Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Windows Genuine Advantage crack
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
a fennlévõ (kalóz) XP-mre szeretném feltelepíteni a Service Pack 2-t, de azt írja, ahhoz elõbb az sp1 kell, ami viszont nem megy rá az illegális termékkulcs miatt. Van más megoldás mint újratelepíteni az op. rendszert (mondjuk az XP sp3-as változatával)?
Elõre is köszi a választ.
mit jelent a magyarul a services.msc-ben taslálható Riasztás nevü szolgáltatás?
haletiltom akkor pl. nem fogok msn üzeneteket kapni?
és mivan ha letiltom a Rendszeresemény jelzését? akkor pl. msn üzeneteket és windows hibaüzeneteket sem fogok kapni?
elõnyben részesített hálózatoknál csináltam eddig, titkosítás nélkül, majd a két laptopra egyszerre csatlakozva csatlakozik is, de mégse látja egymást a két kép. és igy még internet se nincs.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A tanulság számomra: mindig csináljunk biztonsági mentést a fontos dolgokról! 😛
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vagy van olyan progi, amivel vissza lehet állítani pár dolgot formázás után is?
Elég lett volna Formázni lassan!
nem konvertálok semmit.
kb két hete
vipre vírusirtóm van, lehet rosszul állítottam be! ha mindent naplózna lehet így foglalja el a helyet?
és állítottam
vagy lehet azóta mióta állítottam a virtuális memórián! C-n van ahol az XP
és 512-2024 es mérettel!
a rendszerindításnál az msconfig-nál a system.ini és a win.ini-nél ki vannak véve a pipák!
a baj az hogy megvan a ccleaner használom de max 100mb tisztít meg! és a lemezkarbantartó sem segít! már próbáltam ezeket!
csak akkor jön vissza az eredeti szabad lemezterület ha újraindítok!
amúgy volt olyan problémám is hogy lent az óra mellett megjelent a lemezkarbantartó ikonja ráklikkeletem és automatikusan elkezdte tömöríteni az f meghajtómat amin játékok vannak kb 40 GB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Windirstat - ezzel a progival megnézheted melyik könyvtár mennyi helyet foglal.
Process Monitor - ezzel pedig figyelheted, hogy melyik futó program mit csinál. Amelyik sok lemezírást végez, az csinálja valószínûleg a gondot.
nem konvertálsz valami filmet vagy nem mentesz el valamilyen projektet?:S
addig is használd kedvedre a lemezkarbantartót...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elõtte Ubuntu Linux is volt fent a Win mellett, lehet az kavart be valamit...
Például ha azon a meghajtón van a profilmappád (Documents and settings mappán belül), akkor például oda kerül a böngészõd gyorsítótára, az ideiglenes állományok; ott vannak még a Windows XP frissítései; a rendszer-helyreállítás állományai; a programok alapestben a Program files mappába kerülnek.
Lehet takarítani - erre van a Lemezkarbantartó, vagy külön alkalmazásként a CCleaner.
rendszergazda jelszót ha kér akkor csak enter bill. leütés
Az mindegy, hogy nincs jelszavad, attól még kérdezi.
Nem kell foglalkozni vele !!!
Xp cd boot/javítás/beírni:
1-es szám - enter
chkdsk /r - enter
kb ugyanaz😊
Egyszerûen megnyomod azt a gombot, hogy mintha telepíteni akarnád a Windows-ot és ami megjelenik, ott lesz megint egy olyan opció, hogy Repair.
Milyen üzenetet ír ki (ha van)?:S
És hanyas verziójú a IE böngészõd?
Firefoxot újraraktam, de még akkor se mûködik.
Persze helyre lehet állítani csak a ötletekkel már megelõztek......
Neked az IE 6.0-ás van fenn? (ha igen akkor ez esetben a jelenlegi OS telepítõlemezére lesz szükséged)
Tedd újra amik nem indulnak.
És ha még akkor se, akkor XP javítás talán.
Végsõ megoldás Új XP.
Mi lehet a gond? Hogy lehet helyrehozni a Windows újratelepítése nélkül?
