Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Akkor XP-s bootfloppy --> www.bootdisk.com
más: már sokszor kerestek ilyen progit:
NTFS partició olvasó progi régebbi winekhez
*hihi ** *
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(konkretan az a problema hogy ocsem most tett fel windowzt, nincsen csak 1 user (meg az admin ugye, safe) es kiteszi neki az ikont, 1 usernel is.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Kéne egy kis segítség. Windows XP professional van a gépemen, és egyik napról a másikra belassult! A bejelentkezõ képernyõtõl a desktopig kb 30 mp alatt jut el ez eddig kb 3 volt. Megjelenik a háttér és egyáltalán nem csinál semmit a gép, nem tõlt nem is homokórázik. A desktop megjelenése után is még az indítópultos programok sorban szépen lassan 10 perc alatt indulnak be, de közben maga a rednszer nincs leterhelve 1-2%-os a proci terhelés. 1-2 alkalommal a blaster vírus féle "1 perc múlva újraindulok" üzenet is megjelent. Játékok alatt nincs semmilyen sebességprobléma, a teszterprogramok szerint nincs baj a procival a memóriával tehát nemtom mi lehet😞
Próbálkoztam system restorral, és érdekes módon 1-2 bootig újra jó lett a gép aztán újra a szenvedés.
SP2 van a gépen már amióta megjelent és nem is volt gond vele, semmilyen programot nem tettem fel az utóbbi napokban.
Érdekelne hogy valaki találkozott-e már hasonlóval, és fényt sikerült-e deríteni a dologra.
Nem tudom hogy hardwares vagy softwares a gond, esetleg vírus(Bár maxira upgradelt panda plat. nem talál semmit)nem szívesen telepíteném újra a gépet.
A segítséget elõre is köszi!
===============
- Mi az a "Windows autómatikus rendszerhelyreállítási lemez" és hogyan tudok ilyet létrehozni/szerezni?
- Kéne egyí olyan particionáló progi, mellyel tudom méretezni az NTFS particiómat... és persze konvertálni is... és felismeri a 160GB-os samsungomat (7200, 8M😎 teljesen. Van egyáltalán ilyen? (És ne menjen tõle tönkre az XP!)
Mert ugye a BootVis többek között a registry-be is megpróbál "rendetrakni"...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mert nekem állandóan elszáll!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
kösz...
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Számomra érthetetlen jelenséggel állok szembe.Adva van egy gép nálam az én monitorommal feltelepitve minden fatyán müxik ellenben a srácnál viszont egy tft monitorral eltünik a videokártya,tv kimenet és csak szabvány vga kártya van a rendszereszközöknél nincs is monitor tipus(se p&pmonitor se).A tvtool azt mondja hogy nincs tvchipszet a kártyán és váltsak át tft módból crt üzemmódba.A tft monitor a vga csatiba van kötve.Mi lehet a gond?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
az lenne a problemam h xp sp2 van fenn es kb 4 napja nem kapcsolodik ki a gep ha elotte volt neten. addig jut el (jo esetben) h windows shuting down. nem tudom mi le7 a hiba virousirtot es a kerdeses idopontig visszamenoleg uninstalloztam az osszes progit. Ha vki tudna segiteni azt megkosszonnem.
Viszont ha így átmásolom, nemhiszem h boot cd lesz...
Bazinga!
Nos letöltöttem a Windows Xp Pro Hun SP2 Integrated verzióját, de a cd írással gondjaim adódtak. Boot cd-t szeretnék létrehozni.
Kicsomagolom a kis fájlokat, kapok 1 rar fájlt, vagyis 1 iso-t.
Na és ezt Nero-val hogy tudom cd-re írni? Csak mert nem tudom neki megadni a cd-képfájlt.
Vagy ki kell csomagolnom ezt az iso-t, és a fájlokat, mappákat áttenni a cd-re?
Elõre is kösz!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
1: Amikor a régi windows-re rátelepítettem a SP2-t akkor meg is kérdezte a norton hogy jelenthet-e a windows-nak magáról, én modtam "OK" és látta is a biztonsági központ a NAV2004-et és megdicsért. Most a SP2 integrated miatt késõbb ment fel a NAV mint a SP2 (egyértelmû) de újraindításkor nem kért mást a NAV csak a serialt de nem is látja a biztonsági központ.
1: SP2 de ha nem zavar akor no problem
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
1.Nem látja a norton antivirus 2004-et, de a kerio tûzfalat igen. Mi lehet a balya? bár túlzottan nem zavar.
2.Normális az hogy a felhasználói fiókok közé bekerült egy "ASP.NET machine A..." nevû korlátozott fiók? Mi használja? Sír majd valami ha kitörlöm?
''A következõ beállítást érdekes módon a program 6.2-es verziójában nem találtuk meg, a 6.1-esben azonban tutira benne van, és talán a legfontosabb mind közül! A 6.1-es verzió System - Memory - Swap file usage ágán megtalálható modullal elérhetjük, hogy a Windows addig NE csináljon swap file-t (virtuális memóriát), amíg van szabad fizikai RAM! Agyõ winchester kerregés, mondjuk 512 MB RAM mellett! Mindezt gyaníthatóan azért találták ki, mert a Windows nagyon-nagyon szeret swappolni, még akkor is, ha nem kellene.''
Forrás: Bõvebben: link
Érdekelne engem nagyon ez a dolog, mert sokat swap-el a vinyóm, fõleg game közben.
6.1-esbõl is ki lett szedve sajna
Nem tud valaki ilyen progit ami ezt megcsinálja?
nem generál rendes "product keyt"
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P