Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bizar
hi,
Valaki tudna nekem segíteni?az lenne az én problémám, hogy nem bírok internetrõl mozgóképet, animációt lementeni a gépre,mert amikor menteni a karom csak Bitkép (*.bmp)-ként engedi lementeni...
kösz..

CoolStuff
Na mind1, engem annyira zavart, hofy formatáltam, és most nem olyan...
Lehet, hogy hülye vok, de engem idegesített!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PetruZ
Pedig szerintem ez a normális (nálam is így van). 😊 Amikor a kijelentkezés / leállítás / felhasználóváltás ablak bejön, azonnal elkezd sötétülni a kép, de ha bármelyiket kiválasztod, rögtön visszaáll az alapállapot és csak utána kezd el dolgozni.
SigS
Kosz

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

CoolStuff
Hali!
Az lenne a problémám, hogy amikor ráklikkelek a kikapcolás/leállításra ugye besötétedik a kép, és bekéne jöjjön a képernyõ, ahol leáll...
Nálam meg az van, hogy besötétedik, eltûnik a tálca, azután kivilágosodik, visszajön a tálca, átvált az egérmutató fehérre, villan egyet a kijelentkezõ kép, majd teljesen bejön a kijelentkezõ kép, és 1 perc mulva leáll.
Ez mitõl lehet?
Sokat buheráltam a registry-t, de ahoz, hogy kijavítsam kéne tudni, hogy ezt mitõl csinálhatja.
Valami kijelentkezési gond lehet?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Bar celszerubb kimenteni elotte, szerintem nem irja felul ujratelepitesnel, ha volt benne valami. Felteve persze, hogy nem torlod/formazod a lemezt, ekkor ugye ertelemszeruen nem sok minden marad rajta.

Az, hogy nincs hozzaferes, elvileg megoldhato adminisztrator felhasznaloval. Ha adminkent vagy bejelentkezve Windows NT-ben (igy XP-ben is) atveheto a tulajdonosi jog fileok felett, es igy magadhoz tudod ragadni ismet a fileokat.

Egyebkent a hasonlo problemak elkerulese vegett hasznos lehet a TweakUI nevezetu program letoltese es hasznalata (microsoft.com-on megtalalhato). A segitsegevel atallithato pl. a My Documents (Dokumentumok) eleresi utvonala az alapertelmezettrol. Igy pl. athelyezheto egy teljesen masik meghajtora is. Ekkor gond nelkul barmikor formazhato es ujratelepitheto a rendszerlemez, install utan csak annyit kell megtenni, hogy ujra atallitani a Dokumentumok eleresi utvonalat.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

0ppika
Ha rátelepíted akkor azokat felülírja! Tedd át másik gépbe a vinyót vagy próbáld inítólemezzel.

http://epica.nl

SigS
Sziasztok!
Tud valaki segiteni abban hogy tudnek megmenteni a "Dokumentumok" mappabol adatokat egy Windows ujratelepites utan? Nem bootol be az XP es ujra kellene telepitenem,de felek ha siman rateszem a jelenlegire akkor nem lesz hozzaferesem ehhez a konyvtarhoz! Egyszer csinaltam mar ugyanezt es jol meg is szopatott 😞
Thx

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

szacsi
amiket az utolsó bekezdésbe irtál nem mentek. a többire még nem volt idõm. (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

CoolStuff

Riszpekt!!! Tenyleg nagggyon koszonom, hihetetlen vagy. Muxik minden mint atom.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

CoolStuff

orok hala azthiszem sikerult talalni vmit rogvest kiproszalom 😊

CoolStuff
ahhhhhhhha!
Sztem nincs mûködõ crack, csak crack-elt verzió készen...
Nincs sajna ötletem, de még itt nézz szét:
andr.net

utalom a magyart. :> csak eze. amugy corporates volt azt nem kellett regisztralni, de vmi baj lett a cdmmel, es nem olvassa a telepito. 😞 eze lett hirtelen retialos. 😞

CoolStuff
Miért angolt rax fel???
Nekem van krekkelt hun pro, tegnap szedtem le...

oks, az hatha jo lesz, mar nagy gondban vagyok itten. =)

CoolStuff
Küldök egy progit, amivel kereshetsz krekkeket a neten...

Koszke, de nekem nem kulcs köll, hanem vmi crack feleseg. Nemtucc olyat ? Ugytom ez a xpkey a kulcscserere van. :|

CoolStuff
Mail ment!

ohh kosz orok hala! 😊 De nexus most nemmegy, kuldened a [email protected] ra ? :$

CoolStuff
Küldöm mailben...

Segitsegeteket kerem! Tehat egy winxp prof retial /angol/-t kellne aktivalni, tudom h van hozza vmi crack illetve patch, de nekem nincs meg, nemtudna vki megdobni eggyel ? Naggyon surge lenne. 😞

CoolStuff
Gyakori bug!😄

Devids Pro
LOL 2db #5220 van 😄
CoolStuff
bevan, és a lemez jó...

CoolStuff
bevam, és a lemez jó...

0ppika
Vagy rossz a lemez, vagy nincs beállítva hogy arról bootoljon, vagy nemtudom...

0ppika
Vagy rossz a lemez, vagy nincs beállítva hogy arról bootoljon, vagy nemtudom...

