Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A C:-n van a swap ahol a windows.
A kezdeti és a max is 1024.
Ez sok?
Úgy tudom, a SWAP mûködése és a memória foglaltsága között nincs összefüggés. A lényege az, hogy többfelhasználós rendszerekben a memória tartalmának ki-be másolásával (háttértárra) a lényegesen gyorsabb memóriát használhatóbbá teszi bizonyos idõszeletenként.
-winampa: ez a WinAMP Agent, aminek semmi gyakorlati haszna
-tca vagy tcm: Ez gondolom a Moo féregvédõ. Ebbõl az egyik maga a monitor (azt hiszem, a tcm), a másikban bizonytalan vagyok. A monitor biztosan kell (ha használod).
-nerocheck: Azt hiszem, csak frissítéseket ellenõriz. Felejtõs, néha felnézel a honlapjukra és kész.
-daemon: A Daemon Tools drivere. Nem szükséges autorunba tenni, normálisan is futtatható és egyébként is megõrzi a legutolsó mount-ot (ha nem fut, akkor is).
-acrobat assistant: nincs rá szükség, ha pdf-et konvertálsz, akkor magától is elindul
-adobe gamma loader: mint fent
-microsoft office: ha ez a toolbar akar lenni, akkor lelõhetõ (szerintem haszontalan), ha a filekeresõ indexelõje, akkor azonnal lelövendõ, iszonyú galibákat tud okozni, ha beindul
-winzip: nincs rá szükség, hogy automatikusan fusson, ha kell, külön is el lehet indítani
Amit nem tudom, micsoda: avgcc32 (valami antivírus?), helper (Audigy2 kártyánál van hasonló), archem, thguard, rmctrl (a neve alapján valami Remote Control-nak tûnik -> nagyon gyanús!), optimize ccapp (???), msmsgs (ez talán a Messenger akar lenni, ha az és nem használod, akkor lelõhetõ), intervideo (valami codec-nek tûnik, ha az, akkor lelõhetõ)
Ami biztosan kell: ctfmon (a rendszer része)
A gyanús dolgoknál nézd meg, hogy pontosan milyen útvonalról indulnak el. A szolgáltatásoknál is nézd meg, mik azok, amelyek a gép indulása után started-ben vannak.
Automatikus inditasok: mixer, avgcc32, winampa, helper, archem, THGuard, tca, tcm, rmctrl, NeroChek, daemon, istsvc, optimize ccApp, ctfmon, msmsgs, Acrobat Assistant, Adoba Gamma loader, Intervideo, Microsoft office, winzip.
S ezek mind ki vannak pipálva. Melyeket érdemes/kell kipipálni/meghagyni?
Tudtok olyan progikat mondani mely frissiti, gyorsitja, kitisztitja sz xp-met?
(service pack 1 fent van, ad-aware-t + spybot-ot használok tisztogatásra)
Ahogy én szoktam csinálni: csinálok egy kisméretû (max. 2 giga) nem extended (nem logikai) partíciót valahol a diszken és a swap-ot csak erre engedélyezem, a többirõl letiltom (Settings - System - Advanced - Performance - ...). A swap méretét az álmoskönyv szerint a fizikai RAM memória 2-2.5-szeresére optimális állítani úgy, hogy a minimum és a maximum érték megegyezik (ez az M$ ajánlás is), de 256 mega, vagy afelett elég a memóriával megegyezõ méret is (vagy amit a "Recommended" mezõben feltüntet). Így mivel a swap önálló partícióban van, semmi sem zavar bele és ha egyszer létrejött, többé már nem töredezik szét (ami nagyban javítja az írási/olvasási sebességet is).
Ki hogyan használja a SWAP file-t?
Mert nekem sokat "berreg".
Hallottam egy progirõl, amelyik nem enged swap-et csinálni amíg van "sima" RAM.
Nem tudja valaki melyik ez a progi?
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
írtam. Hiányzott egy T
talán a RAR-hoz lehetne hasonlítani.
Megnyitsz egy becsomagolt fájlt, amibõl elvehetsz, vagy
hozzáadhatsz részeket anélkül, hogy kicsomagolnád.
Most, hogy ez károsítaná a fájl szerkezetét, hát nem tudom!
