Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy
jobbklikk a tray-ben lévõ hálózati ikonon - status - support fül
volna 1 kérdésem xp alatt hogy lehet megnézni az ip cimet
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
XP-röl se. Lehet,hogy mikor az uninstalt el kezdem a programom
belül csinálok valamit rosszul? Esetleg ebben tudnál segiteni?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hogyan lehet formátozni az XP-t? A win 98-al nem volt semmi gond de ez nem engedi magát. HA jól emlékszem olyat ír ki, hogy nem ismeri fel a karaktereket.... Köszi
elõre is kiöszi
hogy kell leformázni a C: meghajtót?(van C és D )azt hallotttam ,hogy beteszem a CD-t és reboot onnan...nah ilyet én nm találok,ha simán restart akkor nincs olyan ,hogy formázás!
PLS help!
jah..internet beállításokat hogy lehet majd megcsinálni?
Segitség kéne a DirectX 9 uninstalálásában mert ez nekem nem sikerül sehogyan a 98SE és az XP-röl se. A Fotexnet-röl töltöttem le a pogramot.
A program segítéségével uninstallálhatjuk a DirectX 9-et.
A progaram az XP vagy .NET CD-t használja az eredeti DirectX 8 fájlok visszaállításához. Tömörítsd ki a fájlokat a C:\DXTEMP! könyvtárba. Mindenképpen ide csomagoljuk, majd futtassuk a UnDx9.bat-ot, amely uninstallálja a DirectX fájlokat SAFE MODE-ban.Nem hivatalos
Ilyen könyvtár, hogy C:\DXTEMP nem létezik.
köszönöm a segitséget.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
(A leírtak a fullos Outlook-ra igazak, az OE-t nem ismerem.)
a kérdés már csak,hogy miként tudom megoldani,hogy megmaradjanak a levelezõpartnereim az OUTLOOK EXPRESS alatt, és a leveleim? plz hlp..thx
Szal akkor inkább kibirom.
De az akadozástol a falnak megyek rettentöen.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ultra Udm mode 6
1. számu eszköz:
Ultra DMA üzemmod 2
ennyi.Amit ki tudok olvasni.
köszi.
És még mindig akadnak a videok😞
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://epica.nl
Koszi szepen a segitseget. Otthon kiprobalom a frissitest!
Komesz
Töltsd le innen a kb823980-x86-hun nevû fájt és telepitsd.
a próbláma megoldodik, ha nem elküdöm neked, iírj ide: [email protected]
XP-rol probalok internetre (telefonos kapcsolat) felcsatlakozni. A problema, hogy kb. 1 perc mulva feljon egy ablak, hogy az NT AUTHORITY/SYSTEM kezdemenyezte a Rendszer leallitasat. Miert van ez? Rossz a serial? Koszi a tippeket!
A kérdésem az lenne, hogy xp alatt, van e lehetõség a vezérlõpult (vagy annak részeinek) jelszóval védésre?
Köszi,
Fluga
-C: 4 giga, csak XP, csak rendszerkomponensek telepítve, semmi más
-D: 1 giga, ide van irányítva a temp, az internet temp. files és a swap
-E: 3 giga, ezt csak letöltésekre használom
-F: 20 giga, csak játékokra
-G: 6 giga, minden felhasználói program itt van
-H: 20 giga, átmeneti tárak, CD íráshoz elõkészített cuccok, stb.
-J: 10 giga, mint a "H"
-K: a maradék (kb. 12 giga), ezt az emule kapta, mert annak sok hely kell a letöltéshez
Természetesen a H+J és a E+K összevonhatók lennének, de én jobban szeretem így, kisebb egységekben; kevésbé darabolódik és jobban elkülöníthetõ.
Lehet ,hogy azt nem szereti,hogy 1 ide kabelen van a CdRom-mal???
Az XP CD-rõl boot-olj és telepítsd.
Nyilván az internetet és minden mást is újra be kell állítani/telepíteni.
Szerintem nem kell serial (legalábbis az enyém még soha nem kérte).
-Ha ujra telepítem a WINDOWS-t akkor a BIOS-ba mit kell csinálni?
-és ha ujra telepítem akkor az internet beállításokat is ujra kell beállítani?
És az utolsó:
-Nem tud valaki hozzá SERIALT?
elõre is kösz!!!
NTFS.
ntfs vagy fat32 legyen véleményetek szerint? elõre is köszönöm a válaszokat..
A lényeg hogy kikapcsoltam a gyors irás-t.De semmi hatása sajna😞(
Ugyan ugy megakadozik a film mint eddig.5mp-enként akad eggyet,de a hang megy tovább.
Beszarás...