Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KOXX
próbáld még ki azt hogy megnyitod a notepadot és ezt másold bele:
------------------------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

\Services\Dnscache\Parameters>\Services\Dnscache\Parameters>
"CacheHashTableBucketSize"=dword:00000001
"CacheHashTableSize"=dword:00000180
"MaxCacheEntryTtlLimit"=dword:0000fa00
"MaxSOACacheEntryTtlLimit"=dword:0000012d

----------------------------------------------------------------
majd mentsd el és írd át a kiterjesztését .reg-re, aztán futtasd le
ez a szávsélességet növeli

KOXX
szerintem ne használj ie-t mert nekem is vannak ilyen lassulási gondjaim vele
ott van a firefox, opera + 1 csomó jó böngészõ

Met
nem fut valammi progi a háttérben?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

marsu
Sziasztok.

Az ie nem müködik, nagyon lassan tölt be mindent, mi lehet a baj hogyan lehet ezt orvosolni. Segítsetek!!!!
KOXX
valaki +tudja mondani hogy a monitorom képfrissítését hogy állíthatom át 69hz-re??, mert 1280x960-as felbontáson csak 60-on megy, viszont linuxba kitudtam használni a 69-et.
a windowsban a monitor illesztõprogramjában úgy van bejegyezve hogy 70hz és úgy is írja ki miközben 60-on megy és csak az miatt az 1 hz miatt nem bír 70-en menni
elõre is kösz

offtopic

hat ja, soksor hiszik azt az emberek , hogy uzenetkuldo rendszeren (ICQ MSN AIM stb.) vannak.

de tevednek, legalabb minimalisan tartsuk tiszteletben egymas idejet, nem tul kellemes ilyen hozzaszolasok kozul kivalogatni a lenyegeseket.

ontopic

ibrik
Mindenrõl=Minderrõl

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Mindenrõl csak ez a rövid szösszenet jut eszembe:

- Mennyi?
- Harminc?
- Mi harminc?
- Mi mennyi?

windózt?

Mr Manson
reinstall?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

szoval wifos hiba

nem irt ki semmit

Mr Manson
Nincs semmi!
Azért kell a boot floppy is, hogy a win ne töltsön be igy tisztan lehet tesztelni a rendszert!

Problémát nem okoz!

és van benne vmi veszély?

Mr Manson
Letölt
Kicsomagol
Floopy betesz
install.bat indit (itt meg kell adni melyik meghajtó a floppy - ált. A )
RESTART
FLOPPY BOOT
indul egybõl... kb 10-15 perc
ha nem ir hibát akkor OK ha ir akkor szar a RAM

na és akkkor most magyarázd el pls értehtõen

Mr Manson
Boot floopy-t kell csinalni a MEMTEST+ progival, azzal bootolni.
És frankón leteszteli a memóriádat... hátha az gebaszos!
Memtest 1.27+

jah, Memória teszt? hol kell?

magyarul?

Mr Manson
memtest?

Az a harci helyzet hogy feltettem az SP2-õt ezért azt mondja a telepitõ CD-n lévõ verzió régebbi mint ami most a gépen van ezért nem lehetséges.... 😞(((((

aha, nekem ez a bajom:
Haver mondta hogy ez lehet hogy segit, szerinted?

PetruZ
Adatvesztés nincs, minden ugyanúgy menni fog, mint azelõtt, csak pár beállítást visszarak alaphelyzetbe, illetve ahol bármi gubancot észlel, akkor telepíti a default cd-s változatokat. Formázás, törlés a javítás alatt nincs, nyugodtan használható.
Nem tudjátok hol tudnám megnézni a hûtõ teljesítményét?

köszönöm szépen 😊

hacsak ki nem kapcsolta anem rendszer particiokon a rendszer visszaallitast.... amugy CD rol inditva, parancssorbol is meg lehet csinalni a rendszer visszallitast? ha igen , melyik paranccsal?

nem én arra gonodolok mikor berakod az XP telepito cdt van olyan hogy
Javítás és én ezt akarom megcsinálni

ibrik
Már ha arra gondolsz, hogy elindítod a rendszervisszaállítást, akkor a választott rendszervisszaállítási pont ideje óta a vinyóra (minden partícióra) felkerült minden fájl el fog tûnni visszahozhatatlanul.

