Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor jön ki a professional hun-ra a sp2?

lck
Használtam mindegyiket. Gyakorlatilag otthon semmi hátránya a home-nak. ( Asszem talán a Microsoft Virtual Machine nem akart menni rajta. )
PetruZ
Ha csak otthon használod, akkor semmi értelme váltani. A Prof. inkább vállalati, hálózatos környezetbe való, ennek megfelelõen mindenféle magas szintû biztonsági és egyéb dolgok vannak benne, de ezek otthoni használatra nem is kellenek, a többi téren meg a kettõ megegyezik.
Ch_Slater
hát most azt olvastam vhol, hogy a benne levõ fileokat lehet törölni... remélem...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
a windows könyvtáron belül lévõ ServicePackFiles nevû könyvtárat lehet törölni vagy abban vannak a frissitések és mindig kell neki? (284mb)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hi!lenne egy kérdésem!gondolom már csomoan megkérdezték elöttem de azért megkérdezem én is.windows xp home verziom van.megéri váltani a proffesionalra vagy sem.csak itthonra használom a gépet....

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Devids Pro
valaki hepl plz: #5928
lck
Még nincs
XPProHun-ra van mar SP2 ?
Értem. Köszi szépen!

ollie
Amire feltelepítõdik az SP1, arra az SP2 is felmegy.

PetruZ
Igen, ugyanolyan, mint a többi, azaz csak mûködõ kulccsal telepíthetõ.
Nagyon nem vagyok tisztában az SP2 dolgokkal. Most akkor ezt is le lehet majd tölteni mint az egyet, vagy csak eredeti példánnyal rendelkezõk tölthetik le?
Ha le lehet kb mikor lehet? 😊

ollie
Ja bocs, akkor nemtom.

Devids Pro
Ez a rendszergazda user. Mondtam már hogy egy felhasználó profil van a rendszergazda user.
ollie
Aha ez érdekes, akkor ott volt valami csavar a jogosultságokkal.

ollie
Hát nem rendszergazdaként vagy bejelentjezve. Válts felhasználót rendszergazdává (remélhetõleg nem adtak jelszót neki, ha igen, akkor reinstall).

Met
Nemtom, de felraktunk progit egy gépre korlátolt userként a d-re mert a c-re nem engedte.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ollie
Már miért engedné?

Devids Pro
Van egy kis problémám. nem én tettem fel xp-t és nem is elõttem csinálták (szervízbe volt a gép mert rossz volt és nemtudtuk mi baja volt és ott újratették xp-t) Most 1 profil van a rendszergazda profil (gép1) és állandóan kiírkodja nekem hogy a rendszerleíró adtbázis írását a rendszergazda letiltotta. Hol lehet visszakapcsolni (engedélyezni) ezt?
Met
A következõ indításkor megint ott lesz, ez egy féreg. AdAware vagy Spybot leszedi.

de má jólett kösz

Ha jobb gombot nyomsz rá akkor nem tudod az eszköztárat eltüntetni?!

Crem
Te! Kezdõlapnak is ez ugrik be rögtön? 😊 Mert akkor más gond lesz!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nincs semmi olyan már néztem!

Crem
Elméletileg: Start>>>vezérlõpult>>> programok telepítése,törlése, Ott kell keresned egy olyan kiterjesztést amiben a toolbar szó szerepel, vagy hasonló mint ahonnan ezt letöltötted.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hali, Ilyen keresõ hülyeséget hogy lehet eltüntettni??

Met
Ha nem a c-re telepít akkor engedi nem?

ollie
Mindegy, akkor is van egy adminisztrátor, vele beszélj.

maxtor
nincs halozatba kotve a gep csak egyszeruen levan jelszavazva

ollie
Csak adminisztrátori jogosultságokal lehet installálni. És ne kérdezd, hogyan szerezhetsz olyat, kérj a rendszergazdától, ha nem ad, sehogyan sem szerezhetsz jogosultságot hozzá.

