25353
Whistler - Windows XP
-
#10952 46 -
#10951 ha jól gondolom , akkor az a gáz ,hogy túl sok háttérben futó folyamatot futatsz. Amikor elindítod a feladatkezelőt ott hány folyamat fut?
Megj.:Egy ilyen erőművet akarsz tovább gyorsítani? ha leassú nem biztos ,hogy a lapozó fájl mérete miatt. -
#10950 Sziasztok!! Lene egy kérdésem a gépemet hogy tudnám meggyorsítani mert 320 mb-ot használ a lapozó files és ezt szeretném csökkenteni vagy valamivel kitisztítani.
Előre is köszönöm a válaszokat -
#10949 Hi! Hallotatok, már olyan problémáról , hogy késik siet a winfos órája... és nem egyszer hanem rendszeresen. Végig mentem a gépemen nod32-vel nem talált vírust.
Nincs vkinek 5lete? mi a szar lehet vele.
Rakjam újra? -
DonManó #10948 Norton Partition Magic -
#10947 Hello
Van egy 80 gigás vinyóm és az 2 részre van bontva: C: 12GIGA D: 68GIGA.
Nah én azt szeretném csinálni hogy a C-n 17 legyen a D-n meg 63. Hogy lehet megcsinálni rendszerújratelepítés nékül? -
#10946 sztem a spysweeper se rossz igaz nekem dr alex,spysweeper, xsoftspy,adaware... és az az érdekes h ez a párositás íó ! mert igaz a dr alex nem kifejezetten spy progi aszem :I de a spysweeper és az adaware kiegésziti 1mást! persze ha ez nem igy van csak irjatok hagy táguljo a tudásom! -
Dodo55 #10945 Vagy Adaware. Az eddig mindent kiírtott nálam. De amióta NOD-ot+Firefoxot használok nem volt semmi spyware-em. -
#10944 Futó programok nélkül full logot tegyél be! -
izb #10943 Spy írtó kell neked,mondjuk a counterspy.
Oldalamon megtalálod -
#10942 hijack dobta:
van benne vmi rossz? ha nincs akkor hogy tudom kiírtani azokat a pop upokat, amik nem akkor ugranak fel, amikor elemgyek egy olyan lapra, hanem állandóan, ha nem is működik éppen a net akkor is.
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\DVDAudio\CTDVDDet.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\APVXDWIN.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
E:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Silicon Image\SiISATARaid\SATARaid.exe
c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\pavsrv51.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\MsPMSPSv.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\AVENGINE.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\pavProxy.exe
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\IFACE.EXE
C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus Platinum\PAVJOBS.EXE
F:\hijackthis\HijackThis.exe
e:\Program Files\Winamp\Winamp.exe
E:\Program Files\Crazy Browser\Crazy Browser.exe -
#10941 Már +csináltam , de azért köszi :D ! -
mochee #10940 Szevasztok!
letöltöttem az Msn messenger gigapack 2005-öt, szeretném feltenni, de egy .daa kiterjesztésű fájlt kaptam. ezzel mit lehet tenni? sohasem volt dolgom még ilyennel -
#10939 Partition Magic-el de a win is tudja.
Miért jobb? 4 gigánál nagyobb fileokat is tudsz a vinyón tárolni és állítólag gyorsabb rajta az XP.
Kockázat mindíg van:) áramszünet, kisöccs kitépi a falból a 220-as vezetéket stb. -
#10938 semmi akadája de formatálod a +hajót, partíciót! ki lesz puccantva az egész! -
#10937 hello
hogytudom fat 32 ből ntfs be átlalakítani a meghajtót?
megéri e? kockázat ?
help me:) -
#10936 sziasztok! van egy égő kérdésem... itthon 1X +osztottam a 2 gépem( XP ) de az 1ik format c: és ujra telpitettem mindent, a 2 gép látja 1mást,+osztok egy mappát az elsődleges gépen és nem látja a másodlagos... vki leirná h hohy kell +osztani? elvileg csak annyi lenne h fogok egy mappát majd +oszotm,beállitom... a total commanderen van egy / "meghajto" ami a hálózatot jelenti és ott is vannak lehetőségek!lécci segitsetek, elég butának tűni a kérdés de azé nézzétek el nekem lécci! előre is köszi! -
Bendegoose #10935 Megnéztem másik gépen, is lassan csatlakozik,
mi lehet gond?
-
Bendegoose #10934 Halóka,
olyan gondom lenne, van itten egy helyi linux mail és ftp server,
és az ftp serverre nagyon lassan csatlakozik az XP-m, ha töltökle róla van, hogy teljesen megáll és megszakad az összes kapcsolat a gépen még a net is. Pedig kinti FTP serverekre villámgyorsan csatlakozik, itt a helyire nemtom miért szarakodik ennyit, mert más gépen gyorsan bejön, , , -
#10933 Helló !
