Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takraj
Ez lenne a rendszerhelyreállító lemez? (Amúgy a telepítõ kéri karakteres módban, hogy nyomjam meg asszem az F11-et és rakjambe ezt a lemezt és kiojavítja a hibát (particiótábla változása). Ez lenne az?)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ollie
Hát keress rá, hogy win xp boot disk a download centerben...

takraj
Az ms webhelyén rákerestem az autómatikus rendszerhelyreállító lemezre, de semmi.... valaki szúrjom már be egy linket, ahonnan letölthetõ... vagy vki mondja már meg, hogy hogyan lehet ilyet szerezni... pls....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

MECRATS
HALI. Az XP Sp2 windows update-nél 0x80244010 hibát jelez.
Tudtok valami jó ötletet?

. . .

nemcsakfeel
Géphez van fizikai hozzáférésed?
Akkor XP-s bootfloppy --> www.bootdisk.com

más: már sokszor kerestek ilyen progit:
NTFS partició olvasó progi régebbi winekhez

*hihi ** *

takraj
Jó, de ott honnan?

Mondjuk egy jelszótörõ progit tud vki?

Emberek hogyan lehetne rendszergazdai jogokhoz jutni?

ollie
Letörölni?

ollie
Az elsõt letöltheted az Microsoft oldaláról...

takraj
Pontosabban?

akyyy
Windows Xp sp 2 -ben az explorer-t hogyan lehet letörölnoi?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

na megvan "use welcome screen" elkerulte a figyelmem 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Hali, volt vmi kapcsolo amivel ki lehetett kapcsolni hogy windows startupnal ne mutassa a user-t(eket) csak bootoljon be fullra. Emlekszem ra hogy csinaltam de az istennek sem talalom, nem tudja valaki hol van? 😊
(konkretan az a problema hogy ocsem most tett fel windowzt, nincsen csak 1 user (meg az admin ugye, safe) es kiteszi neki az ikont, 1 usernel is.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ollie
Spyware Search & Destroy és Adaware SE futtatást javaslok, persze a legfrissebb adatbázisokkal.

Hali!

Kéne egy kis segítség. Windows XP professional van a gépemen, és egyik napról a másikra belassult! A bejelentkezõ képernyõtõl a desktopig kb 30 mp alatt jut el ez eddig kb 3 volt. Megjelenik a háttér és egyáltalán nem csinál semmit a gép, nem tõlt nem is homokórázik. A desktop megjelenése után is még az indítópultos programok sorban szépen lassan 10 perc alatt indulnak be, de közben maga a rednszer nincs leterhelve 1-2%-os a proci terhelés. 1-2 alkalommal a blaster vírus féle "1 perc múlva újraindulok" üzenet is megjelent. Játékok alatt nincs semmilyen sebességprobléma, a teszterprogramok szerint nincs baj a procival a memóriával tehát nemtom mi lehet😞

Próbálkoztam system restorral, és érdekes módon 1-2 bootig újra jó lett a gép aztán újra a szenvedés.

SP2 van a gépen már amióta megjelent és nem is volt gond vele, semmilyen programot nem tettem fel az utóbbi napokban.

Érdekelne hogy valaki találkozott-e már hasonlóval, és fényt sikerült-e deríteni a dologra.

Nem tudom hogy hardwares vagy softwares a gond, esetleg vírus(Bár maxira upgradelt panda plat. nem talál semmit)nem szívesen telepíteném újra a gépet.

A segítséget elõre is köszi!
ollie
Az elsõt letöltheted az MS-tõl...

Johnyy
part magic *.*

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

takraj
Két problema:
===============
- Mi az a "Windows autómatikus rendszerhelyreállítási lemez" és hogyan tudok ilyet létrehozni/szerezni?

- Kéne egyí olyan particionáló progi, mellyel tudom méretezni az NTFS particiómat... és persze konvertálni is... és felismeri a 160GB-os samsungomat (7200, 8M😎 teljesen. Van egyáltalán ilyen? (És ne menjen tõle tönkre az XP!)

ibrik
Biztos túl magasra van állítva a biztonság.
Mert ugye a BootVis többek között a registry-be is megpróbál "rendetrakni"...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

janos666
Nekm már SP1-el se ment pedig leszedtem a legújabbat.
Mr Manson
BootVis megy SP2 vel?
Mert nekem állandóan elszáll!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Imremagdi
mi ez a Hand Writing Plugin ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ollie
Már megjavult?

