Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítséget elõre is köszönöm!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy tegnap óta ha játszom vagy éppen internetezem olyat csinál a gép ,hogy tálcára rakja az éppen aktuálisan használt programot és ezt idõközönként megismétli(5-20perc változó).Nem tudok mit csinálni 2 vírus írtó programot és a Search & Destroy lefutattam de egyik se javítota ki a hibát.
Eddig ilyet nem csinált.
Akinek volt ilyen problémája és sikerült megoldania vagy aki tud rá valamit mondani az segítsen.
Elõre is köszönöm a segítséget.
DragonRK.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hálás köszönet a gyors válaszodért.
Hozz létre egy 4-10 Gigásat a rendszernek. És oda telepítsd is fel egybõl az XP-t. A maradék helyet a vinyón XP alól érdemes létrehozni - formázni. A Vezérlõputlt > Felügyeleti eszközök > Számítógépkezelés > Lemezkezelés ablakban.
Ha már itt tartunk, akkor tudna valaki segíteni hogy a megvásárolt winxpprohusp1-re felrakott sp2-õ aktíválni akarja magát, csak éppen minden formázás után más és más lesz a kód, mert hd-t kellett meg fõ alaktrészeket kellett cserélnem és mivel egy kicsit unom a másfél havonta aktíválgatást, mostmár valami crack vagy bármire lenne szükségem, ami véglegesen megszüntetné ezt az örökös sorszám egyeztetést. Hiába vettem meg, ennek ellénére nem kéne átúsznom a Dunát, ha én éppen nem akarom.
elõre is köszi a tippeket
*hihi ** *
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!
!Forza Ferrari!
Min1 lenyeg, hogy nem tolt!
Ezen kivul: fel szeretnem tenni az SP2-t, de a live ubdate valami miatt vacakol...
WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe (kb. 260 Mb)
Ez az sp2 file? Ebben minden benne van? Nyugodtan felrakhatom?
thx.
win újratelepítést ajánlanék, úgy hogy van netcsatlakozás elõtt egy tûzfalad..
*hihi ** *
Tuzfalat nem hasznalok, de ugy latszik nagy hiba! Melyik a leges legjobb mostansag?
Ja, es spyware gyilkos programot nemreg futtattam: Ad-Aware...
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Ha nagyon elemezgetni akarsz akkor ethereal, nagyon profi, csak kell hozzá kis elõismeret is, másik hogy tegyél fel tûzfalat, ..
*hihi ** *
Valamit folyamataosan tolt a gepem mar kb. 20 meganal jar es nincs bekapcsolva semmifele Live Update, akkor is tolt ha nincs megnyitva semmi!
Hogyan lehet utananezni, hogy mit tolt es milyen szerverrol???
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!
!Forza Ferrari!
Mit kell csinálni, ha ez Explorer, általában a lapok betöltésekor, hibát jelez, a skriptekkel nem tud mit kezdeni.
Kérdésem nem igazán az XP-hez kapcsolódik, de azon belül valamihez. van az outlook express 6 ebbõl szeretnémn kimenteni az összes levelem, mert a gépem már nem teljesíti régi feladatát. olvastttam, hogy van egy fájl vagy több valahol a felhasználói mappáknál és az tartalmazza ezeket a méleket. Hol van ez a fáj pontosan vagy hogyan tudom másképp kinyerni másképp a mailjaimat úgy hogy a csatolt állományok is megmaradjanak?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
minden jot minden kedves legalis windozzal rendelkezonek 😊
http://netsecurity.about.com/od/windowsxp/qt/aaqtwinxp0829.htm