Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bob
Akko meg csinálj egy uj visszaállitási pontot 😊

ibrik
Akkor meg kapcsold ki a rendszerhelyreállítást minden partíción.
Ennyi...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

thanx!

és arra valami ötlet hogy az utolsót is szeretném letörölni?
Ugyanis azt ott ahol írtad nem engedi.("Biztos benne, hogy a legutóbbi kivételével az összes visszaállítási pontot törli?") hehe és én pont azt akartam törölni ugyanis csak az az 1 van :o)
bob
Start menü/Programok/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó/Egyéb beállitások/Rendszer-helyreállitás/Karbantartás.

Hi

Valaki megtudná mondani nekem,hogy hol ill. hogy lehet az xp-ben a visszaállítási pontokat törölni?

köszke elõre is
Met
kezdi megadni magát a mechanika, a fej itt-ott nekiütõdik a lemezeknek és már is bibis lesz😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Banyapapa
Hm, de mitöl kezdi el gyártani a rossz szektorokat??
Asszem kukába megy

Met
Ha leformázod akkor elvileg a rosz szektort lezárja, de ha elkezdni gyártani a rossz szektorokat akkor elõbb utóbb behal az egész.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Banyapapa
Jaj ne:| Hogy szopn& le bö nyállal ez a fos😛
Akkor elvileg erre Win-t nem is szabad feltenni ,mi?
Van még 1 Seagate vinyo benne,de jo lenne ha nem köllene kidobni a kicsikét sem, valamivel lehet ezt a hibás szektort javitani/kikapcsolni? vagynemtom? 😛

Segíteni nem tudok, viszont a samsung vinyóm elõtt nekem is maxtorom volt, ezért ismerem ezt a kattanást. Ez nálam a hibás szektort jelentette. Gondolom nálad is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Banyapapa
Volna egy bibim.
Le akartam futatni a hibajavitott XP alatt,ujra let inditva, le is ment a 4-ik lépésig ott 14%-nál hallotam egy kis kattanást és kampó, megállt lefagyott.
Ujrainditom ugyanaz csak már a 4-ik lépés 1%-nál meghalt.
Vinyoban lenne a hiba??Hibás szektor vagymi? :/
És volna olyan program amivel meg lehetne ezt nézni (ha egyáltalán ez a baja, ja Maxtor a lelkem😛)

És még1.
Ment az XP egy jo ideig PS2 portrol az egér, aztán az egyik nap nem akarta megismerni az egeret onnan,na akkor USB, erre 2 hete onnan sem akarta felismerni az egeret még jo hogy van még USB a gépen,de mi a fene a baja? 😞

nagyon köszi!
ollie
Jah, az lehet. Akkor AVG ANtivirus Free Edition elég jó ingyenes vírusírtó, plusz Adaware SE és Spíbot Search & Destroy.

Frank99
Norton Antispam sokpénzért...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

spam szurot tudsz ajanlani?

aha, csak azert gondoltam mert az e-mailek tobbsege MAILER DAEMON-os..szoval en ugy gondoltam hogy a gep kuld leveleket amikrol aztan visszajon a tobbszaz mailer daemon-os..

ollie
Semmit nem tudsz kezdeni ez ellen vírusírtóval, hiszen hiába van vírusírtó, attól még elküldik neked az emaileket. Egyébként meg nem hiszem hogy jpg képre kattintott, csak az lehetett a neve. Kéne egy spam szûrõ, ill blokkolni kell a domaineket, ahonnan jönnek az emailek.

