Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Mindenki!

Az utóbbi pár hozzászólástól eltérõen nekem az a gondom, hogy a Widows XP öszetevõkhöz tartozó MSN Explorer-t helyreállítsam.

Néhány hete a Windows XP alatt levõ MSN Explorer-t frissítettem az 5.5-ös magyar nyelvû verzióval. Ezt követõen minden rendben volt.

Késõbb az operációs rendszert is frissítettem és utána ismét megpróbáltam az MSN Explorer frissítését. A telepítésnél a kabinet fájlokat kibontotta, de utána a fájlok telepítésekor 11 fájl-t keresett.
Az az érdekes, hogy ezeket a fájlokat a kabinetfájl kibontásakor láttam (nem tudom, hova bontotta ki és miért nem találja meg õket). A gépen az MSN könyvtárban csak egy programindító ikon található.

A Fájlkeresõ program sehol sem találja õket.

A keresett fájlok az alábbiak:

mail.mar
highcont.mar
market.mar
copymar.exe
dw.exe
logonmgr.dll
custdial.dll
csapi371.dll
market.ini
manifest.xml
license.txt

Ha a fenti információ alapján van valami ötletetek a megoldásra, örömmel várom.

Röviden egy másik problémáról:
A számítógépem indítása és bejelentkezése után az Eszköztárban a memóriarezidens programok közül csak néhánynak az ikonját találom (óra, egér, tûzfal stb.)

Ha a bejelentkezés után kijelentkezem, majd a saját nevemen ismét bejelentkezem, akkor az összes program ikonja megjelenik.
Azt szeretném tudni, hogyan indítsam a gépet, hogy a bejelentkezés után a jobb alsó sarokban minden általam várt programikon megjelenjen?

gyûjtõ

Üdvözlettel: gy?jt?

fifi
hi
úratelepített Shutdown monster nem indul el...Hiányzik vmi CoolTrayIcon D6plus.
Ez mi?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanyyX
Media Playert, messengert, stb. ugy lehet legeccerübben kiirtani, hogy: 1.Megkeresed a sysoc.inf fájlt .
2.Megnyitod a fájlt: Ctrl+h beirod hogy keresendõ:hide
3.Utána megnyomod hogy az összes cseréje.
4.Mented a file-t és megnyitod a vezérlõpultot😛rogramok telepítése és törlése/windows összetevõk és közte lessz a media player.

Egyébként ezzel néhány más windowsos progit is ki lehet irtani a géprõl.<#circling>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

lck
Van egy XPLITE 1.5 nevû progi amivel asszem le lehet szedni. ( Nem próbáltam, sõt szerintem az is lehet hogy váratlan negatív következményekkel járhat a dolog.) Mondjuk egy rendszermentés után megkockáztatnám.
Hi Mindenkinek! Kérdésem a következõ, hogy lehet a mediaplayert kikapcsolni vagy letörölni xp alol? Mert a PowerDirector-ral ossze akad. Elöre is kösz a segíséget.
lck
Na lassú voltam.
lck
Többek között iJenek vannak : Flashget, Reget, Getright, Internet Download Manager ... Ezek a letöltésvezérlõk. Igencsak hasznos programok azoknak akik eztazt töltögetnek lefele a netrõl.
Okés már megvan a progi ugyhogy nem szóltam😄D
Hi all! Egyik nap töltöttem le vmit de lefagyott xp és utána nem birtam tovább tölteni mert meghibásodott. Haverom mondta hogy van vmi olyan program amivel le tudok vágni belõle mondjuk pár megát és akkor talán jó lesz és tudom folytatni a letöltést. Ti ismertek ijen progit? Elõre is thx!
fifi
Na azért csak nem akkora baromság ha internetezni akarsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DragonRK
Már rég utánanéztem de szerintem az egy baromság.
De nincs mitt tenni mert az a windowsal jár, és kell hozzá.
Éljen Bill Gates.<#vigyor2>

units
nézzél bátran utána, hogy mi is az mielõtt tönkreteszed a rendszered.

Microsoft Service Host Process

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

DragonRK
😛

DragonRK
Fikázik a tudodkid .

es megprobaltal utanaolvasni mi is az az svchost.exe, es hogy mit keres az xp ben? vagy csak fikazol osszevissza? 😛

DragonRK
Öcsém ez az xp egy rakás sz*r.
Nekem is az van ,hogy indításkor 3 percet tölt és csak azután enged csinálni valamit.
Elkeztem bezárni az svchost.exéket (mert van vagy 6) és kiírja hogy rendszer leállás és 1perc múlva újraindul .
tök jó.

Scape
Jah télleg elég neki pár perc. Én azóta úgy csinálom hogy ha lehet elõbb bevédem a gépet és utána állítom be a netet így már kezdettõl védve van a gép.

Scape
Már írtam egy megoldást a #7366 hozzászólásban.
Ha netán nem fontos fájl akkor blokkold tûzfallal a program futtatását. Vagy próbáld megnézni, hogy melyik szolgáltatás miatt fut és azt kapcsold ki ha Neked nem fontos.

a "motherboard monitor" nevu program tud ilyen logot csinalni, bizonyos beallithato idopillanatokban feljegyzi a megfigyelesre kijelolt ertekeket, tobbek kozt cpu terhelest is. es a log merete is a juzer alatal beallithato.

DanyyX, valoszinuleg bejutott a sasser nevu fereg a gepedre, azt kene kiirtanod, es a windoz javitsaokat felraknod. ugy tunik a tuzfalad megsem volt bekapcsolva, kb 1 perc eleg neki hogy bejusson.

