Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David01
A lapozófájlot csak nagy memória mellett érdemes kikapcsol(min 1gb).
A windows hogyha elfogy a fizikai memória a lapozófájlba rakja a dolgokat hogy a memória ne teljen be. Világos?

hmhm
nem

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ffxi
Nemtom, hogy XP-ben a lapozófájl az mire való? Érdemes kikapcsolni?

Fákjúal!

Most látom(kipróbáltam), hogy xp alatt nem is mûxik, de 9x-et szétfagyasztja
Errõl nem tudtam, de azt próbáld meg, hogy a parancssorba beírod, hogy con/con
Mielõtt kipróbálod ments el mindent ami nyitva van!
Tartós kárt nem okoz
Sanyix
Na ez viszont memóriahibának néz ki.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

norbert0002
Hali! Mér csinálja ezt a Call of Duty-nál????? Mindig ugyanazon a helyen ugyanakkor. És ilyen hibákat is szokott irni böngészés közben internet explorerrel is és mozillával. Miért csinálja???

Hello.Tudtuk eddig is hogy az XP nem eppen hibatlan,mint ahogy az eddigi Windows-ok sem.A kovetkezo hibaja az XP-nek inkabb hasonlitadno egy rohelyes vicchez,mintsem hibahoz,am ennek eldonteset ratok bizom.Nos a lenyeg a kovetkezo:probalj letrehozni vagy atnevezni egy mar letezo konyvtarat "con" nevre.Egyszeru nem?Vagy csak annak latszik?Nem lovom le a poent,mindenki probalja ki,s tapasztalja sajat maga mien rohelyes hibakat ejtenek a Microsoft fejlesztoi.Biztositok mindenkit,semmi kovetkezmenye nincs a dolognak,en is kiprobaltam es csak egy jot rohogtem.Ha valaki azt tapasztalja hogy a "con" konyvtar letrehozasa megtortent(XP op. rendszer alatt vagy mas windows alatt is erdekelne h sikerult e),akkor az legyen szives leirni a [email protected] e-mail cimre,hogy is sikerult neki,nagyon erdekelne a hiba oka,es kijavitasanak lehetosege!Akik viszont maskepp allnak a dologgal,es kivancsiak a valaszra,nos nekik Bill Gates ennyit uzen:o sem tudja... .Hat eme hiba kijavitasara varnunk kell meg egy idegi,de addig is jot nevetunk a markunkban.

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom a Movie Maker 2-vel.
Le szettem a netrõl és olyan problémak vannak vele, hogy amikor vágok vagy efekteket akarok nézni vagy belerakni vagy ha stáblistát csinálok, mindig ki kapcsol.
Valaki tudna segiteni légyszi!
Blasta
Köszönöm!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LoDMaSt
Ezt a topicot nézd meg

@ Hellomarci

Blasta
Sziasztok!

Egy olyan problémám akadt, hogy bizonyos file-okat képtelen vagyok letörölni.
Most konkrétan RAW fileokról van szó. Azt mondja nekem az XP, hogy hozzáférés letiltva. Elég sokszor elõfordul, általában képfájlokkal (azokkal dolgozom legtöbbet), jpeg állományokkal is.
Ennek mi az oka, illetve, hogy tudom letörölni ezeket?

Elõre is köszi a segítséget!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ffxi
És Geforce FX5200-re mit ajánlanátok?

Fákjúal!

ffxi
Nemtom, hogy XP-ben a lapozófájl az mire való? Érdemes kikapcsolni?

Fákjúal!

ForRedGlory
a 4*.** nem a legjobb, mert a tesztprogikra lett optimalizálva, ami elég csalóka 😉))
Én a 66.93-re asküszöm 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Sanyix
Amúgyis feltelepül, csak utána kódot kér.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A volt fõnököm a gf 4 kategóriához a 47.xx verziót javasolta, bár az is igaz, hogy ez már vagy másfél éve volt.
Sp2 alapból tartalmazza az sp1-et, így elég az utóbbi csomag. Ezt teljesen mindegy, honnét szeded le, akár a microsoft oldalairól is lehet, mivel ugyan olyam mindegyik. A lényeg, hogy a telepítéshez elötte át kell írni a windowsod regisztrációs kulcsát egy olyanra, amelyik nincs tiltólistán, és akkor feltelepül.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

ForRedGlory
66.93 (de 66 az eleje, az biztos 😄)

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Shep
Honnan tudok leszedni SP1+SP2-es csomagot, nem gyári XP-hez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Van egy Geforce 4 TI4200-as videókártyám.Melyik nvidia detonatort ajálanátok hozzá a legjobban?Elöre is köszi!
Crazyn
Hali!
Vki le tudná nekem írni részletesen lépésrõl lépésre, hogy hogyan lehet 1ik géprõl megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következõ felállással:

1. gép:
-Windows XP
-integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
-PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
-McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
-Windows XP
-USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni 😞

Elõre is köszi!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Arra van lehetõség, hogy egyes folyamatokat minden alkalommal megadott prioritással indítsunk? Nem saját magam írt, csak elindított programoknál kellene, hogy ne kelljen minden indításkor kézzel állítani be.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

System settings protector: magyarul annyit jelent, hogy rendszer beállítás védõ...

