Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

http://epica.nl
Nekem is hasonló problémám van, mint a #5190. Nagyon lassan nyitja meg a fáljokat a media player 9 és sokszor csak egyet tudok, utána csak a restart segít. Már próbáltam a reinstallt, de nem segített.
Hogyan tudnám telejesen eltávolítani?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Van ötletetek arra, mitõl fordulhat elõ a köv.:
Két filmet szeretnénk egymás után lejátszani, de a másodiknál már szürke a kép. Az újraindítás +oldja a problémát, de kellemetlen.
Légyszi

Lenne egy kerdesem nem tudom megnyitni a task manangert se ctrl+alt+del-el sem jobb klikkel a talcan , megnyomom es egyszeruen nem tortenik semmi , valaki tudna segiteni?
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Imádok beletúrni az ilyenekbe!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Meg tudnád nekem mondani azoknak a progiknak a nevét, amik elkellenek az Xp-re?
Az a Style változtató, meg ami kiírja a TV mûsort, proci és egyéb hõmérsékleteket, és ilyen hasznos progikat, amik jól jönnek, és amik még kellhetnek!
Az a helyzet, hogy most kezdtem el használni az Xp-t, és megpróbálom annyira megismerni, mint a Linuxomat, vagy a Win98SE-t, 99-et, szal mindenféle jótanácsot, vagy honlapot az Xp buherálásáról, használatáról szívesen fogadok
HTX elõre is!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<!----
***** This file is automatically generated by Microsoft Windows *****
--------><HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250"></HEAD>
<BODY
style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none"
bottomMargin=0 bgColor=#000000 leftMargin=0 background="" topMargin=0
rightMargin=0><IFRAME id=0
style="BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%; LEFT: 0px; WIDTH: 1024px; POSITION: absolute; TOP: 1px; HEIGHT: 767px"
name=DeskMovrW marginWidth=0 marginHeight=0
src="file:///C:/WINDOWS/Web/desktop.html" frameBorder=0 scrolling=no
subscribed_url="C:\WINDOWS\Web\desktop.html" resizeable=""> </IFRAME>
</BODY></HTML>
file://C:\WINDOWS\Web\desktop.html ezt most irja ki jobb gomb/tul..-ra,és minden fehér
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
, mert ugyebár ha vmit kézileg elmozdítok akkor már nem rendezi automatikusan...Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Vmi sexes oldalról jöhetett,gondolom..
file://C:\WINDOWS\Web\desktop.html
köszi.
Ide írom, nem akarok neki új témát nyitni. Szóval most tettem fel újra az XP-t, és azt vettem észre, hogy az explorer.exe állandóan ki akar menni a netre. Ha nem engedem ki (ZoneAlarm Pro), akkor a prociterhelés 100% lesz, és az ugye nem jó. Ha keingedem, akkor meg elkezd max sebességgel folyamatosan feltölteni valamit. Mi ez? Panda Antivirussal ellenõriztem a gépet (mai def. fájlok), de nem talált semmit. Vírus, vagy valami egyéb?
Xp professional + Office 2000...
A gond az, ha egy több oldalas doksit szeretnék kinyomtatni, ugy hogy minden oldalon megjelenik, hogy 1/40, 2/40, ....
Na most ez a nyomtatási kepen meg megfelelo, de amint nyomtatasra kerul akkor 1/1, 2/2, 3/3 .... 40/40...100/100 oldalszamozassal latja el a doksit az Microsoft Office. Na most ez miert van?????
Ha egy másik géprõl nyomtatom ugyanazt a doksit akkor minden szép és jó. De az adott konfiggal rosszul nyomtatja az oldalszámokat.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Elõre is köszi!
A töredezetségmentesítéssel kapcsolatban nem tudok neked segíteni. A gép belassulásáról annyit, hogy valószinû, hogy kaptál vmilyen trójai falovat. (Trojan Horse) Ezeket a sima vírusirtók nem igazán tudják leírtani csak észrevenni. Ezek leírtására vannak remek prgramok. Ilyen pl. a SpyBot, Ad-Aware stb. Én pl ezt a kettõt használom és semmi problémám nincs. Ezeket letudod tölteni a letoltes.com-ról illetve a download.com-ról!
20gigás vinyonál van 1 olyan gondom hogy nem akar egyes filmeket töredezettslgmentesiteni!meg van a windows által kért üres terület is! a másik probléma az hogy csak ugy magátol belassult a gép... másolás betöltés stb...
mit lehetne vele kezdeni? virus elvileg nincs mert van virusirtom és rendszeressen frissitve van!
elörre is köszi
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
shutdown -a
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A második meghajtódat, ami 21 GB-s 1) annak az adatait akarod visszaállítani, vagy 2) csak "mûködõképessé" tenni - azaz üres helyet csinálni.
Mo: - 1) tedd fel a GetDataBack for Fat32/Ntfs -t ( azt amilyen elõtte a fájlrendszered volt ), és azzal ami kell visszaállíthatod egy másik vinyóra célszerûen.
- 2) Partition Magic, jobbgombal a partícióra kattintasz, majd ott kiválasztod a Create ot. Egy scandisket mindenképp nyomjál rá ezek után.
*hihi ** *
Az elõzõ megoldódott egy restarttal, de mowst nagyobb gond van, létszi segítsetek gyorsan. Amikor netezek, kijön egy ablak, hogy a rendszer üresjáratban, vagy ilyesmi, 50 sec múlva kikapcsol, a leállítást a system/authority kezdeményezte.
A probléma ismerõs, csak nem tudom, honnan lehet letölteni hozzá egy fixet. LÉTSZI HELP!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan némítsam el a modemet winxp alatt? Mert a hangerejét hiába veszem a minimumra, ugyanúgy szól.
HELP!
Ja ha nem xp-d van, akkor miért ide írtál???

)