Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Nem valami hálózati beállítás van elszarva?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Törölt felhasználó
Bocs a méretért, de ez mi a franc lehet? Totál idegroncs vagyok, mert nem tudok rájönni!
Falconer
Megnyomod a bekapcsgombot.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hülye kérdés lessz. Vissza lehet valahogy hozni hibernálás után?

Falconer
Hát azt nem gondolom. Ha rossz lenne akkor egyáltalán nem menne nem a sebességet csökkentené. Az is lehet hogy tele van a géped csomó szar spyprogrammal meg hasonlókkal.

Matthewpamer
szart,eddig nem volt semmi csak 1-2 napja,és mind1 hogy honnét töltesz akkor is ilyen,oszt.társamnak pl. ugyanilyen netje van mint nekem és ugyanonnan tölt neki 50-el nekem meg össze vissza tölt.nemlehet hogy az adsl modem a rossz?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Falconer
Meg lehet hogy azért, hogy közben el tudd olvasni a hirdetéseket 😊

Falconer
Honnan töltesz vazze? Ha amerikából akkor lassú, ha közelebbrõl akkor gyorsabb. Az is lehet hogy vmi szar szerverük van, aztán sokan vannak rajta.

Matthewpamer
most 10el tölt!!!!DE IDEGES VAGYOK!!!!MI LEHET A BAJ?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

lck
A BMP csak példa volt vazze. Mer az biztoss hogy nem tömörített. Exét nem írhattam mer az változó.
Matthewpamer
nekem régebben mindig 50-el szedte a tömörítettet,MINDIG!!most 30-47-30-17 össze vissza

Falconer
Gondolod vazze, hogy bmp-ket töltök a szabadidõmben? Ember! Milyen cucc van ami nem tömörített és én letöltöm? Semmi!
Még a képek is jpg-ben vannak, de hát az lejön egy másodperc alatt.

lck
A letöltés sebessége attól is függ hogy már tömörített fájlt töltessz vagy mondjuk pl. bmp-t. A nem tömörítettet a rendszer elõször betömöríti és így kisebb méretben küldi el . Aztán a fogyadó ki is tömöríti. Igy a letöltés sebessége ezeknél gyorsabb(-nak tûnik)
Falconer
Csináljátok azt, hogy egyszerre többet töltötök, nekem bejön. Elvileg 65-tel kéne tölteni, de ált 50nel tölt. Ha meg többet töltök akkor az összegük meg 71.

lck
Lehet hogy a maradék 14 a szomszédnál van ! 😊))
Matthewpamer
de 50-el kéne!

lck
36 kb/s ??? - az nam olyan rossz
Matthewpamer
hát én berosálok ezzel a köcsög nettel...most épp 36-ta tölt 50 helyett..lehet hogy bekell menni a matávhoz?

CoolStuff
Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy 256-ra kell állítani, azért írtam ezt...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

lck
"bejött, de én 1024-re állítottam..."
ebbõl az érzõdött hogy eltérõre állítottad. - Akkor OK.
CoolStuff
Az enyémnek 1024!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

lck
Az L2 cache értéket mindíg ugyan annyira kell állítani a registry-ben mint amekkora a processzorodé. ( bootoláskor kiírja, vagy pl.: AIDA is mutatja ) egyébként nincs sok haszna bántani.
Matthewpamer
?hogy?

CoolStuff
bejött, de én 1024-re állítottam...

CoolStuff
REGISZTRY TURKA VAN CSOMÓ!!!

Matthewpamer
de ez a belassult internet nagyon szar,n9incs valami amivel belehetne gyorsítani?

fifi
Bejött a cache átírás? Mert ha te mint tesztalany rámondod az áment....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CoolStuff
Azt magától lefrissíti a netrõl!
Próbálj registry-t buherálni...
Infók és trükkök a MisterXp-n!

Matthewpamer
Állítolag van valami patch az XP-hez,mert az SP1 lelasította a géepemt.Honnét lehet letölteni?

Falconer
Azt hunnét lehet leszedni?

lck
Asszem: jetaudio 6 lejátsza.
Falconer
Milyen programmal lehet .wmv-t lejátszani a windows mediaplayeren kívül, mert az egyébként is szar, de azt írja ki hogy belsõ hiba lépett fel. Se quicktime se semmi, csa az ablakok média játékos?