üdv!
Egyik korlatozott munkatarsam rakattintott egy e-mailen erkezett JPG fajlra..es msot orankent 120 e-mail erkezik a fiokunkba(gondolom arrol a bizonyos JPG virusrol van szo).
NOs kerdesem hogy hogyan lehetne egyszeruen elharitani a hibat(milyen virusirtot ajanlotok ami mar fel van keszulve a JPG virusokra) tovabba mit lehetne tenni a legkozelebbi megelozes erdekeben: a gepen win98 fut.
Letezik erre az op.rendszerre is SP2? plz help

janos666
Már csináltam hasonlót, mûködni mûködik, de csak nem szerencsés. De elõtelepítést nem tudok csináltatni az XP CD-vel? Úgy tudom van valami hasonló, de még nem csináltam.
ollie
Nem mûködne.

janos666
Na, egy ismerõsömnek beszart a windowsa és mivel nem ért hozzá egkért hogy mentsem le az adatait magamnak formázzam újra (mániákusan ragaszlodik a formázáshoz, nem elég ha törlök minden windows, program files mappát) aztán magyarázzam el neki lépésrõl lépésre hogy kell XP-t telepíteni boot cd-rõl (amit én írtam neki de nem boldogult vele). Na akkor, most az lenne a kérdésem hogy birok-e ezzel a törtaktivációs SP2 verzióval csináni neki elõtelepítést, vagyis hogy szûzwindows legyen, ne kelljen már CD-t használniak, de elsõ nála történõ induláskor az õ hardwerkiépítése szerint fusson. Bár nem tudom áthúzzam-e neki az eé windowson, mert márkára a driverek szempontjából (NV, P4...) hasonlít a gépünk, nem tudom mennyire lenne szerencsés áthúzni a windows mappát. (persze egy 3. windowsból)
akyyy
érted........

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Johnyy
tudhatunk..... ????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

akyyy
hl tudhatok meg róla valami infot?

Mr Manson
elvileg van egy ilyen SP2bug, ki is jött rá valami javitás

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ollie
Valami tûzfal probléma lehet, kapcsold ki a beépítettet, uninstall, ha van egyéb tûzfal, majd tedd újra.

akyyy
Szerintetek mit tegyek ha a net állandóan elmegy, és a gépet ujra kel indítani? SP2 van, amugya net nem megy el, csak logiailag, mert hálóban van a 2 gép, és a másikon továbbra is megy a net, meg a hálót is észleli a forgalmat, de semi nettel kapcsolatos dolog nem megy( bármely böngészõ, MSN, multi stb...)

ollie
SP1-et is le lehet onnan tölteni.

Mr Manson
nm!

Johnyy
köci !!!

Mr Manson
sp1 már nincs
update sincs
vagy leszeded a teljes SP2õt innen: link

Vagy auto-update windows!

PetruZ
www.microsoft.com...
Johnyy
Figyi! Tudtok valami helyet ahol olyan dolgot lehet tölteni ingyen ami sp1-et sp2- re mékel????

ollie
wpa.dbl a neve, amúgy meg valszeg csak floppyról (vagy cd-rõl) bootolva tudod majd felülírni

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok!

1 kérdés: melyik programmal lehet az SP2 beleintegrálni az Install WinXp CD-be????

Nagyon koszonom.

Udv. ozz
újraraktam az xp-t de van néhány apró dolog ami zavar, a tálcán kikapcsolom a nyelvi eszköztárat, de mindig visszarak, a másik pedig hogy a samurize-nak beállítom hogy pit to desktop, de most ezt is mindig visszaállítja alapállapotra, szal csak ez a 2 gondom lenne, hogy ezeket miért nem jegyzi meg

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

szaki
kösz, ha privátot küldessz, azt megköszi, mert legalább ki lesz írva a beíró szöveg alatt

ollie
Aha, akkor pontosan válaszolok a kérdésre. Csak illegális módszerekkel lehet kikapcsolni a regisztrációt (crack). Viszont legálisan el lehet kerülni az újbóli regisztrációt, ha máér egysezr regisztráltad a windows-t, és újrainstallálod. Van egy file, amiben a regisztrálási adatokat tárolja (ez minden gépen egyedi, tehát nem lehet átmásolni egy másikról, sõt a kulcstól is függ). Na ezt le kell menteni valahova, és újrainstall után pedig csak visszamásolni a helyére. Ha érdekel, majd megnézem neked a file pontos nevét.