Félisten vagy! (Ketten együtt már másfél istenek lennénk😊
Hálás köszönet

maxtor
hello!
tudna vki segiteni?Nem a sajat gepemet hasznalom most,es levan jelszoval vedve.
Tudom a gepet hasznalni csak instalalni nem tudok mert ahoz nincs hozzaferesi jogom.
Nem lehet vhogy megoldani hogy tudjak instalalni?
elore is koszi

ollie
ez nekem eszembe sem jutott, pedig én is csináltam már ilyet 😄DD

[Jakuza]
Rakattintottal az ablakra duplan es akkor elrejti a feladatkezelo az ablak szeleit es a menugombokat.
Csak kattintsal megint az ablak keretere duplan es akkor visszajonnek a fulek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lck
Az XP-be beépített egyéb komunikációs csatornákat próbálja lezárni, amiket a M$ beépített hogy segíccsen neked a rendszeredet rendben tartani.
nemcsakfeel
az antispyXP tulképpen mit csinál?
Nem elég hogyha tûzfalból lezárom pár port kivételével az összeset?

*hihi ** *

Kár, hogy 15 perc után megköszöni a progi, h letöltöttem, és megkér, h látogassak el ide meg oda bõvebb információkért...😊

rage
A TV Tool pont erre való, hogy beállítsd a méretet, színt, fényerõt, stb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Antennát kihúztam, most már nem fut a kép, csak a felbontással lehet valami, mert nincs az egész képernyõ a képen.
A másik: Eléggé gyengén lehet látni a dolgokat. Mit állítsak még?

0ppika
Állítgasd az ntsc szabványokat.

http://epica.nl

Na scart-al sikerült minden. A video out-ot a gépbe, scartot a tv-be dugtuk és kész. Hang az a hangfalon lesz, mert nem kompatibilis a "dugóval". Na de ha átkapcsoljuk a tv-re, az adás rezeg, fut a kép, mozog fel-le. Erre valami 5let? Sürgõsen lécci!

rage
Mondjuk nem ártana a hangkártyával összekötni a tv-t,
nem csak a videokártyával

TV toolnál pedig:
CTRL F1 - TV
CTRL F2 - Monitor

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na, 1 haver tud hozni scart kábelt.
Ezekkel rendelkezik: Audio Out-L; Audio In-R, Audio Out-L, Audio In-R, Video In, Video Out.

Tehát akkor a scart végét be kell dugnom a tv-be, és a többit a tv-be, ha hangot is szeretnék.

Na... Sajna kicsit balfácán voltam. Letöltöttem a tvtool nevezetû progit, és rákattintottam, h külkdje az adatokat a tv-re... Persze aztán reset után sem jött be a moncsi, úgyhogy az ismerõsünktõl kellett kábelt kérjek, és keresnem kellett 1 normális tv-t a házban. (a legkisebb)...
ANnak az elején van video meg audio bemenet. Így gyorsan is ment. Ez egy kis philips tv, 1 éves sincs. Na ennek van egy "párja", csak én hívom így, mert dettó, de dettó ugyanaz, csak elõl meg sehol nincs rajta audio meg video bemenet, csak elõl egy fülhallgató...
A kábel amit kaptam, asszem rca a tv-be, és svhs a gépbe meneteles 😊. Scart kábelem sajna nincs.
A konverterrel is próbálgattam. Mert ugyebár azon is van video bemenet, és az hozzá van kötve a géphez. De sehol nem találtam meg...

rage
A feladatkezelõ legtetején dupla klikk....
s visszajön a menüsor

0ppika
A TV-n sem mind1 hogy hova dugod, mert akkor arra a video csatornára kell kapcsolnod, és ott kell megkeresni a videókártya jelét.
Ha a tv-out -ba be van dugva a kábel, akkor a windows indításakor bejön egy nvidia menöü és ott betudod állítani hogy mûködjön rendese.

0ppika
RCA?

SCART?

SVHS?

Hát amit a vidkártyához adtak, kb 5 cm, és a másik a tv kábel. Nemtom pontosan h ez jó e, de belement. (ezzel van összekötve a tv a konverterrel)