Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP899588.exe
Így néz ki egy sor:
XP899588.exe /passive /norestart /o
fájlnév.exe /passive /norestart /o
Az exe neve a patch neve legyen.
Egyszerre több ilyen sort is írhatsz bele, ha lefut újraindíthatod a gépet.
A 890830-as számúval nem bizos, hogy mûködik, azt akkor kézzel kell indítani.
Van-e valami trükk hogy egy mappábol elinditom a telepitésüket?
Aztán csak restartolni kelljen
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /fastdetect /NoExecute=OptIn
Magyar professionalom van. ha ezt használom nem lesz gebasz?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP" /fastdetect
Ezt elmendted boot.ini névvel, felmásolod a c: gyökérbe, és ennyi.
Ha nem tudsz beboot-olni a gépedbe, akkor egy másik gépen kell ezt megcsinálni, a másolást meg már kitalálod. 😊
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Remélem tud valaki segíteni! Na szal az van hogy amikor bootol az xp kiírja hogy érvénytelen Boot.ini . Boot innen: C:/windows. na most nekem 1 héttel ezelõtt nem volt ilyen gondom mert volt egy boot.ini fájlom a C:/ ban. Azt kitöröltem véletlen és most ezt csinálja minig. Azon kívül semmi gond nincs csak ez szarakszik itt. lehet valahogy egy érvényes Boot.ini fájlt csinálni? És ha igen akkor hogy?
Elõre is Köszönöm: Sland
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Bootoláskor a menübõl választhatsz melyik induljon, a Vista telepítése után az lesz az alapértelmezett, de átállítható az XP-re.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Futtatásba ird be :gpedit.msc
Megjelenik a Csoportházirend ablak, ahol a baloldalon válaszd a Felhasználó konfigurációját.
Felügyeleti sablonok>>Rendszer>>CTRL+ALT+DEL beállitásai
Vasárnaptól nem tudom megnyitni a feladatkezelõt,mert az írja ki,hogy "A feladatkezelót letiltotta a rendszergazda!". Jelenleg én vagyok az egytelen felhasználó és én nem tíltottam le! Hogy lehet visszakapcsolni?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
esetleg tegyél be egy hjt logot.
HijackThis.exe
"Do a system scan and save a logfile"
a kapott *.txt tartalmát illeszd be ide.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
úgy tünik meg van a gond😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
megtudom-e csinálni azt az xp-ben,hogy ha van egy szélessávú kapcsolatom és ezt minden indításnál csatlakoznom kell (úgy mint régen a modemnél),hogy ezt automatikusan csinálja? tehát a csatlakozást akarom automatizálni minden windóz inditásnál.(remélem érthetõ)
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
http://support.microsoft.com/kb/315266/hu
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315266
ha esetleg valaki tudná értlemezni hogy mit csináljak annak megköszönném😊
Tudna valak abb segiteni hogy a netmeetingel hogyan kell telefonálni? A cim helyére mit kell irni? Kell valahol regisztrálni, fizetõs?
Elöre is köszi a segitséget!
Egy olyan problémám van hogy játék telepítés közben jött egy áramszünet és persze a gép újraindult. Namost a játékot nem tudom uninsallálni se újra feltenni mert azt hiszi hogy fönt van. Mit lehet csinálni? Nincs valami amivel leszedhetném a programok telepítése és törlése listából?
Érdelõdni szeretnék hogy it érdemes BIOSban ki vagy be kapcsolni mi optimális és hogy hol nézhetem meg a BIOSban a Proci órajelét
De gustibus non est disputandum!