Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt könnyen meg tudod nézni a vezérlõpultban, egyébként a megszakítás-kérelem sávjainak kiosztása (bár kötve hiszem ezt xp-nél, ez inkább win95-re volt jellemzõ) az oprendszer feladata.
Én mindkettõvel megvoltam elégedve és könnyen kezelhetõek..
Most éppen Norton Internet Security 2004 -et (angol) használok és naon Cool!
Érdemes ezeket kiprobálni.
A #4801-ben leirt kekhalal problema meg nem oldodott meg. Mivel annyira veletlenszeruen tortenik, csinaltam memtest-et, minden o.k. A masik furcsasag, hogy az MSI monitoring progijat hasznalva az alaplapi 3.3V-os feszultseg gyakran leesik 3.1V ala is, mig az 1.5V 1.2-1.3V korul jar. Nem lehet ez oka a veletlenszeruen elojovo kekhalaloknak??
Masik kerdes: Neha a kek halal soran a STOP() uzenetben IRQL=2 szerepel. Nem tudjatok, hogy ez milyen eszkozhoz tartozik? A BIOS-ban csak 3-tol 11-ig lehet allitani manualisan az IRQ line-t.
Koszi a valaszokat elore is!
Sokféle létezik, ha még nem raktál fel ilyet akkor épp itt az ideje. Az Xp tûzfalát kapcsold ki nyugottan. Az egy nudli. Nálam a NORTON rendszere fut.
Nincs vele gondom.
Az a lényeg, hogy valami normálisat válassz és ne egy névtelen kis gagyit.
Kompatibilis legyen a rendszereddel.
És ami fontos tudd kezelni.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
ASUS P5Q, Intel Core2 Duo E8400 3,0 GHz, ATI Radeon4850, 4GB DDR2, 2x500GB Hdd
Melyik az
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hibakód 0x81000370
Ez mi?
Hogyan tudnám javítani?
Szerintetek melyik a legjobb virusírtó Xp hez
És melyik a legjobb tûzfal Xp hez
Köszi a segítséget! Talán nem a swen volt, hanem más, de a hiba hasonló képpen jön elõ, megnéztem a regisztrációs adatbázist és egy realupd.exe fil-ra van minden futtatható állomány irányítva. Ezt a vírusirtó a frissítés után leírtotta, ezért adja a hibaüzenetet a Windows. Egyébként Kaspersky féle vírusírtót használok, 2 naponta frissítem mostanában. A report filet felülírja, nemtalálom, hogy akkor miket talált, de a legutolsó bejegyzés szerint pl.:
C:\Program Files\Internet Explorer\ddroupua.exe Infected TrojanDownloader.Win32.Small.ia
C:\Documents and Settings\...\Temporary Internet Files\Content.IE5\BLLGOF2F\main<1>1>.chm/stream Infected TrojanDownloader.VBS.Psyme.w
C:\Program Files\Internet Explorer\update.exe Infected TrojanProxy.Win32.Mitglieder.as
C:\WINDOWS\loadnew.exe Infected TrojanDownloader.Win32.Small.hg
Ezen vírusok voltak. A shell parancs, pedig ide mutat:
"C:\WINDOWS\System32\realupd.exe" -run "%1" %*
Most próbálom helyre állítani, kösz mégegyszer! Bocs a hosszért! 😊
tud valaki segiteni abban hogy megvan osztva a netem routerrel és azt szeretném hogy láthassuk a másik vincsi-ét és azon az adatokat ezt hogy lehet xp-van mindkét gépen
üdv:bob

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Talán többet tudok segíteni, ha ismerem a vírusírtód.
Ez minden programomra bejátszik, természetesen a programok ott vannak a helyükön. Dos Navigátorból viszont elindulnak a progik, vagy ha más alkalmazásból hívom be a másik programot (pl. Outlookban linkre bejön az Explorer, de ikonból indítva hibaüzenet) Az EXPLORER.EXE-m, mint parancsértelmezõm esetleg ferõzött lenne? Vírusirtóm frissítettem, valami féreg volt talán, amit lepusztítottam, de azóta nem tudok indítani semmit. Nem akarok újra installálni, segítsen valaki please!!! Kösz!
tud valaki segiteni abban hogy megvan osztva a netem routerrel és azt szeretném hogy láthassuk a másik vincsi-ét és azon az adatokat ezt hogy lehet xp-van mindkét gépen
üdv:bob
Hol tundnám letölteni(googléba már próbáltam)?
Tudtok -e ajánlani valami hasonló progit?
Elõre is köszi a válaszotokat
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
7.csíkra tölti be,és amikor bekapcsolom a gépet berreg.szoval ugyanaz
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Kicsit furcsállom a következõ dolgot:
Új gép: 2500+,2*256DDR 400, 80-as 7200-es SEAGATE vinyó.
Amikor az XP bootol 8. csíkra van bennt, és még ott is kb 1-2 percig töltögeti a dolgokat.
És sokat berreg.Miért van ez?
XP Prof amiben benne van az SP1
aki tudna segiteni hogyan hozhatnam vissza adatok pls segiccset mert fontos lenne.
xp telepítés .. cd betesz ... partició töröl amelyiken XP volt .. és utána partició létrehoz .. aztán arra feltenni NTFS re akár gyors formázással ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Különben ha az XP-bõl másoltam ki driverokat azt majd felismeri a 98-as?
nem igazán kezelik.
Felul írni a directx9-est nem lehet a 8-sal.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Bizonyos alkalmakkor az XP-m eljatsza a kekhalalt. Altalaban jatek kozben, de van, amikor CD -> HDD masolas (pld. jatek installalasa) kozben is. A hibauzenet mindig ugyanaz: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Probaltam ujratelepiteni az XP-t, fentvannak a legujabb driver-ek, sajnos, eredmenytelenek voltak a kiserleteim. Nagyon orulnek, ha adnatok egy-ket tippet, mikent lehet orvosolni a problemat. A konfig:
- MSI 845 PE MAX-L alaplap
- Intel P4 2.66 Ghz (533 FS😎proci
- 2*256 MD DDR RAM (Samsung)
- 80 G Seagate Barracuda IV.
- Powercolor ATi Radeon 9600 Pro 256 Mb RAM
- LG DVD ROM
- LG CD iro
Elore is koszi a segitseget!