Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sp2-es Xp cd-m nem bootol a gépemen, sp néküli cd-m viszont bootol a gépemen, de az sp2-es nem.
Más gépen viszont bootol az sp2-es cd-m is.
Mi lehet a gond?
user:temp
pass:512
Innen belogolsz és megkeresed a drivert.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://kromek.hu/blog/ -apu-
A következõ fájl hibás vagy nem található: windows\system32\config\system
Próbáljon a telepítõ CD segítségével.....
THX!!
Fákjúal!
azt hogy tom megcsinálni hogy:
van egy mappában sok sok zene. hogy tudok listát csinálni könnyen és gyorsan a fájlok listájáról? olyan módszer van ami nem print sreenes? Total Commanderrel nem lehet?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Fákjúal!
xp alatt:fixboot/ fixmbr
XP install cd-rõl bebootolsz, majd kéred a recovery konzolt. Ott fixboot, fixmbr. Nem tudom ez segít e.Javító telepítést próbáltál már?
Fákjúal!
Segélyvonal
Fákjúal!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Fákjúal!
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
😞((
Fákjúal!
beraktam az XP_install-t->helyreállítás->melyik op.rend->????
Megnéztem a system32-ben és télleg nincs meg!
Köszi!
Fákjúal!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Segítség kellene nekem.
Mikor berakok egy CD-t vagy DVD-t akkor az XP automatikusan bedob nekem egy ablakot ahol felajánl lehetõségeket! Játéknál van hogy indítja is rögtön. Na mivel én kicsit babráltam, rendezgettem a házban a dolgokat ez a dolog sajnálatomra megszûnt. Ezt hol tudom visszavarázsolni.
Segítségeteket elõre is köszönöm!