Melyik fájl tartalmazza a Windows újraindítás ikonját ? ( négyszögletes zöld alapon nap-szerű vonalak )
Shell32 az nem. -
horvath #10932 Igen erre gondoltunk mi is, de azóta már újabb vinyó került a gépbe. Ráadásul 1-2 éves vinyókkal is próbáltuk. Lehetséges egy alaplapi IDE csatoló hiba? -
Dodo55 #10931 Tényleg annak tűnik, de nem 100%
A barátom felhúzta a 633-as celeronját 800-ra, és pár nap múlva █ meg hasonló karaktereket tartalmazó nevű fájlok jelentek meg a winchesterén, és sorra tűntek el a fájlok. Ezután megpróbálta leformázni azt a winchestert, amin ezek a rejtélyes fájlok keletkeztek, de a formázás végén mindig megjelent egy hibaüzenet, hogy nem lehet a formázást befejezni. Próbáltuk windowsból, dosból, win telepítővel, partition magickel, de mindig hasonló hibaüzenetet kaptunk a végén. Aztán visszaraktam a procit 633-ra, és utána jó lett. -
#10930 vinyó problémának tűnik -
horvath #10929 Sziasztok!
A barátom számítógépén a Windows XP Professional a következőket produkálja:
Egy hétig problémamentesen fut, aztán egyik bekapcsolás után a Scandisk elindul és nekiáll javítani és törölni néhány fájlt. Onnantól kezdve megzavarodik a Windows és váratlan kiakadásokat produkál. Újratelepítés után már csak néhány nélkülözhetetlen programot telepítettünk fel és víruskeresőt is lecseréltük. Ugyanezt csinálta utána is. Közben más monitorkártya is került a gépbe.
Valaki közületek járt már így?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#10928 köszönöm szépen :)
-
horza #10927 AdaKiller:
Az elérési utat kell megadnod... amelyet PATH-nak hívnak...
PATH beállítása XP-ben:
Sajátgép > Speciális > Környezeti változók > Path
ide az utolsó ; után megadod azt/azokat a mappát/kat, amelyekben lévő programokat közvetlenül el akarod érni. -
#10926 srácok, azt szeretném megcsinálni, hogy egy adott könyvtárban szereplő valami.exét úgy el tudjam indítani, hogy start/futtatásnál csak a valamit kelljen beírnom, és ne kelljen betallóznom az elérési utat.
dos-ba vmelyik fájlba kellett beírni, XP-be ezt hogy lehet megcsinálni?
köszi előre is -
#10925 köszi x3.hu-n már +is találtam... :D többek között :D!még1X köszi -
Dodo55 #10924 Utólag ez úgy hangzik, amit mondtam, hogy a saját gépedet is lehet vele, de nem lehet, csak akkor, ha a te gépedet megfertőzöd vele, de EZT NEM AJÁNLOM!
Tehát a lényeg: fertőzött gépek cd meghajtóját lehet vele nyitogatni. -
Dodo55 #10923 Eddig egy ilyen progit láttam: NetBus. Ez egy trójai progi, és a megfertőzött gép cd meghajtóját is nyitogatni lehet vele. -
#10922 :D én vagyok a lustaság mértékegysége Met :D tod... annyi energiámat emészi fel az h a székamről odahajolok a gépemhez és vissz ... ne is beszéljünk a 2x gombnyomásrol ami ki/be küldi a rom-ot :D! -
#10921 a lemezeket meg kisrobot rakosgatja be?:)
úgy is oda kell nyúlni, nem úszod meg -
BenceYCE #10920 ... Nem értem. Miért nem lehet Excellben a sokadik kijelölt cella után egyet visszavonni? Csak egy kattintás lenne. Mi ebben a bonyolult?Kijelölök 822millió cellát és ha félreklikkelek akkor ba..hatom. -
#10919 sziasztok! bocsi nem teljesen xp.hez tartozó dolgot fogok kérdezni! nekem egy olyan progi kellene ami automatikusan gombnyomásra nyitja és csukaja a rom.jaimat! vki esetleg tud ilyan linket,progit mmutatni? (kezdek egyre lustább lenni... mi lesz akkor ha clickelni is lusta leszek) -
#10918 Pont erre gondoltam én is :((((
-
izb #10917 Itt valszeg az lehet a probléma,hogy a default a C: meghajtó.És mivel az XP nem ott van,igy azt nem tudja indítani.
Nem tudom mennyire van köze ehez a bott.ini-nek de kipróbálhatod,hogy megfordítod a bootolási sorrendet,és az első helyre rakod az XP-ét. -
#10916 Üdv!
Lenne egy kérdésem a WinXp leállításával kapcsolatban.
A fórum keresőjébe beírtam a „leáll” szócskát és végignéztem a hozzászólásokat, de kimondottan az én problémámra nem találtam megoldást.
A biosban beállítottam, hogy dupla klikkre kapcsoljon be a gép.
A C partíciómon van egy WinME a D –n pedig egy WinXPsp1.
Ha a ME –t leállítom akkor a gép bekapcsolható duplaklikkre viszont ha az XP –t akkor nem. Van valami lehetőség arra, hogy az XP –t leállítva is bekapcsolható legyen a gép duplaklikkel ?
Köszönöm! -
#10915 start / futtatas / eventvwr - nezd meg milyen hibarol van szo. -
izb #10914 Hát ha a procidat azóta sem állítottad be,akkor attól is lehet... -
#10913 Felügyeleti eszközöknél eseménynapló-rendszernél mit ír?