Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Serpa
szia !
olvastam privit.

nem hardware hiba lesz, hanem az XP vel történt vmi, amikor véletlenül ki lett kapcsolva a gép.
most probálom mûködésre bírni az XP t.
vettem egy új winyót.
szervízben nem találtak hibát, náluk mûködött a monitor, és amikor haza hoztam, itt is mûködött a monitor. (kop-kop)

vszeg az új winyóra felrakom az XP t, és úgy megnézem mi van a másikkal.

RelakSfromhome
valakinek van 5lete arra, hogy a kedvencek, dokumentumok stb könyvtárakat hogyan lehetne átállítani? Amit én találtam, azt induláskor mindig újragenerálja, sazl az átírása hasztalan

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

dikki*yysw
Windows.XP.SP2.Final-WinBeta
próbálta már vki?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

fifi
Most kérdezek egy látszólag nagyon nagy hülyeséget, de haverom gépe ezzel nyalatott 1 napig mire rájöttem a megoldára: nincs az a processzor /túl/húzva??? Mert nekm pont ilyet produkált...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hi all!
Egy kis segítség kellene... Honnan tudom letölteni az ISScript.msi legújabb verzióját? (és honnan tudjam, melyik a legújabb?)
Köszönöm a segítséget...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

RelakSfromhome
Nem írtam el, nem lsass.exe, hanem lsasss.exe! Ráadásul nem system felhasználóként, hanem az én nevem alatt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

batman
használsz MSN-t? ha igen, akkor elküldöm priviben az elérhetõségem ha gondolod, és inkább ott folytassuk, mert egyszerûbb. vagy menj biztosra, és szervíz 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
szerintem kevés a proci

Serpa
PI es gép miért nem tölti be az XP -t ?

Serpa
azt is probáltam már.

batman
akkor a PI-s gép IDE kábelével mennie kell a másik gépen is az xp-s vinyónak. ha ott eléred a biost, akkor beállíthatod a cd bootot, és talán sikerül frissíteni az xp-t

Serpa
XP winyóról nem tölt semmit, szerintem.

Serpa
igen.

batman
a PI-s biosát eléred az xp-s vinyóval?

Serpa
holnap okosabb leszek.

batman
nemtom, de szerintem az nem procifüggõ

Serpa
PIes gép felismerheti egyáltalán az XP -t (NTFS) ?

Serpa
akkor marad a #5666.

Serpa
pontosan.
PIes biost érem el.

batman
sajnálom, de én kifogytam az ötletekbõl...szóval most a tényállás az, hogy a monitorod a másik gépen mûxik. az xp-s vinyóval nem tudsz bootolni (gondolom így a bios-t sem tudod elérni)

Serpa
köszi, de ...

a PI -es gép videokariját, memóriáját, bios tipusát írja ki.
valamint a memória check lefutása után megáll minden.

batman
ok, sok sikert 😊

Serpa
lehet kiprobálom.
ha nem írok az azt jeenti.

batman
nem kell a rendszernek felállnia, elég ha bebootol, mert akkor nem a vinyó szar, és nem kell újat vegyél...

Serpa
az nem probléma, hogy teljesen más hardware -t lát majd az XP ?

Serpa
franc se tudja.

láttod, egy egyszerû kikapcsolástól mi minden baja lehet egy gépnek.

batman
mi baja lehet?

batman
azért még próbáld meg szerintem a PI-s gépben az xp-s vinyót. hátha nem azzal van a gond

Serpa
ne merem, még annak is baja lesz.

Serpa
úgy nézz ki holnap megyek venni winyót, ha mûködik HAPPY, ha nem, akkor viszem szervízbe az egész gépet.

jobbat már nem tudok kitalálni.

batman
atx-es házaknál így tudod kikapcsolni "erõszakkal".

batman
akkor az szopás, mert az meg nem látja az ntfs-t...próbáld meg az xp-s vinyót átteni ebbe a PI-s gépbe, hogy bootol-e. ha nem, akkor a vinyó a ludas. ha elindul, akkor frissítsd az xp-t azon. futtatni nem kell, így talán nem lesz gond az alacsony hardware. + ha elindul, akkor mégis valamelyik kábel lesz a ludas.

Serpa
ezt nem probáltam.

Serpa
egy régi PI -es van, 98 SE -vel, a közelemben (arról irkálok).

batman
ha hosszan nyomva tartod nem reagál semmit?

Serpa
az mért lehet, hogy nem tudom a gombbal kikapcsolni a gépet ? csak úgy tudom kikapcsolni, ha az elosztót kapcsolom ki.

batman
ha van a közeledben másik vinyó, amin van xp, akkor próbáld ki azzal is úgy, hogy az új legyen a master, a tied slave, és
1. indul-e?
2. látja-e a saját vinyód?

Serpa
ja.

batman
monitor még mindig nincs?

Serpa
kipobáltam még azt is, hogy a CD-romok IDE kábeljét raktam a winyóhoz, most annyi a különbség, hogy a winyó ledje folyamatosan ég, nem alszik ki.

Serpa
kiprobáltam.
ugyanaz.

Az lsass.exe engem is megijesztett elsõ körben ;-) De semmi gond, rajta van az xp telepítõ cd-n (arról fogalmam sincs, hogy mit csinál).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

batman
Szerintem is próbáld ki minden képpen amit ibrik mond.

ibrik
Nem érted mit írtam.
Egy szar szalagkábel miatt már a bootolást sem kezdte el, a monitor sem kapcsolt be.

batman
rakd be a vinyódat a másik gépbe, és nézd meg, hogy ott lája-e

Serpa
köszi.
de nekem be se bootol.
úgyanis a modemen nem ég a PC led, tehát nem csatlakozott, amit bootoláskor csinál.

ibrik
Serpa: még egy dolog. Még évekkel ezelõtt a legelsõ (celeronos) gépemmel fordult elõ közvetlenül az összeszerelés után, hogy nem kapcsolt be a monitor és a legutolsó dolog, amikor ilyenkor gondol az ember az az IDE-kábel. Na nekem is csak utoljára jutott eszembe kábé egy fél nap kínlódás, haverok vinyóinak és tápjainak cserélgetése után, hogy a szalagkábelt még nem próbáltuk.

Kábelcsere, gép bekapcs, gép és monitor beindul, anyázás

Serpa
a monitort mûködik, ha másik gépre van csatlakoztatva.