DanyyX
HI

Nekem xp-vel lenne egy olyan problémám, hogy svchost.exe olyat csinál, hogyha elindul leterheli a procit 100%-on és a netet is használja . Amikor a windows betöltõdik akkor is 2 percig nem tudok semmit se csinálni amig el nem indul az svchost.exe, mert ez blokkolja a gépet.
Ja és 2 napos windowssal van mindez +tüzfallal netezek.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

SAntA_ClAus
Visszamenõleg meg lehet-e nézni az XP-ben ,hogy a processzort mi menynire terhelte meg? Vagy van e erre valami megoldás? Lényeg az lenne, hogy lássam, hogy egy adott nap mi mennyire terhelte a procimat. Akár txt-ben listázva...
ollie
Vagy tápegység.

ollie
Hát nekünk sincs fogalmunk. <#idiota>

Frank99
ha vírusod, spybotod nincs, sztem hardwer hiba.

Elsõsorban memória csinál ilyet, de lehet más is. És kipróbálnám egy új memóriával....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

mateos
csak ugy pik-pak ujraindul.
paynes
Ír ki valamit vagy csak egyszerûen?

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

mateos
Hi! Az lenne a problémám,hogy a gépem kb 30percenként ujraindul minden elõzmény nélkül. és foggalmam sincs miért lehet.HELP!!.köszi.csá
paynes
Nekem az van sztem jó de anélkül is megy a gép szal Mind1.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

nagykispeter
Az miért van hogy bolti xp-re feltelepítettem a SP2-t és letíltotta a megosztott netet (ADSL)egyáltalán-ettõl volt-e,mert mikor ujra telepítettem az XP-t,aztán sem akart a net beindulni vagy 2 napig!Sok rosszat mondtak a sp2-röl pl.hogy bizonyos progik nem indulnak el utánna érdemes egyáltalán feltenni vagy jobb ha nem foglalkozom vele!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Lehet, hogy hülyeség, de véletlenül nem valami energiatakarékossági dolog fut, mert az ismétlõdések vmi ilyesmire utalhatnak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DragonRK
Áááááááá.Valaki a #7296 ra?

cam3l3on
az mekkora hülyeség hogy az sp1 a netrõl frissíti magát sp2re
és mindezt illegál cd keyel!<#gunyos1>

marsu
ok kösz.
Scape
Ilyen volt nálam is. Méghozzá frissen felrakott Xp után. Nyomd be a Ctrl+alt+del és utána menj a folyamatok fülre, majd tedd Cpu használtság szerinti sorrendbe. Ekkor kiderûl melyik progi használja 100%on a procidat. Aztán zárd be!

marsu
Sziasztok.

Megint itt, az a problémám, hogy a gép beindulása után, a cpu-t valami 4percig 100%-on használja. Ha lenyomom a alt+ctrl+delt akkor az ablakban nincs semmilyen feladat.
Ezekkel a programokkal keresgéltem a valamit.
Anti-Trojan-55
Ad-aware 6
SpyBlocker Software
Spybot - Search & Destroy
Norton AntiVirus

Ja ez mind újratelepítés után van.
lck
Ha végig csinálta hibaüzenet nélkül akkor biztos hogy sikerült.
(Utána érdemes lefuttatni a Lemezkarbantartót aztán a töredezettségmentesítõt.)
😄DDD
majd kiderül

football without ultras is nothing

köszöntem sikerült a convertálás.
Hogy mit vesztettem azt még nemtom.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

marsu
köszöntem

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

lck
Parancssorba ( Start > Minden program > Kellékek ) írd be:

convert d: /fs:ntfs

d: = konvertálandó meghajtó betûjele

nekem pár napja szépen megcsinálta.

vigyázz!!! visszafele nem mûködik. ( NTFS-bõl FAT32-t csak formázással lehet biztonságosan készíteni. )
Met
Nem kell formázni, konvertálni kell, elvileg nem tûnik el semmi. Én PM-el csináltam és megmaradt ninden.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

thx.

és ott át kell formáznom????
De akkor minden elveszik nem???

Met
Vezérlõpult, felügyeleti eszközök, számítógép kezelés.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

És hol találom azt a lemezkezelöt??
sry,de nagyon nem vágom.pedig már 1 orája azt keresem😞(

tudom
ezért kérnék valami megoldást....

ollie
Persze, arra nem megy fel, mert leellenõrzi, hogy warez e win.

sziasztok!
nemrég formáztam az egyik meghajtóm, es csináltam belõle két uj partíciót, egy 10 gigásat a windowsnak (fel/le bármikor😊) és egy maradékot a játékoknak, progiknak...
felraktam az uj pratícióra (nevezzük w: nek) az uj windowsomat, és ugye minden frissítés felmegy rá, csak az a ku.va SP2 nem. ekkora találtam egy leírás itt. El is készítettem az SP2es integrált boot-olható WinXP cd-met. format w: a régi winxp-m alól, ezután feltettem ezt az (elvileg) integrált SP2es XPt. igenám, csakhogy az SP2 valamiért nem települt fel. mindent a leírás szerint csináltam, sehol nem volt semmi probléma, de a Windowsom service pack nélkül maradt...
Valami ötlet?

lennie kell
én 6.03ast használok

marsu
Segítség ha megakarom nyitni az ie-t ezt a hibaüzit kapom.