Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win 98 ra amit rárakott az XP indító menüjének vagy mi a franc hogy tudom teljesen leszedni??? Az XP nek nem kell, mert már felraktam úgy hogy be tud bootolni saját partíciójáról, VISZONT 98 alól próbáltam kiírtani az ntldr, meg hasonló fájlokat, annyi sikerrel hogy most az a partíció el sem indul!!! Mit tudok vele csinálni? Törlésen kívül?
nekem nincs ilyen felesleges puccos dolog a billemen!!!
*hihi ** *
A multkor warezen egészen véletlenül felfedeztem az én eredeti XP-m CD-key-ét.- Pedig senkinek nem adtam oda.
Na ennyit a CD-key-ekrõl.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Egyébként a sima letörlés nem segít, akkor is fent marad. A misterxp.uw.hu oldalon találhatsz részletesebb leírást a végleges kiírtásáról.
Lehet, hogy már volt szó róla (ha nem itt, akkor máshol biztos), szóval ha neten vagyok, akkor randomra idõnként elõugranak ablakok, melyek neve a címsorban: Üzenetküldõ szolgáltatás. Hogy lehet ezt kikapcsolni? K*vára idegesít. Gondoltam, hogy az msn csinálja, amit alapból feltesz az xp, de már letöröltem a vezérlõpult/prg hozzáadása... résznél. Megoldás?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aktiváld!😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szedd ki az üdvözlõképernyõt a képernyõkímélõ beállításoknál (amúgy nem jelentkezik ki).
http://epica.nl
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Köszi!
Lenne egy nagyon hülye kérdésem!
A hibernálás tulajdonképpen miért jó?
Ha letöltés megy, akkor nem tok hibernálni, mert az is leáll!
Akkor meg mire jó?
A gyors éledés miatt?
Sry mégegyszer a kérdésért, de nem vágom a témát!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
tegnap kb 7 óra alatt jött le, a misterxp.uw.hu -ról. OTT MAGYAR SP1a nak volt írva, de közben angol. ááááááá
kezdhetem elölrõl modemmel.
*hihi ** *
Egy bizti: lejon mer nekem is lejott vhogy. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kicsereltem az alaplapot+procit egy dual Oprendszer alatt (w98/Xp) 😉 A w98 kis molyolas utan felall, de az Xp(NTFS) az indulokepernyo utan szep kek kepernyovel elszall es kozli hogy futtassam le a CHKDSK /F (Ok. ez rendbe is rakna, de Dos alol nem latszik az NTFS)
Van valami fajdalommentes megoldasa az Xp eletrekektesere?
W98toNTFS-el latom az Xp-s Winyot (readonly) igy menteni lehetne(halozatban van egy masik Xp-vel), de csak akkor szeretnem, ha mar minden kotel szakad.
Elore is koszi!!
már volt ad-aware,meg spycleaner,meg még valami de nem jut az eszembe és még mindig itt van.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ott beállíthatsz mindent, amit akarsz.
Retteketet
Véletlenül nem rejtettem el a w98 partícióját, így az XP egybõl birtokba vette.
De nekem nem kell az õ bootmenüje, mert mást használnék.
Az mbr -be rakja? vagy hova??
*hihi ** *
Retteketet
Az gáz, ha a leállító képrnyõ bejövetelétõl 30 másodperc múlva áll le a winfos?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Arra lennék kiváncsi, hogy nektek mennyi idõ amíg megnyit egy mappát a win?
Picit tölt, vagy katt után bent is van...
Nálam ma kezdte el, hogy fél másodpercet tölt, míg belép!
Tud valaki a fájl mûveletek gyorsítására registry turkát?
Mister Xp kifújva...
HTX!
Valaki nemtudja véletlenül, hogy-hogy tudom eltüntetni a böngészõmbõl azokat a szar "SearchBar"-kat,mert se Ad-Aware meg se Spybot S&d nem akarja eltüntetni!!! HELP
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Egy helyen követelik az IE 6-hoz SP2-t. Van olyan egyáltalán? Me' én sehol nem lelem!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha továbbra sem megy, akkor a bsod képernyõrõl le kell másolni (kézzel, papírra) mi a hibaüzenet (ált. felülrõl a második sor), mi a STOP kód és mik a paraméterek (3 v. 4 db 32 bites adat hexában; ez ált. alul van) és erre rákeresni az M$ oldalán, a KnowledgeBase-ben.
Apám vett egy új alaplapot (ASUS P4P800 - E Deluxe Motherboard) meg egy processort(2.4 GHz). Ez eddig jó! Csakhogy van Bluetooth -om és meg mibilról internetezek egy kábellal! A régi alaplapnál öszefért a kettõ de ennél nem. Egyszerre csak az egyik lehet fenn külnben a másik nem müxik!! Ha fent van mind a kettõ akkor nem tok netelni (vodafone internetem van és a Connect Me progival csatlakozok a netre) mert ha elkezdi a felcsatlakozást a Hitelesítés folyamat befejezõdése elött kapok egy kék képernyõt valami fizikai memóriáró meg hardverekrõl magyaráz!! Ez mindig ismétlõdik ha próbálkozok! Valami megoldást tudtok???? Mind a kettõt szeretném ha fent lenne!