Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
és arra valami ötlet hogy az utolsót is szeretném letörölni?
Ugyanis azt ott ahol írtad nem engedi.("Biztos benne, hogy a legutóbbi kivételével az összes visszaállítási pontot törli?") hehe és én pont azt akartam törölni ugyanis csak az az 1 van :o)
Valaki megtudná mondani nekem,hogy hol ill. hogy lehet az xp-ben a visszaállítási pontokat törölni?
köszke elõre is
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akkor elvileg erre Win-t nem is szabad feltenni ,mi?
Van még 1 Seagate vinyo benne,de jo lenne ha nem köllene kidobni a kicsikét sem, valamivel lehet ezt a hibás szektort javitani/kikapcsolni? vagynemtom? 😛
Ez nálam a hibás szektort jelentette. Gondolom nálad is 
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Le akartam futatni a hibajavitott XP alatt,ujra let inditva, le is ment a 4-ik lépésig ott 14%-nál hallotam egy kis kattanást és kampó, megállt lefagyott.
Ujrainditom ugyanaz csak már a 4-ik lépés 1%-nál meghalt.
Vinyoban lenne a hiba??Hibás szektor vagymi? :/
És volna olyan program amivel meg lehetne ezt nézni (ha egyáltalán ez a baja, ja Maxtor a lelkem😛)
És még1.
Ment az XP egy jo ideig PS2 portrol az egér, aztán az egyik nap nem akarta megismerni az egeret onnan,na akkor USB, erre 2 hete onnan sem akarta felismerni az egeret még jo hogy van még USB a gépen,de mi a fene a baja? 😞
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyik korlatozott munkatarsam rakattintott egy e-mailen erkezett JPG fajlra..es msot orankent 120 e-mail erkezik a fiokunkba(gondolom arrol a bizonyos JPG virusrol van szo).
NOs kerdesem hogy hogyan lehetne egyszeruen elharitani a hibat(milyen virusirtot ajanlotok ami mar fel van keszulve a JPG virusokra) tovabba mit lehetne tenni a legkozelebbi megelozes erdekeben: a gepen win98 fut.
Letezik erre az op.rendszerre is SP2? plz help
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1 kérdés: melyik programmal lehet az SP2 beleintegrálni az Install WinXp CD-be????
Nagyon koszonom.
Udv. ozz
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus hibajavítást / hibaellenõrzést az XP ben???
// van egy sérült partíciós táblás vinyóm, arról kéne kiírni dolgokat, viszont ha javítani akarja a win, akkor tuti meghal az egész. adatok még olvashatók róla ilyen mostani állapotban //
*hihi ** *
Elõre is kösz!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Amikor az XP lemezt berakom a meghajtóba és bebootol róla, a meglévõ rendszerre akarja másolni a dolgokat, de elõtte megkérdezi,hogy törölni akarom-e a meglévõ Windows könyvtárat, erre mondom én,hogy ez nem igazi format, mert utánna elkezdené felmásolni a file-okat.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller