25353
Whistler - Windows XP
  • gkrisz79
    Sziasztok!

Lehet, hogy csak én vagyon nagyon láma, de a következő a kérdésem:
    Hogyan lehet Windows XP alatt a könyvtárakat mások számára tiltottá, azaz nem elérhetővé tenni? Itt most olyan mappákra gondolok, amik mondjuk a C:\ -n vannak. Nem a Documents and Settings-en belül, csak simán a winchesteren.

Nincs hálózatban a gép, de többen használjuk.

Amikor kiválasztom a mappát, jobb klikk... ott a menüben a "make private" nem aktív, s a Windows azt mondja, hogy csak azokat lehet priváttá tenni, amik a Documents and Settings-ben vannak... igaz ez? Tényleg nem lehet máshogy megoldani?

Plííííííz... segítsetek!

Előre is köszönöm!
  • Peti1
    Itt nézz szét

az egyik játék zenéi .cmp kiterjesztésben vannak. ezeket milyen progival leeht lejátszani?
  • bazsiboj
    Sound Blaster Audigy driver kellene, amelyet tudok telepíteni
    XP SP2-es rendszerhez (Prof. Hun), eddig ugyanis mindegyik esetben megtagadta
    a telepítő a futást, mondván, nincs benne a hangkártya a gépben (pedig
    XP látja ismeretlen hangkártyaként).

• Sanyix
    Ja, nincs árnyék, ennyi, amúgy frankón fut...
  • Tomicsek
    Sajnos én nem tudok angolul, próbálj szétnézni itt.

Vagy itt.
  • starweb88
    azt probáltam de semmi :S
  • Tomicsek
    Gondolom azt próbáltad, hogy internetbeállítások speciális-alapértelmezések visszaállítása?
  • starweb88
    pls vki #11731 válaszoljon rá..
  • keeper2
    Az sp2 leginkább biztonsági javításokat és egyéb biztonsági progikat tartalmaz. Mellőzése azért nem ajánlott, mert a neten járkáláskor villámgyorsan összeszedsz nélküle mindenféle spy, trójai, vírus és egyéb kellemetlenségeket.
    Viszont van egy olyan furcsasága, hogy ha nem a win. telepítése után rakod fel, hanem egy ideig még használod a windowst és csak aztán telepítesz sp2-t, akkor egyes progik meghülyülhetnek. Én anno a windows media playerrel jártam úgy, hogy nem volt hajlandó onnéttól elindulni, de amikor újratelepítettem, és rögtön felraktam az sp2-t, már okés volt.
  • DJviolin
    Egész jól fut.

Mondjuk a Doom3 6 kép/másodperccel az izgalmas volt. :)
  • starweb88
    gf2 vel SA az aranyos....
  • DJviolin
    A GTA:SA -ra visszatérve. Nekem Geforce2 MX400-as grafkarim van. Régen a GTA:SA apróbb megkötésekkel (nem engedett be a grafikai opciókba) tudtasm vele játszani. Most SP2-őn ha elindítom az exét, akkor bese tölt a játék. Ezért gondolom, hogy az SP2 a ludas. Meg 256 mega ramomnak köszönhetően lassabb a rendszerem, mint a sima Win Xp-vel.

Amúgy miért nem ajánljátok a sima Win xp-ét?
  • Met
    Hogy lehet megállapítani, hogy egy bizonyos időszakban milyen programok lettek feltelepítve? Az nem működik, hogy a program files-ban időrendi sorrendbe teszem a könyvtárakat:(
  • starweb88
    hát bazzeg ez aztán segitség volt grat hozzá hazsnálj firefoxot de nem akarok firefoxot használni mert nekem nem jön be...csak ma reggel vmit beixeltem azt azota ilyen de nem tom mit
  • biomage
    senki sem segit nekem :(
    #11721 plz segitsen valaki
  • Tibor45
    használj flashgetet az jó firefox-hoz aztán menj fel a firefox oldalra onnan töltsd le a flasgotot az 1 plugin firefoxhoz.
  • TommoT
    ennek van köze az inverz egérhez? vagy vki tudja hogy az mi? :) több játékban láttam de nem jövök rá... :p
  • TommoT
    használj firefoxot vagy letöltésvezérlőt
    télleg tud valaki olyan letöltésvezérlőt, ami firefoxban is működik, ha jobbklikkelek?
  • TommoT
    sp2 nélkül nem ajánlom (és rajtam kívül asszem senki sem) az xp használatát
    ja és minden(!) elindul sp2n, gta sa is, nekem is elindult, most is megy
    max rossz verziót használsz
    warezt meg keress magadnak (toplisták stb)
    a magyar torrentek nagy része pedig már le van zárva
  • TommoT
    hali
    kéne egy kis help egy elég érdekes problémára
    egyszercsak a jobb alsó sarokban az óra melletti ikonok eltüntek és csak az msn meg a spyware írtóé maradt meg
    minden indításkor csak ez a kettő jelenik meg ott, de pl. a nyomtatóhoz készült program ikonja, vírustörlő, spamszűrő ikonja valamiért eltünt
    ezenkívül ha nézek egy videót a directvobsub (zöld nyilacska :)) nem jelenik meg az óra mellett, de pl. ha a böngészőt elindítom, az megjelenik
    érdekesség még az, hogy a folyamatok ablak szerint ezek az alkalmazások futnak, de akkor miért nem jellenek meg ott? ötlet?
    (a nem aktív ikonok elrejtését már próbáltam)
  • DJviolin
    Sziasztok!

