Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Ha le lehet kb mikor lehet? 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hali, Ilyen keresõ hülyeséget hogy lehet eltüntettni??
Hálás köszönet

tudna vki segiteni?Nem a sajat gepemet hasznalom most,es levan jelszoval vedve.
Tudom a gepet hasznalni csak instalalni nem tudok mert ahoz nincs hozzaferesi jogom.
Nem lehet vhogy megoldani hogy tudjak instalalni?
elore is koszi
Csak kattintsal megint az ablak keretere duplan es akkor visszajonnek a fulek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem elég hogyha tûzfalból lezárom pár port kivételével az összeset?
*hihi ** *
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A másik: Eléggé gyengén lehet látni a dolgokat. Mit állítsak még?
nem csak a videokártyával
TV toolnál pedig:
CTRL F1 - TV
CTRL F2 - Monitor
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ezekkel rendelkezik: Audio Out-L; Audio In-R, Audio Out-L, Audio In-R, Video In, Video Out.
Tehát akkor a scart végét be kell dugnom a tv-be, és a többit a tv-be, ha hangot is szeretnék.
ANnak az elején van video meg audio bemenet. Így gyorsan is ment. Ez egy kis philips tv, 1 éves sincs. Na ennek van egy "párja", csak én hívom így, mert dettó, de dettó ugyanaz, csak elõl meg sehol nincs rajta audio meg video bemenet, csak elõl egy fülhallgató...
A kábel amit kaptam, asszem rca a tv-be, és svhs a gépbe meneteles 😊. Scart kábelem sajna nincs.
A konverterrel is próbálgattam. Mert ugyebár azon is van video bemenet, és az hozzá van kötve a géphez. De sehol nem találtam meg...
s visszajön a menüsor
Ha a tv-out -ba be van dugva a kábel, akkor a windows indításakor bejön egy nvidia menöü és ott betudod állítani hogy mûködjön rendese.
http://epica.nl