Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet teljesen legyalulni a C-t?
A doksik,képek,zenék lemennek de a többi fent marad.
HEEELP!!!
Elõre is köszi.
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
ha meg nem érted mit kérdeztem, menj el valakihez a környezetedban, aki ért hozzá.
és ez nem bunkóság, hanem idõtakarékos tanács.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
98 vs. XP?
bár ez nem oldja meg végleg a problémákat, néha valóban nem árt egy reinstall...
én 11 hónap után lõttem újra az XP-t.
eddig nálam még egy oprencer sem bírta.
Segítsetek S.O.S
Szeretne valaki FTP-n keresztül csatlakozni a gépemhez de nem tudom beállítani, hogy elérjen. valaki letudná írni részletesen hogy kell??
Köszi
(( Volt egy alap xp ( hda1 ), azt lemásoltam ( hda2 ). felpakolgattam mindent az elsõre, ami a másodikra kell, azokat oda. erre fogja a 2 es, és a swapet, meg minden szart az 1. en használ.. ezután a swapet átpakoltam rá, majd letiltottam az 1. elérését. Azóta a 2.re nem tudok bejelentkezni... )
*hihi ** *
Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/ lemezkezelés fül / partícióra jobbklikk / meghajtó betûjel módosítása
itt akármilyen betûjelet hozzárendelhetsz a partíciókhoz / cd meghajtókhoz.
Nos, ugyan ezt hogy tudom karakteres szinten, ill. fájlokat szövegesen szerkesztgetve elérni?
*hihi ** *
Kösz a segítséget!!!!!!!!!!

van egy notebook-om, amit otthon is és munkahelyen is használok
otthon van adsl-em, melóhelyen meg helyi hálózaton keresztül csatlakozom a nethez
az a gondom, hogy néhány weblap esetén (pl. hardwired, eurogamer, szal a fontosaknál 😊 a melóhelyen bejön az otthoni adsl-emnek a csatlakozó ablaka. persze innen nem tudok azon keresztül csatlakozni, de ha le-"mégse"-mezem, akkor egyáltalán nem tölti be az adott oldalt
van valami megoldás, hogy temporálisan letiltsam (törlés nélkül) az adsl-kapcsolatomat?
vagy csak az marad, hogy készítek egy work és egy home fiókot?
elõre is kösz, ha valaki tud valami okosat
Tudom, hogy téma volt sokáig, és lehet, hogy lefikáztok a kérésért, de nagyon gyors segítség kellene.
Tudna valaki linket adni olyan SP2 letöltéséhez, amit fel lehet rakni tört XP-re?
Légyszi HELP!!!!!
Elõre is köszönöm.
Elvileg van egy SUBST parancs, amivel egy könyvtárhoz (mappához) rendelhetünk egy meghajtónevet:
Pl. SUBST X: C:\útvonal\könyvtárnév - az "X" a meghajtó betüjel
De szerintem neked nem biztos, hogy ez kell.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Köszi szépen a segítséget!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ugye a PC-k 4 IDE eszközt kezelnek alapból. Azok megjelölése a az általad felsoroltak. De ha mondjuk a pri master vinyót felosztod 2 fele, ott már keletkezik egy plusz meghajtó ami mondjuk D: a többi betüjel már változik emiatt. tehát a betüjel és eszköznév egymástól független. a neve miatt sebességcsökkenés miért lenne ?
pri master C:
pri slave D:
sec master E:
sec slave F:
ha sec master D: ként jelölõm, ami egy winyó, akkor lassabban állhat fel az XP ?
Nemrégiben feltettem a Win Xp Media Center Editiont SP2vel
Nagyon szépen mûködik egy kis dolgot leszámítva amikor ugyanis el kelle kezdõdnie a windows betõltésének annyit ír a gép, hogy
"NTLDR missin, press ctrl+alt+delete to restart" Ha úgy indítom a gépet, hogy bennehagyom a telepítõ cdt, akkor ez az üzenet nem jelenik meg és szépen betõlt a Win. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a windows egy olyan SATA-s vinyóra van instalálva ami vezérlõkártyával van rákötve a rendszerre mert nincs SATA vezérlés az alaplapon, bár ez a korábbi win xp-vel nem jelentett problémát !
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném, mert bár nem jelentõs ez a probléma, hosszútávon biztos idegesítõ lesz!
Elõre is köszönöm mindneki segítségét !
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Létrehozol valahol máshol egy "torrent" nevû mappát és a torrent-eket mindig mentsd oda.
A bittorrent-kliensed beállításaiban pedig megadod ezt a mappát állandóra.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mit tegyek?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A gép nem találja a cd meghajtót (a meghajtó nem áll készen) és kéri, hogy instalálja a winamp.exe -t... Szerintetek mi lehet a baj? Köszo a választ!
Azóta próbáltuk azt, hogy kihúztuk a meghajtó zsinórjait, majd újraindítás után vissza, de nem lett javulás...