Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Van egy laptopom és behalt rajta a winfos, namost lekezdtem telepíteni de a cd olvasójánál szarabb olvasó nem létezik és egyszerûen nem rakja fel, nincs rá lehetõség hogy valahogy hálózaton keresztül telepítsem rá a WinXP-t?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
értelmes programmal próbáldmeg, mert az XP a saját fájljait védi..
nézd meg ezt az oldalt dos os boot floppy image-t szedjél le, azt kiírod floppyra, és onnan formázol.
másik lehetõség, csinálsz XP bõl bootfloppyt, majd felmásolszrá partícionáló programot.
*hihi ** *
De ennek ellenére, ha tud valaki megoldást annak örülnék
elõre is köszi
az xp hivatalos hologrammos, csak a szerencsétlen, amikor másfél havonta formázok, meg közben hd-t cserélek a munkámból kifolyólag, állandóan aktíválni akarja, persze az elõzõ aktíválás a hd csere miatt megint nem érvényes
thanx
Tudnátok ajánlani olyan általatok is kipróbált programot(optimalizer,speed up) ,amivel az Xp boot ideje lecsökkenthetõ?
Köszi!
Csak halkan, mert ez illegális...
Kiderult, hogy a "framedyn.dll" file egy csomo helyrol hianyzik, igy pl. hianyzott a c:\windows\system32 konyvtarbol. Oda bemasoltam azt a filet es maris volt System Restore fül!
Vajon miért tûnt el, lehet, hogy az Ad-Aware nevu spykiller program torolte onnan???
Hol lehet kikapcsolni vagy bekapcsolni vagy az altala hasznalt lemezteruletet allitani!
A system properties-ben (rendszer beallitasai) nincs ilyen fül!!
Hova tûnt, miért tûnt el??? Letöröltem vmilyen filet?
thx.
Wincd-t nemvettem igénybe. Kerestem google-on képet a display properities panelrõl, és az alapján beállítottam a klasszikus Win témát... 25 közül ezt megtalálni... végülis ideoda böködtem, és bejött. 😊
Talán ha windows helyreállítási pontod akkor indítsd a gépet a CD-rõl és állítsd vissza.
#7214-re reagálna valaki?<#help>#help>
Elõször is, elnézést kérek a helyesírási hibákért, vakon gépelek. Olvasni tudok, mivel az nincs kijelölve, bármi ami kivan jelölve fekete.
A probléma. Uninstalláltam a Style XP nevü programot, majd egy bentragadt skin-t aktiváltam, aminek az lett a következménye, hogy a startmenü, az ikonok, betük fekete alapon feketével vannak írva. Így azt sem tudom, hogy pl az asztalon jobb klikkre milyen menü jön be. Nemtudok semmit sem változtatni, próbáltam csökkentett módban indítani, nemokés a dolog. Tud valaki segíteni, hogy vajh ilyenkor mit lehet csinálni? Win reinstall nem a legjobb megoldás.
Elõre is köszönöm ui: remélem pontosan írtam.
volt egy kis kavar reinstall miatt. Nemtom mit állítottam el az Explorerben de bizonyos oldalakon pár kép helyét mutatja csak rajta
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az normális, hogy ha egy 5 GB-os winxp particion a könyvtárak helyfoglalását összeadva 2,6 GB az összes helyfoglalás, de valójában 4,5 GB a foglalt terület?
nem a fájlméret és a tényleges helyfoglalásból adódik a dolgoz szerintem, azt ki is írja ugye a windows és ekkora eltérések ott nincsenek...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Lenne egy nagy problémám. Felakarok installálni egy játékot(Uplink), de az install el se indul. Ilyen hibát ír ki, hogy 16 bites windows alrendzser : AUTOEXEC:NT nem megfelelõ a futó MS_DOS és Mikrofos Windows alkalmazáshoz. Mi lehet a hiba? HOgy tudnám elréni hogy fusson?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Csakhogy nem hajlandó lefutni. Elindítom, megkérdezi futtathatja-e, mondom igen, erre pár mp múlva bejön egy ablak hogy SL56.tmp - A nyklevfüggetlen futtatórendszer (CLR) hibakeresõ szolgáltatása.
Leírja milyen hibát talált, OK vagy MÉGSE. A mégse a hibakeresés folytatása, csakhogy akkor megint kiírja hogy hiba, nincs hibakeresõ programom, ÚJRA, mégse, a mégsére kilép, okra ugyanez; az elsõ ablakban az OK-val meg egyszerûen kilép.
Mit csináljak vele. Minden egyéb létezõ update fennvan már, hátha, de ez akkorse akar felmenni...
Blaster írtó: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
Blaster foltozó:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=hu
Sasser írtó:
http://download.terminal.hu/dl.php3?id=11293 vagy http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html
Sasser foltozó:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3549ea9e-da3f-43b9-a4f1-af243b6168f3&DisplayLang=hu
Az SP2 feltöltését nem javaslom - /bár most ezért bizti sokan lehurrognak/ más forumokon olvasható hogy sok probléma volt vele: egyes felhasználói- ,játék progik nem indulnak rendesen, cd-dvd írási problémák, film codekekkel összeakad.
Az lenne a kérdés, hogy xp-ben az indítópult elemeit hol lehet szerkeszteni/törölni?
98-ban a rendszerinfó/rendszerbeállításszerk. vagy mi volt, de itt nem találok ilyet.
1. Jobbklikk az inf fájlon és telepítés.
2. Vagy Új hardver hozzáadása - Saját lemez - megadod azt a könyvtárat, ahol az inf fájl van.
Leszedtem egy Windows XP javítás : AMD PowerNow! Driver AMD Mobile Athlon 4 és Duron Processorokhoz
nevu frissitest, de nemtom hogy kell hasznalni
a tomoritett allomanyban talaltam egy :
amdk7.sys
k7qfe.cat
k7qfe.inf
file-okat, valamint egy symbols\sys konyvtarat, amiben egy
amdk7.pdb
file van! Mit tegyek, mit hova kell masolni????
Csak arra utaltam, hogy volt valami fél megoldás erre a bibire. A startmenü futtatás-ba kell beírni valami shotdawn-a .
Na mindegy köszi a próbálkozást, addig sem lessz a srác netfüggõ.
Hello
számol visszafele és kikapcsolja a gépet...
valami tûzfalat tegyél fel!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Errõl tud valaki valamit? Hova mit kell beírni?
Help pls!
Köszi elõre is.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A következõ a gondom: a napokban fejlesztettem gépet: AMD A64 s939, MSI K8N Neo2 Platinum, 2x512 Kingston DDR3200, Seagate SATA 80G. A többi alkatrészem a régi gépbõl maradt. Van a gépben egy Toshiba DVD olvasó és amennyiben az UDMA beállítást auto-ra rakom a biosban, a gép indulásnál kék képernyõvel elszáll (WinXP Home). A hibaüzenet lényege MACHINE_CHECK_EXCEPTION. Találkozott már valai ilyesmivel? Mi lehet a gond? Az elõzõ gépben semmi gondom nem volt a DVD-vel.