Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Van TV-Out topik, próbáld meg ott.

Milyen kábellel kötötted össze?

http://epica.nl

Sziasztok!
1 filemt szeretnénk megnézni, de nem a moncsin, hanem a tv-ben. GeForce FX 5200-as vidkarival rendelkezem. Ha jól tudom tv ki és bemenetes. Van egy kb 3-4 cm hosszú csatlakoztató. Bedugom a gépbe, és a tv kábelt hozzákötöm. Bekapcsolom a tv-t, próbálom a nvidia menüben beállítani, de eddig eredmény nélkül. Újraindítottam, már mindent csináltam, de nemnagyon látok a tv-n semmit.
5let?

ollie
ööö nemtom, majd otthon megnézem

Bingó!
De sajna a menük most sem jönnek elõ.
Ennek így kell lennie:
A Felhasználónál azt írja ki az utsó oszlopba (Munakmenet)
hogy Console!
Ez nálad is így van? Mert sztem ott lesz a hiba...

ollie
tabbal nem tudsz váltani a nem látszódó fülek között?

Sajan nem segít 😞
Ha a tálcáról hívom be a feladatkezelõt akkor csak a Folyamatokat jeleníti meg.

ollie
Szerintem próbáld meg az ALT-al elérni a menüt, és ott beállításokat keresni. Ha ez sem segít, akkor nem tudom mi baj.

Sziasztok egy kis segítséget kérnék!

Nem tudom hogy mi történt de egy jó ideje nem teljes a Feladatkezelõm ablaka! Hiányoznak a felsõ részrõl a menük és nem látom az átváltó "füleket" sem a folyamatok / feladatok között!

3 vírusírtóval csekkoltam le a gépet semmi (Kaspersky, Avast, AVG) + Trojan Hunter + elég régóta (még a hiba megjelenése ellött) megy a ZoneAlarm!

Szerintetek mi lehet a gond?
Nagyon nem szeretném újrarakni a Winfo§t.

ibrik
A NIS-ben nem figyelni szokták a kimenõ forgalmat, hanem a tûzfalával megakadályozni néhány "dolognak", hogy kifelé kommunikáljon (vagy befelé ne jöjjön semmi nem kívánt dolog).
Egyébként rögtön a NIS telepítése után, amint valami az internet felé "ágaskodna", azt a tûzfal kiírja és rákérdez, hogy szerinted engedélyezhetõ-e vagy sem és hogy ha ez máskor is az internet felé szeretne kommunikálni, akkor szó nélkül ugyanezt tegye-e.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Stann
Nis-ben hogyan lehet állítani a kinmenõ forgalom figyelését?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

ibrik
Jobb ha tudjátok, hogy bár az SP2-ben fejlesztették az XP tûzfalát, de a kifelé menõ forgarlmat továbbra is csak egy másik tûzfalprogival lehet megakadályozni.
A microsoft-osok továbbra sem akarnak lemondani a felhasználók utáni kémkedésrõl...

Ha valakit érdekel (és persze ért angolul), azoknak itt van egy cikk a témával kapcsolatban

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

FrezeR
sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy van e ötletetek arra a problémára miszerint az asztalon lévõ ikonok idõnként mindig újra betöltõdnek, és ez nagyon idegesitõ mert ilyenkor minden folyamat leáll. hogy ezt nem lehet e valahogy deaktiválni esetleg? mi okozhatja ezt? olyan mintha 10-15 percenként vagy ha bezárom az intézõt szinte mindig újrakeresné az elérési utat minden ikonnál...tipp?
elõre is köszi

ollie
nem küld adatokat a gépedrõl semmi a tudtod nélkül...
ja és nem csökkenti a sávszélt sem

Stann
Amúgy az mire jó, ha kifelé is tud blokkolni?

ollie
SP2-ben?

ollie
kifele is tud blokkolni

saviola
Hali! Hol tudom ezeket kikapcsolni?
POPUP blocker, POPUP killer

Stann
Én úgy vettem ki, hogy csak a bejövõ forgalmat lehet szûrni, de talán valaki majd helyesbít!

lck
A tûzfalával lehet kifele szûrni az alkalmazásokat ?
ollie
Nekem semmi bajom vele azon kívûl, hogy csupa nagybetûvel írtál. Amúgy eddig minden alkalmazás kifogástalanul mûködött vele, beleértve a játékokat is, bár nem sokat próbáltam ki. Amit érdemes kikapcsolni az a beépített tûzfal, és helyette egy másikat használni. A satbilitással sem volt semmi gond, egyedûli negatívum az volt, hogy lassabban állt fel nekem a desktop bootolás után, de ez is megoldódott (fogalmam sincs hogyan 😊.

