Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha itt le van tiltva az Üzenetkezelõ, akkor is csinálja?
Ha nincs letiltva akkor tiltsd le.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
van egy kis gondom, ugyebár játszok multit, és egyszer csak 180an ról felugrik a pingem 280ra, na persze laggolok mint az állat, és nem tudom miért van ez. semmilyen progi nem fut, se dc, se torrent se böngészõ, csak msn, meg a vírusírtó.szeretnék kapni megoldást erre, köszi! ja és: a haverom mondta, hogy el kell indítani vmi rendszerfájlt a futtatásban és ki kell kapcsolni mindent és akkor rögtön leugrik...ez mi lehet?
thx!!!
Szóval pl.
ezt az oldalt böngészd át ahhoz, hogy megszabadulj tõle, vagy hogy legalább ténylegesen kikapcsold.
remélem nem lesz tul nagy
üdv..
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
én meg azt irtam hogy a messengerben lévö eszközök/beálitások/az õszes fülben lévö bekapcsolható kiegészités ki van kapcsolva.(például hogy fusson a hátérben)más érted remélem.
üdv.
Másnap bekapcsolta és az xp jelezte, hogy nem volt rendesen leállítva és meg kell csinálni az ellenõrzést a hdd-n, ha engedi megcsinálni akkor újraindul a gép, ha nem akkor meg minden frankó.
egy utolsó ötlet az üzeneteket egy képlopoval lemásolom hogy lásátok
4 oramulva itt lesznek
aki nem tudná hogy most miröl beszélnék az itt megtalálja
#8505 és #8506
üdv
XP akarja?
Nem hibát talált és azért fut le a ellenörzés?
Mer akkor gebasz van ,pl: rosszul let leállitva a gép.
A haver gépével van a következõ gond:
Ha indítjuk a gépet akkor ellenõrizni akarja a winyókat, szépen meg is csinálja de aztán újraindul aztán megint.... viszont, ha az ellenõrzést kihagyom, akkor minden frakó és a gép megy.
Köszi a segítséget elõre.
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
mármint az eszközök/beálitások/az õszes fülben lévö bekapcsolható kiegészités
ki van kapcsolva.
remélem tudsz segiteni
üdv.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://msdownload.netacademia.net/download.aspx?prt=Security%20Hotfix
lehet hogy rosszat választótam mentudom
WindowsXP-KB841356-x86-hun.exe
WindowsXP-KB841873-x86-hun.exe
WindowsXP-KB835732-x86-HUN.EXE
WindowsXP-KB828028-x86-HUN.exe
az MS5 sök nem akarnak ellindulni
Vagy regcleaner, vagy format:c😛
Meg a windows-os kis irto, nekem még a flasget-et is leirtotta:o
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
egy regkulcsot hozzá... azóta minden nap amikor elindítom a gépet megjelenik ez a
figyelmeztetés... nem vagyok túl jó angolból, de valami olyasmi lehet, hogy vásároljam meg a progit... vagy 250000 dolláros büntetést is kaphatok... totál szívás... nemtudom mennyire vegyem ezt komolyan? A progit uninstalláltam de a figyelmeztetést nem tudom eltüntetni... <#help>#help><#help>#help><#help>#help>

1 /svchost.exe UDP inbord 62.68.175.112 local port 1026/ 2 /svchost.exe UDP inbord 62.68.171.241 local port 1900/ 3 /svchost.exe UDP outbord 62.68.171.241 local port 123/ ennyi ezeket tiltotan le nincs üzenet de ez nem oldta meg teljesen a problémámat.kérlek segitsetek újból
PLZ.
nem tom jó helyen teszem-e fel a kérdésemet, de az Xp telepítés után lépett fel a problema.
Szal a történet az, hogy újratelepítettem a gépemet, de elQtte a múlt héten vettem egy DVDírót hogy csináljak egy bizt mentést
Újratelepítés elött is Xp volt fent, és simán müködött a régi CD meghajtóm meg az új DVD író is.
Az XP telepítését a régi CD meghajtóról csináltam, viszont most hogy fölállt a rendszer, nem müxik !?!? (a DVD író rendesen müxik)
Beveszi a CD-t, fel is pörgeti, aztán amíg ki nem veszem a CD-t belöle, megfagy a Windows, semmit nem enged csinálni.
Próbáltam hogy hardver eltávolítás meg újra rakás, de nem segített.
Az IDE kioszás:
IDE-0: MA->80G vinyó
IDE-0: SL->80G vinyó
IDE-1: MA->NEC DVD író
IDE-1: SL->LG CD rom
Mi lehet a megoldás, léci segítsetek.
köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(Ha valamelyik külsõ eszközöd nem hajlandó a szolgáltatások nélkül mûködni, akkor döntened kell, mi a fontosabb... bár én ilyenrõl még nem hallottam.)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
rendszerek listájának megjelenités kapcsold ki
Sûrgõs segítség kellene.Hogy lehet eltüntetni azt az indítómenüt ami bootolás után jön,ahol ki lehet választani,hogy melyik vinyóról akarok bootolni?Közben az egyik vinyó nincs is benn de mégis kiírja.???
Köszi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
szerintem a (gamespy) lehetet.
De elsõ körben elég az is, ha letiltod a Messenger-t.
Az írtad korábban, hogy már csináltál újratelepítést.
Próbáltad esetleg integrált sp2-s telepítõ cd-vel?
Ha még nem próbáltad az nlite progival csinálhatsz ilyen cd-t.
az sp2 nem akarom felrakni
más ötlet.
Nekem az lenne a problémám (az egyik), hogy XP Sp2-em van fenn az otthoni gépemen, és azon nincs netkapcsolat, de mégis mindig csatlakozni akar: "A kért weblap nem elérhetõ" ablak folyton elõugrik, és iszonyat zavaró, meg sokszor össze is kuszálja a dolgokat. Szóval, ezt hol tudnám kikapcsolni?
A másik bajom pedig: egy-két programnál (játéknál) a monitorom "kiüti" magát-ergo egyszerûen készenléti módba vált. Megnéztem másik monitorral dettó, de nem is a video driverrel van baj. Az alaplap lenne a bûnös? Vajon nem elég csak egy NForce driver frissítés? (könnyebben megúsznám, mintha Sulinetes alaplapot akarnék cseréltetni - alsó hangon 3 hét.köszi...)
Elõre is köszi!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
percenként (üzenetkezelö szolgáltatás) ablakok többféle kivitelben mindegyik egy weblap cimét irja például (fixwinreg.???)nem ez az egyetlen webhelyet ajánl
segitsetek játszani akarok orákig de ezek az üzenetek az agyamra mennek
az ujratelepités nem segit már probáltam