Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudok javasolni egy vírusirtót, ami nekem bevált, és ráadásul ingyenes is saját felhasználásra. Töltsd le a www.freeav.hu oldalról az AntiVir nevezetû programocskát. Nem rak fel 20 Mb-nál többet, nem is fogja annyira gépet, mint általában a viruslök. Viszont mindent megtalál, s takarít. Szerintem egy próbát megér.
Jó írtogatást!
By!
radmin
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Ez a két hardverelem esélyes a probléma okozására.
By!
radmin
jobb klikk a tálcán-> Tulajdonságok-> Start Menü fül-> Testreszabás-> Speciális fül-> a Start Menü elemei listában keresd meg a Vezérlõpult sort, és alatta pöttyözd be a Megjelenítés menüként opciót.
Szerintem érdemes a Sajátgép menüvel is megcsinálni ezt.
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
Továbbá hogyan lehet azt megcsinálni, hogy pl. a Start menü-->Beállítások-->Vezérlõpúlt egy olyan formában jelenjen meg, mint a programoknál, szal ne 1 ablak ugórjon ki, hanem mutassa a listát, a tartalmát...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
lenne egy olyan problémám hogy amikor bekapcsolom a gépet elkezdi tölteni a windowst. De amikor eltûnik akkor nem jön be semmi (nagy feketeség, nem tölte semmit). Már nagyon idegesít, mert most telepítettem újra a gépe, új vinyóra és ugyanaz a probléma ami a másik vinyóval. Ja és csak akkor indul el minden, ha van lemez a meghajtóban (eggid ezt az egyetlen megoldást találtam)
ha valaki tudna segíteni ebben nagyon megköszönném
És nem írta ki a hibákat. Lefuttatm a flopppy-t memória ellenõrzõt mostmár úgy sem ír hibát ha egybe bennevan mind2 😊)))))
És mostmár azok is mûködnek, azok a programok is amik nem mûködtek 😛
Beírtam amit kell elvileg:
awd830 020419.bin
és azt írta hogy unkown command or filename 😞
On the web page These files are normally in compressed format (eg.
ZIP).
# STEP2. Prepare a bootable floppy diskette. You may made bootable disk from windows 98/me or windows XP (you may choice to make it bootable when format diskette)
# STEP3. Unzip and copy the files to boot diskette.
Decompress the file to get the BIOS files (xxxxxx.rom for AMI or xxxxxx.bin for Award) and the Flash upgrade tool (aminf340.exe for AMI or awd830.exe for Award)
# STEP4. Reboot the system with the diskette made in STEP2 and STEP 3
# STEP5. Running AMI or Award flash utility with BIOS file name (including the
extension).
A:>aminf340 xxxxxx.rom
or
A:>awd830 xxxxxx.bin
# STEP7. Reboot the system.
# STEP8. Enter the CMOS again, setup your system configuration and loading "Optimal Default
# P.S. If you encounter the error message
"The program file's part number does not match with your system"
during flashing Award BIOS, please type extra command "/f" after bin file
A:>awd830 xxxxxx.bin /f
kicsit részletesebben is írhatták volna, odáig hogy jutok el hogy boot floppy-t csinálok ? <#whatever>#whatever>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
BIOS típusa Award Modular
Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet MS8137C+ 01/18/2003
Rendszer BIOS dátuma 01/18/03
Video BIOS dátuma 04/12/28
BIOS gyártó
Cégnév Phoenix Technologies Ltd.
Termék információ http://www.phoenix.com/en/products/default.htm
BIOS frissítések http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40
De fizetõs 😞
Alaplap azonosítója 01/18/2003-VT8366-8233-MS8137CC-00
Alaplap neve Matsonic MS8137C(+)
a gyártó oldaláról le lehet tölteni a biost és van leírás is, hogy mit kell csinálni
szal mentsél ami menthetõ😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ui.: bill gates komat tuzbe kene dobni... <#mf1>#mf1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
egy kisebb fajta problemam lenne, es nem nagyon tudom megoldani... a windows mindig kiirja, hogy nincs elegendo hely a c-n... ettol nagyon a falra tudok maszni, mert csak a windows xp, valamint a messenger, es nod32 van a c-n, ami akarhogy is szamolom, nem tolthet ki 5 gigat. (ket particiora osztottam a vinyot. 5giga, vmint 75 giga.) mar eleg sokmindent kiprobaltam, hogy kicsikarjak meg helyet. pl, hibernalas kikapcsolva, temp mappa torolve, lemezkarbantarto fut, de igy is csak 300MB maradt... ami nem lenne gaz, de abbol a 300MB-bol valamiulyen buvos oknal fogva hirtelen csak 30MB marad, aminek nem igazan tudom az okat... ha valakinek lenne valami otlete, azt elore is megkoszonnem
<#violent>#violent> <#falbav>#falbav>
hát ha külön külön lefut hiba nélkül a memtest ha meg mind a kettõ benne van akkor hibázik, nagyon úgy néz ki, hogy nem szeretik egymás, néha az egyszerre vásárolt "teljesen egyforma" modulokkal is gondok vannak
szerintem add el õket és vegyél 2 "egyformát"
Beírjam a 2 memórakártya tulajdonságait (by Everest home) ? (valami txt fájlba gondolom)
Szóval az volt hogy elöször bennevolt mind2, elindult, 4x-nál elkezdett egy csomó ilyne kódot (ittvan 2 kép róla mit ír ki ilyenkor:
Úgy is lefuttatuk hogy csak az egyik ram volt benn, mind a 2-vel megcsináltuk, úgy zöld volt a csík, alul csak azt írta hogy mik vannak a regisztráltba meg a nem regisztráltba, és felül ahol a képen failedet ír, ott akkor azt írta hoyg Quick/passed vagy valami ilyesmi.
meg lehet próbálni bios frissíteni vagy játszadozni a beállításokkal, de nem hiszem, hogy eredményes lenne
Megcsináltam a floppy-t hogy bootoljon, és leellenõrizze a hibákat, bár ugyna úgy unregisztered de csinálta normál módon
Bennevolt mind2 memória, elindítottam, és 4x után furán kiírta hogy failed és csomó piros ilyne számkódot vagy mit tudom én mit.
Utána kivettük egyiket és lefuttatuk, aztán a másikat, külön szép lassna végigment, nem talált semmit.
De mostmár jó ideje nem indult újra a gép, de a Windows szerintem még mindig nem stabil, hisz valószínü egy csomó minden hiányzik 😞
Most ezzel mit kel lcsinálni? <#rinya>#rinya>