Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Örök hálám!
he!
faszfejkém!
szar 3.11-eddel mennyé a fenébe!
AZ!
Ilyenek mint te nem valók a fórumra!
Ha kikapcsolnáma gépemet akkor leállitja a winyot aztán elkezd ujra bebootolni.Ujrainditáskor is ez van winyo kikapcs és ujraindul,de minden inditáskor indulna a scandisk,mert hogy nem szabályosan lett leállitva.Mi a fene baja lehet ennek???
winxp-m van.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Van 2 db uolyan winyo (80GB maxtor akarmi)
a master: NTFS, a slave Fat32. A problema, hogy diskcleanupnal a C: kb 15 PERCIG! is elszarakodik mire kiadja a kisablakot, rajottem, hogy a "compress old file" miatt van. Ez mi a. En ilyet nem x-eltem installkor. Ez valami virtualis tomorito, mint a drivespace? ossze vissza valtozik a szabad terulet, de altalaban csokken. ures hely a C:-n 1.5 GB -> MS Halo uninstall (kb 1.5GB a savekkal) -> ures hely 2.5GB masnap bootolas utan Ures hely 1.68 GB -> Minden TEMP stb torlese -> Ures hely 1.69 GB, -> Discleanup, Compress Old File=25,150KB (25 MB?)-> lefut KB 4ORA alatt, eredmeny : Compress Old Files=58,602KB (58MB ?, az nem lehet!) Ures hely : 8.40GB (ez viszont orvendetes). Hogyan lehet megszabadulni ettol. Ugy vettem eszre, hogy lassitja a rendszert, de lehet, hogy nem ez. Az viszont idegesito, hogy soha nem tudom mennyi szabad helyem van. a Slave winyon nincs ilyen compress old files, es masodpercek alatt vegez a diskcleanuppal.

elore is koszi.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Win 3.11 hez kéne TCP/IP protokoll telepítõ fájl.
XP vel próbáltam összehozni gépet NetBeui n, de semmi hatása nem volt..
*hihi ** *
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A hiba még mindig fenn áll. 😞((
És észrevettem mégegyet.
Semmilyen FTP-re nem tudok csatlakozni, pedig pár napja még tudtam. 😞(
Próbáltam már már Windows Commander-rel és FlashFXP-vel is.
Pls segítsetek, a tököm ki van már az XP-vel, 98-al soha nam volt ennyi bajom!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Képek mappa megnyit---> jobb klikk---->Nézet--->Ott pedig kiválasztod azt ami nem filmszalag!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
WinXP, képeket tartalmazó mappákban az oprendszer automatikusan filmszalag nézetet állít be, pedig én azt nem akarom, mit tegyek? Hol lehet átállítani hogy a miniatûrök nézet legyen az alapértelmezett?
Elõre köszi!!!!!

Windows XP-ben a mappákban bal oldalon van egy csík (talán böngészõsávnak hívják) ahol mindenféle infó ill mûveletek parancsai jelennek meg, ezt szeretném kikapcsolni. Ezt a '98-ban simán ki lehetett kapcsolni a nem webes megjelenéssel úgyemléxem, de az XPnél sehol (a súgóban sem) találok ezzel kapcsolatban semmit.
Elõre köszönöm a segítséget.
XP-m van és egy csomó programot nem tudok telepíteni.
Amikor még frissen volt feltéve az oprendszer, akkor még mûködött.
Az a baj, hogy rákattintok kettõt egy telepítõre (Setup.exe), kb. 5mp-ig látni a homokórát, aztán megint a normális nyílat látni és bármennyit várok, nem történik semmi!
Pls, segítsetek, rohadt sok cuccot nem tudok telepíteni! 😞(((
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Korlátozottan (csak néhány elemre) van rá egy egyszerû módszer: a "Documents and Settings\<te neved>\SendTo" mappában lévõ linkek mindig megjelennek a context menü "Send to" almenüjében.
Egyébként pedig a registry-ben minden fájltípushoz egyedileg van definiálva minden context elem (is), a hkey_classes_root alatt. Babrálása csak fokozott óvatossággal, mert könnyen el lehet rontani a fájltípusok kezelését!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A "recent list" a "Documents and settings/<neved>/Recent"-ben van.
A baj az, hogy hozzáértés nélküli leállítgatásokkal totálisan fejre lehet állítani az egész rendszert, szóval ha nem vagy biztos valamiben, inkább kérdezd meg itt.
Van valakinek valamilyen ötlete hogy miért nem tudom uninstallálni a NAV2004-et?
Addig állitgattam az XP-t hogy Norton Antivirus 2004 nem akar indulni. Sõtnem is tudom uninsattálni/ujratelepiteni sem Valami instops.dat flie-t nem talál
Hogyan tudom leszedi?
Valamint várni kell egy csomó mig az internetre fel lehet csatlakozni (ADSL-em van), ezen lehet változtatni?
A 3a-nál, hogy érted azt hogy ami started állapodban van?
Honnan tudom hogy melyik van abban az állapotban?
Tehát ha ezeket a started állapotúakat benthagyom s a többit kikapcsolom akkor nem omolhat össze a rendszer?
Most már igen, ezen van a hangsúly, kezdetben, mikor létrehozták a swapot, akkor a többfelhasználós rendszer memória-tehermentesítésére alkották meg./szerintem/
rmctrl - a windows/system32/rmctrl.exe - igy gondolom fontos lehet -> nekem nincs ilyen az XP-mben!
helper- ez is a windows/system 32-ben található -> ez sincs!
alchem- windows/alchem.exe- gondolom ez is fontos -> ez sincs!
Ezek azért gyanúsak, mert elvileg semmilyen normális telepítõprogram nem pakol a windows könyvtárba ide exe-ket.
2. Nem lesz folyamatos ellenõrzésed, csak akkor, ha kézzel indítod el.
3.
a, Ami started állapodban van, csak az érdekes.
b, Elég jó eséllyel hanyattvágódik a rendszered. :]
Ha tudsz angolul, nagyon ajánlott átnézni a www.blackviper.com-ot!
A 2K/XP vonal (és fõleg az XP) már teljesen újraírt memóriakezelést tartalmaz, amit a háttérfolyamat vs alkalmazás optimalizáló váltóval mûködik. Az elõbbi esetén többet swappel, az utóbbinál inkább csak taszkváltás esetén.
Amit nem tudtál micsoda:
thguard- anti trojan progi- ezt is kilövöm
avgcc32- az AVG virusirtóhoz kapcsolodik- lelövöm
intervideo- DVDlejátszó ezt is lelövöm
rmctrl - a windows/system32/rmctrl.exe - igy gondolom fontos lehet
helper- ez is a windows/system 32-ben található
alchem- windows/alchem.exe- gondolom ez is fontos
optimize- valmi internet optimize (program files-ban)
ccApp- program files/common files?
1 ezek közül melyiket lõjem ki?
2 ha a virusirtókat kilövöm az mit jelent?
3 a szolgáltatásoknál felsorolhatatlanul sok alaklmazás van: ezek közül melyek a fontosak, melyeket érdemes meghagyni, ha itt kikapcsolok valamit az mit eredményez?