25353
Whistler - Windows XP
-
#12872 Link itt van egy eltávolító, de nehogy baj legyen. -
Silver Wolf #12871 Melyik a jobb a Professional vagy a Home?
Most a Professional Sp2 van de nem lehet File okat átnevezni pl:képeket,word dokumentumokat, de parancsikonokat meg lehet ez mitől van? -
#12870 Nem megy azzal se..:( -
#12869 Sziasztok!
Szerintetek miért csinálja azt az XP,hogy a tálcát felhúzom kétsorosra,majd lezárolom,s a következő újraindításkor megint csak egysoros lesz?
Előre is köszi a segítséget! -
shiftáj #12868 hi all! mivel tudnám állítani a startgombom betűtípusát StyleBuilderen kívül? mert vmiért megfagy.. régebben azzal csináltam és nem volt vele baj de most vmiért fagy plz help -
#12867 Sziasztok!
Segíséget kérnék! szeretnék egy ilyen
témát xp-re, de nem tudom hogy hogy kezdjek hozzá. Ha valaki jártas ebben a témában, akkor segítsen!
Előre is köszi -
#12866 Akkor elöte futasd ezt.. -
#12865 Nem megy, mert ellenőrzi a jogtisztaságot. :( -
#12864 Szevasztok...tudom nem win 98-as topic, de csak olyan félnormásokat találtam a keresőben
Szoval azt szeretném kérdezni hogy a win 98-ban pontosan hol kell beállítani az ip-t, subnet maskot, és a többit?
Nem nekem van szükségem ezekre az infokra, hanem az egyik haveromnak, mert nem tudja az internetet működésbe hozni a gépén, ja meg én sem értek a 98-ashoz, mert soha nem is használtam(szerencsére mert a Millenium is egy rémálom) -
Zsolt01 #12863 Sziasztok.
Nem pont Xp-s kérdés, de:
Hogy lehet egy fájlnak a tartalmát úgy megváltoztatni, hogy a dátuma ne változzon meg ???
Vagy, hogy lehet módosítani egy fájlnak a dátumát ???
Ha tudnátok megoldást !
Előre is köszönöm szépen. -
#12862 Ha garanciális, akkor a szakszerviz.
Hardverek driverei, gondolom fel vannak rakva, ha mégsem, akkor tedd fel őket. -
#12861 Nem crack, de próba szerencse. -
#12860 Sziasztok!
Lehet rossz helyen rakom fel a kérdést és vmi alaplap topikban kéne de tanácstalan vok. Új gépem van, minden jó szép csak 1 gond van, ha a gépet kikapcsolom az rá 2 perccel mindig újraindul és csak úgy tudom kikapcsolni hogy áramtalanítom. Van valami ötletetek? -
#12859 sziasztok!
az sp1 aktiválási rendszeréhez van vmi crack? köszi előre is -
#12858 Nem kimondottan törlésre van, de gondolom valami problémád támadt a DirectX-el, ezért javaslom ezt a lehetőséget.
Nekem a multkor evvel sikerült helyrebillenteni a drágát. -
konzolmester #12857 Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Egy TDK DVD-RW -re írtam-rá a Windows XP Pro-t.
A program elindul csak nem tom letörölni.
Néhány híresebb programmal letörölni szándékoztam_sikertelenül :-((
Nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
Havernál is próbáltam,de Nála se törölte le semeik progi se.
-
dragon215 #12856 Hell,kéne gey kis segítség!
Amikor bekapcsolom a gépemet akkor azt írja ki hogy a pci.sys hibás vagy nem található.
Na most az lenne a kérdésem hogy mit csináljak hogy simán be tudjam kapcsolni?
UI:Előre is köszönöm! -
#12855 Nálam is 2 xp van és csinált menüt.
Esetleg nézd meg itt:
Sajátgép (Jobbklikk) - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítások
Rendszerek listájának megjelenítése
-
tom235 #12854 ez csak akkor van így, ha mondjuk windows 2000 és xp van a gépen xp-xp vel ezt nem csinálja meg sajna. -
David Coulthard #12853 Ha felrakod a két XP-t akkor indításkor lesz egy menü amiben kiválaszthatod amelyiket akarod, semmilyen program nem kell hozzá...