Ezt szerintem egy vírus nyírta ki, hogy bele tudjon piszkálni azokba a beállításokba, amiket ez a system settings protector védett.
zico87
valaki tudja mi okozza ezt.system settings protector hibát észlelt ezért leállt <#violent>

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

BaziJoe
Linket esetleg nem tudsz?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

hmhm
Hirens boot CD-t töltsd le, arról kell bootolni a gépet, és van rajta ehhez segédprogram :9

BaziJoe
Körülbelül ilyen baromságot vártam, pedig tuti hogy van kiskapu!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Met
persze, megkérdezed a rendszergazdát😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

BaziJoe
WinXP-rõl Vagy Win200-rõl meg lehet tudni valahogy az adminisztrátori jelszot???

Met
akkor sajátgépben jobb klikk a dvd romra és ott állítsd be
tulajdonságok, autómatikus lejátszás fül

Mayday
AZ ablak sem jon most fel! Semmi! Es ezt szeretnem, hogy ujra legyen ablakom! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Met
amikor berakod a lemezt akkor feldob egy ablakot, hogy válaszd ki a progit amit használni szeretnél ahhoz a lemezhez, kiválasztod és bepipálod, hogy mindíg ezt használja
asszem

Mayday
Egy nagyon alap kerdes: hol is kell beallitanom, hogy automatikusan lejatssza a behelyezett cd-t dvd-t a gepben a dvd-lejatszo?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Házi de ha készlesz akkor nagyon profi.
hmhm
Ez házi megoldás, vagy gyári cucc?

Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom hogy beszereltem egy laptopot a kocsiba meg egy érintõs monitort.
Hogyan lehetne beállítani hogy a gép bekapcsoljon vagy visszatérjen a készenléti módból ha van gyujtás (töltés) egyépként tölteni már tölt. Azt be tudom állítani hogy ha teleprõl megy lépjen át készenléti módba vagy kapcsoljon ki. De vissza nem megy.
Köszi (sürgõs lenne)
Hol lehet átállítani a windows kódlapját, mert valami átállította valami oroszra és azóta néhol az ékezetes betûk helyett, csak orosz krixkraxokat látok, és néhol nem tudok ékezetes betûket használni, és még feliratos filmet sem tudok normálisan végignézni!!!
Légyszi segítsetek!

me and a monkey
Hát nálam pedig ott van:

Bejön a fõmenü > operációs rendszer > ott látható:termékazonosító és a termékkulcs is.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

vezerlopult, felugyeleti eszkozok, helyi biztonsagi hazirend
ezen belul helyi hazirend, naplorend, es ott beallithatod miket naplozzon.
ki belepkedesek programinditasok es egy zsak egyeb cucc.

nezd meg a tobbi hazirendet is.

igen igen van ilyen prog ?

hmhm
felhasználók figyelése?

Udv !
Az lenne a kerdesem h letezik e olyan program , amikor egy gepen tobb felhasznalo van es megmutatja a rendszergazdanak h a tobbi felhasznalo mikor lepett be utoljara,mit inditott el stb ...
elore is koszonom!!!

hmhm
http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=350&dPage=2

érdemes SP1 el integrált XP telepítõt használni, úgy nem kell kulcsot irogatni, és kevésbé fagyos.

BaLeeX
Everest HOME-t letöltöttem de sehol nem láttam olyan lehetõséget hogy az XP serial kódját kiírta volna.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Sajna ezt a progit nem találtam meg.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Breki33
Ez csak felsõoktatásosoknak jár.

De nem ezt kérdeztem :-)
Sanyix
Sztem neméri meg úgyse 😊 max 3000ért 😊

Breki33
Sulinetben láttam egy ilyet

Windows XP Home Edition OEM, magyar (ServicePack2)
Sulinet Expressz termék

19.900 Ft +ÁFA (24.875 Ft)

Most ez hardver nélkül is kapható akkor sulinetben?

12.000-ért egy jogtiszta win megéri szerintem

ForRedGlory
Igen, ezt én is megtaláltam, köszi 😊
Újraraktam a gépet, de így is fagy. Holnap szétszedem elemeire a masinát, aztán viszem tesztelni szomszédhoz, mert kezd aggasztani 😞
Szerintem a TI4200 adja meg magát lassan 😞

De ez a hiba már nem fordul elõ, amit elõbb mutattam, már nincs benne az eseménynaplóba 😊

units
event id
ezt is érdemes megnézni.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com