Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tedd be egy masik gepbe, azt hiszem talan az a legbiztonsagosabb.
es ugy talan el tudod menteni az adataidat.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Kata
Asszem nagy gáz van...
Már rég aludnom kéne, de még mindig kínlódok a géppel.
Az a helyzet, hogy az egyik vinyómra mindig scandisk-et akart nyomni a windows a belépéskor. Ha elfogadtam, akkor kb. 10%/fél óra tempóval döcögött, néha le is állt. Ha elnyomtam a scandisket, elindult a windows, és a vinyó hiba nélkül üzemelt.
Gondoltam magamban nagy naívan, akkor már nézzük meg mi a gond, és elindítottam rajta egy checkdisket. A "part 2" felénél azonban leállt, vagy negyed órán át nem mozdult a státusz jelzõ sáv, pedig a vinyónak lehetett hallani a hangját (két vinyóm van, meg tudom különböztetni a hangjukat). Aztán a gépen próbáltam másra kattintatni (start menü, stb.), hátha csak dolgozik, de nem, mert semmi nem funkcionált. Ekkor újraindítottam a gépet - resettel, mert mással nem ment.
Újraindítás óta viszont nem tudja beolvasni az elõbb említett vinyót, mindig jó sokáig vár, közben jól lelassul minden (3GHz proc, 1GHz DDR memória), és egyszer csak kiírja, hogy a meghajtó nincs formázva, akarom-e. Természetesen a nem-re kattintottam, mert nagyon fontos adataim vannak a kérdéses vinyón.
Kérdésem az lenne, hogy esetleg van-e valami gyógyír, vagy mit lehetne kezdeni vele? Legalább annyi idõre jó lenne, ha mûködne, míg lemásolom róla a fontos adatokat...

[/cserf][/fülünyúl]

ollie
asszem ez magyar

és ez ungarise, vagy ennek nem kell magyarnak lenni?😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

ollie
#6938: tom mi az a theme, de alap windows theme van, de ennek mi köze van ehhez?
#6940: és honnan szeggyek?

ollie
spyware esetleg?

ollie
installáld újra a windows install engine-t

Hi
Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja a Kernel data inpage error gyönyõrû kék képernyõjének megjelenését Win XP alatt? Most telepítettem újra, szal tök friss a Windows. Fent van a Sevice pack 1. Ha tud valaki segíteni légyszi szóljon.<#help><#help> Még nincs agyontömve programokkal sem és többnyire az internetrõl való letöltés közben jön elõ.
paynes
tudod mi az a theme? hogy néz ki a strart menüd? átálítottad?

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Hi! Az mitõl van hogy néhány program uninstalljánál szinte lefagy az installshield, vagyis nemtom micsinál csak azt látom a feladatkezelõbe, hogy a memóriahasználata felmegy akár 300 mega fölé is, meg kerreg a vinyó, na ezt nem tom mitõl van (sp1, meg néhány frissítés) elõzõ xp-nél nem csinált ilyet, eddig az athens 2004-el, a leissure suit larry-vel, és az xpand rally-val tapasztaltam. plz Help! elõre is köszi

Dj Révész
Sziasztok! Van egy kword usb külsõ tv tunerem, de a driver telepítésnél ezt írja ki a winxp:

c:\windows\system32\autoexec.nt. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.

Valaki tudna segíteni? Köszi!

Kössz mindent!

paynes
Töltsd le a CloneCd-t innen
aztán tedd fel aztán kapcs be a progit,kiírás lemezképfájlba és kész.

units
clone cd

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Sziasztok!
Letöltöttem 1 játékot, és cd-nként 3 "képfájl" tartozik hozzá.
.ccd
.img
.sub
Daemon-tools-al tökéletesen tudtam mountolni, de Nero-val nem tudom kiírni cd-re. Azt írja, ismeretlen formátum, mindegyik fájlra.
A legújabb Nero-t használom. 5let?
Ekõre is kösz!

