Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://epica.nl
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A múlt hétvégén szombat este kikapcsoltam a gépet, majd vasárnap reggel szembesülnöm kellett aténnyel, hogy a D partíciom szõrén-szárán eltûnt. Valószínûleg inaktívvá vált, dehogy miért,arról fogalmam sincs. Feltettem a partition magic 8.0-t de nem nagyon szeretnék belekontárkodni a dologba. A gépet két hete telepítettem újra, a D meghajtón alig volt 20 mega de most nagyon kellene az ott lévõ üres hely. Plíz segítsetek, hogy lehetne visszaállítani úgy, hogy a C meghajtónak ne legyen semmi baja? (gyk. adatvesztés)
Itt egy kép adologról:
http://users.atw.hu/gametrailers/partition.jpg
itt található). Most nézem, lehet, hogy ez sem lesz jó: az assign nem engedi a rendszer, a boot, vagy a lapozófájlos partíciók átnevezését.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A patrició aktív és ráadásul a másodikról akarom áttenni az elsõre, úgyhogy az sem lehet gond.
Logikairól aszem csak a linux tud betöltõdni.
A másik lényeges hogy amirõl bootolni akarsz az legyen az Aktív partíció ( bár ha a bejelentkezés bejött akkor biztos az.. ) a megelõzõ partíciót próbáld meg elrejteni!
Hány GBs a vinyód , és az új win partíció hol kezdõdik rajta?
*hihi ** *
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Lenne egy olyan gondom, hogy állandóan beugrik egy ablak:
És már nagyon ideges vagyok tõle.. nod32 talált az mscofg-ba egy trojait azt karanténba zártam.. bocs de állandóan elteszi az ablakot, így darabosan írok!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
http://epica.nl
Mer így használnataltan egy csomó oldal mert nem tok semmit csinálni!!
Lécci valaki
javascript:void(0);
ezt írja alulra és ez mit jelent és hogy lehet ezt kiiktatni vagy kijavítani
-the invisible-
hálisten ez nem a saját gépemen volt így, mert bele is õrültem volna 😄
-the invisible-
már második napja tapasztalom hogy a gépem egyre lassabb, miközben nem fut egyetlen program se, de még az IE-t sem tudja 15 másodpercnél hamarabb megnyitni. ez biztosan nem hardverprobléma, valószínû a mostanában fel- felbukkanó üzenetekkel hozható kapcsolatba, amik szerint nem sikerült a késleltetett írás. ezt elõször dc futtatása közben láttam, azóta dc se kell neki hogy kis sárga buborélókokban feldobja ezt az üzit.
a folyamatokat is néztem, én semmi különöset nem vettem észre ott..
mi lehet a baj?
-the invisible-
Nem dc-s cucc, de a másik vinyorol megy is! De köszi a linket, nézem is!
próbáltad cd-re írni és úgy telepíteni? (alcohol vagy clone?)
utána olvastam...
nem sok eredmény...
Másik fórum:
Hello mindenkinek!
"Tudnátok segíteni mihez kezdjek, ha már az instalálás 2%-nál kiírja a következõ üzenetet:
Specified component cannot be found in the media. An attempt was made to acces a component that does not exist in the named media.
A dc-röl töltöttem le nem csak egy helyrõl.
Sérült vagy nem jól írtad meg a cd-t nekem is ez volt"
itt
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Vagy akármi, de a másik vinyóról felmegy simán, akárhányszor másolom, akár ha új, üres particiora, NEM MEGY FEL!!!

Mi a baja???
(Vagy akár van olyan progi? AMivel össze lehet hasonlítani 2 nagy filet, mert a TotCommander memória méret miatt nem tudja.)
Segítséget szeretnék kérni tõletek, sûrgõs!
Felakartam tenni a SP1a-t Magyar winXP-hez, és hülye hibaüzenet miatt nemtudom mitévõ legyek!
Nézzétek meg és ha van jó ötletetek írjátok ide vagy a [email protected] címemre!
Elõre is köszönöm !!
u.i:elõször azthittem a deamon tools szórakozik, de lelõttem a futó prg közül...
LINK: http://deryn.uw.hu/!help/index.php

Segítséget szeretnék kérni tõletek, sûrgõs!
Felakartam tenni a SP1a-t Magyar winXP-hez, és hülye hibaüzenet miatt nemtudom mitévõ legyek!
Nézzétek meg és ha van jó ötletetek írjátok ide vagy a [email protected] címemre!
Elõre is köszönöm !!
u.i:elõször azthittem a deamon tools szórakozik, de lelõttem a futó prg közül...
LINK: url]http://deryn.uw.hu/!help/index.php

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"An internal application error has occurred."
Mit jelent és mért írja ki?
XP cd nem javitotta ki azt a bizonyos nem tudom milyen hibat, viszont miutan lefutattam az alaplaphoz adott cd-rol az intel update-et, eltunt az egyeb eszkozok az sm buszvezerlovel egyutt, az eszkozkezeloben most semmi felkialtojel, vagy hiba, de a hardver behelyezes es levalasztas csipogas megmaradt, es a ketto kozti minifagyas is.
Mas, xp konyvtarban a "Prefetch" konyvtarnak muszaly lennie es mi a lenyegi funkcioja?
Megneztem az eszkozkezelot es lett egy felkialtojelem az Egyeb eszkozok/SM buszvezerlonel, hogy az illesztoprogram nincs telepitve. Eleg erdekes, valszinuleg akkor ez okozza a problemat, mert ha megnyitva hagyom az eszkozkezelot, es amikor csinalni kezdi azt a csipogast, akkor utanna "frissiti" az eszkozkezelot is.
Most megprobalom telepiteni a hianyzo illesztoprogramot, gondolom xp cd-n rajta lesz, de ha valami gondja van az xp-nek, akkor igazan kiirhatta volna egy hibauzenetben, nem ezzel a csipogassal, aztan talald ki hogy mi a baj :p