Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paynes
Én valami Patríciókezelõ progit keresek! Amivel patríciókat tudok módosítani/létrehozni!
A segítséget elõre is köszönöm!

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

paynes
Hát nem tudom hoghy mennyire értesz a géphez de én a te hejedbe már rég újratettem volna a windózt.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

DragonRK
Hi all!

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy tegnap óta ha játszom vagy éppen internetezem olyat csinál a gép ,hogy tálcára rakja az éppen aktuálisan használt programot és ezt idõközönként megismétli(5-20perc változó).Nem tudok mit csinálni 2 vírus írtó programot és a Search & Destroy lefutattam de egyik se javítota ki a hibát.
Eddig ilyet nem csinált.
Akinek volt ilyen problémája és sikerült megoldania vagy aki tud rá valamit mondani az segítsen.
Elõre is köszönöm a segítséget.
DragonRK.

höhö, nekem izs jól jött az sp2

PResident Evil
köszönöm! ez siet 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PResident Evil
ahhh köszönöm... egy linket tudnál adni ahonnan letölthetem, mert sietek az újratelepítéssel... a windows update-rõl meg 10k-val csorgott le...

sp2-ben már benne az elsõ csomag is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PResident Evil
hi srácok ! frissíteném a windowst. Helyes sorrend Windows -> SP1 -> SP2 ? vagy az SP2 tartalmazza az SP1et is ? nem jártam utánna...

lck
Ha 2 rendszert akarsz egyszerre a gépre elõször 98-at kell a C-re FAT32-re aztán utána mögéje az XP.
lck
Az XP telepítõ CD-jével mindenféle partíciókat biztosan le lehet törölni. ( NTFS FAT32 Linux )Ezért érdemes ezzel töröltetni teljesen üresre mindent. Formáztatni viszont nem jó vele még FAT32-re sem mert a Win98-nak valamiért nem jó az XP-s formázás. Utána a Win98-as flopis fdisk parancsal hozzál létre partíciókat és formázd le az összes létrehozott partíciót, majd jöhet a 98 telepítés. ( Egyébként szerény véleményem szerint egy vadiúj P4-esre azért jobb az XP, 98-cal jó sokat lehet szívi mert az új eszközöket nem kezeli mindíg korrektül. De ha nagyon "játékcentrikus" rendszert akarsz akkor érdemes 98-azni.)
Hagy értetlenkedjek egy kicsit! Az Xp végül is fönt van nála. Ha abból lehetne leformázni a gépét, akkor fölraknám a saját, már ismert Win98-amat. Abban tudnék progranokkal segíteni, használatra megtanítani a havert.
Hálás köszönet a gyors válaszodért.
lck
Inditsd el a gépet az XP telepítõ CD-vel. Miután végzett. ( Nyomtál F8-at hogy elfogadd a feltételeket ) Behozza a képernyõ alsó felében hogy milyen partíciók vannak ( ha vannak ) a gépen. Szépen egymás alá kiírja hogy mekkora és milyen típusú, vagy esetleg hogy formázatlan, szabad, vagy ismeretlen. A lényeg hogy a legalsóval kezdve szépen egymásután töröld ezeket a partíciókat, míg semmi nem marad. Aztán hozz létre egy partíciót az XP-nek NTFS fájlrendszerrel. ( Ha nagyon kezdõ felhasználóé a gép akkor az egész vinyó lehet 1 partíció, akkor minden a C-n lesz majd . ) De egyébként érdemes legalább 2 partícióval dolgozni.
Hozz létre egy 4-10 Gigásat a rendszernek. És oda telepítsd is fel egybõl az XP-t. A maradék helyet a vinyón XP alól érdemes létrehozni - formázni. A Vezérlõputlt > Felügyeleti eszközök > Számítógépkezelés > Lemezkezelés ablakban.
Leírnád nekem "dedós" módon, ezt hogy csináljam?
lck
Nem Linux volt rajta eredetileg? Mert akkor XP telepítõ CD-vel elõször teljesen ki kell üríteni a vinyót. ( Az összes ismeretlen partíciót is törölni. )
Egyik barátom számítógépet vett gyerekeinek karácsonyra. Próbáltam segíteni neki a telepítésben. Egy: A flpppyról való bootolás után miért nem fogadta el a rendszer a "format C:"-t? Tobbször beírtam, de a válasz az volt, hogy: Rossz parancs, vagy fájlnév. Kettõ: Miután a floppyt kivéve mégis sikerült a CD-rõl az XP fõltelepítése, a codecek próbálgatása után( fölinstallálás, majd levétel, mert nem mûködik), az A: és a C:-n kívül nem lát semmit? Segítene valaki?
szaki
mert formázás volt, elõtte meg hd cserebere

ollie
Nem értem, hogy miért akar olyan gyakran aktíváltatni, hiszen nekem már az egész gép ki lett cserélve (kivéve egy hdd és a floppy drive), és csak egyszer kellett újraaktíválnom. Sõt, pl a videokarit azóta többször is cseréltem.

szaki
Kellemes Ünnepeket és buék, meghasonló, mint a többi sg fórumozórészben kívánta, ja meg fél zsák may
Ha már itt tartunk, akkor tudna valaki segíteni hogy a megvásárolt winxpprohusp1-re felrakott sp2-õ aktíválni akarja magát, csak éppen minden formázás után más és más lesz a kód, mert hd-t kellett meg fõ alaktrészeket kellett cserélnem és mivel egy kicsit unom a másfél havonta aktíválgatást, mostmár valami crack vagy bármire lenne szükségem, ami véglegesen megszüntetné ezt az örökös sorszám egyeztetést. Hiába vettem meg, ennek ellénére nem kéne átúsznom a Dunát, ha én éppen nem akarom.
elõre is köszi a tippeket

nemcsakfeel
ha van tûzfalad, akkor nincs értelme ( szvsz.. ) az SP 2 nek, sok problémát okozott már.. ha azonkívül jól megy a géped, akkor ne bántsd feleslegesen!!!!!

