Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stratoman
Nézd meg, hogy valami nem blokkolja-e bat fájlok végrehajtását. Láttam olyat, hogy a kémprogramírtó blokkolta és a futtatáshoz ki kellett kapcsolni az állandó védelmét.

Banyapapa
nem megy az a bat file,na mind1.

Banyapapa
Köösz😊

stratoman
Én átneveztem az összes fájlt letöltés után ilyen formában:
XP899588.exe

Így néz ki egy sor:
XP899588.exe /passive /norestart /o

Banyapapa
Köszi.

Elég a számokat beirni?

Vagy teljes nevek kellenek?

Mint ezek

stratoman
Csinálni kell egy bat kiterjesztésû fájlt abban a mappában ahol a file-ok vannak, majd beleírod pl. ezt:

fájlnév.exe /passive /norestart /o

Az exe neve a patch neve legyen.
Egyszerre több ilyen sort is írhatsz bele, ha lefut újraindíthatod a gépet.
A 890830-as számúval nem bizos, hogy mûködik, azt akkor kézzel kell indítani.

Banyapapa
Lenne egy kérdésem, lekaptam a frissitéseket win oldalárol hogy ne kelljen ujratelepités után update oldalon tökölni,de ez elég sok😛
Van-e valami trükk hogy egy mappábol elinditom a telepitésüket?
Aztán csak restartolni kelljen

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RelakS
Sajna az administrator nem müxik 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Úgy tudom, ugyanaz, mint az angol XP-ben, azaz Administrator. Esetleg próbát lehet tenni egy parancsorba írt "net user" paranccsal, ez elvileg listázza az érvényes felhasználóneveket.
RelakS
Konstruktív javaslatokat várok. HTX!

Met
náci
hitler
mercedes
berlin
VW
stb<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakS
német xp-nek mi lehet a rencergarázda azonosítója?

PetruZ
A timeout értéke a menühöz kell, de ha csak egy menüpont van, nincs jelentõsége. Az pedig, hogy az idézõjelek közé mit írsz, a te dolgod, teljesen lényegtelen, úgyis csak a menüben látszik. Amit írtam, nem az én gépemen van, de alapként tökéletesen megfelel. 😊
Sland
sikerült bootolni a tieddel. 1000szer kösz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
És ezt használhatom?

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /fastdetect /NoExecute=OptIn

Magyar professionalom van. ha ezt használom nem lesz gebasz?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Köszi

PetruZ
Fogsz egy közönséges szövegszerkesztõt (mondjuk notepad), nyitsz vele egy új fájlt, és belemásolod:

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /fastdetect

Ezt elmendted boot.ini névvel, felmásolod a c: gyökérbe, és ennyi.
Ha nem tudsz beboot-olni a gépedbe, akkor egy másik gépen kell ezt megcsinálni, a másolást meg már kitalálod. 😊
Sland
Nincs telepítõ cd-m

ibrik
Próbálj megh az XP telepítõ CD-rõl boot-olva "Javítás"-t csinálni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sland
Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni! Na szal az van hogy amikor bootol az xp kiírja hogy érvénytelen Boot.ini . Boot innen: C:/windows. na most nekem 1 héttel ezelõtt nem volt ilyen gondom mert volt egy boot.ini fájlom a C:/ ban. Azt kitöröltem véletlen és most ezt csinálja minig. Azon kívül semmi gond nincs csak ez szarakszik itt. lehet valahogy egy érvényes Boot.ini fájlt csinálni? És ha igen akkor hogy?
Elõre is Köszönöm: Sland

grebber
Na végre van raklap frissités ma 😄

Next PC upgrade: 2022

Valami olyasmit, hogy töltsd le ezt meg azt innen meg onnan? És a címsorban üzenetkezelõ szolgáltatás szöveg van? Mert ha igen akkor ez egy külsõ támadás a gép ellen, nem pedig regisztrációs hiba, csak azért írja ki, hogy letöltsd a fájlt, ami állítólag kijavítaná a hibát, közben az egy káros progi. Tûzfal elméletileg megfogja, de volt olyan is nálam, hogy átjött a tûzfalon is. Ez esetben le kell tiltani az üzenetkezelõ szolgáltatást(NetSend)
sideris
Jó estét! Kérlek Benneteket,ha tudjátok,mit kéne tennem,segítsetek! Ha felinstallálom az XP-t,és nincsn netem,jól mûködikk! amint netre lépek,SYSTEM ALERT ERRORT írt ki,regisztrációs hibára hivatkozva! Kérlek segítsetek!!!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

stratoman
Partition Magic segítségével lehet, én legalábbis azzal csináltam, de elõtte fontos a töredezettségmentesítés és a fontosabb adatok mentése így is ajánlott.

Shongi
THX hogy itt is ott is válaszoltál😊 De lenne még egy kérdésem, nekem ugye most fent van a Windows XP és egy darab partíción terjeszkedik, az lenne a kérdésem hogy most is tudok új partíciót létrehozni vagy csak Format-tal?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

stratoman
Ha másik partícióra rakod nem lesz semmi baja az XP-nek. Nálam is így van fent a kettõ.
Bootoláskor a menübõl választhatsz melyik induljon, a Vista telepítése után az lesz az alapértelmezett, de átállítható az XP-re.

Shongi
Lenne egy kérdésem, a Windows Vista-t ha felrakom a mostani XP-re/mellé akkor szátvágja az XP-t???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

neelix31
Vírusírtás után pedig próbáld ezt:

Futtatásba ird be :gpedit.msc

Megjelenik a Csoportházirend ablak, ahol a baloldalon válaszd a Felhasználó konfigurációját.

