Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Ahoz hogy az XP mondjuk a D: partícióról elinduljon mindenképpen kell lenni a C: ( win98 ) -ban fájljainak: pl:ntldr, meg még 4 vagy 5-nek. A két oprencer ilyenkor ( multiboot ) összefügg. Ezért pl. ha a C:-t leformázod, a D:-n lévõ XP sem fog elindulni.
nemcsakfeel
Kéne Help!!!
Win 98 ra amit rárakott az XP indító menüjének vagy mi a franc hogy tudom teljesen leszedni??? Az XP nek nem kell, mert már felraktam úgy hogy be tud bootolni saját partíciójáról, VISZONT 98 alól próbáltam kiírtani az ntldr, meg hasonló fájlokat, annyi sikerrel hogy most az a partíció el sem indul!!! Mit tudok vele csinálni? Törlésen kívül?

nekem nincs ilyen felesleges puccos dolog a billemen!!!

*hihi ** *

lck
Én eredeti XP Home-ot raktam fel az eredeti CD-rõl. Telepítéskor NEM kért a CD-keyt. ( Bár a dobozán rajta van. ) Aztán aktiváltan interneten keresztül. - Természetesen sikerrel.
A multkor warezen egészen véletlenül felfedeztem az én eredeti XP-m CD-key-ét.- Pedig senkinek nem adtam oda.
Na ennyit a CD-key-ekrõl.
Nem akarom ellõni a CD key-t 😊

CoolStuff
Én billentyûrõl szoktam, ott a sleep mellett!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PetruZ
Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások. A listában megkeresed az "Üzenetküldõ"-t, a tulajdonságait lehívod, az indítását "Letiltva"-ra teszed és még rá is böksz a "Leállítás" gombra.
Egyébként a sima letörlés nem segít, akkor is fent marad. A misterxp.uw.hu oldalon találhatsz részletesebb leírást a végleges kiírtásáról.
Helló!
Lehet, hogy már volt szó róla (ha nem itt, akkor máshol biztos), szóval ha neten vagyok, akkor randomra idõnként elõugranak ablakok, melyek neve a címsorban: Üzenetküldõ szolgáltatás. Hogy lehet ezt kikapcsolni? K*vára idegesít. Gondoltam, hogy az msn csinálja, amit alapból feltesz az xp, de már letöröltem a vezérlõpult/prg hozzáadása... résznél. Megoldás?
Met
Ennyire nem lehetsz warezmániás, hogy a legális xp-t is crackelni akarod😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Crem
De van!

Aktiváld!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

PetruZ
Ha eredeti, akkor mi a probléma az aktiválással?
HI! Mivel tudnám kiküszöbölni azt hogy egyik gépre eredeti XP Home-ot (SP1-es) raktam, és rinyál hogy 30 nap van az aktiválásra. Nincs valami módszer rá hogy ez eltûnjön? Nincs kedvem ujrarakni.

0ppika
Ja, most esett le
Szedd ki az üdvözlõképernyõt a képernyõkímélõ beállításoknál (amúgy nem jelentkezik ki).

http://epica.nl

Falconer
Mongyuk úgy hogy be van állítva, a képernyõkímélõnél az energiaellátásban nézzed

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Törölt felhasználó
Az vajon mitõl lehet, hogy az utóbbi pár napban, ha hosszabb ideig áll a gépem, akkor magától kijelenkezik a windowsból?
Akkor asszem elkezdek menteni....
Köszi!
0ppika
Az energiagazdálkodásnál van, a képernyõkímélõ mellett valahol...
Nem ugyan az!

0ppika
Elvileg arra hogy a futó programokat nem kell bezári, mindent úgyhagyhatsz és "újraélesztés után" folytathatod a munkád...

0ppika
Alaplapcserélvel egyszerûen nem tud mit kezdeni az xp, csak a reinstall a megoldás!

nemcsakfeel
a hibernálást hol lehet elérni ?
nem ugyan az mint a készenléti állapot?