*hihi ** *

ollie
SP2 sem fog felmenni.

Mr Manson
szerial csere vagy sp2 (asszem)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ollie
Ez az angol SP2, ha angol windowsod van, akkor nyugodtan felrakhatod, egyébként meg nem fog felmenni.

oneal1
hali
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!

!Forza Ferrari!

Nos, feltettem a tuzfalat! Nem tolt semmi foloslegeset a gep, bar nem tom, hogy most ezt konkretan tuzfal akadalyozza me vagy sem...
Min1 lenyeg, hogy nem tolt!
Ezen kivul: fel szeretnem tenni az SP2-t, de a live ubdate valami miatt vacakol...

WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe (kb. 260 Mb)

Ez az sp2 file? Ebben minden benne van? Nyugodtan felrakhatom?
thx.

ollie
Ha nincs tûzfalad, egy friss xp install után csak percek kérdése, hogy feltelepüljön egy trojan a gépedre a neten keresztûl úgy, hogy nem is csinálsz semmit, csak online vagy.

nemcsakfeel
máshonnan nem tudsz tûzfalat + vmilyen vírusölõt szerezni? így utólag már elég szenvedés lesz leszedni a nyavaját..
win újratelepítést ajánlanék, úgy hogy van netcsatlakozás elõtt egy tûzfalad..

*hihi ** *

nemcsakfeel
zonealarm ingyenes verziója elég jó

*hihi ** *

Most csatlakoztam fel (egyebkent freewebet hasznalok isdn-nel) es mar azonnal el is kezdett tolteni! Elkezdtem leszedni az etheralt, de hat irto lassu mert a hatterben tolt az a nyavaja!
Tuzfalat nem hasznalok, de ugy latszik nagy hiba! Melyik a leges legjobb mostansag?
Ja, es spyware gyilkos programot nemreg futtattam: Ad-Aware...

units
hijackthis log? <#nezze>

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ollie
Biztos spyware/trojan telepûlt a gépedre.

nemcsakfeel
Tûzfalad van?
Ha nagyon elemezgetni akarsz akkor ethereal, nagyon profi, csak kell hozzá kis elõismeret is, másik hogy tegyél fel tûzfalat, ..

*hihi ** *

SEGITSEG!!!

Valamit folyamataosan tolt a gepem mar kb. 20 meganal jar es nincs bekapcsolva semmifele Live Update, akkor is tolt ha nincs megnyitva semmi!
Hogyan lehet utananezni, hogy mit tolt es milyen szerverrol???

DJ Bee18
Igen, épp most formattáltam. Elõtte (tegnap) még ment XP-n

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

nemcsakfeel
már ment valaha is a HK-d xp vel?

*hihi ** *

DJ Bee18
SB 16 hangkártyám van MSI alaplapon. Windows os driver. Az eszközkezelõben ezt írja ki: Az eszköz nem indítható el (Kód: 10)????? Mi az isten lehet ez??? Már itt dühöngök. Sem drivert nem találok XP-set. Mit tegyek??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ricsi1
fenksz

ollie
Pontosan milyen scriptekkel van gond, és mi a pontos hibaüzi?

marsu
engedélyezve van.
oneal1
hali
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!

!Forza Ferrari!

ollie
Internet Options/Advanced-nél engedélyezni kell a scripteket.

ollie
Igen.

marsu
Sziasztok.
Mit kell csinálni, ha ez Explorer, általában a lapok betöltésekor, hibát jelez, a skriptekkel nem tud mit kezdeni.
ricsi1
nemcsakfil még 1 kérdésem lenne..ha így leformázom DOS-ban C-t,akkor a megmaradt D - t felismeri majd?

Falabu
Csõõõ!
Kérdésem nem igazán az XP-hez kapcsolódik, de azon belül valamihez. van az outlook express 6 ebbõl szeretnémn kimenteni az összes levelem, mert a gépem már nem teljesíti régi feladatát. olvastttam, hogy van egy fájl vagy több valahol a felhasználói mappáknál és az tartalmazza ezeket a méleket. Hol van ez a fáj pontosan vagy hogyan tudom másképp kinyerni másképp a mailjaimat úgy hogy a csatolt állományok is megmaradjanak?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

bocs felreertettem, mindenesetre nem haszontalan a link . ahogy ott is irjak, sajnos hw cserenel nem lehet meguszni a telefonlagatast ( de erdemes szvsz megprobalni, hatha megis...) . szal, legalabb par biztos infohoz jutottunk.

minden jot minden kedves legalis windozzal rendelkezonek 😊

nemcsakfeel
hmmm..
rakj fel linuxot, azt fel lehet nfs-rõl is.

*hihi ** *

ricsi1
köszi,holnap meglesem,bár sztem nem fog menni ;()

szaki
TOMO: köszi az infot. Itt arról van szó, hogy pont hardware cserénél lesz a gond, és éppen ilyen nyúlcipõben vagyok, ezt a telefonálgatás akartam elkerülni.

na megvan , itt leirja hogy lehet formazasnal elkerulni az aktivalast, term, ez hw cserenekl nem mukodik, de nem is ez a cel. ha hwt cserelsz telefonon kersz uj kodot... :

http://netsecurity.about.com/od/windowsxp/qt/aaqtwinxp0829.htm