Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam Nlite-al egy cd-t, és az jó, tehát megoldottam a problémát.
Van 1 gondom:
Sp2-es Xp cd-m nem bootol a gépemen, sp néküli cd-m viszont bootol a gépemen, de az sp2-es nem.
Más gépen viszont bootol az sp2-es cd-m is.

Mi lehet a gond?
Megvan! Köszönöm!
Reges oldal,lehet azért nem enged be.Ezzel lépj be:
user:temp
pass:512
Innen belogolsz és megkeresed a drivert.
Talán valamilyen szûrés nem engedi, hogy megnyissam (cégtõl vagyok a hálón). Majd otthon kipróbálom, remélem jó lesz. Nagyon köszönöm!
Eztpróbáldd ki!
Minolta lézer nyomtató, a telepítõ lemeze csak 95-hõz és 98-hoz jó, a Net-en is csak ilyet sikerült találnom. XP-re szeretném rakni (Minolta PagePro 8L)
Ez egy Fórum.Írd le a problémát,pontos adatokkal,userek elolvassák,aki tud,vagy akar segíteni,az fog.Információk hiányában ez nem megy.
Sanyix
LOL

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez poén? Nekem tényleg kellenel. A telepítõ régi, az XP-hez nem jó.
ffxi
1000hála!!!

Fákjúal!

Tomicsek
Talán kicsit bõvebben.<#lookaround>

Tessék: SEGÍTSÉG
Üdv mindenkinek! Nyomtató telepítéséhez kérnék segítséget!
apu
Köszönöm.😊

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Tomicsek
Sajátgép jobb katt kezelés-lemezkezelés.

Sland
thx

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

apu
Szevasztok Megtudja valaki nekem mondani, hogy tudom megnézni az XP ben hogy melyik vinyóhoz melyik partició tartozik ?

http://kromek.hu/blog/ -apu-

dester
ffxi
HELP! Boot-toláskor ezt írja ki:

A következõ fájl hibás vagy nem található: windows\system32\config\system
Próbáljon a telepítõ CD segítségével.....

THX!!

Fákjúal!

PetruZ
De, lehet a TC-ben (is): kijelölöd, amit akarsz, aztán a menüben Mark - Save selection to file.
Sland
hello!

azt hogy tom megcsinálni hogy:

van egy mappában sok sok zene. hogy tudok listát csinálni könnyen és gyorsan a fájlok listájáról? olyan módszer van ami nem print sreenes? Total Commanderrel nem lehet?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

BaziJoe
Sziasztok hogy lehet azt megoldani,hogy kétgépet összekötve az eggyikrõl a másikra csak jelszóval lehessen bejelentkezni.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Sland
kösz

Tomicsek
Hálózati kapcsolat-tulajdonságok TCP/IP protokoll-tulajdonságok-Alternatív konfiguráció.

Sland
az autómatikus ip meghatározást hol lehet beállítani?

ffxi
Lehet! De most elment a türelmem, úgyhogy XP_Install.....

Fákjúal!

Tomicsek
"Nekem sincs raid. Nem tudom miért, de nem akar mûködni. Tegnap már valami olyat is kiírt, hogy valami hal.dll hiányzik neki, ha lehúztam az ide vinyót akkor bebootolt rögtön." Egy fórumon láttam, nem lehet, hogy a merevlemez miatt?

ffxi
Igen! Már megvolt és azt kérdi, hogy j:-ra(pendrive)? Erre én "igen", de nem történik semmi. Sehol a hal.dll, és a boot jól mûxik. Két op.ren. van, mind2 XP és az egyik halt be.

Fákjúal!

Tomicsek
boot javítás dos alatt: fdisk /mbr
xp alatt:fixboot/ fixmbr
XP install cd-rõl bebootolsz, majd kéred a recovery konzolt. Ott fixboot, fixmbr. Nem tudom ez segít e.Javító telepítést próbáltál már?

ffxi
Akkor értem már. Eddig benne volt és most nincs benne és ö.zavarodott? De a boot.ini-ben nem is jelzi, hogy van pendrive vagy nem.

Fákjúal!

Tomicsek
Persze, hogy beleszólhat.

ffxi
Várjál! Lehet, hogy a pendrive is beleszólhat a boot-tolásban? Mert

Fákjúal!

Tomicsek
Ezen a helyen is errõl van szó, hátha segít.
Segélyvonal

ffxi
Mondom, hogy a boot-tal semmi próbléma. Él és virul már lassan 2hónapja, csak az Alcohol felrakása után jelenik be ez a próbléma. Nemtom, hogy ez mennyire befolyásolja, de ez volt az utolsó mûveletem a XP-ben. Elõtte pedig mint mondtam: minden mûködött!

Fákjúal!

units
illeszd be a boot.ini tartalmát ide.

angol leírás

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

ffxi
De nekem a hal.dll tûnik el és nem pedig a boot. Az meg van és semmi baja. Nem csinálhatom az eljárást, mert az a boot-ra vonatkozik.

Fákjúal!

a cim nem mukodik.

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

Tomicsek
ffxi-nézz szét itt hibajavítás

ffxi
Ezt írja ki!

Fákjúal!

ffxi
"A programban fellépett hiba következtében a Windows nem indítható. A próbléma oka: a kernel betöltéséhez DLL-ekre van szükség."

😞((

Fákjúal!

Tomicsek
ffxi-Hal.dlltöltsd le.

ffxi
HELP!! Asszondja az XP boot-toláskor, hogy a hal.dll sérült vagy hibás, telepícsem újra. De azt hogyan kell? Már

beraktam az XP_install-t->helyreállítás->melyik op.rend->????

Megnéztem a system32-ben és télleg nincs meg!

Köszi!

Fákjúal!

Sziasztok!Tudja v.ki,hogy lehet jelszavazni tetszõleges fajl mappát,programot.WinXP Home Edition-ban?
Shortstop
megoldottam már

Shortstop
rákkantitok de akkor kéri az egyik játék launcher.exe-jét. megadom neki. most fasza.De ha mást rakok be és rákattintok ugyanígy akkor azt indítja amit elõzõleg megadtam játék launcherjét...

Met
sajátgép, jobbklikk a meghajtóra, tulajdonságok, autómatikus lejátszás fül?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
ha a 3 közül egyik sem használt akkor talán "veled" van baj

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Shortstop
Sziasztok!

Segítség kellene nekem.
Mikor berakok egy CD-t vagy DVD-t akkor az XP automatikusan bedob nekem egy ablakot ahol felajánl lehetõségeket! Játéknál van hogy indítja is rögtön. Na mivel én kicsit babráltam, rendezgettem a házban a dolgokat ez a dolog sajnálatomra megszûnt. Ezt hol tudom visszavarázsolni.
Segítségeteket elõre is köszönöm!