Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy nagy problémám,az van hogy a winfos csak vga modban vagy csökkentett modban indul el 640x480 8bit amint átrakom 800x600ba elsötétül a moncsi vagy ha simán inditom akkor is bebootoláskor elsötétül,hogy tudnám helyre rakni
a vga kártya tipusa gforce2 mx400 64mb-os
elöre is köszi
üdv
Szal jelezte, hogy megváltozott/felülíródott a file, és kérte a telepítõt. De nem adtam oda neki. Ettõl persze nem kizárt, hogy mégis visszarakta valahogy az eredetit. 😊
Egy másik fórumon is segítettek, most azt próbálom ki. Restart után beszámolok az eredményrõl. 😊
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Retteketet
Alapból linuxos progi, de van win alá is telepítõ.
Sõt ha van elég széles neted, van ISO ban, bootolható CD-s változata is.
*hihi ** *
Egyébként én ezt találtam, elvileg így minden okés. Még nem teszteltem, de visszaszólok, hogy mûködik-e.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ha valaki tud please HELP!És már directx-et uj detonátort is raktam és semmi.
Na majd tesztelem.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Pl a Nero v a mediaplayer.
Ez összefügghet?
Thx
Retteketet
A film kódolásától függhet?
Regestriben v vhol másutt?
Már az is elég ehhez, hogy a kurzorral a fájl fölé menjek már attól beindul az explorer.exe.
Ha az explorer.exe-t bezárom akkor az egész képernyõ üres lesz csak a feladatkezelõt tudom elõszedni és azzal ujraindítani a gépet.
Retteketet
felakarom telepiteni az xp home-ot,bebootol szépen,felmásolja a teleptö fájlokat ujraindul,de a telepitö már nem indul el ,helyette egy kék képernyö ezzel a feliratal:
"sulyos hiba....a Session manager initalization váratlanul leállt.."
Tapasztalt már valaki ijet?probáltam másik cd-vel,BIOS beállitások vissza állitásával,clear CMOS-ssal de akkor is kék képernyö
lécci segitsen valaki
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!