Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert az az SP2 miatt van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Asztal fül - Asztali elemek testreszabása - web fül
Ne legyen bejelölve a jelenlegi saját honlap.
SpySherrif eltávolítása
Ezenkívül futtass le valamilyen spyware (pl. Microsoft Antispyware, Counterspy) írtót csökkentett módban.
Csinálj a hijacktis progival egy ellenõrzést és a logot másold ide.
Spyware-t, vírust tartalmazó honlapok blokkolása:
Hosts fájl
Tedd fel a Spy Sweepert és a Spybot-ot, ezek arra vannak, hogy leszedjék a férgeket.
És nem ártana ha felraknál valami víruskergetõt és tûzfalat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Segitsetek lécci vhogy mert mindent csináltam de nem jött be! Átrúgni a monitotan meg nem fogok,hogy nézne ki akkor!
elõre is köszi!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ha vki elküldené nekem email-ben azt nagyon +köszönném XP-m van ! Jah és az utvonalnak is nagyon ürülnék hogy hova helyezzem be! Gondolom a System 32-be kell de azért jó ha te is elmondod!
Légyszives segitsetek! Elég szarul indult a karácsonyom!!!
sziasztok
Nem tudtok egy olyan programot amivel megtudom változtati a XP témáját és mondjuk az asztalon rákantintok egy helyre akkor onnan jön elõ a Sajátgép.
Próbálkoztam már néhány ilyen programmal de nem voltak igazán jók....
Meg persze ingyenes volt és magyar így 30 napig használhattam.
Léci segítcsetek ha tuttok.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Ez meg mi?
szerintem meg ebbol is latszik mennyire klyukas a windoz tuzfala, ha egyaltalan be van kapcsolva.
Rage: szerintem az említett program indít valamit, ami a system32 könyvtárat megnyitja sajátgépben. Nézd meg a start menü-programok-indítópult -ban, mik vannak, nagy eséllyel itt lesz valami, ami ezt elindítja. Kisebb az esélye, de az msconfig-automatikus indítás -ban is megnézheted, hátha ott van valami...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Épp azt akarják elérni, hogy az adott címrõl letölthetõ progit felrakják.
Ha addig nem volt spyware a gépen majd azután lesz...
djukel: próbáld meg az eszközkezelõben az ide vezérlõknél a transfer mode-ot állítani a vinyóknál/optikaiaknál. Ha netán az optikai pio módban van, akkor mindeképp állítsd át, mert az konkrétan az a mód, ami lefogja a procit, mivel minden adat rajta kereszül megy, nem pedig a dma vezérlõ intézi.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Felraktam az Advanced Startup Manager nevü progit. Pár programot ki akartam lõni, ami úgy gondoltam felesleges a memóriában... Aztán mikor újraindítom a gépet, mindig beugrikez az ablak. Mitõl lehet? Nem akarok egybõl rendszer-visszaállítást...
effe lv6 24254
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ez ellen valami proit javasolnátok? kicsit szar ha game közben jön elõ.. :S
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
elore is koszi
aztan a szolgaltatasok kozt az "Üzenetkezelõ" szolgalaltast tiltsd le.
jobb klikk rajt tulajdonsagok , inditas tipusa letiltva.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
az lenne a problémám,hogy ujra akarom tenni a windozt,de a telepitö azt irja ki,hogy "a telepitö nemtudta lekérdezni,vagy menteni a lemezmeghajtók információit,hozzáférés megtagadva"
és leáll...vmi tipp hogy mitkéne cisnálnom?:S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ez elvileg megoldja a problémát.
azt szertném kérdezni, hogy az mitõl van, hogy a net egyszer csak megáll, mintha megszûnne minden adatforgalom, de a kapcsolat megmarad.ilyenkor megáll minden letöltés, a mozilla se jön be, az msn szintúgy kijelentkezik, csak az újrakapcsolódás nyújt megoldást.vírust nem találtam nod-dal, az Ad-Aware talált ugyan egy kémprogit, de azt eltávolítottam... lehet hogy jöhetne az XP install vagy nemtom mi, de idegesít a net szórakozása.😞
effe lv6 24254
XP-t kéne feltenni egy 120gigás WD-re, de úgy hogy megmaradjon a 20 gigáson lévõ ME is, és azt is használni lehessen.