LÁMA ON!

Kölcsön adtam a sima Win XP Hun telepítő cd-met a haveromnak, őt meg nem tudom elérni, hogy hozza vissza. Most Win XP SP2 van fennt, amivel nagyon nem vagyok megelégedve (GTA:SA nem indul, de a sima Win XP-én ment).

WAREZ ON!

A kérésem az lenne, hogy nem tudnátok adni-e esetleg nekem egy olyan warez vagy torrent címet, ahonnan le tudnám tölteni a sima Windows XP Professional Hun verziót?

WAREZ OFF!

LÁMA OFF!

Üdv:
    DJviolin
  • starweb88
    hali

hol tudom visszaállitani ha azt csinálja az ie hogy rákattolok a letöltésekre és automatikusan elmenti a temporatybe és csak cél mentésvel tudok letölteni ie-be...
  • biomage
    pasz
  • strebacom
    Hát tudod némelyik game-ben van ilyen funkció, némelyikben nincs és ezzel folyamatosabb az egér mozgás, nem olyan szaggatot, ehez kéne valami progi!!
  • biomage
    hogy érted kisimitását, valami baj van az egérrel talán?
  • strebacom
    Köszi erre gondoltam én is csak az a baj hogy némelyik gamet nem lehet olyan felbontásra állítani mint az asztalt, na ez van. Ja és még egy létezik olyan progi, amelyik egérmozgás kisimitását végzi???Köszi!!
  • biomage
    ismerös probléma
    nem tudtam megoldani ezt a problémát de tudom a kiválto okot talán az segit rajtad
    az ok amiért át rendezödik az asztal, más felbontáson és biten és Hertz van a windows mint a játék állitsd meghármat egy formára és talán nem rendezödik át az asztal
  • strebacom
    Sziasztok:van egy-két olyan játék, amelyböl ha kilépek valamiért átrendezi az asztalon az ikonokat, van erre valamilyen mód hogy lefixáljam az ikonokat????
  • TommoT
    próbáltam
    nem jött be
    azért kösz:)
  • PetruZ
    jobbklikk a Start menün - Properties - Taskbar - legalul 'Hide inactive icons' kikapcsol :)
  • TommoT
    hali
    kéne egy kis help egy elég érdekes problémára
    egyszercsak a jobb alsó sarokban az óra melletti ikonok eltüntek és csak az msn meg a spyware írtóé maradt meg
    minden indításkor csak ez a kettő jelenik meg ott, de pl. a nyomtatóhoz készült program ikonja, vírustörlő, spamszűrő ikonja valamiért eltünt
    ezenkívül ha nézek egy videót a directvobsub (zöld nyilacska :)) nem jelenik meg az óra mellett
    érdekesség még az, hogy a folyamatok ablak szerint ezek az alkalmázsok futnak, de akkor miért nem jellenek meg ott? ötlet?
  • biomage
    hi all keresek programot windows javitásra edig kettöt használok
    az elsö neve 1-Click Maintenance "ez egy kiegészités a tune up utility 2004"böl
    a másik az error doctor 2006
    ha tud részletesebb és jóbb hiba javitot linkeljen egyet ja és nem tri versios legyen bár szerintem ilyen program nincs is
  • Ádám525
    plz valaki válaszoljon
  • Csacsi
    De kész vagyok :DD Köszi a helpet.
  • Tomicsek
    Jobb klikk a képen, tulajdonságok, módosítás itt kiválasztod a windows képnézegetőt.
  • Csacsi
    Sziasztok. A photoshop beállította, hogy a jpg, meg gif file-oakt az adobe imageview nyissa meg. Hogy tudnám visszaállítani, hogy a sima windows képnézegető legyen az alapértelmezett?

Köszi előre is.
  • myre
    [vége] Van egy ISA-s 10Mbps LAN kártyám de sajnos az XP már nem kezel ISA-t. A ME még felismeri és ha erre 'update'-elem az XP-t akkor elvileg megmaradnak az ISA-s driverek. Mi a fene foglal majdnem 2GB-ot az XP installból, hogyha pl.: kivették az ISA-s drivereket ami szerintem összességében nem foglalt volna el 50MB-ot? Kár, hogy megkezdődött a Millennium alkonya.
  • Tomicsek
    Micsoda? Ezt futtatsd.
  • Teer
    hát köszi, csak sjnos ez nem vál be..
    a szövegben azt írja hogy "változtasd meg a KEY értékét a kívántra.."
    csak én nem tudom mi a "kívánt" mivel másolt a windowsom...
    ha valaki tud valami megoldást please help
  • Ádám525
    hi abban szertetnék helpet kérn hogy hogy tudnám egy másk felhasználó jogait korlátozni hogy mondjuk ne tudjon másolni mappát létre hozni ilyesmi előre is thx