Felügyeleti sablonok>>Rendszer>>CTRL+ALT+DEL beállitásai

neelix31
Úgy, hogy eltünteted a géprõl azt a vírust ami letiltja...

Jó nagyot!

Vasárnaptól nem tudom megnyitni a feladatkezelõt,mert az írja ki,hogy "A feladatkezelót letiltotta a rendszergazda!". Jelenleg én vagyok az egytelen felhasználó és én nem tíltottam le! Hogy lehet visszakapcsolni?

PetruZ
Warezolt(?) XP-re felraksz egy warezolt eszközt, ami az XP-d illegalitását próbálja eltitkolni, de nem mûködik, és ezért minden bizonnyal az XP a hibás. Gratz...
12346
de tele van má a **szom ezzel a zikszpével.. földobtam neki ezt a Windows Genuine Advantage Fix 1.1 cuccot, eddig nem engedte, hogy ápdételjek, most má az a redvás oldal se töltödik be... sose lesz ebbõl oprendszer. mér kell mégjobban elrontani..:/

fifi
nekem volt ilyen amikoris kaptam egy Samsung digit fényképezõt. Ennek a kiegészítõ proramjai szépen mûködtek egy kivétellel. Ez benne volt az automatikus indulásoknál is. És emiatt nem állt le a Win. Nézd végig mi esetleg ami indul és ilyet csinálhat.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

units
Talán nézd át az eseménynaplót, indítópultot.
esetleg tegyél be egy hjt logot.
HijackThis.exe
"Do a system scan and save a logfile"
a kapott *.txt tartalmát illeszd be ide.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

biomage
tul sok hiba van a windowsban TuneUp Utilities 2004 én csak ezt ismerem sok minden másra is alkalmas belleértve a windows felesleges adatmaradványok eltüntetésére is akár

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sracok,ha valaki tudna segiteni.Az a jelenseg,hogy most mar 3 perc kell a felallashoz az XP.-mnek /ua. progikkal regebben 45 mp/,egyre több a program nem valaszol üzenet,es a sehogyse muködö program.Virus ,kemprogramot nem talalnak a keresök,karbantartva rendesen van.Erdekes,hogy csak az XP futasa lassu,a jatekok tovabbra is jol mennek.
Kösz, már mindenhol kerestem. De mi a franc változtatta meg? Na mindegy...

biomage
rendszertulajdonságok/speciális fül/teljesitmény beállitások/egyéb:vetett árnyék az asztal ikoncimkéin

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt visszacsinálni, hogy az asztalon lévõ ikonok feliratának átlátszó legyen a háttere? Ugye van egy alap háttérszín, ha nincs kép berakva; jelenleg az a szín látszik. Most az ikonok felirata fekete téglalapban fehér betûk, így meg igénytelen. Eddig fekete volt a háttérképem, és nem tûnt fel mikor/mitõl változott meg, régen(kb 2 hónap) normális volt. Azóta max annyi történt, hogy felraktam a StyleXp-t, de sztem még azután is rendben volt. Rem világos voltam. Elõre is köszi.

köszönöm azoknak akik vállaszoltak 😊

úgy tünik meg van a gond😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

petee
igen, ezt én is kipróbáltam,beraktam a indítópultba, indulásnál be is jött az ablak,csak rá kell kattintanom a csatlakozásra. ezt kéne vhogy automatizálni,mindenesetre kösz😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Internetkapcsolatoknak lehet parancsinkont kreálni. Ezt be kell tenni az indítópultba, a start menüben. A gép indításakor megjelenik a csatlakozási ablak, viszont nem biztos, hogy magától elkezd felmenni, lehet, hogy meg kell nyomni valami gombot. Elméletileg van olyan beállítás, hogy ne kérje a felhasználót, meg a jelszót, de arra nem emlékszem, hogy olyan is van e hogy automatikus tárcsázás. Amikor még modemes internetem volt, és a windows sima internetcsatlakozásitárcsázóprogramját használtam, akkor még win98-am volt, aminek nem egészen olyan mint az xp-nek. Tehát azon múlik az egész, hogy rá lehet e venni a csatlakozóprogit, hogy amint elindul kezdjen el tárcsázni.
petee
Sziasztok!
megtudom-e csinálni azt az xp-ben,hogy ha van egy szélessávú kapcsolatom és ezt minden indításnál csatlakoznom kell (úgy mint régen a modemnél),hogy ezt automatikusan csinálja? tehát a csatlakozást akarom automatizálni minden windóz inditásnál.(remélem érthetõ)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

örök hála neked a magyar szövegért...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

<#worship><#worship><#worship>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

units
olvasd el magyarul is.
http://support.microsoft.com/kb/315266/hu

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Még mindig nyomozom a 9001 üzimet csak annyival jutottam elöre hogy van 1 windows link is ami ezzel foglalkozik...!

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315266

ha esetleg valaki tudná értlemezni hogy mit csináljak annak megköszönném😊

Sziasztok!!
Tudna valak abb segiteni hogy a netmeetingel hogyan kell telefonálni? A cim helyére mit kell irni? Kell valahol regisztrálni, fizetõs?
Elöre is köszi a segitséget!

Hali!!!
Egy olyan problémám van hogy játék telepítés közben jött egy áramszünet és persze a gép újraindult. Namost a játékot nem tudom uninsallálni se újra feltenni mert azt hiszi hogy fönt van. Mit lehet csinálni? Nincs valami amivel leszedhetném a programok telepítése és törlése listából?
Csá all!

Érdelõdni szeretnék hogy it érdemes BIOSban ki vagy be kapcsolni mi optimális és hogy hol nézhetem meg a BIOSban a Proci órajelét

De gustibus non est disputandum!