elõre is köszönöm a válaszokat..

PetruZ
Ez igen-igen lassú. Nálam emule közben is 13-14 ezer körül mozog, emule nélkül akár 35-40 ezerre is felkúszik (Maxtor 80 gigás, 8 mega cache, ATA133). Az Eszközkezelõben nézd meg az IDE/ATAPI csatlakozóknál az Elsõdleges IDE (gondolom, erre van dugva a vinyó)-nél, hogy milyen UDMA módban mûködik.
Hát ugy mindkettö jo lenne.

A lényeg hogy kikapcsoltam a gyors irás-t.De semmi hatása sajna😞(
Ugyan ugy megakadozik a film mint eddig.5mp-enként akad eggyet,de a hang megy tovább.

Nem tudom letörölni, automatikusan visszamásolja magát.
Beszarás...

ricsi1
#4738 senki?!

Az. De nem használ, mert ha kilépek a Windows Media Player könyvtárából (ami látszólag üres a törlés után) és visszalépek, újra ott van vagy 8 db file. Hogy a nyavajába lehet letörölni ezt a xart? Mert most néztem egy képet, és azon magyar XP-n angol WMP van, nekem is így kéne.