Talán elolvassa kérdésed aki ért is hozzá, sajnos én már
kiöregedtem a szám.tech-bõl. Nem bírom már követni ezt a rohanást 😞
talán a RAR-hoz lehetne hasonlítani.
Megnyitsz egy becsomagolt fájlt, amibõl elvehetsz, vagy
hozzáadhasz részeket anélkül, hogy kicsomagolnád.
Most, hogy ez károsítaná a fájl szerkezetét, hát nem tudom!
Talán elolvassa kérdésed aki ért is hozzá, sajnos én már
kiöregedtem a szám.tech-bõl. Nem bírom már követni ezt a rohanást 😞
Nem látta valaki valahol a Win XP SP2 2120 2in1-est.
Megigértem a CPU-mnak hogy felteszem neki.
Köszönettel a jótevõimnek!
hozzáadás opcióval, vagy az egérrel behúzod a hozzáadni kívánt mappát vagy fájlt és mentés. Ha nincs meg a két
progiból egyik sem, lásd Devids Pro #4880-as üzenetét, azzal
a kiegészítéssel, hogy a CD "label" nevét se felejtsd el
lejegyezni, majd az új kiírásnál visszaírni, mert gondot
okozhat, ha installálásnál keresi a program. A CD védelemrõl
már nem is beszélve.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
köszi
Akkor ennek semmi köze az OP rendszerhez.
Hardver probléma lehet.
Videókártya, monitor,stb.
Mozgasd meg a csatlakozókat.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://epica.nl
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
adott egy WinXPPro egy tartományban egy LAN-on és ua. LAN-on, de az adott tartományon kívül Mshome csoportban egy WinXPHome. A LAN szerver egy Win2003. Hogyan tudom a Home-ot láthatóvá tenni a hálózaton a Pro számára?
Köszi
Rosco
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Most raktam fel egy 2004-es macaffet kiváncsi vagyok mit alakit majd ezzel.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
V9ykn8_TZL0
van egy kis problémám😞 felraktam a nerot aztán ujraindítittam a gépet de utána már tnem látta a gépem a cs meghajtóim hiába indítgattam újra szedtem le a géprõl a nerot nem találja õket ....a hardwer kezelõnél ezt írta ki:
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
Tudtok valamit segyteni?!!!
tud valaki segiteni hogy windows commander-ben szeretnék ftp-ni de vezt irja ki hogy port parancs hibája eddig ijet nem irt még ki ezt hogy javitsam,azota irja ki hogy lefuttatam az antitrojan nevü progit
Légyszi segítsetek! A gépemen kijön egy ablak, hogy x sec mulva ujraindol az lsass.exe fajl miatt.
Ezt a fajlt nem tudom letorolni, mert fut, de bezárni sem tudom, mert kritikus rendszerfolyamat.
Mit tegyek?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
De sajna a panda tényleg nem engedi át a pinget,pedig be van elvileg állitva neki,hogy allow legyen.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

A panda felfogja ezt a szotyi férget a mcaffe viszont nem.Lehet be kellene szerezzek egy ujabb kiadást belöle😊
Merthogy ahogy elnézem leirtani sajnos nem lehet!😞
És azért majd kiprobálom azt a bitdefendert is holnap.
http://www.bitdefender.com/
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Eddig a panda tüzfal volt fenn,de szotyi volt,mert nem lehetett pingelni miatt igy nem tudtam kreálni játékot!
Leszedtem és feltettem helyette a mcaffe tüzfalat,és ma reggel elkezdte a baromságait.
Fenn van mindkét microsoft által ajánlott Blaster elleni okosság,de szar sem érnek!!Nem értem mi haszna akkor.
Egy lsass.exe(windows/system32/) nevü fájl okosit nálam,ha jol sejtem mert mindig ezzel van a baj.Sajna törölni nemtom,pedig probáltam😞
Ugyhogy már teljesen nincs ötletem😞
De találtam a mirosofton valami szotyi progit ami elvileg használ ellene.Feltettem remélem jo lesz.
És van fenn rendes tüzfal,ugyhogy nem oltogatni kellene hanem segiteni!!

VAn valami uj Blaster tipusuvirus ami ugyanazt csak más patch kell neki???
Valaki plz help,mert ez igy nagyon gáz!!