A bios látja a 120 gigásat, de a WinME nem, és mindkét oprendszer kéne hoyg fusson, mivel tom ezt elérni?
/Azt tom,hogyha ME alól tenném fel az XP-t akko nem lenn esemmi baj, dehát nemlátj a az ME a 120Gigás wincsit./
Az normális dolog, hogy a Sygate PFP minden XP indításkor "NT kernel és rendszer megváltozott, és használni szeretné a netet. Akarom-e?" üzenettel fogad? Eddig ilyet nem csinált, bár ez az elsõ SP2-es XP-m.
Mitõl lehet ez?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Roll: nem tudom, mennyi memóriád van, de ha 4 órát ment, akkor már biztos több kör lefutott. Mivel munkaköri ártalomként naponta rengeteg memóriát kell letesztelnem, én is (többek közt) memtest 86+ 1.65-öt használom. Az alap beállítások jók, ellenben végtelenítve van, így sosem fogja befejezni. Ha van lefutott kör, akkor onnét már nagyjából elég (bár volt már olyan is, hogy otthagytam, és amikor visszamentem a gép elé, a 10. kör táján dobott hibát). Egy kör lemegy egy 512-es ramnál durván negyed óra alatt. Emellett még javasolnám a gold memory 6.64-et is lefuttatni, mivel nagyon sokszor van, hogy az egyik dob hibát, a másik nem (ez oda-vissza alapon megy), sõt, mint tapasztaltam, még ez sem jelent biztos eredményt, van, hogy hibátlannak nyilvánítja mindkettõ, mégis fagyogat a memória. Meglehet, hogy a táppal van a probléma, de ezen kívül még egy vinyó tesztet is javasolnék nagyon erõsen. A partition magic természetesen nem dob hibát, mivel az alapbeállítások alapján õ nem írja felül az egész vinyóterületet, csak gyorsformázást csinál, ami annyit tesz, hogy azt a területet írja csak felül, ahol az általános infók vannak (pl. fat32nél a fat táblák, boot sector). Minden egyes vinyógyártónak megvan a maga teszt programja, a weblapjáról letöltheted. Szinte mind dos alatt megy, azok megnézik a smart-ját, illetve egyéb teszteket végeznek. Mindenképp javallott egy surface test, illetve legalább egy burnin test. Na meg persze, mint írták elöttem is, a kábel cserét is ki kell próbálni. Én is beszívtam múlt hónapban pár kék halált az itthoni gépemen egy hibás ide kábel miatt.
Egyébként ilyen hibát okozhat a haldokló tápegység (lehet, hogy a gyenge táp miatt nem bírta a nagyobb memóriaórajelet nekem, nem tudom, azóta nem mertem hozzányúlni) is. Nálam is mindenféle memóriahibákra hivatkozott régebben az xp, aztán placcs, úgy megfagyott, hogy csak na, de amint kicseréltem a tápot egy újra, megszûntek a fagyások. Semmi memóriahiba nem volt, hanem a gyenge táp volt a bibi.
2K hoz SP4 + big LBA
a korlátait egyhamar nem tudod elérni 😛
terrabyte os korlátok vannak benne..
NTFS-nél mik a határok? Max fáljméret, stb..
Mert az Xp is baxkódott 137gigánál.
Aztán van még egy korlát, ez pedig a max fájméret korlát ami: 4 GB (video fájlok editálásánal hamar elérhetõ ez a határ is.
- ide kábel csere
- csak 1 HD legyen bekötve (amire a Wint teszed)
- másik ide vezérlõre pakolás, legeny egyedül a HD, a DVD a másikon
- vedd a bios-ban lassabra a UDMA-t, esetleg tedd PIO4-re (de ez már nagyon lassú lesz)
A fentiek persze csak IDE HD esetén
lehet hogy az alaplapi ide vezérlõd krepált be.😊
(én továbbra is memre tippelek (nekem ez volt))