Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tud kérem segítsen!
THANX!!!
A halál csupán a kezdet...
There is only one Boss!
Készits egy Win Milleneum inditó lemezt. Dosban állitsd floppy bootra és inditsd újra,mikor bejön kérd,hogy CD vezérlövel együtt. Majd utána õ betölti az adatokat .Amikor végzet kiad egy meghajtó jelet,jelen esetben A-t Beirod Format C:/q ,ez gyorsabb egyszerübb. Miután kiirta a hogy add megh a könyvtár nevét,add meg. Majd Szintén A: jelentkezik oda meg beirod xy meghajtó setup.
Vagy mind ezek után újra inditod,delete gombon a kezed és mikor bejött a konfig tábla átirod a boot elérhetöségét CD-re a megfelelöen. Ennyi. Nekem igy bejött,annó.
Már a memóriákat helyét felcseréltem, külön-külön megpróbáltam, de
nem akarja az igazat, FÁJL NEM MÁSOLHATÓ.
Ha rányomok win xp telepítõbe a formázás és ntfs létrehozására, nem a gyorsra, akkor mindig 30 %-on megfagy, viszont partition magic leformázza, mondjuk az villám gyorsan csinálja.
Elõre is köszi!
De eddig semmi hibát nem írt ki.
Köszi
és ha mázlid van nem olvassák ezeket a sorokat😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nemtudom jó helyre írok-e, de találtam egy érdekes programot ( EagleEyeOS ).
Érdekessége, hogy olyan naplózásokat tud csinálni, amit már nagyon régóta kerestem, de eddig nemtaláltam rá semmilyen megoldást. Mirõl beszélek: képes arra, hogy naplózzon pl másolást, copy/pastet, stb. Plusz ezeket külön/külön tudja is tíltani. Amin még kifeküdtem az az, hogy tudja intelligensen tíltani a külsõ eszközöket (bluetooth, infra, pendrive). Sõt arra is képes, hogy pl. csak azokat a pendriveokat tíltsa amiket nem ismer. Arról nem is beszélve, hogy eszközöket read-only-vá tud tenni.
Jahh ami még kemény az a Quarantine funkciója. Arra képes, hogy adott egy könyvtár, amibe be tud zárni, ami azon belül van azt onnan nem lehet kimásolni, sem a fájlokat magukat, sem a fájlok tartalmát (pl copy/pastevel).
Van valakinek valamilyen pozitív/negatív tapasztalata ?
Januártól Alcatraz(FOX)!!! - http://bit.ly/tutd3d
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
WoT: uvilmos
Én úgy gondolom, hogy a meghajtók elnevezésébe keveredett bele az XP , de nem értek a helyre hozatalához.
Addig is köszi a tippeket!
Memtest-et majd holnap akkor megcsinálom, ma már semmi kedvem hozzá.
Meg ha emlékeim nem csalnak az nem egy 5 perc.
Tegnap behalt tesóm gépe, kifagyott aztán többet nem állt lábra a windows.
Azt írta megsérültek a windows fájljai.
Letöröltem mindent, a patíciókat is, aztán újra létrehoztam mindent.
Aztán nekiálltam a windowst telepíteni, és a fájlok másolásánál mindig más
fájlnál megállt hogy nem tudja másolni. Azt hittem a lemezzel van gond, hoztam
még másik 3 xp-cdt, de csak nem akarta, aztán kb. 10x-e felment rá, este még jó is volt, aztán másnap újra kezdõdött a mizéria megint behalt a windows.
Ma megint nem másolja fel a fájlokat, cseréltem már cdromot is hátha azzal van a baj, de nem. Partition magic nem ír semmi hibát mikor formázok vagy particiót csinálok.
Valami tipp???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert már nem kérdezi meg, hogy mentse-e a felhasználónevet és jelszót, pedig jó lenne...
Köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Újra kellett telepítsem az XP-t (egyéb gondok miatt). De nem ez a lényeg.
1. Ha le akarok IE-bõl tölteni (bármit - doc, progi, ...) rákattintás után legalább fél percet várakozik, majd egyszer csak felugrik a letöltõablak. Miért várakozik fél perceket (mérettõl függetlenül?? Azelõtt enm csinált ilyet.
2. A gond akkor kezdõdött igazán, miután az SP2 fel lett telepítve.
A biztonsági központban a tûzfalra azt írja ki Û(kezdettõl fogva), hogy "figyelés kikapcsolva". Eddig ezt soha nem is hallottam, nemhogy találkoztam vele. Miért van ez? Hogyn tegyek ellen? Tudom hogy sokan fikázzák az XP-t meg a tûzfalat is, de nálam eddig bevált és szeretném hazsnálni, mer nyelem be a sok vírust. Se be- se kikapcsolni nem tudom.
Segitsetek!!
helyezzem be a kis floppyt.
Windows xp-t kéne telepítenem,de lusta vagyok.
A helyreállíást választanám inkább, de nem tudom, hogy mit kér floppy-ra.
Elõre is köszi
Az Alkohol 120 és A Nero Burning rom XP SP2 -re telepítésekor a következõ hibaüzenetet kaptam.
Internal Error 25001.25021
Sajnos ezzel én nem boldogulok.Pedig jó lenne feltelepíteni az említett progikat, mert a virtuális meghajtóra nagy szükségem lenne.
Ha tud valaki segíteni várom válaszát
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller