Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Segítséget szeretnék kérni..
A gond a következõ..
Kölcsönkértem egy xp sp2 telepítõt, felraktam és most szeretné aktiváltatni magát.
Még 29napot ír az aktiválásra.
Kérdésem az lenne, hogyan tudnám kilõni belõle ezt az aktivációs dolgot?
Netes+telefonos aktiválási lehetõséget kihagynám, mivel ez ilyen biztonsági másolat xp
Van valkinek ötlete?
Segítséget elõre is köszönöm!
Csak halkan, mert ez illegális...
Segítséget szeretnék kérni..
A gond a következõ..
Kölcsönkértem egy xp sp2 telepítõt, felraktam és most szeretné aktiváltatni magát.
Még 29napot ír az aktiválásra.
Kérdésem az lenne, hogyan tudnám kilõni belõle ezt az aktivációs dolgot?
Netes+telefonos aktiválási lehetõséget kihagynám, mivel ez ilyen biztonsági másolat xp
Van valkinek ötlete?
Segítséget elõre is köszönöm!
Csak halkan, mert ez illegális...
A megjelenítés tulajdonságainál eltünt a témák fül, pedig nem buheráltam semmit. Tehát nem raktam fel windowblinds meg hasonló téma progikat. Hogyan lehetne visszahozni?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A kepernyokimelonel is elinditja az xyz.scr filet!
A kepernyokimelonel is elinditja az xyz.scr filet!
Sly: a vsmon.exe a zonealarm internet figyelõ modulja. Sajnos én is tapasztaltam, hogy van, hogy megkattannak a tûzfalak, és igen erõsen leterhelik a gépet (nem konkrétan a zonealarmra értve, mivel azt még nem használtam)
Shep: próbáld ki a cfosspeed programot, abban lehet a prioritásokat állítani, sõt, a cs-hez alapból magas prioritás tartozik, így biztosítja, hogy ezeket a csomagokat dolgozza fel elsõnek, ezáltal biztosítva a legjobb ping idõket.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A töltõ csík befagyását hogyan érted? Semmit nem mozdul? Csak mert nekem egy hálókártyával szokott úgy járni a rendszer, hogy indításkor nagyon szaggatottan megy a csík, 2mp-et megy, 2-t áll, és soha az életbe nem jut tovább ezen a képernyõn. A furcsa az esetben, hogy ez egy vadi új kártya, és hibátlan is. Elsõ telepítés után ezt csinálta, majd ghost-ból visszarakás után tökéletesen feltelepült, és tökéletesen tudtam használni is, majd egy komplett rendszer újratelepítés után állandó, váltakozóan elõjövõ kék halált okozott (késöbb már azt is kipróbáltam, mi van, ha nem telepítem fel a kártyát. Akkor is. Aztán utánna pár telepítés alkalmával újra ezt a csík befagyásos históriát adta elõ, végül, mióta kiszedtem a gépbõl, és úgy húztam fel a rendszert, azóta tökéletes a gép.
Neked esetleg azt tudom javasolni, próbáld meg úgy telepíteni a windowst, hogy be van integrálva a telepítõbe az sp2 (lásd korábbi kérdésemet az nlite progiról), hátha úgy elindul.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Az lenne a kerdesem, hogy a windows mit indit el, milyen filet akkor amikor a monitort kikapcsolja bizonyos ido eltelte utan???
thx.
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Van olyan is, hogy nem az? Ez, hogy lehet?
Mert akkor nekem kell egy másikat szereznem mivel a gépen egyedül az internet mûködik minden más szar!
Mi lehet a baj?
Link
Vagyis a telepítõ megformázza.