Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KOXX
van valami trükk hogy kívülrõl belehessen jutni abba a mappába?

KOXX
engem eddig az húzott fel a legjobban hogy amikor a felhasználói fiókomba bejelentkezve megadtam a jelszót és ott bepipáltam hogy saját használatúvá akarom tenni a Documentum and settings-ben a mappámat, hogy más felhasználó ne férjen hozzá. Aztán átléptem administratorba és az okos fejemmel letöröltem azt a fiókot, amiben az elõbb voltam és a mappája +maradt, de ehez én már nem tudtam hozzáférni úgyhogy kivert a víz mert ott volt az egész dokumentumom és akármit csináltam nem engedett be

ollie
tudod mire gondolok?

fifi
Ne már......

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ollie
windows repair esetleg?

ollie
Talán át kéne jumperelni a vinyókat.

fifi
Ezt én is tudom, de itt nem is enged be... Ez amitõl szétb*sz az ideg!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

KOXX
még ha vendég joggal vagyok bejelentkezve még akkor is beenged ezekbe a beállításokba (ha jól toom), azzal a külömbséggel hogy alkalmazni nem engedi

KOXX
hát igen ez a winfos
nem lehet hogy a registrybe van valami átmódosítva?, mert oda vannak bejegyezve ilyen dolgok, bár fogalmam sincs hogy miért nem enged a vezérlõpulthoz

KOXX
szerintem azért mert a rendszertöltõ a Maxtor winyódra van telepítve és csak úgy bir elindulni
a seagate wincsin nincs telepítve rendszertöltõ ami elindítaná a win-t

fifi
Basszus. Ha van avi mellett egy srt file/nincs hozzátársítva semmi/ akkor rékattintáskor nem a programlista jön ki hanem megint az alábbi üzenet...Mintha nem engedne olvasni bele...
Mi ez?

fifi
Elegem van!!!! <#wow3>
Mára a következõ témával állok szemben:
A vezérlõpultban nem tudok program eltávolításra, és hasonlókra kattyolni, mert a következõ üzenet fogad:
"A Windows nem tudja elérni az adott eszközt, elérési utat, vagy filét. Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel"
Rendszergizda jogokkal használom a gépet és el sem tudom képzelni miért van mindez! Segítsetek már!

Banyapapa
Volna egy kérdés.
Régebben behalt a maxtor vinyo,illetve szektorhibája let,kattog stb, rátettem a win xp-t a másikra (seagate).
Most ki akartam venni a maxtort és nem akar a xp elindulni,mintha nem is azon lenne a win.
Mi lehet a bibi?
Viszaraktam a gubancos vinyot és ugy simán elindul, igaz egyböl konzekvenciahibája van😛 az egyik particioján.
Leellenöriztem és jó particion (vagyis a seagate-n) van a Win,de mi a fene baja lehet?
BIOS-ban is elsödleges a jó vinyo, Slave primary a DVD-ROM,nem értem:|

ullrich
Találtam 1 oldalt aholMinimális XP konfig meghatározásával foglalkoznak. Asszem 20MHz proci 32MB ram a végsõ határ 😊. 486ra ill. alatt már bootnál gond van.

ullrich
XP prot tennék fel. Szolgáltatásokból mit engedélyeztél? Gondolom mindent le kellene állítanom.

ullrich
433 MHz-es a proci, ramból van kevés. Ez 1 5éves gép szal lehet hogy biost is kellene frissiteni az irq not less or equal elkerülése végett.

lck
Épp tegnapelõtt raktam P4 1.7-esre, 128 Mb Ramra XP-t. Egész tûrhetõ. ( Játszani nem akarnak vele. )
lck
Az hogy 128-cal nagyon lassú az nem pontos. A rendszer önmagában + pl. egy office elég türhetõen elmegy. A RAM igényes alkalmazásokkal, játékokkal van a gond. De ott igazából az 512 vagy több a jó.
fifi
256-al is csak krehácsol...

ollie
nagyon kevés a ram, minimum 128 mega kell, de ott nagyon lassú

Met
kevés a ram

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ullrich
Sziasztok!
P2gépre, 64mb rammal van sanszom mûködõ képes használatra bírni az xp-t?