Törölt felhasználó
Istenem.. az... olvasd el elõször, hogy mit akarok, aztán sóhajtozz. Légyszives nevezd már át az accountot és nézd meg, hogy változik -e a könyvtár neve is...
hali!nem ide tartozik de hátha tuttok segíteni...MSN messengerhez kéne nekem Hand Writing Plugin...nem tud valaki adni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
kösz...

janos666
Modom mikor a régi windowsban a már meglévõ NSW2004-re telepítettem a SP2-t látta a NAV2004 meg is kérdezte jelenthet-e a windowsnak, most integrated SP2 újratelepítés utá nem.
azon már tul vagyok semmi eredmény

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

ibrik
Próbáld meg újratelepíteni a driver-t.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Segítséget kérnék:
Számomra érthetetlen jelenséggel állok szembe.Adva van egy gép nálam az én monitorommal feltelepitve minden fatyán müxik ellenben a srácnál viszont egy tft monitorral eltünik a videokártya,tv kimenet és csak szabvány vga kártya van a rendszereszközöknél nincs is monitor tipus(se p&pmonitor se).A tvtool azt mondja hogy nincs tvchipszet a kártyán és váltsak át tft módból crt üzemmódba.A tft monitor a vga csatiba van kötve.Mi lehet a gond?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

HI all!

az lenne a problemam h xp sp2 van fenn es kb 4 napja nem kapcsolodik ki a gep ha elotte volt neten. addig jut el (jo esetben) h windows shuting down. nem tudom mi le7 a hiba virousirtot es a kerdeses idopontig visszamenoleg uninstalloztam az osszes progit. Ha vki tudna segiteni azt megkosszonnem.

ollie
Akkor ennyit a Nortonról. Az SP2 mindent lát, amibe beleépítik a támogatását, a Norton Systemworksbe úgy látszik nem tették bele.

De a nero megnyitja.
Viszont ha így átmásolom, nemhiszem h boot cd lesz...

precision
Hogyhogy nem tudod neki megadni? Mikor rámész h burn image akkor alul válaszd ki, hogy all file v. vmi hasonló. Iso -t simán ír a nero!

Bazinga!

janos666
Daemon tools sem nyitja meg az ISO-t? Mert ha igen akkor mountold be és neroval cd másolása.
Szevasztok!
Nos letöltöttem a Windows Xp Pro Hun SP2 Integrated verzióját, de a cd írással gondjaim adódtak. Boot cd-t szeretnék létrehozni.
Kicsomagolom a kis fájlokat, kapok 1 rar fájlt, vagyis 1 iso-t.
Na és ezt Nero-val hogy tudom cd-re írni? Csak mert nem tudom neki megadni a cd-képfájlt.
Vagy ki kell csomagolnom ezt az iso-t, és a fájlokat, mappákat áttenni a cd-re?
Elõre is kösz!

janos666
Liveupdateltem már telepítés után az egész system wokrs 2004-et.
ollie
A NET felhasználót a .NET Framework nyomta fel neked, hagyd békén. A NAV2k4-et meg frissítsd, valszeg csak a legutolsó frissítésekkel fogja látni az SP2 (nem vírusadatbázis frissítésre gondolok, hanem programfrissítésre).

Crem
sorry ezt nem ide akartam!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

janos666
1: És persze a NAV2004 settingsben semmi hasonló nincs.
janos666
2: Most reinstaláltam, nem akarom frissen elbaszni.
1: Amikor a régi windows-re rátelepítettem a SP2-t akkor meg is kérdezte a norton hogy jelenthet-e a windows-nak magáról, én modtam "OK" és látta is a biztonsági központ a NAV2004-et és megdicsért. Most a SP2 integrated miatt késõbb ment fel a NAV mint a SP2 (egyértelmû) de újraindításkor nem kért mást a NAV csak a serialt de nem is látja a biztonsági központ.
Johnyy
2:HA kitörlöd megtudod
1: SP2 de ha nem zavar akor no problem

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

janos666
Ehh, most újranyomtam a windowst egy (SP1-bõl házilag gyártott) SP2 integrated lemezzel.
1.Nem látja a norton antivirus 2004-et, de a kerio tûzfalat igen. Mi lehet a balya? bár túlzottan nem zavar.
2.Normális az hogy a felhasználói fiókok közé bekerült egy "ASP.NET machine A..." nevû korlátozott fiók? Mi használja? Sír majd valami ha kitörlöm?
Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ollie
Ez milyen program?

HI all!

''A következõ beállítást érdekes módon a program 6.2-es verziójában nem találtuk meg, a 6.1-esben azonban tutira benne van, és talán a legfontosabb mind közül! A 6.1-es verzió System - Memory - Swap file usage ágán megtalálható modullal elérhetjük, hogy a Windows addig NE csináljon swap file-t (virtuális memóriát), amíg van szabad fizikai RAM! Agyõ winchester kerregés, mondjuk 512 MB RAM mellett! Mindezt gyaníthatóan azért találták ki, mert a Windows nagyon-nagyon szeret swappolni, még akkor is, ha nem kellene.''
Forrás: Bõvebben: link

Érdekelne engem nagyon ez a dolog, mert sokat swap-el a vinyóm, fõleg game közben.
6.1-esbõl is ki lett szedve sajna
Nem tud valaki ilyen progit ami ezt megcsinálja?

units
ez nem müxik.
nem generál rendes "product keyt"

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

bon
Nekem jó a zip.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ollie
Ad-Aware SE Personal
Spybot Search & Destroy
Microsoft RegClean
EasyCleaner 2.0
RegScrubXP
RegSeeker
Driver Cleaner 3
RegCleaner