Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Akinek ennyit nem ér meg az adatok biztonsága, majd komolyabb adatvesztésnél fizet a Kürt Kft-nek, fõleg ha egy üzletrõl vagy cégrõl van szó.
Errõl az az ismerõsöm jut eszembe, aki szintén csak ingyenes progikat használ a gépén, mert mint mindig mondja, nincs pénze rá, hogy megvegye.
De ugyanez az ember nem sajnálja még most sem a pénzt a napi egy doboz 600 Ft-os cigarettára. A cigaretta árából egy hónap alatt megvehetné a NortonGhost-ot, ha mást nem is.
Az is lehet, hogy egy üzletbe kell neki és ott nem szokás lopott progikat használni mert nagyon sokba kerül a büntetés.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
42 útán egy hatalmas semmi található
üdv........
Ha így járnék megnézném valami más programmal az eltávolítás menût. Pl.: a jv16 PowerTools-ban van ilyen, ha ott felsorolja a feltelepített progikat, akkor ott el is tudod távolítani. Mondjuk attól még a vezérlõpultban nem lesz benne.
Sajnos winre tudtommal csak fizetõsök vannak. pl:Norton (Symantec) Ghost , Drive Image.
Egy nagyon kényelmes - bár nem jogtiszta - megoldás a Hiren's BootCD. Ez egy bootolható cd ami tartalmazza pl. a Norton Ghost és Drive Image DOS-os változatát is ( regisztrálva ). Igy ezeket a programokat fel sem kell telepíteni a winre, csak a boot cdrõl kell indítani a gépet és ott lehetõség van a mentésre és visszaállításra is.
Én a 6-os veziót használom már egy éve. - Nagy megelégedettséggel.
A 7.2-es most tûnt fel a neten, de az sajnos nekem nem bootol a cd-rõl, ezért Én a 6-ost javaslom. Nézz utána. Egy kb. 40 megás iso fájlból áll, amit ki tudsz írni CD-re.
Most perpill elég jo az XP,semmi ganéj semmi felesleges progi,plussz frissitések is rajta vannak jol.
Ezt igy teljes egészében le lehet ugymond "ghost"olni?
Tom van az a norton-os cucc de az ugy látom nem free,szal van más megoldás ilyenre?
És a másik, ha valami gond lenne a géppel,és win reinstall lenne,elég a progit felrakni aztán a lementett ghostbol viszarakja a cuccokat?
Progi,driver update stbstb.
Hardware elemekhez nem lenne nyulva remélem jo sokáig.
nos a programok telepitése és eltávolitásában van a problémám
ahol el lehet távolitani a programokat van egy nagy üreség hely
javaslat
azt irtad hogy nem álitotál semmit a biosban elöte
és a windowsban miket állitotál be utolsó jó bejeletkezés és kijelentkezés allat??? és milyen szoftvereket telepitetél fel
gamertag: kenobita
Egyébként ez az unokatesóm gépe volt.
kezdem és videokártya fekete képernyön utána cpu ram vinyok kiirása
jön egy fekete képernyö táblázat (pci device listing itt a pci eszközöket látod allul verifiing dmi pool data)ami ez uttán jön az windowsos info
Amúgy most mennem kell, vasárnap este leszek legközelebb.
Pls, aki tud segíteni, olvassa el a #9055-t.
Ha XP-vel indítasz akkor lesznek olyan programok amik elindulnak, de lehet, hogy sokat újra kell telepíteni.
Adva vagyon:
C: 40 Gb Maxtor ----- Win98SE-vel+egyéb cuccok
D: és E: szintén 40 Gb Maxtor, ebbõl a D: tök üres, elõtte Win98Se volt rajta.
Kérdés:
Fel tudom -e telepíteni úgy az Xp-t, hogy utána a C-t is tudom indítani/használni Win98-al és a D-t is az Xp-vel? Valamint, ha Xp-vel indítok, akkor tudom -e használni a Win98 alatt felrakott progikat?
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
gamertag: kenobita
Amúgy amikor elindítom akkor folyton a RAID-hez akar meghajtót telepíteni. Máshol olvastam, hogy Raid-et ki kell kapcsolni, de nekem sztem minden tök alapon volt nem piszkáltam semmit bioszba, másrészt azt se tom hol kell kikapcsolni bioszban.
Amúgy nem volt bioszfrissítés, és egy 80 gigá Seagate vinyó van benn.
és lenne két kérdés volt bios frissités és milyen vinyo van csatlakoztatva
Windows indulás elõtt a következõ feliratokat látom:
"Scanning IDE Drives.....
No Drive attached to FastTrak controller, The BIOS is not installed."
Ezek után elkezd töltõdni a windows, majd bejön az üdvözlõképernyõ és megáll. Egy idõ után bejön a háttérkép de semmi más (magyarul nem jön be a windows). Jelenleg csökkentett módban vagyok hálózattal.
Az alaplap pedig Asus P4C800-E Deluxe.
Kérem a tapasztaltabbak segítségét. Nagyon megköszönném.