Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
XP Eredetiség crack kell neked!Utána simán felkell,hogy menjen a Service pack 1,a 2 azért nem megy fel,mert az 1 hiányzik.A 2 után ajánlom a SP3-at!Ezt még fel kell hogy rakjad!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Én professionalt ajánlok mindenkinek, ahhoz van mennyiségi kulcs, és nem kell kínlódni crackelgetéssel.
Google a barátod...
Windows Genuine Advantage crack

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Üdv,

a fennlévõ (kalóz) XP-mre szeretném feltelepíteni a Service Pack 2-t, de azt írja, ahhoz elõbb az sp1 kell, ami viszont nem megy rá az illegális termékkulcs miatt. Van más megoldás mint újratelepíteni az op. rendszert (mondjuk az XP sp3-as változatával)?

Elõre is köszi a választ.
üdv
mit jelent a magyarul a services.msc-ben taslálható Riasztás nevü szolgáltatás?
haletiltom akkor pl. nem fogok msn üzeneteket kapni?
és mivan ha letiltom a Rendszeresemény jelzését? akkor pl. msn üzeneteket és windows hibaüzeneteket sem fogok kapni?

akyyy
valaki le tudná irni lépésrõl lépésre mit kell csinálni ahhoz, hogy xp-n megosztanám a netet wifin keresztül, egy win7-es gépre?

elõnyben részesített hálózatoknál csináltam eddig, titkosítás nélkül, majd a két laptopra egyszerre csatlakozva csatlakozik is, de mégse látja egymást a két kép. és igy még internet se nincs.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Köszi szépen, ez tényleg mûködik! Sikerült visszaállítanom a cuccokat!
A tanulság számomra: mindig csináljunk biztonsági mentést a fontos dolgokról! 😛
Ja és ne másolj rá semmit, ne csinálj vele semmit, amíg a progi nem látta.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

GetDataBack for NTFS

Nos, sikerült nagy nehezen a C-re felrakni a windows-t. D-n megmaradtaka a cuccok, az E meghajtót viszont csak formázás után hajlandó megnyitni, szóval azok a cuccok elvesztek... :S
Vagy van olyan progi, amivel vissza lehet állítani pár dolgot formázás után is?
Nem kellett volna C partíciót törölni!
Elég lett volna Formázni lassan!
nincs is ekkora internetkapcsolatom!
nem konvertálok semmit.
kb két hete
vipre vírusirtóm van, lehet rosszul állítottam be! ha mindent naplózna lehet így foglalja el a helyet?
és állítottam

vagy lehet azóta mióta állítottam a virtuális memórián! C-n van ahol az XP
és 512-2024 es mérettel!
a rendszerindításnál az msconfig-nál a system.ini és a win.ini-nél ki vannak véve a pipák!

a baj az hogy megvan a ccleaner használom de max 100mb tisztít meg! és a lemezkarbantartó sem segít! már próbáltam ezeket!
csak akkor jön vissza az eredeti szabad lemezterület ha újraindítok!

amúgy volt olyan problémám is hogy lent az óra mellett megjelent a lemezkarbantartó ikonja ráklikkeletem és automatikusan elkezdte tömöríteni az f meghajtómat amin játékok vannak kb 40 GB
gergely1991
nem muszáj c-n lennie lehet máshol is...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dj Faustus
Hm, milyen program csinálhatja ezt? Töltöttél le talán valamit 2 órán keresztül folyamatosan 3 Mbps-al? Vagy videót szerkesztesz? Mióta tapasztalod ezt?

Windirstat - ezzel a progival megnézheted melyik könyvtár mennyi helyet foglal.
Process Monitor - ezzel pedig figyelheted, hogy melyik futó program mit csinál. Amelyik sok lemezírást végez, az csinálja valószínûleg a gondot.

gergely1991
nagy fájl esetén a vírusirtó is leveheti (rövid idõre).
nem konvertálsz valami filmet vagy nem mentesz el valamilyen projektet?:S
addig is használd kedvedre a lemezkarbantartót...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Na csak letöröltem a Windows-t, a C: meghajtó partíciójával együtt. Van még egy D: és egy E: partícióm is, azon vannak a fontos cuccaim. De valami baj történt, ugyanis a C: partíció törlésével a D: vagy az E: átvette a C: betûjelét és ha a Windows telepítõben új partíciót hozok létre, akkor D: vagy E: betûjelet kap. Ez pedig nekem nem jó, a Windows-nak a C-n a helye. Erre van valami megoldás?
Elõtte Ubuntu Linux is volt fent a Win mellett, lehet az kavart be valamit...
jó ezt tudom de! 2 óra alatt lecsökken 20 GB ról 0 ra?
Dj Faustus
A szabad hely csökken rajta?
Például ha azon a meghajtón van a profilmappád (Documents and settings mappán belül), akkor például oda kerül a böngészõd gyorsítótára, az ideiglenes állományok; ott vannak még a Windows XP frissítései; a rendszer-helyreállítás állományai; a programok alapestben a Program files mappába kerülnek.
Lehet takarítani - erre van a Lemezkarbantartó, vagy külön alkalmazásként a CCleaner.