-
tom235 #12852 hello. szeretnék 2 xp-t tenni egy gépre, úgy hogy azán választhassak melyiket akarom elindítani. milyen programmal lehetne ezt megcsinálni, és hogyan?. -
#12851 Sajna nem megy:( -
#12850 Nem próbáltam még, de hátha:
DirectX Happy Uninstall V3.89
-
grigorij #12849 mi az a "mod"? nem tudom h "nyílt forráskódu"-e vagy sem, csak annyit tudok h a kellő programokkal bele lehet túrni a játékba. én nem átírni (bocsi h legutóbb ugy fogalmaztam) hanem beletúrni szeretnék a progiba ugy, h az nekem jó legyen :) (a Harry Potter 3 játékáról volna szó, de ha más programokhoz is hozzá tudok nyúlni ezekkel a programmal akkor az is jó:D ) -
#12848 HELP!
Hogyan tudok direktX-et törölni? -
zserrbo #12847 Először is szerintem nem külön az adott kiterjesztéseket megnyitó, használó programokat kellene keresned, hanem az adott játékokhoz külön pálya szerkesztőket (editor). Ha más részét is akarod módosítani a játéknak a pályákon kívül, akkor egy "mod"-ra lesz szükséged vagy te készíthetsz ilyet, de azt nem tudom mivel, hogyan.
Amúgy tudtommal a játékok átírása, módosítása csak akkor lehetséges, ha nyílt forráskódú, azaz a fejlesztőkön kívül bárki módosíthatja a játék állományait.
Mellesleg mely játék(ok)-ról lenne szó? -
#12846 Meg kell változtatni a termékkulcsot. Ha érdekel hogy kell és mire akkor irj egy privit és elmondom. -
#12845 Sziasztok! Nem bolti WinXP-re hogyan lehet telepíteni az SP2-t? Mert nálam kiírja, h gond van a termékkulccsal (vajon miért?:))... -
grigorij #12844 próbáld leszedni mind2 oprendszert és utána tedd fel az XP-t. a virusosságot mélyformázással ki tudod iktatni a 2000-es po.-d ből. -
Anachronosz #12843 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.XP-t akartam telepíteni egy Windows 2000 rendelkező gépre, de nem ajánlotta fel az egyetlen rajta lévő partíció törlését. Beszéltem egy informatikus ismerősömmel, azt mondta telepítsem az XP-t, majd utánna tegyem be újra a telepítő lemezt és így már engedni fogja a partíció törlést.Nem így történt, az XP javítását vagy a frissítését engedi csak. Így most 2 db op rendszer van a winchesteren. A Windows 2000 teljesen vírusos. -
grigorij #12842 zserbo, németes vok, és nem sokat értek angolul :$ szóval nem sokat tok kezdeni az oldallal. abban igazad volt h az utx kiterj. pályakiterj. .
ha van vmi használható program akkor a letöltés helyét belinkelnéd nekem? :$
előre is köszi köszi :D -
strebacom #12841 Nekem is volt egyszer ilyen, virus okozta, jó virusirtó kell, és futtasd le, meg spyware irtó progi sem ártana::: -
ris #12840 Hali!
Képzeljétek eltűnt a tálcám meg az azstalom is , csak a feladatkezelőből tudok programokat nyitni.
Valaki tud segíteni ?
Újratelepítés nélkül lenne jó. -
zserrbo #12839 Szerintem megnyitni nem fogják tudni megnyitni. Csak kicsit néztem utána, de az .utx egyes játékok pályáinak kiterjesztése vagy mi. Remélem nem írtam nagy hülyeséget. Mindenesetre próbálkozz itt.
Talán segít. -
grigorij #12838 Hali!
segitség kéne. egy játékot akarok (át)írni és kéne néhány progi. rákerestem a neten, de nem sokra mentem. olyan programok kénének amik (minden bizonnyal minden kiterjesztést más progi nyit meg) a következő kiterjesztésű fájlokat tudják használhatóvá tenni a számomra:
.UAX .UKX .UNR .UTX
előre is köszi -
#12837 Ez nem segített sajna :( -
David Coulthard #12836 Sajátgép - eszközök - mappa beállításai - nézet fül - egyszerű fájlmegoszás használata (pipa ki).
Ezután az adott mappánál jobbklikk - tulajdonságok - biztonság - speciális - tulajdonos fül - jelöld ki az új tulajdonost majd a tulajdonos cseréje az altárolókon és objektumokon is majd OK.
-
#12835 Láma vagyok de azt hol kellene megcsinálnom? -
David Coulthard #12834 Fájlok saját tulajdonba vételét próbáltad már? -
#12833 Hali!
Lenne egy olyan gondom,hogy XP alatt írásvédetté tettem anno egy könyvtárat. Azóta volt egy reinstallom és az adott könyvtárban lévő file-okat nemtom megnyitni,de az írásvédelmet se tudom leszedni róla.
Van ilyenkor még valami lehetőség hofy ujra tudjam használni őket?
Melóhoz kellene és kicsit nagy munka lenne ujra gépre tenni őket :(
Előre is köszi