CoolStuff
Az mitõl van, hogy nem tok a win98 boot floppy-ról bootolni op-rendszer nélkul, de xp-vel sem...
Régi vinyómmal ment!

szacsi
van win98 telepítõm, mindjárt ki is próbálom. viszont probáltam a telepítésnél azt a verziot is, amikor felajánlja a javítást, de miután végez, folytatni akarja a telepítést és felülírni mindent. aztat meg nem akarom 😊

PetruZ
Akkor ezek szerint az XP CD-rõl nem tudsz közvetlenül boot-olni? Próbálj szerezni egy W98 telepítõ CD-t, arról boot-olj, de csak parancssort CD támogatással. Ezután el tudod indítani az XP CD-n lévõ telepítõt (i386/winnt.exe) és onnan a javítást kellene választani.
De elõtte még kipróbálnám azt, hogy a gép boot alatt F5-tel megszakítani az XP töltését, majd ott van egy olyasmi opció, hogy betöltés naplózással, vagy mi. Ez a c:\-be készít egy bootlog.txt állományt (jó nagy lesz), abban kellene körülnézni, van-e valami failure bejegyzés.
És még egy vad dolog: amikor bejön a fekete képernyõ, jobb oldalt, középtájon próbálj kattintani (ahol eredetileg is lenne a felhasználóneved) és próbáld begépelni a jelszót. Próba cseresznye, hátha beenged és csak a login képernyõvel van valami gáz. Esetleg meg lehet próbálni egy ctrl+alt+del-t, hátha látszik a feladatkezelõ.
szacsi
nem. simán bejön a fehér kurzor, de nem villog. próbáltam már csökkentett módot is, de akkor is ugyanez. régebbi professionalom van, amit csak másik oprendszerrõl lehet telepíteni. régen win98-ról próbáltam. most ugyanarról nem engedi, hibát jelez (windows oprendszer található a gépen, vagy vmi ilyesmi... 😛 ).

0ppika
A bal felsõ sarokban villog a kurzor?

szacsi
lenne egy problémám. 1 hétig nem voltam ithon, és addig kihuztam a gépet. amikor hazajottem, visszadugtam. bekapcsoltam, betöltött az xp, majd azon a képernyõn, ahol be kell jelentkezni, feketeség fogadott, meg az egérmutató. vártam negyed órát és nem változott. ujrainditottam kb. 10 szer de nem változott. tudtok segíteni?

CoolStuff
De azért zavar...
Mind1!
Hogyan tudok azon változtatni, hogy gyorsabban kapcsoljon ki a gép?
Regisztry-t buheráltam, de úgy is lassú.
Kijelentkezis az 1 másodperc, és utána kiírja, hogy win leállítása és kb 2 perc amíg kikapcsol!

0ppika
Mire lenne jó? Úgyis csak 1 pillanat amíg bejelentkezel.

CoolStuff
😞(
Én is ezt tippeltem...
Pedig úgy lenne jó.
És, ha fölül írom az alap kurzorokat?

0ppika
Szerintem sehogy.

CoolStuff
Még 1 kérdés:
Amikor bejelentkezünk, akkor a sima fehér kurzorunk van...
Hogyan lehet megváltoztatni ott is?

CoolStuff
Tééleg nem:

A szeretnénk megváltoztatni az alapértelmezett fiók képeket, tegyük a következõket.:

0. Ha be van kapcsolva a rejtett fájlok mutatása opció, akkor lépjünk az elsõ lépésre. Ha nincs, akkor indítsuk el a Sajátgépet, majd Eszközök menü, Mappa beállításai... Most válasszuk a Nézet fület, és a "Rejtett fájlok és mappák" résznél állítsuk be az értéket "megjelenítés"-re. Okézzuk le az ablakot.

1. Sajátgép segítségével keressük meg a következõ könyvtárat.:

xy: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Microsoft \ User Account Pictures

Itt találhatók az alapértelmezett fiók képek, Bitmap (BMP) képként.

2. Tetszõlegesen alakítsuk õket, kedvünk szerint....

😛

0ppika
Azt magának nem teszi el külön sehova, ott van ahonnét rátallózol.

CoolStuff
Már megvan...

CoolStuff
Hali!
Hol tárolja a win a bejelentkezésnél lévõ nick név melletti kis képeket?

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Légyszi mondjatok egy olyan mûködõ linket, ahol az XP trükkök vannak leírva (esetleg reg fájlt lehet letölteni)!

\"Hard to see, the dark side is.\"

Köszönöm
units
>A Windows alapból nem menedzseli jól a CPU L2 >cache-t megfelelõen, a 256 KB-nál nagyobb cache->sel rendelkezõ processzoroknál mindig >megrögzötten csak 256 KB-ot lát. Amennyiben >tisztában vagy azzal, hogy a CPU-d mennyi L2 >cache-sel rendelkezik és természetesen ez több, >mint 256 KB akkor tedd a következõket:
>1) Start > Futtatás, írd be: regedit (esetleg >regedt32, ha Windows NT-t használsz).
>2) Keresd meg a következõ utat >HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ >CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryM>anagement\
>3) A jobb ablakban keresd meg a >SecondLevelDataCache bejegyzést és kattints rá >duplán.
>4) Válaszd a decimális típust.
>5) A mezõbe írd be a CPU-d L2 cache-ének pontos >méretét Kbyte-ban (512 vagy 1024).
>6) Zárd be a regeditet és indítsd újra a >számítógépet.

info: misterxp

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Sziasztok!
Segítsetek légyszives.
Az XP alapban nem menedzseli a másodlagos gyorsítót,az L2 casht.Valahová felírtam hogy mit kell átállítani a regeditben csak nem találom.Ha valaki tudja megköszönöm hogy segít.
Talpi
PetruZ
Nincs még angol final sem, csak az RC2 tesztverzió.