*hihi ** *

CoolStuff
Hi!
Lenne egy nagyon hülye kérdésem!
A hibernálás tulajdonképpen miért jó?
Ha letöltés megy, akkor nem tok hibernálni, mert az is leáll!
Akkor meg mire jó?
A gyors éledés miatt?
Sry mégegyszer a kérdésért, de nem vágom a témát!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nemcsakfeel
fax!!!!
tegnap kb 7 óra alatt jött le, a misterxp.uw.hu -ról. OTT MAGYAR SP1a nak volt írva, de közben angol. ááááááá

kezdhetem elölrõl modemmel.

*hihi ** *

Jujj ez 2napja nekem is elojott, gorcs tudja mivel szedtem le. Asszem van vmi prog ami leszedi. Nezz korul a menube vagy nemtom hol, azis lehet h a prog hozzaadas/eltav- ban van benne fene emlexik mar. 😊
Egy bizti: lejon mer nekem is lejott vhogy. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sziasztok!
Kicsereltem az alaplapot+procit egy dual Oprendszer alatt (w98/Xp) 😉 A w98 kis molyolas utan felall, de az Xp(NTFS) az indulokepernyo utan szep kek kepernyovel elszall es kozli hogy futtassam le a CHKDSK /F (Ok. ez rendbe is rakna, de Dos alol nem latszik az NTFS)
Van valami fajdalommentes megoldasa az Xp eletrekektesere?
W98toNTFS-el latom az Xp-s Winyot (readonly) igy menteni lehetne(halozatban van egy masik Xp-vel), de csak akkor szeretnem, ha mar minden kotel szakad.
Elore is koszi!!
Matthewpamer
ezt hogy lehet eltüntetni?

már volt ad-aware,meg spycleaner,meg még valami de nem jut az eszembe és még mindig itt van.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Falconer
Nem vazze! Kiirja hogy nem megfelelõ nyelvi készlet!!!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

EOX
Hát ha engedi, hogy telepítsd, akkor igen. De inkább töltsd le a magyart hozzá.

Retteketet

nemcsakfeel
Ugye angol SP1 rámegy Hun Prof ra?

*hihi ** *

EOX
Feltettem a Visual Studio .Net-et, és most hirtelen megjavult...

Retteketet

EOX
Vezérlõpult-Rendszer-Speciális-Indítás és helyreállítás-Beállítások.
Ott beállíthatsz mindent, amit akarsz.

Retteketet

nemcsakfeel
Nem tudjátok hogy amit feltelepít win 98 alá indító menüt, hogy hogy lehet kiszedni????
Véletlenül nem rejtettem el a w98 partícióját, így az XP egybõl birtokba vette.
De nekem nem kell az õ bootmenüje, mert mást használnék.
Az mbr -be rakja? vagy hova??

*hihi ** *

PetruZ
Akkor passz, nekem is ez van és jól mûködik. Mindenképpen valami területi/nyelvi beállításos vacakság lesz, nem is biztos, hogy az IE-n belül. Esetleg lehet még szórakozni az IE-n belül a Nézet - Lap kódolása (vagy vmi ilyesmi) almenükkel is. Vagy meg kellene nézni, nem vált-e billentyûzetkiosztást valamiért (jobb alsó sarok).
EOX
Latin alapú, Times New Roman, Courier New. A nyelv magyar(hu).

Retteketet

PetruZ
Internet beállítások - legelsõ lapon alul "Betûkészletek" gomb. Itt mi van beállítva a három lehetõségnél? A gomb mellett egy másik: "Nyelvek". Mi van a listában?
Falconer
Nem, csak azt tudom hogy a windows az összes programjával szar. Nekem az explorer egyszer símán elfelejtette a javát, amikor a VM-et újratelepítettem akkor se csinált semmit-->Win reinstall, aztán már megy (Meg a média játékos azt írta ki hogy belsõ hiba lépett fel)