mitõl van az hogy a C meghajtón ahol az XP van folyamatosan csökken a mérete?
Lemaradt!
rendszergazda jelszót ha kér akkor csak enter bill. leütés
"Próbáltam azt is, hogy bootolok windows telepítõlemezérõl és rámegyek a javításra, de kéri a rendszergazda jelszavát, olyat meg nem is adtam meg a telepítésnél."

Az mindegy, hogy nincs jelszavad, attól még kérdezi.
Nem kell foglalkozni vele !!!
Xp cd boot/javítás/beírni:
1-es szám - enter
chkdsk /r - enter
gergely1991
vagy javítás szó alatt parancssorba beír sfc/scannow
kb ugyanaz😊

Lehet másfajta javítást is adni.
Egyszerûen megnyomod azt a gombot, hogy mintha telepíteni akarnád a Windows-ot és ami megjelenik, ott lesz megint egy olyan opció, hogy Repair.
Vírus szokta csinálni, fõleg, ha minimum 1 órát eltér az óra a rendes idõtõl.
gergely1991
"Firefoxot újraraktam, de még akkor se mûködik."
Milyen üzenetet ír ki (ha van)?:S
És hanyas verziójú a IE böngészõd?

Próbáltam azt is, hogy bootolok windows telepítõlemezérõl és rámegyek a javításra, de kéri a rendszergazda jelszavát, olyat meg nem is adtam meg a telepítésnél.
Firefoxot újraraktam, de még akkor se mûködik.
gergely1991
lehetséges hogy vagy fertõzött volt az állomány vagy a eltávolítód rossz adatbázist kapott és és a false-t is töröltette.
Persze helyre lehet állítani csak a ötletekkel már megelõztek......
Neked az IE 6.0-ás van fenn? (ha igen akkor ez esetben a jelenlegi OS telepítõlemezére lesz szükséged)

Tipp:

Tedd újra amik nem indulnak.
És ha még akkor se, akkor XP javítás talán.

Végsõ megoldás Új XP.
Trójai volt a gépemen, felraktam a Trojan Remover-t, ami ki is irtotta õket a fertõzött fájlok törlésével. Azonban valami fontosat is letörölhetett, mert nem indul sem az Internet Explorer, sem a Firefox, a Thunderbird sem frissít. Hálózati kapcsolat viszont van, az MSN és a torrent letöltés is indul.
Mi lehet a gond? Hogy lehet helyrehozni a Windows újratelepítése nélkül?
Framsen
Sziasztok !
Abba a problémába ütköztem, hogy játék közben eltûnik csak a játék képe, tehát asztal megmarad
- írtam is a játéknak a fórumára, és azt mondták, hogy ablakos CTD

Megkérdezhetem, hogy ez csak egy fogalom, vagy van rá megoldás

Magyarul <#hamm>: van megoldás, vagy valószínûleg a játékot kéne újrarakni

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Jim Morrison
ja, mint kiderult nem windowsos, hanem egy felhasznaloi program okozta...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hy !
Be akartam kapcsolni a gépet, de csak a háttérkép jött be. Kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam, és ez a hibaüzenet fogadott(link, ha nem jönne be):

Nem tudjátok véletlenül(vagy direkt), hogy mi okozhatta ezt?
Nagyon hálás lennék ha megmondanátok !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!

Miért van az, hogy két gép közötti másolás esetén (több gigás fájlokra gondolok), bontja a kapcsolatot, majd újracsatlakoztatja és ezzel azt eredményezve, hogy a másolás sikertelen.

Mindkét gép XP-s...

gyikk
vagy lemerült az alaplapi gombellem!!!!

gergely1991
Az idõbeállításánál nincs bekapcsolva a szinkronizálás?

argos
Sziasztok! Az miért van,hogy az óra minden bekapcsolás után más idõt mutat? Hiába állítom be,egy idõ után újra más idõ van rajta.

Mármint erre érted:
""Alaplapod megkergült"
Próbáld meg Alaplap kiütése / nullázás / reset!
Pl.: Áramtalanítás gép, Alaplapi elem (nagy lapos kör elem alaplapon) kivenni 1-2 percre. Majd vissza."

Nem!
Soundmixerz
Nem jár kockázattal?

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject

Részletekbe írók, eszembe jutnak dolgok :-)

Azt próbáltad, hogy Meghajtó lehúzása Adat Táp kábel.
Gép bekapcsolás
Kikapcsol
Visszadugdosni Táp Adat kábel.
Gép bekapcsolás
BIOS-ba ott van, csak XP nincs.
Akkor XP sérülés talán!