lck
MESÉLHETNE MÁR VALAKI AZ SP2-ES TAPASZTALATAIRÓL - (MIT ÉRDEMES BENNE KIKAPCSOLNI - BEKAPCSOLNI - STABILITÁS STB.)
marsu
Nekem ez vált be.
Kerio Personal Firewall

Menõ tûzfal.
ollie
Nem hanem problémás lehet a futtatásuk, a legtöbb probléma a windows beépített tûzfala miatt lehet, tehát elsõsorban netes kapcsolatról van szó. Célszerû - szerintem - kikapcsolni a winfos tûzfalat, és mondjuk zonealarmot használni.

marsu
Nem csúszott ki, az volt az elsõ amit megnéztem.

He he
Met
Ezek nagyon rafinált cuccok😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Johnyy
hihi 4 hónaponta csak ugy poénból, hagyományszerûen kiugrik,,, mi?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Met
Talán kimozdult a dugó a hangkártyából😊

marsu
Sziasztok

Olyan problémám van, hogy messengeren keresztül mikrofon segítségével szoktam beszélgetni különbözõ emberkékkel.

A probléma az hogy mikrofonom kb négy hónapónta elromlik.

Mi lehet a baj???

Ebben kérném segítségeteket.

Elõre is köszi.
Met
Mi ez a lista? Ezek a progik nem mennek miután felrakom az sp2-t?

RelakSfromhome
ZoneAlarm 5.0.590 ZoneLabs

Annyukat

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

M0Dair
Töröld le!😄

ollie
"Many of these issues are related to the introduction of the Windows Firewall feature."

A legtöbb probléma a beépített tûzfal miatt adódik, de azt ugye ki lehet kapcsolni. Egyébként érdekes, hogy még az MS Office XP is a listán van.

ollie
nem megy WC3?
húbazz, kipróbálom este otthon

Stann
Hát, elég bõ lista. Nero, UT2k3,Warcraft3,...Fura 😞

sp2vel pár dolog lehet ,hogy nem fog menni.
itt meglehet nézni

http://thenamelessphoto.com/

RelakSfromhome
Jah, akkor lehet, hogy az enyém meg így van megcsinálva

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Stann
Nem, csináltam egy sp1-es WInXP cd-t, arról szoktam telepiteni! Miért fontos ez? De már fent van a SP2 is.

A fene! Azért köszi.
Toto

RelakSfromhome
Neked is alapból sp1-es, vagy utólag kell ráheggeszteni?

Stann
Ja, bocs, félreértettelek!
Nekem az alapból nincs kiikszelve!

RelakSfromhome
?
Nem próbáltam belépni, csak mondom, hogy a számítógép-kezelésben a leírt helyen nekem a letiltás rublika is ki van pipálva

Kis Szabó
Hello! Nem tudom melyik topikba is írjak ezért kérdem itt. Az Explorerrel való böngészés közben nem látom a kis thumbnaileket (vagy mi a nevük),pl. a szanlmas.hu oldalán a híreknél nem látom a képeket, és egyes javascriptes képeket nem akar megnyitni.(alulra az van írva a kis IE ikon mellé hogy javascript:xy, azokat). Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni mi lehet a probléma. Jah gép: Intel P4 2000, Gef Ti 4400, XP, legfrisebb directx (0.9c), kártyán is legfrisebb driver (asszem 61.77). THX!!

Stann
Meg kell nyomni a Ctrl+Alt+Delt-t, és szöveges módban beirni.

ollie
nem lehetséges

RelakSfromhome
Én most megnéztem, de nekem a vendég alapból le van tiltva

Stann
Mármint indításnál megnyomom a Ctrl+Alt+Del-t, de így sem indul el a guest userrel.

Amugy van olyan file, amit ha letörlök, kitörlõdnek a személyes jelszavak/beállítások?

Stann
Szóval ezt a linket találtam:

Rejtett felhasználók

Miszerint hiába tiltottuk le a vendéget, be lehet vele jeletkezni(persze ha nem használjuk a fenti trükköt). Nem értem miért, de nekem nem sikerül bejelentkezni a guest névvel(angol xp-m van). Valakinek esetleg sikerül?

Hogy lehet WinXP-ben a regisztrációs adatbázis módosításával rebdszergazdai jogosítványokhoz jutni? Egyáltalán lehetséges?
Toto

ollie
Panda Antivirus Free Online Scanner
http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm

ollie
ööö ez Stannak ment