Falconer
Hát ebbõl sztem Bill Gates sem tudja...
Nekem is volt már vmi hasonló, formázd le, utána jó lesz

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Met
Lehet, hogy valami kódek probléma van.
Amúgy szerintem ez a javításos telepítés csak "a szarnak egy pofon", a fontos dolgokat felülírja de a feleslegeseket nem szedi le. A leg tisztább telepítés elõtt formázni és ha idõt akarsz spórolni akkor ghostold le és ha baj van 10 perc alatt megvan a friss win.

csa!
Olyan gondom lenne hogy felnyomtam a win64bites op rendszert.
De viszont nem birom felpakolni a daemon-toolst az alcoholt és a
nero se igazábol müködik.Igy viszont egy virtuális meghajtom sincs és anélkül cuni a dolog.Igy hát kénytelen voltam visszarakni az XPSP1-et.
Kata
Lenne megint egy kérdésem. Újra raktam a kíndózt, meghagyva a régi beállításokat, amolyan repair jelleggel, mert elkezdte nem felismerni a monitort. Most már felismeri, újra raktam a drivereket, minden... Viszont az Nvidia ikonja pl. nem jelenik meg a tálcán újabban, és a Kíndóz Media Player elindításakor ezt a hibaüzenetet írja ki: An internal application error has occured. Már próbáltam a media playert újratelepíteni, de semmi változás, és ebbõl a hibaüzenetbõl valahogy nem világos a számomra, hogy mi lehet a baja.

[/cserf][/fülünyúl]

Amse
Hi!
Ezt a hibaüzenetet kapom induláskor.
Mitõl lehet?

ollie
Fel sem megy olyan kulcsra, megall telepites kozben.

talan olyan kulccsal kene lecserelned a kulcsod, ami jo sp2nek

Iori
feltört XPre tettem fel

I love this game!

Frank99
lopott wondowsra tetted fel az SP2-õt?

hát, szar ügy.

télleg van erre crack vagy csak a reinstall egy "JÓ" verzióval?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Iori
hellosztok, vmi windows frissitésd töltött le a gép és reboot után azt irja ki hogy 30 napon belül aktiváljam a windowst. Cracket hol találok ehhez?

I love this game!

marsu
Kösz.
ollie
AdAware SE és Spybot Search & Destroy

marsu
Sziasztok

A férgeket, trójai programokat, mivel keressem??
Falconer
Van (99%)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

PetruZ
Van, de még nem végleges kiadás. Mivel az AMD "túl hamar" kijött az elsõ, otthoni használatra szánt 64 bites processzoraival, az AMD és az M$ együttmûködést kötöttek, melynek során az XP64 kicsivel korábban megjelent, hogy egyáltalán lehessen demonstrálni a 64 bites rendszerek nem Unix környezetben mutatott elõnyeit. Végsõ változat még nincs, de jövõre várható.
ZaJanga
Hi!

Én úgy tom, h csak beta verziós 64 bites XP létezik de a microfost honlapján egycsomó dolog letölthetõ hozzá.
Most akkor van mûködõképes 64 bites XP??

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Ok. Értem.:-)

KOXX
bár nekem azért van így mert a winre én nem sokat teszek fel mert csak jácani használom, linux párti vagyok amúgy és azon végzek el minden mást

KOXX
tudom de én csak ilyen vagyok

Nem lenne gyorsabb és egyszerûbb a visszaállítás, mint újratenni a wint az összes szarjával együtt (gondolok itt az összes programra, driverre, ezernyi ilyen-olyan cd-re)?

KOXX
nekem a rendszervisszaállítás az mindig kivan kapcsolva mert ha valami úgy elszaródik hogy azt kell allkalmazni akkor inkább újrarakom gyorsan a win-t
csak hát úgy nem szoktam elszarni

Kata
Köszi. Valamiket ki-be kapcsolgattam, és újraindítás után 718 Mb lett a szabad hely mérete.

[/cserf][/fülünyúl]

Hátö, sztem a rendszervisszaállítást is ellenõrizned kellene (Vezérlõpult-Rendszer-Rendszervisszaállítás fül) , ugyanis a win ennek is foglal helyet alapértelmezésben. Sõt, ezenkívül is van még valami, de nem jut eszembe :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kata
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amit nem tudok megoldani, mert nem értek hozzá ilyen mélységekben...
XP Pro-m van, ánglis nyelvû. Egy vinyómra két partíciót csináltam anno formázásnál, a C meghajtó mérete 4,87 GB lett. Erre telepítettem a Kíndózt. A problémám az, hogy a 4,87 GB helybõl már csak 340 Mb maradt, holott a Windows könyvtár és a Program files és a Dokumentumok könyvtáraim mérete összesen 2,57 Gb. Szóval közel 1 GB csak úgy eltûnt. Hozzáteszem, hogy már a lomtárat is kikapcsoltam, hogy ne tartson fenn helyet.
Kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet ez, és hogyan küszöbölhetõ ki?

[/cserf][/fülünyúl]

marsu
ok probálkozom. kösz
KOXX
ha azt nézzük akkor az operával is ez van de még akkor is jobb
én ezeket csak úgy példaként mondtam, van még sok jó csak tudni kell melyiket a legérdemesebb használni

KOXX
?!?

Met
a firefoxa-al az a baj, hogy sok oldal nem támogatja