szaki
persze, igazad van. Vagy valamivel dolgozok, vagy nem. Akkor inkább igen. Ha kell akkor menjek ásni kertet. Mindegy egyszer regisztráltatom aztán kész. De ebbe gondlom segítség is tartozik. Talán 2éve volt, amikor a microsoftot felhívtam, hogy ez meg az a gondom. Mondták már, hogy várjak már egy kicsit. 2-3 perc múlva mondták, hogy sajnos nem lehet azt, amit kérdeztem. Közben a másik telefonon valaki meg elmondta, hogy lehet és így meg úgy. Be is állítottam a win-t és rögtön jó lett. Amikor megint hallom a microsoftost, hogy ezt nem lehet, akkor mondtam neki, hogy - Igen lehet. és elmondtam neki, hogy miként. Aztán úgy búcsúztunk el, ha bármire szükségük van, nyugodtan hívjanak fel a windows-al kapcsolatban. Persze, csak tök mákom volt, hogy minden klappol. Ott azért mégis nem kis muska gyerekekl nyomják a programozás, mint én. bocs, ennyit errõl, regisztráltatom, aztán kész is

ollie
Csak egyszer kell regisztrálnod. Miért baj az? Ezzel a feltétellel adta el a Microsoft neked a programot, hogy regisztrálni fogod. Ha nem fogadod el a feltételeket, akkor vissza kell nekik szolgáltatnod. Joguk van kikötni, hogy milyen feltételekkel adják el neked a szoftvereiket. Persze ez senkinek sem tetszik, de ezen nem lehet változtatni.

szaki
miként lehetne a winxp pro hu-t úgy megoldani, hogy ne kelljen 30 nap múlva regisztráltatni, mert már megbocs, veszek magamnak egy biciklit és el kell mennem a rendõrségre, hogy bocs, de vettem egy bringát ugyan vegyék már fel a listába. Na aztán minek? Kifizettem a 40e pénzt, aztán használom és ennyi. Nem kell nekem support, ahogy egyes prg-nál, csak ne kelljen már ezzel is kötelezettséget vállalni. Persze nyakába rakom az sp2-õt, hogy ne érje a szó a ház elejét, de kicsit túlzás, hogy kötelezõ, amit éppen nem akarok. Van valami megolsá erre? elõre is köszi

nemcsakfeel

Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus hibajavítást / hibaellenõrzést az XP ben???
// van egy sérült partíciós táblás vinyóm, arról kéne kiírni dolgokat, viszont ha javítani akarja a win, akkor tuti meghal az egész. adatok még olvashatók róla ilyen mostani állapotban //

*hihi ** *

ollie
Mi a hibaüzenet?

HellÓ! Lenne egy olyan problémám, hogy telepítem a win-t, utána szépen feltelepítem, amit akarok, utána pár napra rá, vagy akár pár órán belül, indulás után eltünik a startmenü, meg az ikonok. ha megnyitom a feladatkezelõt>>új feladat>>system, akkor egy hibaüzenet keretében vissza ad mindent. MItõl lehet ez? sowtware, vagy hardware problémák lehetnek?
Elõre is kösz!
ollie
Én is csináltam már ilyet, de soha nem volt hiba. Egyébként meg csinálhatsz egy sima boot lemezt/cd-t, és arról formázhatsz. Találsz rengeteget a neten.

Mikiller
Ok megcsinéltam egyik nap,hogy töröltem a C: és D: partíciókat,és az E:-t meghagytam, ekkor újra kreálltam a C-t és D-t, de amikor felinstalláltam az XP-t,hibásnak találta az E-t. Ezértt kérdezem,hogy van-e ennél jobb megoldás?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ollie
Töröld le a partíciót, és hohzd létre újra.

Mikiller
Szia!
Amikor az XP lemezt berakom a meghajtóba és bebootol róla, a meglévõ rendszerre akarja másolni a dolgokat, de elõtte megkérdezi,hogy törölni akarom-e a meglévõ Windows könyvtárat, erre mondom én,hogy ez nem igazi format, mert utánna elkezdené felmásolni a file-okat.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ollie
NT alapú rendszereknél sokkal gázosabb a service-ek miatt. Valszeg a 98 alá is bejöttek cuccok, de nem tudtak mit csinálni. A férgek általában service-ként regisztrálják magukat.