Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gond nem az SP2-vel van. Én Routerrel csatlakozom, ami néha kifagy, és azt jelzi ezzel az ikonnal az sp2, esetleg ha a hálókábel be van dugva, de nincs kapcsolat. Ezt a régi winemen is csinálta, azzal a különbséggel, hogyha elment a net, nem jelezte vissza a sárga 3szöggel. Ott akkor látszott, hogy elment a net, ha nem voltak fogadott bájtok, csak küldöttek.
Router esetén reseteld le, ADSL/kábel modem esetén is inditsd ujra, vagy áramtalanítsd 1-2 percre.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A .pps kiterjesztésû fájlokat mivel lehet futtatni ?
Ha qtparted-el particionálom, akkor meg tudom csinálni az egészet rendesen, sõt még akkoris, ha millenium alól ParMagic-al, de az XP telepítõje azt írja ki (minden esetben), hogy 32222MB
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mikor reggel bekapcsolta a gépet eddig szokatlan módon hálózati kapcsolat ikon volt a tálcán egy felkiáltójellel és egy sárga buborékkal. Addig nem is foglalkoztam vele míg nem próbáltam meg felcsapatni internetre. Nem jött be a szolgáltató oldala se. Ekkor megnéztem és a windows a buborékra kattintva azt mondta "nem lehet kapcsolódni a hálózatra vagy korlátozva van a jozzáférés" mondom "javítás". Erre mondja hogy nem bírja letölteni az IP-címet a szolgáltatótól, beszéljek velük. Mondom hülye vagy, újraindítom a gépet, hibaüzenetek és jön a buborékkal a biztonsági központ hogy a kerio tûzfal KI van kapcsolva, a NAV2004 KI van kapcsolva. NAMONDOM BAZDMEG, restart! Ugyanez, se vírusirtó autoprotect, se tûzfal (configablak se). Hát nyomtam csökkentett módban egy víruskeresést de a 09.30-adikai adatbázissal semmi. Szarakodtam még vagy fél órát a hálózati beállításokkal, tûzfal, modemdriver újratelepítéssel, mittudomén, erre most felhúztam egy 2. windowst és láss csodát szó nélkül megy a net (még csakis a modemdrivert raktam fel).
Hát mondom jó, parancssorból lekértem az IP configot, kimásoltam, bementem a régi windowsba, beírtam mindent amit a parancssor megadott (IP, alhálózati maszk, DND-ek....) De akkor sincs net, visszarakva automatára ugyanez. És továbbra is halott a tûzfal és a vírusirtó.
Mit csinálhatnék?????? Vírus??? Faszom megáll ilyentõl, minek az irtó ha kikapcsolja a vírus..... (jó hogy serial-heckelt, nem fizettem érte)
És a partícionálást az SP2-re frissítés elõtt vagy után csináltad?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A milyen verziójú Windows XP-d van? (konkrétan: sima-e vagy már SP1-es?)
Az igazi állás ez (XP alol!):
Mik vannak felrakva? Tessék:
ollie: Ezt hogy érted?
"Muszáj formáznia lennie a vinyónak, ha át akarod méretezni a partíciókat, legalább annak a résznek, ami elekerülne a megnagyobbított partícióba."
Biosban mi van beállítva a vinyóra?
Bár XP kikerüli a biost.. lehet hogy ez a baj?
XP alá mik vannak felrakva?
*hihi ** *
MÁS: A partition magic az is csak 31GB-ot ismer fel az EGÉSZ winyóból.... kép róla Hogyan tudnám megoldani azt, hogy felrakom az XP-t és utólag átméretezem a particiót úgy, hogy az az XP-t ne vágja haza....? Sorry, hogy hosszú lettem, de ez fontos!

Én csak azt tudom mondanni, hogy nem a SP2-ben kell keresni a hibát ha gond van a feltelepítése után.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ha játszani akarsz MINDEN játékkal, akkor felejtsd el azt a fáking SP2-õt - valójában nem jó az semmire...
Bazinga!
Ahogy írod: "sikerült megszerezned" a játékot - gondolom, ez azt jelenti, hogy internetrõl szereztél feltört verziót, ami nem eredeti.
Ezután autorun-al indítottad volna a játékot....
És nem sikerült....
Sõt, akkor sem sikerült volna így elindítanod, ha a crack-et is feltetted volna....
Érted már, mit rontottál el?
Lényeg, hogy a crack-el felül kell írni az eredeti indítófájlt a játék telepített mappájában és a játékot az Asztal-on lévõ ikonjával kell elindítani.
Ugyanezt írta ki akkor is, amikro a Setup.exe-t indítottam. Mi lehet a gond????

Bazinga!
Az XP-m vmi olyasmit ír ki egyes programokra, hogy " 16 bites MS-DOS alrendszer hiba", meg hogy az NT-VDM CPU vmilyen nem várt mûveletet hajtott végre...
Már találtam infot a config.nt és az autoexec.nt fájlokról, de semmilyn változatás nem segít.
Ha van 5let örömmel várom...elõre is kössz.

van még vagy 3 féle megoldás, de ahhoz felkészültnek kell eléggé lenned. win + hash + linux dolgokban
*hihi ** *