Kata
Akkor te se folytasd a poénkodást. Bagoly ne szóljon be a verébnek, mert megüti a bokáját! <#vigyor1>

[/cserf][/fülünyúl]

paynes
válasz #6921 bozz üzenetére

paynes
Registry Mechanic™ 2.1 for Windows
Futtasd le a search. Kiküszöböli a hibát,nekem is ez volt.

paynes
Kata legközelebb tartsd magadba a hülye vicceid.
Itt valaki kér és nem azt várja azt hogy viccelõdjanek vele.<#levele><#levele><#mf2>

paynes
van külön kiélezve ilyen progik,de egyszerû ha csinálsz biztonsági mentést.

paynes
LÓfaszt vagy 600-at<#mf3>

Kata
elõször is veszel 200-300 db floppyt... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Met
hogy tudok rendszervisszaállító floppyt csinálni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Udv Mindenkinek.A kov problemara szeretnek valami orvossagot talani,sp2-t tettem fel pont egy hete tesztelni viszont tegnap kenytelen voltam resetelni mert a nero vagy 2-3 percig homokorazott.Azota ha totalcommander,flashfxp,awant browser vagy akarmit el akarok inditani kb 5-10 masodpercig semmi nem tortenik majd megnyitja tetulassan.A winyo meg csak nem is villog, processzorhasznalat ilyenkor 30%-ig megy fel.Friss windows,alap dolgokat telepitettem fel csak.Tanacsot szeretnek kerni mit tegyek mert eddig nem tudtam rajonni mitol lehet ez,ha nem megy akkor asszem megy vissza a jol bevalt sp1.

http://silkiehun.atw.hu/

Vezérlõpult-> programok hozzáadása és törlése-> xp sp2

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok!
Az XP-m nagyon idegesítõ dolgot csinál. SP2-m van, de SP1-gyel is meg volt a probléma. Szóval ha belemegyek egy könyvtárba amiben avi fájl van, akkor vagy sikerül elõnézetet létrehozni, vagy pedig lefagy az explorer.exe. :s Régebben volt egy frissítés, ami ezt kiküszöbölte, de most megint elõjött, nem tudom miért.
Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Illetve tud erre valaki megoldást?
Elõre is kösz!
KOXX
szerintem nem lehet levenni ha már felraktad, vagy igen?

Iori
hellosztok,SP2t hogy kell ugy levenni hogy utána a programok rendesen fussanak? remélem e válasz nem "nem lehet" 😄

I love this game!

Kösz már rájöttem de még így sem mûködött és akkor vmi.számítógép kezelésnél sikerült.
THNX

windows/resources/themes <#banplz>

De egyébként hova is kell tenni?<#idiota>

thnx!
Csak az a baj hogy megjelenik hogy ezüst, olajzöld, kék, csak választhatóságnál nincs oan hogy windows xp

Tessék
Ha jól emléxem ez az alapértelmezett téma

Má tudom

fifi
Nem neked ment!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az ikonok meg az ilyen szarok megvannak

Vagy tegyétek föl a ti gépetekrõl a weboldalatokra ha van!Köszi

Sztem nem. nodom van meg spybotom<#sir>

fifi
Nem nyert... Antivírus, vagy spy keresõ nem csinál ilyen kitiltásokat?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

heló, lécci adjatok egy linket az alapértelmezett windows xp-téma letöltéséhez, mert volt fönn egy szar prog. és az felülírta az xp-témát én meg letöröltem abban a hiszemben hogy az nem xp-téma.

Gnome
ezaz thx😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Banyapapa
Kösz,valamit varázsolok vele.

ollie
pl xp-antispy

Gnome
helló..

keresek egy kis programot amiben egy csomó xpvel kapcsolatos beállítás volt...már kerestem mindenhol de nem találtam...az egész program annyiból állt, hogy volt egy lista amiben be kellett jelölni milyen xp opciókat akarunk kikapcsolni(msn,hibajelentés,popup bubbles stb)

nagyon fontos lenne aki ismeri írjon lécci!

kössz

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

KOXX
amúgy még mindig: #6843
azóta sem jöttem rá hogy mivel tudnám ezt szabályozni, progi után pedig még nem naon néztem

ollie
Én már csináltam, és teljesen ok a dolog.

fifi
Köszi akkor buktalehetõség nincs benne... Mert van pár fontos dolog a gépen!

ollie
Minden megmarad, csak éppen felülírja a rendszerfile-okat.

fifi
Igen... A beállításaim olyankor megmaradnak?