Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
esetleg ezt is: Nokia_PC_Suite_7_1_26_0_ALL.exe
LOL.Ennek a forráskódját nem kellett bemásolnod mert csak azért kérdeztem hogy maradt-e felesleges fájl ,amúgy ebbõl nem sokat értek mert ez egy bináris fájl (aszem unicode formátumban)😄
MZ ÿÿ ¸ @ ð º ´ Í!¸LÍ!This program cannot be run in DOS mode.
$ ü EÎWEÎWEÎWb[³WWÎWb[ WpÎWb[£WÅÎW†’“WNÎWEÏW0ÎWb[¼WAÎWb[²WDÎWb[¶WDÎWRichEÎW PE L |^™I à p ð E… € @ %. ,¿ x ô| ‚ À¦ @ € ¼ .text ¬i p `.rdata âH € P € @ @.data 6 Ð Ð @ À.rsrc ô| € ð @ @
open = Launcher.exe
icon = Nokia_PC_Suite_7_1_26_0_ALL.exe,0
label = Nokia PC Suite Installation
action = Install Nokia PC Suite From Device Memory
packageName = Nokia_PC_Suite_7_1_26_0_ALL.exe
productCode = {7694EC32-CB0E-4B35-9088-7B320CB1F4FE}
upgradeCode = {2C05C1CD-9297-4C42-B82E-9F3226718B8C}
productVersion = 7.1.26.0
Letöltöttem az SP3-at. 700Mb, ráteszem egy rendszerindító pd-re és nem ismeri föl? Hogy a fenébe tegyem föl így az xp-t a gépre?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
még annyit ha az a ico fájl a program ikonját ábrázolja akkor azt is kitörölheted😄
én arra inf fájl tartalmára azért kíváncsi lettem volna(mondjuk jól jött volna nekem😄)
E:\
telepítõlemez ki van véve a meghajtóból?
(De ha nem így lenne, valaki csak tudja itt, errefelé járva.)
Talán valami külön program létezik hozzá.
mert Asrock alaplapom van, és az nagyon kényes... nem lehet bármit belerakni...
Nem lehet semmivel kiküszöbölni mégis, hogy ne válogasson, vagy csak "szeresse" meg ezt a kártyát?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mostanában problémák voltak a Windows indításaokr.Egyszer vmi lemezt kért,de ha a Tovább gombra kattintottam simán ment tovább a rendszer.Ma pedig olyan hibaüzenetet kaptam,hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.Megnéztem a hiba technikat hátterét,és azt írta hogy a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temp mappájának egyik "w"-vel kezdõdõ mappájában lévõ két fájlnál volt a hiba.Bekerült a számítógép-kezelés eseménynaplójánek Rendszer részébe.A kategória résznél vmi "(102)" van.Ez mit jelent?Mi volt az oka ennek a két eseménynek?Meg lehet-e oldani,ha vmi hiáról van szó?Kösz!
1.Start>futtatás:msconfig>automatikus indítás fülön pipáld ki a (lásd:címsor) tartalmú négyzetet majd OK.
2.Regedit-ben megkeresed a run kulcsot és ha találsz egy ilyen útvonalat törlöd.
Probléma: céges gép, céges account, limited user accountom van. Azonnal kellene módosítanom valamit, ami admin jog alá tartozik, de az adminokat nem tudom elérni jelen pillanatban. Van rá valami mód, hogy "pár percig" admin legyek? Google azt mondta, hogy "MakeMeAdmin.cmd"...ez mit tud és milyen veszélyi vannak?
Valaki tudna válaszolni / segíteni a fenti felvetésre, azt megköszönném!
Szép napot!
\"I always dreamed about ruling the world, but now that I’m getting older I’ll settle for Hollywood\" - Ari Gold
A gép inditásnál mindig ez a képernyõ fogad. VGA Driver fent van.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ki ért a Wi-fi antennákhoz, mert most már tuti az a ludas!
Ha fent van a 3.5sp1 és a 4, az elég lesz pár évig.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Köszönöm! 😊
Egyébként, felfedeztem egy furcsaságot... még régebben vetem a gépbe még egy 512-es DDR RAM-ot, hogy a másikkal Dualban fusson és az tök jó.
Ma vettem észre, hogy amikor betölt a rendszer, már Dual chanel helyett Single chanel-t ír.
Ezt most miért? Áttettem a másik két helyre a RAMOokat és mégis... pedig egyszínû a két port.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Szóval Outlook 2007-be hogy tudok saját témát(levélpapírt) betenni? Mert csak az Outlookos témák vannak, nincs új levélpapír kiválasztására lehetõség.. 2003-ba ez igen egyszerûen megoldható volt de itt...
"Ophcrack Live Cd"
Windows XP-hez jelszó törõ / jelszó kiíró / jelszó felfedõ.
Nagyon egyszerû.
Letöltöd, kiírod, bebootolsz vele és pár perc múlva dobálja a felhasználóneveket és
a jelszavakat.
(Én még nem próbáltam, csak megvan. 445,5 Megás)
Ismer valaki olyan programot, amivel át lehetne nézetni a rendszert, és rendberakatni? Már ha ezt még rendbe lehet, és nem hardver, vagy más gáz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Valaki tudna adni egy kis segítséget hogy hol tudok rákeresni a routeremre az itthon hálózaton?
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ennek érdekében egy kódot is rakott a gépre
-Tehát a barátom nem tud új fiókot csinálni, mert feltûnõ, amikor belép az annya, meg minden kutyafüle
KÉRDÉSE : Hogyan léphetnék be kód nélkül, úgy hogy a kód azért megmaradjon ?
-Nem tudom, de segíteni szeretnék neki, és légyszi segítsetek nekünk !!!
Amúgy jó tanuló, és semmi oka hogy ne gépezzen !!!!!!!!!!!! (szegény)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Leírom a lényeges jellemzõit... nem mai darab:
Intel Pentium 4 3Ghz processzor
Asrock P4V88 alaplap
1 GB DDR RAM
40 GB HDD (C meghajtó) + 500 GB külsõ winyó
Nvidia Geforce 6600 GT 256 MB videókártya (+WDM)
Integrált hangkártya: C-Media Wave device
ÚJDONSÁG: Wi-fi antenna: TP-link TL-WN651G
(Nekem õ a gyanús, mert amíg nem volt, nem volt ilyen sem)
- - -
Az összes kodek amit használok a következõ:
Quicktime - Divx - Xvid
És természetesen Flash plugin a Firefoxhoz...
Láttok valami ludas gyanúsat?
Open Notepad enter following:
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=Toggledesktop
Save the new file as Show desktop.scf then drag and drop the icon on the Quick Launch bar or whatever location you want the shortcut to appear.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom a gyorsindítás gomboknál visszaállítani az asztal megjelenítése funkciót?
Lehetséges hogy a online videód azért állhatott le mert nem töltötte be teljesen.
Lehetséges hogy codec probléma(elõttem lévõ is említette) pl.: valamilyen formátumot nem képes rendesen kezelni,vagy lehet hogy maga a videófájl megsérült stb.
Esetleg nézd meg hogy minden jól be van e csatlakoztatva az alaplapra.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Leginkább online video nézéskor megáll a kurzor, meghal a klaviatúra, hang nuku, kép beégve... reset gomb segít.
Még újratelepítés elõtt egyéb esetekben is fagyott de most már csak videónézéskor... nem mindig, de kb az ötödik tuti üti a rendszert.
Egyébként hibás(vagy meghibásodott) verziójú rendszerfájlok helyreállítására szolgál.