Új XP.
Tipp:
"Alaplapod megkergült"
Próbáld meg Alaplap kiütése / nullázás / reset!
Pl.: Áramtalanítás gép, Alaplapi elem (nagy lapos kör elem alaplapon) kivenni 1-2 percre. Majd vissza.

Alaplap 2 adatkábel foglalat, másik Alaplapi adatkábel foglalatra kötni.
Soundmixerz
Hehe, ezt mondtam, a meghajtó másik gépben tökéletesen megy... Más IDE kábelt vettem már, jól is dugtam be, de ennek ellenére nem megy... Korábban volt olyan idõszak, hogy csak úgy magától el kezdett mûködni, de kb. 1 hétig tartott, aztán megint vége... 2-3 hónap múlva megint ez... :S

http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject

Evin
Az optikai meghajtó csatlakozója. Mert a régebbi XP lemezeken még nincs hozzájuk driver, és talán azért nem lehet telepíteni rendesen.

Soundmixerz
Ha teheted másik gépben is próbáld ki a meghajtót, hátha meghalt és azért nem látszik. Vagy cserélj szalagkábelt, talán kontaktos.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Soundmixerz
Hát ez nem jött be, csak egy CD-ROM device van, ami a Daemon Tools miatt települt oda, hogy a virtuális meghajtóba iso-t, meg sok imagefájlt be tudjak olvasni. DT le, reboot, frissítés Eszközkezelõbe, már nem volt ott, DT fel, reboot, már ott van a virtuális meghajtó. Mondhatni, ez sem segített. A ki- és a beszerelést is megcsináltam a meghajtóval: sikertelenül...

Érdekes dolog történt... mondhatnám inkább ''csoda''. A bátyám addig-addig erõlködött míg továbbnem jutott és be nem fejezte a telepítést! de most... a windows betöltése után fekete minden, csak a kurzor nem... erre nem tud vlaki egy megoldást?
Nem lehet hogy a Biosba van valami elálítva ami nem engedi hogy felmenjen? és mit csinál pontosan a ''még 34 per van hátra'' szövegnél?

Evin
hogy érted azt hogy SATA-s?
Evin
Csak az FDD, meg talán az õsrégi B meghajtónál van csavarás, de az FDD nem rendes 40 eres kábelt használ.
Állítólag a szabvány 46cm, de van 91cm-es is, de az ritka.

Soundmixerz
Menj az eszközkezelõbe, ha a DVD meghajtóknál nincs ott, akkor van ott egy Hardverváltozások keresése ikonos gomb. Ha megvan, akkor Sajátgép->kezelés->Lemezkezelés. Ha ott látod, jobb gomb rajta, 1.menüpont->Hozzáad, és választasz neki betûjelet.
Egyelõre ez a tippem van csak.

Metalich
Valamelyik eszközöd nem SATA-s? Bár igaz, hogy ez nem magyarázná, hogy az SP2 felmegy, a 3 meg nem. Fordítva lenne normális.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gergely1991
"Ja, és a windows nem eredeti... nem tudom számít-e ez valamit..."
viszont számíthat....
ha lemezrõl indult akkor a meghajtó jól mûködik képes bootolni is.
winchester -rõl is azt mondhatnám mint a dvd-meghajtóról ugyanis kimásolta a lemez tartalmát mondjuk a c-re....
szerintem driver probléma....

Üdv!
Van egy számomra elég zavaró problémám... van egy p4-es gépem, és amikor megkaptam rajta volt egy xp... nem tom mien, nem néztem meg mert dög lassú volt... az 1. amit megtettem egy windows telepítés... 1.nek egy SP3ast akartam... nem ment, nem tudom miért... megakadt a 34. percnél... akkor arra gyanakodtam hogy talán a lemez... megpróbáltam egy SP2-est ami persze felment... késõbb, kb fél évvel szereztem egy új windows XP SP3at, persze azonnal fel akartam rakni... a hiba ugyanaz, akkor már a gépre gyanakodtam... ma meg... Összeomlott az SP2õm, ezért go net>windows sp3>kiírás>próbálkozás>KUDARC... megint 34 perc és megált. Ha jól emlékszem... valami... eszközök keresése és telepítése volt... ha jól emlékszem, nem biztos. Akkor már okoltam a winyót is, a DVD olvasót, szal cseréltem õket... ugyanaz...
Nem tuggya esetleg valaki hogy mi a hiba/megoldás? megköszönném...
Ja, és a windows nem eredeti... nem tudom számít-e ez valamit... elõre is kösz!
Soundmixerz
Ez a DVD-író IDE kábeles...