Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudna valaki küldeni priviben egy Windows Xp termékkulcsot?
Nagyon megköszönném!
Várom a levelet
Köszike!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A programok futnak semmi baj velük csak a kiterjesztések kerültek az ikonnevek mellé.
Miután az eszközkezelõben rákeresek megtalálja és onnantól kezdve minden ok.
???
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Nincs véletlenül több winchester a gépedben?
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Lenne egy XP-s kérdésem. Az aztal ikonjaimnak a neve után oda kerültek a kiterjesztések is. pl.: sajátgép.lnk stb.. Nemtudom mitõl.. talán az új nvidia driver miatt, ha valaki tud segítsen pls (engem marhára zavar<#rinya>#rinya>). thx...
Nem írnátok le , hogy naggyából, hogyan kell?
Elõre is kössz!
Ha az oprendszer ilyet csinál, ott a legbiztosabb a friss rendszer.
Neked is ezt javaslom.
Lehet, hogy van egyszerûbb megoldás is (amirõl nem tudok), de ez a legbiztosabb!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
az a baj,hogy a windows most valami miatt nem ismeri föl a fájljaimat és ha rákattintok egy ikonra ( egyébként az összes ikonom olyan fehér benne egy kis ablakkal és abban színes ikonokkal szóval tudjátok melyikek azok, de ha mégsam , ha rájuk kattintok azt írják ki, hogy "A windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt
Mit kíván tenni?
-A webes szolgáltatással megkeresem a megfelelõ programot
-Kiválasztom a listából" )
akkor a windows nem tudja megnyitni!
Most is csak azért tudok írni mert a Mozzilla valamiért jó.
Please, HELP!
<#nemtudom>#nemtudom>
Vikusz: wizzard már leírta mit is jelentenek az ipconfig parancsok, csak annyit tennék hozzá, hogy nem felújítás, hanem megújítás, mindenesetre, a release-renew párossal új ip címet tudsz magadnak igényenlni, ha dhcp-ben kapod a címet, és nem mondjuk fix van (persze, a szolgáltató dhcp beállításaiban van bérleti idõ is, ami sokszor közbeszól, mivel így valószinûleg ugyanazt a címet fogja visszaosztani a rendszer neked, lévén, felismeri, hogy ezt használtad elõzõleg (feltételezve, hogy közben nem osztotta ki másnak) Ez ugyanúgy mûködik lan esetében is. Lényegében hasonló eredmény, mintha kihúznád egy idõre a netmodembõl a telefonkábelt (nem az utp-t). Az all megmutatja az ip címedet, átjárót, útválasztót, stb, ez csak információszerzésre jó.
Hmhm: a windows installer legújabb verzióját a windows update automatikusan felrakja neked (hacsak nem kapcsoltad ki), de letöltheted a microsoft.hu lapról is, a letöltéseknél, aztihszem a microsoft windows installer 3.1 -re keresve. Ellenben elképzelhetõ, hogy már telepítve van a szolgáltatás, csak le van tíltva. Ezt meg tudod nézni, ha elinditod a services.msc programot (szimplán valahol beírva, pl. a futtatásba). Ott kered meg és indítsd el, ha nem fut (ha letiltottra van állítva, akkor elöbb engedélyezned kell.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
2 hete újratelepítettem az XP Pro-t- (format c😊 Azóta nem hozott létre rendszervisszaállítási pontot. Mi lehet az oka, vagy hogyan kell beáálítani, hogy 2-3 naponta legyen visszaállítási pont?
az instmsia.exe és az instmsiw.exe Nem XP re készült, az ms honlapról letöltéshez meg authentikáció kéne.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Prog telepítésekor mindig ezt dobja:
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Új vagyok itt (bár tegnap föltettem ugyanezt a kérdést, de hátha itt inkább olvassa valaki) Nem vagyok számítógépes szaki :-)
A probléma a következõ. Két gépünk van, amiket routerrel kötöttem egy belsõ és az internet hálózatra. Rendben mûködtek addig a szép napig, amíg egyszercsak az egyik gép nem akar lekapcsolódni a hálózatról. A másik le tud. A ki- és bekapcsolás nem segít. Tudtommal semmit sem állítottunk el. Hibaüzenetként a következõt írja ki.