Falconer
Nem, csak azt tudom hogy a windows az összes programjával szar. Nekem az explorer egyszer símán elfelejtette a javát, amikor a VM-et újratelepítettem akkor se csinált semmit-->Win reinstall, aztán már megy (Meg a média játékos azt írta ki hogy belsõ hiba lépett fel)

EOX
Hi! Pár napja valahogy az IE nem hajlandó a fórumokban meg a hotmailben megjeleníteni az õ,û,Õ,Û-t. Helyette Q,q,P,p-t ír ki. A címsorban viszont kiírja rendesen, ezenkívül a többi alkalmazásban sincs ilyen probléma(Pl. Word). Tud valaki megoldást?

Retteketet

CoolStuff
Hali!
Az gáz, ha a leállító képrnyõ bejövetelétõl 30 másodperc múlva áll le a winfos?

0ppika
EZ garantáltan eltünteti!

pedig azok eltüntetik, de nem árt õket frissíteni...

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

CoolStuff
Hali!
Arra lennék kiváncsi, hogy nektek mennyi idõ amíg megnyit egy mappát a win?
Picit tölt, vagy katt után bent is van...
Nálam ma kezdte el, hogy fél másodpercet tölt, míg belép!
Tud valaki a fájl mûveletek gyorsítására registry turkát?
Mister Xp kifújva...
HTX!

Falabu
helloo-bello!
Valaki nemtudja véletlenül, hogy-hogy tudom eltüntetni a böngészõmbõl azokat a szar "SearchBar"-kat,mert se Ad-Aware meg se Spybot S&d nem akarja eltüntetni!!! HELP

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Törölt felhasználó
Fogalmam nincs, az is lehet, de nem tudok rájönni mi ez. Óriási dolog lenne, ha tudna valaki segíteni! Kösssz
Patesz
kösz megnézem

PetruZ
Bal oldalt a Support menüpont alatt.
0ppika
Már bocs, de az xp egy alaplapcserével nem tud mit kezdeni, reinstall nélkül egyáltalán nem megy!!!

Falconer
Nem tudok róla, nincs

fifi
Emberek!
Egy helyen követelik az IE 6-hoz SP2-t. Van olyan egyáltalán? Me' én sehol nem lelem!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Patesz
Volt XP újra install! 😞(
Azt a knowledgebase -t az ¸oldalon hol találom meg???

PetruZ
XP reinstall volt? Alaplapcserénél minimum egy frissítõ telepítést végre kell hajtani. Ez már W98-nál is így volt: látszólag hiába ismerte fel az új alaplap tulajdonságait és a megváltozott erõforrás-kiosztást, a régi szemét még benne maradt és hajlamos volt ilyesmit csinálni. Tehát szerintem csinálj egy frissítõ telepítést.
Ha továbbra sem megy, akkor a bsod képernyõrõl le kell másolni (kézzel, papírra) mi a hibaüzenet (ált. felülrõl a második sor), mi a STOP kód és mik a paraméterek (3 v. 4 db 32 bites adat hexában; ez ált. alul van) és erre rákeresni az M$ oldalán, a KnowledgeBase-ben.
Patesz
Lécci valaki segítsen!!

Apám vett egy új alaplapot (ASUS P4P800 - E Deluxe Motherboard) meg egy processort(2.4 GHz). Ez eddig jó! Csakhogy van Bluetooth -om és meg mibilról internetezek egy kábellal! A régi alaplapnál öszefért a kettõ de ennél nem. Egyszerre csak az egyik lehet fenn külnben a másik nem müxik!! Ha fent van mind a kettõ akkor nem tok netelni (vodafone internetem van és a Connect Me progival csatlakozok a netre) mert ha elkezdi a felcsatlakozást a Hitelesítés folyamat befejezõdése elött kapok egy kék képernyõt valami fizikai memóriáró meg hardverekrõl magyaráz!! Ez mindig ismétlõdik ha próbálkozok! Valami megoldást tudtok???? Mind a kettõt szeretném ha fent lenne!