Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem segíteni?az lenne az én problémám, hogy nem bírok internetrõl mozgóképet, animációt lementeni a gépre,mert amikor menteni a karom csak Bitkép (*.bmp)-ként engedi lementeni...
kösz..
Lehet, hogy hülye vok, de engem idegesített!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Az lenne a problémám, hogy amikor ráklikkelek a kikapcolás/leállításra ugye besötétedik a kép, és bekéne jöjjön a képernyõ, ahol leáll...
Nálam meg az van, hogy besötétedik, eltûnik a tálca, azután kivilágosodik, visszajön a tálca, átvált az egérmutató fehérre, villan egyet a kijelentkezõ kép, majd teljesen bejön a kijelentkezõ kép, és 1 perc mulva leáll.
Ez mitõl lehet?
Sokat buheráltam a registry-t, de ahoz, hogy kijavítsam kéne tudni, hogy ezt mitõl csinálhatja.
Valami kijelentkezési gond lehet?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Az, hogy nincs hozzaferes, elvileg megoldhato adminisztrator felhasznaloval. Ha adminkent vagy bejelentkezve Windows NT-ben (igy XP-ben is) atveheto a tulajdonosi jog fileok felett, es igy magadhoz tudod ragadni ismet a fileokat.
Egyebkent a hasonlo problemak elkerulese vegett hasznos lehet a TweakUI nevezetu program letoltese es hasznalata (microsoft.com-on megtalalhato). A segitsegevel atallithato pl. a My Documents (Dokumentumok) eleresi utvonala az alapertelmezettrol. Igy pl. athelyezheto egy teljesen masik meghajtora is. Ekkor gond nelkul barmikor formazhato es ujratelepitheto a rendszerlemez, install utan csak annyit kell megtenni, hogy ujra atallitani a Dokumentumok eleresi utvonalat.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
http://epica.nl
Tud valaki segiteni abban hogy tudnek megmenteni a "Dokumentumok" mappabol adatokat egy Windows ujratelepites utan? Nem bootol be az XP es ujra kellene telepitenem,de felek ha siman rateszem a jelenlegire akkor nem lesz hozzaferesem ehhez a konyvtarhoz! Egyszer csinaltam mar ugyanezt es jol meg is szopatott 😞
Thx
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
:-O http://www.ashes.hu O-:

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sztem nincs mûködõ crack, csak crack-elt verzió készen...
Nincs sajna ötletem, de még itt nézz szét:
andr.net
Nekem van krekkelt hun pro, tegnap szedtem le...
Régi vinyómmal ment!
De elõtte még kipróbálnám azt, hogy a gép boot alatt F5-tel megszakítani az XP töltését, majd ott van egy olyasmi opció, hogy betöltés naplózással, vagy mi. Ez a c:\-be készít egy bootlog.txt állományt (jó nagy lesz), abban kellene körülnézni, van-e valami failure bejegyzés.
És még egy vad dolog: amikor bejön a fekete képernyõ, jobb oldalt, középtájon próbálj kattintani (ahol eredetileg is lenne a felhasználóneved) és próbáld begépelni a jelszót. Próba cseresznye, hátha beenged és csak a login képernyõvel van valami gáz. Esetleg meg lehet próbálni egy ctrl+alt+del-t, hátha látszik a feladatkezelõ.
Mind1!
Hogyan tudok azon változtatni, hogy gyorsabban kapcsoljon ki a gép?
Regisztry-t buheráltam, de úgy is lassú.
Kijelentkezis az 1 másodperc, és utána kiírja, hogy win leállítása és kb 2 perc amíg kikapcsol!
Én is ezt tippeltem...
Pedig úgy lenne jó.
És, ha fölül írom az alap kurzorokat?
Amikor bejelentkezünk, akkor a sima fehér kurzorunk van...
Hogyan lehet megváltoztatni ott is?
A szeretnénk megváltoztatni az alapértelmezett fiók képeket, tegyük a következõket.:
0. Ha be van kapcsolva a rejtett fájlok mutatása opció, akkor lépjünk az elsõ lépésre. Ha nincs, akkor indítsuk el a Sajátgépet, majd Eszközök menü, Mappa beállításai... Most válasszuk a Nézet fület, és a "Rejtett fájlok és mappák" résznél állítsuk be az értéket "megjelenítés"-re. Okézzuk le az ablakot.
1. Sajátgép segítségével keressük meg a következõ könyvtárat.:
xy: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Microsoft \ User Account Pictures
Itt találhatók az alapértelmezett fiók képek, Bitmap (BMP) képként.
2. Tetszõlegesen alakítsuk õket, kedvünk szerint....
😛
Hol tárolja a win a bejelentkezésnél lévõ nick név melletti kis képeket?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
\"Hard to see, the dark side is.\"
>1) Start > Futtatás, írd be: regedit (esetleg >regedt32, ha Windows NT-t használsz).
>2) Keresd meg a következõ utat >HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ >CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryM>anagement\
>3) A jobb ablakban keresd meg a >SecondLevelDataCache bejegyzést és kattints rá >duplán.
>4) Válaszd a decimális típust.
>5) A mezõbe írd be a CPU-d L2 cache-ének pontos >méretét Kbyte-ban (512 vagy 1024).
>6) Zárd be a regeditet és indítsd újra a >számítógépet.
info: misterxp
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Segítsetek légyszives.
Az XP alapban nem menedzseli a másodlagos gyorsítót,az L2 casht.Valahová felírtam hogy mit kell átállítani a regeditben csak nem találom.Ha valaki tudja megköszönöm hogy segít.
Talpi