25353
Whistler - Windows XP
-
#11712 http://droland.uw.hu/xp/xp1akt.htm -
Teer #11711 ezt az üzit kapom: "Lehet hogy a Microsoft Windows telepítéséhez használt termékazonosító kulcs érvénytelen..." bla bala...
állítólag van vami trükk amivel megkerülhető ez a hiba és fel lehet tenni SP2-őt másolt windowsra is, csak nemtudom hogyan, Please help meee -
Teer #11710 helllo, tuda valaki nekem segíteni hogyan tegyem fel az SP2-őt ha nem eredeti a windows-om?? -
#11709 az xp a frissitéseivel leszedi az országfrissítéseket?
gondolunk csak most jugo-ra és most montenegróra vagy kelet-timorra, az új államokra...
szóval frissíti az országlistáát valahogy? -
#11708 lehet. volt hogy nekem 3 volt fenn. másik partícióra telepíts egy újat. induláskor lesz egy bootmenü, amiből kiválaszthatod hogy melyik induljon. -
DrAk3 #11707 Hi all! azt szeretném kérdezni hogy lehet e olyan hogy mondjuk két xp van fent a gépemen?? -
#11706 na es ez mitol lehet?
MSXML 4.0 SP2 Parse & SDK install legvegen irja ki...
hihetetlen hogy semmi frissitest nem lehet feltelepiteni hiba nelkul erre a fosgecigepre -
#11705 Runas ... parancsal indítok egy programot (pl:flash8) limited.user-ként, és néha előfordul hogy nem tudok visszaváltani rá (flashre) alt+tab féle listábol is eltünik a task.manager-rel is csak kilőni tudom, létezik erre valami okosság ? -
moonman #11704 Error 1603
Error 1935 -
#11703 megvalami :D
ez meg rendszertelen idokozonket jon be az explorer bezarasa utan. de a mostani windows -nal is csinalja meg a reginel is csinalta.
ok utan semmi nem tortenik, szoval hiba nincs sehol, se wincsin, se progikba csak megjelenik -
#11702 meg lenne meg egy. igazabol mind a ketto a rise of legends telepitesenek a vegen jon ki de az MSI -s hibadialog mar a korabbi windowsoknal is jelentkezett neha-neha.
szoval ez erdekelne (erdekes):
-
#11701 telepitesnel egy ilyen hibadialog mitol lehet? elejen vagy esetleg a vegen?
-
#11700 Thx!!! Az uxtheme volt a ludas. Pedig már majdnem újraraktam a winfost. -
#11699 Nem lehet, hogy az uxtheme.dll sérült. Itt letöltheted. -
#11698 Próbáltam, nem müxik (már el volt indítva, de újraindítottam). Kb. 2 hónapja van már így, eddig beletörődtem, de meguntam... Vmi más ötlet? -
#11697 Ezt próbáld meg, hátha. Újraindítás lehet, hogy kell. -
#11696 Egyszer nekem is volt ilyen szintén ilyen vista marhaság miatt.
Nem volt semmilyen téma mert nem tudta betölteni blablabla. A témák bekapcsolása megoldotta a problémát. -
#11695 ÁÁÁ, ha ilyen könnyű lenne. Asszem vmilyen file-t hiányol. " A megjelenítési stílusokat nem lehett betölteni, mert a következő fájl betöltése nem sikerült:
Részletek: " -
#11694 A Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások/Témákat indítsd el. -
#11693 Hali!
Felraktam a Vista Transformation Pack-ot, de nem csinált semmit, letöröltem, és eltűnt a rendes XP stílus!(az a kék) Próbáltam megint, de nem tud alkalmazni semmilyen stílust, mert a rundll32 meghal. Próbáltam már Windowblindet, de attól úgy befagy, hogy nagyon... NINCS kedvem újrarakni a Winfost. HELPP! -
#11692 Köszi. A másolás bejött. Csak azt nem tudom hogy a f*szba tünt el róla. -
#11691 A telepítőlemezről bebootolsz, és ott lenni kell , hogy (j gomb) javítás . Ha akarod e-mailban elküldöm az ntldr-t. -
#11690 javítókonzolt hogy tudom elindítani?
-
#11689 Javító konzol indítása, aztán fixboot és fixmbr. Esetleg a ntldr fájl visszarakása. copy X.\i386\ntldr c:\ -
#11688 ntldr not found
ezt írja a megszokott grafikus felület elindítása helyett.
floppy, cd nincs benn indításkor. vinyó úgy tűnik rendben van. bios-ban first boot is jó. valami ötlet? -
#11687 -
Noodlee #11686 Punker már megjutalmazta :P -
#11685 gyüjtöd a hsz-eket, hogy mehess a gumiba? -
#11684 Hűha nagyon nehéz kérdés :D
Kérném a közönség segítségét :D -
ciccegős sanyi #11683 mi az a windows xp? -
moonman #11682 Link - #14 hozzászólás -
#11681 valaki lécci írja részeletesen hogy hogyan kell winME-t winXP mellé felrakni egy másik particiora. kösz -
saitek #11680 Súgó és Támogatás leállítása illetve letiltása a szolgáltatásoknál. -
#11679 Hogy tudom a Helpsvc.exe-t kilőni, hogy ne induljon el többet? -
Xing #11678 Aham... Köszi. -
#11677 Enyém 40 körül van. -
Noodlee #11676 Az nem sok neki.
Nem kell megijedni :P
Majd 60 felett kezdj aggódni. -
Xing #11675 Sziasztok,
Egy 2.8 as Amd procinak (ami 2 GHz-en ketyeg) mennyi lenne az ideális hőmérséklet alapjáraton? Gyanitom 42 C° nem túl egészséges :P -
#11674 Csak úgy hogy felteszel egy mások böngészőt és azt állítod be alapértelmezettnek. Igy elvileg csak windows live update-hez kell - de ahhoz mindenképp -
#11673 hi
internet explorert nem lehet vhogy uninstallálni vagy letiltani? :S