Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utóbbi pár hozzászólástól eltérõen nekem az a gondom, hogy a Widows XP öszetevõkhöz tartozó MSN Explorer-t helyreállítsam.
Néhány hete a Windows XP alatt levõ MSN Explorer-t frissítettem az 5.5-ös magyar nyelvû verzióval. Ezt követõen minden rendben volt.
Késõbb az operációs rendszert is frissítettem és utána ismét megpróbáltam az MSN Explorer frissítését. A telepítésnél a kabinet fájlokat kibontotta, de utána a fájlok telepítésekor 11 fájl-t keresett.
Az az érdekes, hogy ezeket a fájlokat a kabinetfájl kibontásakor láttam (nem tudom, hova bontotta ki és miért nem találja meg õket). A gépen az MSN könyvtárban csak egy programindító ikon található.
A Fájlkeresõ program sehol sem találja õket.
A keresett fájlok az alábbiak:
mail.mar
highcont.mar
market.mar
copymar.exe
dw.exe
logonmgr.dll
custdial.dll
csapi371.dll
market.ini
manifest.xml
license.txt
Ha a fenti információ alapján van valami ötletetek a megoldásra, örömmel várom.
Röviden egy másik problémáról:
A számítógépem indítása és bejelentkezése után az Eszköztárban a memóriarezidens programok közül csak néhánynak az ikonját találom (óra, egér, tûzfal stb.)
Ha a bejelentkezés után kijelentkezem, majd a saját nevemen ismét bejelentkezem, akkor az összes program ikonja megjelenik.
Azt szeretném tudni, hogyan indítsam a gépet, hogy a bejelentkezés után a jobb alsó sarokban minden általam várt programikon megjelenjen?
gyûjtõ
Üdvözlettel: gy?jt?
úratelepített Shutdown monster nem indul el...Hiányzik vmi CoolTrayIcon D6plus.
Ez mi?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2.Megnyitod a fájlt: Ctrl+h beirod hogy keresendõ:hide
3.Utána megnyomod hogy az összes cseréje.
4.Mented a file-t és megnyitod a vezérlõpultot😛rogramok telepítése és törlése/windows összetevõk és közte lessz a media player.
Egyébként ezzel néhány más windowsos progit is ki lehet irtani a géprõl.<#circling>#circling>
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De nincs mitt tenni mert az a windowsal jár, és kell hozzá.
Éljen Bill Gates.<#vigyor2>#vigyor2>
Microsoft Service Host Process
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Nekem is az van ,hogy indításkor 3 percet tölt és csak azután enged csinálni valamit.
Elkeztem bezárni az svchost.exéket (mert van vagy 6) és kiírja hogy rendszer leállás és 1perc múlva újraindul .
tök jó.
Ha netán nem fontos fájl akkor blokkold tûzfallal a program futtatását. Vagy próbáld megnézni, hogy melyik szolgáltatás miatt fut és azt kapcsold ki ha Neked nem fontos.
DanyyX, valoszinuleg bejutott a sasser nevu fereg a gepedre, azt kene kiirtanod, es a windoz javitsaokat felraknod. ugy tunik a tuzfalad megsem volt bekapcsolva, kb 1 perc eleg neki hogy bejusson.
Nekem xp-vel lenne egy olyan problémám, hogy svchost.exe
Ja és 2 napos windowssal van mindez +tüzfallal netezek.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Elsõsorban memória csinál ilyet, de lehet más is. És kipróbálnám egy új memóriával....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
és mindezt illegál cd keyel!<#gunyos1>#gunyos1>
Megint itt, az a problémám, hogy a gép beindulása után, a cpu-t valami 4percig 100%-on használja. Ha lenyomom a alt+ctrl+delt akkor az ablakban nincs semmilyen feladat.
Ezekkel a programokkal keresgéltem a valamit.
Anti-Trojan-55
Ad-aware 6
SpyBlocker Software
Spybot - Search & Destroy
Norton AntiVirus
Ja ez mind újratelepítés után van.
(Utána érdemes lefuttatni a Lemezkarbantartót aztán a töredezettségmentesítõt.)
majd kiderül
football without ultras is nothing
Hogy mit vesztettem azt még nemtom.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
convert d: /fs:ntfs
d: = konvertálandó meghajtó betûjele
nekem pár napja szépen megcsinálta.
vigyázz!!! visszafele nem mûködik. ( NTFS-bõl FAT32-t csak formázással lehet biztonságosan készíteni. )
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és ott át kell formáznom????
De akkor minden elveszik nem???
sry,de nagyon nem vágom.pedig már 1 orája azt keresem😞(
ezért kérnék valami megoldást....
nemrég formáztam az egyik meghajtóm, es csináltam belõle két uj partíciót, egy 10 gigásat a windowsnak (fel/le bármikor😊) és egy maradékot a játékoknak, progiknak...
felraktam az uj pratícióra (nevezzük w: nek) az uj windowsomat, és ugye minden frissítés felmegy rá, csak az a ku.va SP2 nem. ekkora találtam egy leírás itt. El is készítettem az SP2es integrált boot-olható WinXP cd-met. format w: a régi winxp-m alól, ezután feltettem ezt az (elvileg) integrált SP2es XPt. igenám, csakhogy az SP2 valamiért nem települt fel. mindent a leírás szerint csináltam, sehol nem volt semmi probléma, de a Windowsom service pack nélkül maradt...
Valami ötlet?
én 6.03ast használok