Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem lehet hogy a registrybe van valami átmódosítva?, mert oda vannak bejegyezve ilyen dolgok, bár fogalmam sincs hogy miért nem enged a vezérlõpulthoz
a seagate wincsin nincs telepítve rendszertöltõ ami elindítaná a win-t
Mi ez?
Mára a következõ témával állok szemben:
A vezérlõpultban nem tudok program eltávolításra, és hasonlókra kattyolni, mert a következõ üzenet fogad:
"A Windows nem tudja elérni az adott eszközt, elérési utat, vagy filét. Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel"
Rendszergizda jogokkal használom a gépet és el sem tudom képzelni miért van mindez! Segítsetek már!
Régebben behalt a maxtor vinyo,illetve szektorhibája let,kattog stb, rátettem a win xp-t a másikra (seagate).
Most ki akartam venni a maxtort és nem akar a xp elindulni,mintha nem is azon lenne a win.
Mi lehet a bibi?
Viszaraktam a gubancos vinyot és ugy simán elindul, igaz egyböl konzekvenciahibája van😛 az egyik particioján.
Leellenöriztem és jó particion (vagyis a seagate-n) van a Win,de mi a fene baja lehet?
BIOS-ban is elsödleges a jó vinyo, Slave primary a DVD-ROM,nem értem:|
Nekem is volt már vmi hasonló, formázd le, utána jó lesz
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy szerintem ez a javításos telepítés csak "a szarnak egy pofon", a fontos dolgokat felülírja de a feleslegeseket nem szedi le. A leg tisztább telepítés elõtt formázni és ha idõt akarsz spórolni akkor ghostold le és ha baj van 10 perc alatt megvan a friss win.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Olyan gondom lenne hogy felnyomtam a win64bites op rendszert.
De viszont nem birom felpakolni a daemon-toolst az alcoholt és a
nero se igazábol müködik.Igy viszont egy virtuális meghajtom sincs és anélkül cuni a dolog.Igy hát kénytelen voltam visszarakni az XPSP1-et.
[/cserf][/fülünyúl]
hát, szar ügy.
télleg van erre crack vagy csak a reinstall egy "JÓ" verzióval?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
I love this game!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én úgy tom, h csak beta verziós 64 bites XP létezik de a microfost honlapján egycsomó dolog letölthetõ hozzá.
Most akkor van mûködõképes 64 bites XP??
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
csak hát úgy nem szoktam elszarni

[/cserf][/fülünyúl]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Lenne egy problémám, amit nem tudok megoldani, mert nem értek hozzá ilyen mélységekben...
XP Pro-m van, ánglis nyelvû. Egy vinyómra két partíciót csináltam anno formázásnál, a C meghajtó mérete 4,87 GB lett. Erre telepítettem a Kíndózt. A problémám az, hogy a 4,87 GB helybõl már csak 340 Mb maradt, holott a Windows könyvtár és a Program files és a Dokumentumok könyvtáraim mérete összesen 2,57 Gb. Szóval közel 1 GB csak úgy eltûnt. Hozzáteszem, hogy már a lomtárat is kikapcsoltam, hogy ne tartson fenn helyet.
Kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet ez, és hogyan küszöbölhetõ ki?
[/cserf][/fülünyúl]
én ezeket csak úgy példaként mondtam, van még sok jó csak tudni kell melyiket a legérdemesebb használni