Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy nagy problemam xp alatt, tegnap ota ha elinditom az xp-t, akkor utanna veletlenszeruen tadam-tidam csipogast hallat a fejhallgatoba veletlenszeru idopontokban, van hogy egymas utan tobbszor is, aztan fel oraig semmi, de minden alkalmazas futtatasa kozben hallatszik (persze game kozben is) es ilyenkor egy toredekmasodpercre meg is all az egesz xp a ket csipogas kozott, mintha fagyna. Nemtom mitol lehet, valoszinuleg a netrol kaphattam el valamit, de fprot szerint nincs virusom, a spybot szinte semmit se talalt, a spy sweeperrel meg leszedtem mindent amit csak talalt.
Valaki talakozott mar hasonloval? Ha igen, akkor ossza meg velem, hogy hogy lehet megszabadulni tole (mert irtora idegesito tud lenni), vagy ha valakinek van valamilyen otlete, xp-t nem igazan szeretnem ujrarakni.
Elore is koszonom a segitseget.
A Norton rendszer az jó, de az ilyesmi "hijack" ellen nem védenek.
Olvasd át a vírus topicot.
Találsz bõven megoldást.
Két progi a vírus topicban: #353
tuti megoldja!
Telepítsd fel mind a kettõt.
Elsõ a SpySweeper legyen frissíted a netrõl (csak az adatbázist) safe mód!!! és lefuttatod.
A hijackthis (safe mód) is nagyon profi erre a célra!
DE NEM LÁMA KEZEKBEN!!!
Ne törölj (fix) mindent amit kilistáz!
Csak ami nem oda való!
A spy-bot meg az ad-aware két viccprogi!!!
semmire nem jó! (magánvélemény)
A SpySweeper talál utánuk bõven szemetet!
De ha mégis újra rakod a rendszert akkor én ezeket ajánlom.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
kérdés: milyen progikkal tudom megelõzni,hogy a friss rendszerem ne menjen tönkre ezek a hülyeségek miatt? köszi
a cache átállításával nem igazán megy..
*hihi ** *
De ha az "ISASS.EXE" = isass.exe és nem LSASS.exe
akkor az gyanús.
Vírusírtó?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Miért van az,hogy az ISASS.EXE,CSRSS.EXE és
a SERVICES.EXE állandóan I/O mûveleteket végez
a vinyón?
Nagyon zavaró hogy állandóan villog a vinyó LED-je.
Elõzõ telepítésnél valamivel megszüntettem,csak
azt nem tudom mivel.
ötleteket várok!
Elõre is köszi
Alapbõl ha rámegyek a kikapcsolásra, akkor kikapcsolja teljesen, viszont ezzel csak leállítja a progikat, meg a "kérem kapcsolja ki" szöveget nyomja.,
*hihi ** *
Mi az oka ennek és hogy segíthetek rajta?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
*hihi ** *
persze lehet linuxról is, csak az macerásabb út.
*hihi ** *
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Kikerülni, feltörni, stb.
Egy tanár kérdezte, jó lenne, ha válaszolna, aki tud. Elõre is köszi!!!
*hihi ** *
Milyen progival próbáltad?
http://epica.nl
átmásolni egyik géprõl egy másik teljesen ugyanolyanra...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De ha nem ugyan olyan a 2 gép alkatrésze akkor cseszheted, mert keresni fogja a régi alaplapot stb.
Több idõbe fog kerülni leszedni a régi drivereket és az újjakat felrakni, mintha a wint húztad volna fel.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
azt szeretném megtudni, hogy xp-t hogy lehetne átmásolni egyik wincsirõl egy másikra?
ghostolva próbáltam, de úgy nem ment.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Nem tudom, hogyan lehetne visszabillenteni, ehhez a gép elõtt kellene ülnöm, hogy lássam.
A méretet én biztonsági okokból vettem egy gigára, mivel az XP 512 mega memóriára alapból valami 770 megás fájlt javasolt. Beállítottam fix méretre, 980 megára, csak erre a partícióra és ennyi. Nem töredezik szét, szép, folyamatos a fájl, így gyorsabban is mûködik.
*hihi ** *
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de tuti hogy van mert mielött feltettema win xp-t azelötti is leszedte és fel ir rakta magátol...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mostanában már nagyon sok Crac-kelt XP telepítõ van ami az SP1 et is tartalmazza és aktiválni sem kell ( én az elmúlt hónapokban 2 félévelvel is találkoztam ). Ha régi CD van SP 1 nélkül, akkor alapból nem megy fel rá az sp1. akkor bele kell nyúlni a regeditbe és egy új key-t adni neki. ( vannak rá leírások a neten + talán crac-kek is amik ezt megcsinálják )utána már fel megy rá az sp1. De azért fontold meg: ( ha anyagilag kibírnád ) XP home a botban 28000 Ft és utána nem kell parázni.
----------
Tmate6!
Sztem ez nem igaz, sõt hülyeség.
Elõtte viszont érdemes scandisk-elni is.

teljesen ugyan olyan konfigot lehet.