HI
olyan kérdésem lenne hogy ha benyomok egy javítást a telepito cdrol akkor lehet mi baj, adatvesztés vagy vmi?

Nah szétszedtem a gépet. A procihûtö megy rendesen, sztem semmi gond vele. A VGA hûtõ nagyon elkezd melegedni amikor bekapcsolom a gépet, egy idõ után egyébként még magasabb fokozatra kapcsol a hûtõje, de mintha nem tudná lehûteni (még mindig már-már forró a VGAhûtõ). Egyébként Abit Siluro GF4 Ti4200 128MB a videókari.

\"Hard to see, the dark side is.\"

És ennyi... Megint fagyás... Nem értem...
(Sorry a sok üzenetért.)

már folyamatosan megya proci

Most is mingyá jön azér küldöm folyamatzosan, bazzzz

Piros led folyamatosan világít

Nah azóta egyszer megjavult, de most megint elõjött (csak tudnám mér csinálja hogy egyszer elmegy aztán megint visszajön, mintha csak baszogatni akarna). Legutóbb hangdrivert raktam fel, de eredeti cd-rõl (SBLive hangkártya). Amúgy mielõtt kékhalál lenne, elkezd dolgozni mint álat

Egy másik topicból hoztam a linket:
Directx remove

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ollie
Gondolom Admin jogaid vannak. Ha igen, próbáld újratelepíteni a win installer engine-t (ms-tõl letölthetõ).

cSuwwi
XP SP2-m van egy ideje, most lenne szükségem Sunos Java-ra (Azureusnak kellene), erre telepítés elõtt kiírja, hogy nincs jogom telepíteni 😮

Tud erre valaki valami hasznosat mondani?

shit happens

ibrik
Ebbõl is látszik, a directx-eltávolító progikat a megjelenésük után évekkel sem tudták tökéletesíteni...

raziel.
nya én gondom:😞

feltettem wint stb sp2-öt is aztán az alapba ugye 9.0c directxet rak fel vagyis azt rakta fel na és letöröltem mulktokr directx eltávolitoval raktam rá 9.0b-t

de most ujbol akarok rá c-t tenni nem teszi mert azt mondja hogy fent van pedig nem mert b-van néztem a dixdialog izébe is ahol kiirja....szal most mivan hogy tom viszatenni regeditbe esetlegbenne van de hol nem találtam...vagy mi van ilyenkor?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Frank99
sztem +szar a géped....
legalábbis vmelyik eszközöd...

:-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

10 másodperc szünet

hi
szar az xp. ezt sztem má tudjátok
nah, indításkor azt írja ki hogy a notkrnl.exe fájl nem található és a windows nem indítható.entert nyomok a gép újraindul. de ha én a "sunyi - módszer"rel indítom (power- enter - újraindulás- majd 10 szünet két reset között) akkó bejön. ezekután.....

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

paynes
Sziasztok Nekem az lenne a problémám hogy nincs autorun (a cd nem indul el automatikusan pl:telepítõ cd-k) Tudnátok segíteni,ez vírus?

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Szióka! Mostanában elég sok emberke dolgozott a gépen azóta nem akar a neten felismerni két betqt az Q-t (Qr, Qrült, Qz, Qk...) és az q-t (qz, betq, elqz, betqr...) A wordbe viszont kiírja. Szerintetek, holy lehetne ezt beállítani, hogy megint rendesen mqködjön?
Köszi szépen a segítséget!Szióka! Mostanában elég sok emberke dolgozott a gépen azóta nem akar a neten felismerni két betqt az Q-t (Qr, Qrült, Qz, Qk...) és az q-t (qz, betq, elqz, betqr...) A wordbe viszont kiírja. Szerintetek, holy lehetne ezt beállítani, hogy megint rendesen mqködjön?
Köszi szépen a segítséget!

ollie
Nem, viszont egy bootlemezrõl/cd-rõl formázhatod (rámásolod a format utasítást).

ibrik
Ahogy azt Móricka elképzeli...

ezek szerint ongyilkossagra kesztetheto a futo windoz?

szaki
akkor szokott elõfordulni, ha egy nem megfelelõ drivert raktál fel elõtte. Most arra kellene emlékezned, hogy mit raktál fel. Menj csökkentett üzemmódban és távolítsd el. Ezután jónak kellene lennie.