Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es ugy talan el tudod menteni az adataidat.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Már rég aludnom kéne, de még mindig kínlódok a géppel.
Az a helyzet, hogy az egyik vinyómra mindig scandisk-et akart nyomni a windows a belépéskor. Ha elfogadtam, akkor kb. 10%/fél óra tempóval döcögött, néha le is állt. Ha elnyomtam a scandisket, elindult a windows, és a vinyó hiba nélkül üzemelt.
Gondoltam magamban nagy naívan, akkor már nézzük meg mi a gond, és elindítottam rajta egy checkdisket. A "part 2" felénél azonban leállt, vagy negyed órán át nem mozdult a státusz jelzõ sáv, pedig a vinyónak lehetett hallani a hangját (két vinyóm van, meg tudom különböztetni a hangjukat). Aztán a gépen próbáltam másra kattintatni (start menü, stb.), hátha csak dolgozik, de nem, mert semmi nem funkcionált. Ekkor újraindítottam a gépet - resettel, mert mással nem ment.
Újraindítás óta viszont nem tudja beolvasni az elõbb említett vinyót, mindig jó sokáig vár, közben jól lelassul minden (3GHz proc, 1GHz DDR memória), és egyszer csak kiírja, hogy a meghajtó nincs formázva, akarom-e. Természetesen a nem-re kattintottam, mert nagyon fontos adataim vannak a kérdéses vinyón.
Kérdésem az lenne, hogy esetleg van-e valami gyógyír, vagy mit lehetne kezdeni vele? Legalább annyi idõre jó lenne, ha mûködne, míg lemásolom róla a fontos adatokat...
[/cserf][/fülünyúl]
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
#6940: és honnan szeggyek?
Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja a Kernel data inpage error gyönyõrû kék képernyõjének megjelenését Win XP alatt? Most telepítettem újra, szal tök friss a Windows. Fent van a Sevice pack 1. Ha tud valaki segíteni légyszi szóljon.<#help>#help><#help>#help> Még nincs agyontömve programokkal sem és többnyire az internetrõl való letöltés közben jön elõ.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
c:\windows\system32\autoexec.nt. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Valaki tudna segíteni? Köszi!
aztán tedd fel aztán kapcs be a progit,kiírás lemezképfájlba és kész.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Letöltöttem 1 játékot, és cd-nként 3 "képfájl" tartozik hozzá.
.ccd
.img
.sub
Daemon-tools-al tökéletesen tudtam mountolni, de Nero-val nem tudom kiírni cd-re. Azt írja, ismeretlen formátum, mindegyik fájlra.
A legújabb Nero-t használom. 5let?
Ekõre is kösz!
[/cserf][/fülünyúl]
Futtasd le a search. Kiküszöböli a hibát,nekem is ez volt.
Itt valaki kér és nem azt várja azt hogy viccelõdjanek vele.<#levele>#levele><#levele>#levele><#mf2>#mf2>
http://silkiehun.atw.hu/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az XP-m nagyon idegesítõ dolgot csinál. SP2-m van, de SP1-gyel is meg volt a probléma. Szóval ha belemegyek egy könyvtárba amiben avi fájl van, akkor vagy sikerül elõnézetet létrehozni, vagy pedig lefagy az explorer.exe. :s Régebben volt egy frissítés, ami ezt kiküszöbölte, de most megint elõjött, nem tudom miért.
Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Illetve tud erre valaki megoldást?
Elõre is kösz!
I love this game!
THNX
Csak az a baj hogy megjelenik hogy ezüst, olajzöld, kék, csak választhatóságnál nincs oan hogy windows xp
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
keresek egy kis programot amiben egy csomó xpvel kapcsolatos beállítás volt...már kerestem mindenhol de nem találtam...az egész program annyiból állt, hogy volt egy lista amiben be kellett jelölni milyen xp opciókat akarunk kikapcsolni(msn,hibajelentés,popup bubbles stb)
nagyon fontos lenne aki ismeri írjon lécci!
kössz
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
azóta sem jöttem rá hogy mivel tudnám ezt szabályozni, progi után pedig még nem naon néztem