Abba a problémába ütköztem, hogy játék közben eltûnik csak a játék képe, tehát asztal megmarad
- írtam is a játéknak a fórumára, és azt mondták, hogy ablakos CTD
Megkérdezhetem, hogy ez csak egy fogalom, vagy van rá megoldás
Magyarul <#hamm>#hamm>: van megoldás, vagy valószínûleg a játékot kéne újrarakni
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Be akartam kapcsolni a gépet, de csak a háttérkép jött be. Kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam, és ez a hibaüzenet fogadott(link, ha nem jönne be):
Nem tudjátok véletlenül(vagy direkt), hogy mi okozhatta ezt?
Nagyon hálás lennék ha megmondanátok !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Miért van az, hogy két gép közötti másolás esetén (több gigás fájlokra gondolok), bontja a kapcsolatot, majd újracsatlakoztatja és ezzel azt eredményezve, hogy a másolás sikertelen.
Mindkét gép XP-s...
""Alaplapod megkergült"
Próbáld meg Alaplap kiütése / nullázás / reset!
Pl.: Áramtalanítás gép, Alaplapi elem (nagy lapos kör elem alaplapon) kivenni 1-2 percre. Majd vissza."
Nem!
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Azt próbáltad, hogy Meghajtó lehúzása Adat Táp kábel.
Gép bekapcsolás
Kikapcsol
Visszadugdosni Táp Adat kábel.
Gép bekapcsolás
Akkor XP sérülés talán!
Új XP.
"Alaplapod megkergült"
Próbáld meg Alaplap kiütése / nullázás / reset!
Pl.: Áramtalanítás gép, Alaplapi elem (nagy lapos kör elem alaplapon) kivenni 1-2 percre. Majd vissza.
Alaplap 2 adatkábel foglalat, másik Alaplapi adatkábel foglalatra kötni.
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Soundmixerz
Ha teheted másik gépben is próbáld ki a meghajtót, hátha meghalt és azért nem látszik. Vagy cserélj szalagkábelt, talán kontaktos.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Evin
hogy érted azt hogy SATA-s?
Állítólag a szabvány 46cm, de van 91cm-es is, de az ritka.
Soundmixerz
Menj az eszközkezelõbe, ha a DVD meghajtóknál nincs ott, akkor van ott egy Hardverváltozások keresése ikonos gomb. Ha megvan, akkor Sajátgép->kezelés->Lemezkezelés. Ha ott látod, jobb gomb rajta, 1.menüpont->Hozzáad, és választasz neki betûjelet.
Egyelõre ez a tippem van csak.
Metalich
Valamelyik eszközöd nem SATA-s? Bár igaz, hogy ez nem magyarázná, hogy az SP2 felmegy, a 3 meg nem. Fordítva lenne normális.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
viszont számíthat....
ha lemezrõl indult akkor a meghajtó jól mûködik képes bootolni is.
winchester -rõl is azt mondhatnám mint a dvd-meghajtóról ugyanis kimásolta a lemez tartalmát mondjuk a c-re....
szerintem driver probléma....
Van egy számomra elég zavaró problémám... van egy p4-es gépem, és amikor megkaptam rajta volt egy xp... nem tom mien, nem néztem meg mert dög lassú volt... az 1. amit megtettem egy windows telepítés... 1.nek egy SP3ast akartam... nem ment, nem tudom miért... megakadt a 34. percnél... akkor arra gyanakodtam hogy talán a lemez... megpróbáltam egy SP2-est ami persze felment... késõbb, kb fél évvel szereztem egy új windows XP SP3at, persze azonnal fel akartam rakni... a hiba ugyanaz, akkor már a gépre gyanakodtam... ma meg... Összeomlott az SP2õm, ezért go net>windows sp3>kiírás>próbálkozás>KUDARC... megint 34 perc és megált. Ha jól emlékszem... valami... eszközök keresése és telepítése volt... ha jól emlékszem, nem biztos. Akkor már okoltam a winyót is, a DVD olvasót, szal cseréltem õket... ugyanaz...
Nem tuggya esetleg valaki hogy mi a hiba/megoldás? megköszönném...
Ja, és a windows nem eredeti... nem tudom számít-e ez valamit... elõre is kösz!