Matthewpamer
valaki help!olyan gépem van ami az üzenetem alatt látható és xp-m,és 384-es netem ,de nagyon lassu.nincs vmi program amivel fellehetne gyorsítani?vagy legalább a régi gyorsaságra visszaállítani?

CoolStuff
Ezen kívül, majdnem mindent megcsináltam a Mister Xp-rõl...

CoolStuff
ok

nemcsakfeel
egy regiszrti átírás kb 0 perc, elõtte ki exportálod az ágat minden esetre - utána meg kipróbálod mennyire dob teljesítményt.

*hihi ** *

CoolStuff
Ezt érdemes megcsinálni?:

256 KB-nál nagyobb CPU L2-cache kezelés XP alatt

A Windows alapból nem menedzseli jól a CPU L2-cache-t, a 256 KB-nál nagyobb cache-sel rendelkezõ processzoroknál mindig megrögzötten csak 256 KB-ot lát. Amennyiben tisztában vagy azzal, hogy CPU-d mennyi L2-cache-sel rendelkezik és természetesen ez több, mint 256 KB akkor tedd a következõket:

Start / Futtatás --> regedit
Keresd meg a következõ kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ SessionManager \ MemoryManagement
A jobb ablakban keresd meg a SecondLevelDataCache bejegyzést és kattints rá duplán.
Válaszd a decimális típust.
A mezõbe írd be a CPU-d L2 cache-ének pontos méretét Kbyte-ban (512 vagy 1024).
Zárd be a regeditet és indítsd újra a számítógépet.

bizar
kösz már jó!!!

Bandew
Bocsi az off miatt,de fontos:

Kb másfél napja azzal szenvedek, hogy felrakom a Win2000-et, ami valami iszonyat lassú!!! Kb. fél óra kell neki, míg betölti! Most is legalább 1 óra várakozás és idegesség kellett ahhoz, hogy fellépjek a netre segítséget kérni. Nem tudom mi lehet a gond, félek hogy valamilyen féreg. Nem hiszem, hogy vírus, mert az XP törlése elõtt lett ellenõrizve (azaz tegnapelõtt). Furcsa, mert nem mindenhol lassú. Rendesen tudok dolgozni pl az intézõben, de néhány dolog iszonyat lassan jelenik meg és nem tudom mi lehet a probléma.
Pls Help! Thx!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CoolStuff
Addig jár a Windows a vinyóra, míg le nem törlik!😄
Most találtam ki...

PetruZ
Betelt a Temporary Internet Files. Növeld meg a méretét, vagy töröld a régieket (Internet Options).
Idonkent csinal ilyet az explorer, bizonyos oldalaknal, maskor meg jo. En nem tudom, lehet-e vele kezdeni valamit. Egyszerubb ha WGET-tel leszeded a kepet vagy masik fajta bongeszoben probald meg lementeni.

Esetleg kiprobalhatod hogy lemented az egesz oldalt, IE-ben ugye van ilyen funkcio, es ugy kered, hogy az oldal cuccait melle tegye be egy konyvtarba. Ott aztan kikeresd, ami neked kellett.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

bizar

Szerintem is ott azt kerdezi, mi legyen a rendszergazda jelszava. Windows XP Professional mindig megkerdezi telepites utan.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

0ppika
Nem azt kérdezi hogy mi legyen a jelszó???
Ha üresen hagyod akkor nem lesz!?

http://epica.nl

Ams
bocs az újratelepítés útán, rendszergazda jelszót kér...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mifele jelszot ker? Meg hol keri, a telepites melyik fazisaban?

Ams
Sziasztok !
Kérdés: XP PROF újratelepítéskor jelszót kér. Nem tudjuk a jelszót, hogy lehetne megtudni, vagy kiiktatni vagy bármi,hogy el tudjam indítani a gépet !!
SOS

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

PetruZ
Megtelt a Temporary Internet Files. Növeld a méretét, vagy ürítsd ki (Internet Options). Vagy jobbklikk a képen, Properties és ott a közvetlen cím, amit kijelölhetsz és beledobhatsz vmi letöltõprogiba.