Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a mostani regem, mert még nem kaptam vissza a régit...
Ja, és nem mondták meg, hogy miért bannoltak, sõt, ha írtam a Moderátorok topikba, még ki is törölték, amiket kérdeztem!😛
A kérdésem az, hogy ezek nem vesznek el mondjuk 2 nap multán, ha úgyvan a gép?
Szal olyan, mintha leállítanám a gépet, csak menti az adott állást???
sp2 mikor jön ki?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ha hibernálva van akkor KI VAN KAPCSOLVA!!!
Mi az hogy ha nem kapcsolod ki??? Akkor nincs is hibernálva.Destiny
http://epica.nl
Nem tom, egyszer csak kaptam a ban-t, semmi infóval!
Próbálom nyomozni, de idáig 0!
Utána írtam hogy: "Ha hibernálva van, akkor ki van kapcsolva!" => amíg újra be nem kapcsolod!
http://epica.nl
Újra kellene telepíteni mert lefagy. A programok telepítése/eltávolításával nem megy.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Retteketet
mode.uw.hu-n van asszem leírás!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
sp1a nem akar felfutni, mert rossz a kulcs..
kulcsot szerzek, de hol írjam át arra? registry?
*hihi ** *
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Minek kapcsoljam ki?
Mitol lehet az ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Jelent ez valakinek valamit? Mert nekem ha a net be van kapcsolva általában elõhozza ezt a szart, hogy az NT Authority System kezdeményezésére a windows 1 percen belül újraindítja magát. A távoli eljárás hívás RPC megszakadása miatt van ez. Na én meg persze egy mukkot sem értek belõle. Valaki meg tudná mondani, hogy mitõl van ez, és esetleg hogyan lehetne ezt korrigálni?
Sokkal stabilabb, és nem nehéz átszokni rá, sõt van benne olyan, hogy át tudod állítani olyanra, mint a 98 kezelõfelülete!
Csak ajánlani tom!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Hardverszinten nincs akadálya nálam a WinXP használatának(utánaérdeklõdtem), de azt hallottam, aki nem profi a számítógép használatában, maradjon meg a jó, öreg Win98-nál. Mi az igazság? Sokkal bonyolulttabb az XP? Vagy nem jár akkora elõnnyel a használata, hogy érdemes legyen megtanulni? Egyedül, otthon használom a gépemet.
*hihi ** *
A Partition Magic elszall .. 😞
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Sztem ments ki minden fontosat, és format&reinstall!
Mindent turkálnod kell az irtáshoz!
Egyszer nekem is volt ilyenem, de nekem sikerült kiiktatni!
Registry turka is van rendesen, pedig semmi köze a multibootnak hozzá (én sem értettem)...
Miért tõlemm kérdezed?
Én nem vok ebben guru...😉
így volt:
1. egy mûködõ w98
2. XP telepítés
3. xp elcseszi a w98amat.
4. xp törlése
5. w98 partíció elrejtése, és így XP telepítés
6. így nem lesz multibootos
7. w98 még mindíg akar xp-t is tudni tölteni
8. w98 ról letöröltem pár ( általam ) szükségtelennek talált fájlt ( ntldr, boot.ini , ..)
*hihi ** *

Te szerintem a készenlétre gondolsz!