"Jelenleg nem lehet letiltani a kapcsolatot. Valószínûleg a kapcsolat egy vagy több olyan protokollt használ, amely nem támogatja a Plug-and-Play szabványt, illetve azt más felhasználó vagy rendszerfiók inicializálta."
Ha valakinek lenne ötlete, megköszönném.
Üdv,
Brenda
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ha elõször látja ezt a hibaképernyõt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Ellenõrizze, hogy minden új hardver és szoftver megfelelõen van telepítve. Ha újonnan telepített rendszerrõl van szó, akkor az esetleg szükséges Windows-frissítések ügyében forduljon a hardver vagy a szoftver gyártójához.
Ha továbbra is problémái vannak, kacsoljon ki vagy távolítson el minden újonnan telepített hardver - és szoftverelemet. Kapcsolja ki a BIOS-ban lévõ memóriabeállításokat, például a gyorsítótárazást és az árnyékozást.
Ha Csökkentett módra van szüksége a komponensek eltávolításához vagy kikapcsolásához, indítsa újra a számítógépet, nyomja meg az F8 billentyût a speciális indítási lehetõségek kiválasztásához, majd válassza a Csökkentett módot.
Technikai információ:
*** STOP: 0x000000D1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0x00000000)
A fizikai memória listázása...
A fizikai memóriakiíratás kész.
További segítséget rendszergazdájától vagy a technikai tanácsadástól kaphat.
Ezután semmit nem enged csinálni, kivéve persze újraindítani a gépet. De ha újból kezdem az egész telepítést, akár a formázással együttvéve is, ugyanez a képernyõ jelenik meg. A telepítõ CD illetve a CD-meghajtó biztos, hogy jó, és a winchesterrel sincs semmi gond. Ezt onnan tudom, hogy egy régebbi gépen (Intel Celeron 533 MHz, Abit alaplap, 4 GB-os winchester, 256 MB RAM és egy márkátlan CD-meghajtó 😊) ugyanezzel a CD-vel megpróbáltam feltelepíteni, és azon minden gond nélkül feltelepítõdött. Kipróbáltam azt is, hogy kivettem a régi gépbõl a winchestert, és átkötöttem az újhoz (Intel Pentium 4 3000MHz, Asus alaplap, 80 GB-os winchester, 1 GB RAM és egy LG CD-meghajtó), de ugyanaz volt a gond megintcsak, mint a 80 GB-os winchesternél, tehát akkor ha a régi gépen felment a 4 gigás winchesterrel, az újon viszont nem, akkor ez a 4 gigás winchester jó. Fizikailag a gépet nem érte sérülés, tehát azzal sem lehet probléma. Valószínûleg a BIOS-ban kell átállítani bizonyos dolgokat, ahogy a hibaképernyõ is írta, csak nem tudom, hogy pontosan hol kell, és hát nem akarom elrontani a pár hete megvett ASUS alaplapot, illetve a processzort. Halottam már olyan véleményt is, hogy lehet, hogy azért nem telepítõdik fel az xp, mert az új alkatrészek (pl.: alaplap + processzor + memória) nem "szeretik" egymást. Aki jártas és ért az ilyen jellegû problémákhoz, az légyszi segítsen! Elõre is köszi!
NFO:
Cool túra - Road Trip
hun 5.1
darabolt iso, totalcommander, fájl egyesités.
menü nincs
most vettem észre a lényeget.."darabolt iso"..na szép..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
<#nevetes1>#nevetes1>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
egyaltalan mirol van szo?
Öszerakni kell,mert az van az nfo-ban
És a kiterjesztést mire irjam át??
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ezt meg nem ertem >>> Végigment az egyesités és a végén a kiirásban sem volt semmi gebasz.. <<< ha nicns gebasz, akkor mi a gebasz?
Total comannderrel összerakom a file-t ,de egy .out kiterjesztésü akármit kapo egy olyan dolog helyett amiböl dvd film lenne..szal ha van valakinek ötlete hogy mit kezdjek vele lécci mondja meg.
Végigment az egyesités és a végén a kiirásban sem volt semmi gebasz..
Elöre is köszi.
Sokszor kifagyott a gépem és végül rájöttem, h az IDE kábel volt beteg. Azóta már kicseréltem. Spacemongerrel megnéztem a partíciót és felesleges lefoglalások vannak a lemezen. Itt csak format segít már.
töröld le a partíciós táblát, majd low level format után szépen kezd elölrõl
Na mindegy, majd megoldom valahogy....