Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
próbáld meg az
alt enter-t

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

xxdani
SZUPER!!! 1000 köszi <#worship><#worship><#worship>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni: a munkahelyemen WinXP + TFT monitor combo van, de szeretnék egy régi proggit futtatni (a Colonize-ot). Elindúlni elindúl, de ekkora felületen igen randa, hogy lehetne kisebb ablakban nézni?

Próbáltam az inditó file tulajdonságainál módosítani a kompatibilitást, de ezt a TFT nem tudja lekövetni, az asztalra letett alkalmazás is csak teljes mérettel rendelkezik.

Elõre is köszönöm!
oké!! Most nézem,magyar!! azt hittem angol!!
Igen! NTFS!! Nem néztem,nem tudok angolul!<#szomoru1><#banplz>
Tomicsek
Ezt biztos te is nézted. Support. NTFS a fájlrendszered?

Nincs ember aki tudna nekem erre a bajomra valami gyógyírt!!!???
Sziasztok!Én még ilyennel még nem találkoztam,remélem tudtok rá mondani valami okosat!Nagyon sokat töröltem a vinyon,ezért szerettem volna töredezettmentesiteni,s meg lepetésemre nem tudom!!A következöt írja ki: A Chkdsk a következö köteten való futására van ütemezve😞c)
Futtassa chdsk c:/f parancsot! Oké semmi gond be írom a parancsot,s futtatom,s következö jön elö: Az aktuális meghajtot nem lehet zárolni,a chkds nem futtatható mert a kötetet egy másik folyamat használja!!! inditsam ujra a gépet s akkor le fut!! Oké,mondom ujra inditom,s NEM FUT LE!!! Semmi!!! Kezdödik elörül minden!!
Meg probáltam csökkentett modba el inditani a gépet,ahogy szoktam az f8-al,de semmi,nincs semmi választási lista,simán indul a windows!!!! Amugy minden oké a gépel,gyors,mindenre reagál,ha ez nem lenne maximálisan megy minden!!
Valami ötlett???!! Tanács???!!
Tomicsek
Sajátgép-jobb katt-tulajdonságok-speciális-teljesítmény-beállítások-vizuális hatások legalul pipa be. (vetett árnyék az asztal ikoncimkén.)

xxdani
a sima win xp-set. igen volt frissítés.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tomicsek
Milyen témát használsz? (asztal téma). Jobb klikk frissítés volt, miután kivetted a webes elemek elõl a pipát?

xxdani
Sajna még mindíg nem jó <#szomoru1>

Fifi (10577): a C:\Documents and Settings\-felhasználó neve, akivel be vagy lépve-\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Asztal megjelenítése.scf fájl felelõs az asztal megjelenítési ikonért. Ha ott van, akkor azt rakd ki a gyorsindítás eszköztárra. Ha nincs, akkor hozd létre a fájlt a következõ tartalommal:

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

Jobb: a vinyó típusából arra következtetek, ez egy 160 gigás vinyó. A 137 gigánál nagyobb vinyók kezeléséhez BigLba címzés kell, vagyis 48 bites cím. Ennek a támogatása csak xp sp1 vagy újabb, windows 2000 sp4 (talán már sp3 ban is), vagy win 2003 szükséges. A linuxnál nem tudom, pontosan melyik kerneltõl kezdve támogatja. A 98-at szerintem el kell felejteni (ha ki akarja használni az egész vinyóját), illetõleg, az, hogy az xp a formázás közben hibát ír ki, nekem arra utal, hogy az valószinûleg még sp1 elötti és ott akad el, amikor eléri a 137 gigát. Javaslom xp sp2 vagy sp1-es verzió, vagy a fentebb említett rendszerek valamelyikével próbálkozni, szerintem úgy menni fog.

Laci700: elötte javaslom, a windowsos particióról minden lényeges adatodat lementeni, majd a biosban átállítani a bootolást, hogy elösször cd-rõl bootoljon, majd bebootolni a lemezrõl (volt olyan ismerõsöm, akinek problémát okozott "megtanulni", hogy amikor kiírja, hogy nyomjon meg egy lemezt a telepítõ indításáról, akkor nyomjon meg egy rohadt gombot, ne utánna. Ekkor elindul, majd a partició kiválasztásánál kiválasztod a jelenlegi windowsos particiót, és kérsz rá egy gyorsformázást. Eztán felmásolja a fájljait, majd újraindít. Ilyenkor persze már ne nyomj meg gombot, amikor kiírja, hogy a telepítéshez nyomjon gombot....

xxdani: jobb gomb az asztalon, majd tulajdonságok/megjelenítés/speciális. Az elem résznél válaszd ki az inaktív címsor-t, és állítsd át a színt hozzá. (nem tuti, hogy az inaktív címsor az, de szerintem annak kell lennie) Amúgy, én csak egy külsõs vagyok, nem vagyok kollégája tudtommal innét senkinek 😊))

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

xxdani
Igen, olvastam és arra reagáltam hogy nem jó az a megoldás, más baja van.

a kollega itt írja

Met
holnap meg tudom valszeg mondani
kollégám tudja én meg már elfelejtettem😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

xxdani
bocsi..

xxdani
nem jó 😞. Így néz ki

Tomicsek
Asztalon jobb klikk-ikonrendezés-szempontja-webes elemek zárolása elõl pipa ki.

xxdani
Helló kéne egy kis help. Az asztalon lévõ mappák neve mögött van egy beállított szín ami régen nem volt ott hogyan tudom eltüntetni?

CheAteR88
BIOS-BA állítsd be hogy cd-rõl butoljon

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
szerintem sérült a vinyó mert annó még nekem is csinált ijet
szóval szervíz vagy kuka

laci 700
Hi
szeretném újratelepíteni a Windowst!
De hogyan?<#help>
Csak egyszerûen be kell rakni a cd-t?
Vagyelötte le kell valamit törülni???
Válaszotokat elõre is köszönöm!!!

Hello! A fönököm hozzott be egy Fujitsu-Siemens Scaleo P asztali gépet, hogy telepítsem rá a winxp-t, de nem sikerült. Próbálkoztam a hozzáadott linux-val, Win98-cal, de azok se mentek fel. Mindig olyant írt ki, hogy nem ismeri fel a vinyót, pedig a winxp particionálánál kiírta a nagyságát, de amikor elkeztem formázni mindig leállt a formázás és azt írta ki, hogy nincs merevlemez (Samsumg sp1604n) vagy scsi- s. A gépben nincs kis floppy meghajtó, adtak hozzá egy linux lemezt, egy nerot, egy winxp home drivers & utilites cd-t.
fifi
köszönöm

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tomicsek
Telepítsd újraindítás.

fifi
véletlenül töröltem az "asztal megjelenítése" ikont a tálcáról...
honnan lehet visszaállítani?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CheAteR88
jézusom ezt nem szabad😄😄😄😄😄😄😄D:

units
megkerülni nem, de léteznek olyan programok amikkel meg lehet változtatni a jelszót.
ERD com
Windows Admin Hack
stb.
Ha meg csak netezni akar:
http://theory.kaos.to/projects.html

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Leírom: netezni akar csak, de letörölték a fiókját. Egy fiók van csak, ami jelszós. Nem feltörni akarja, csak eccerüen netezni. 😄
Nem lehet valahogy megkerülni? :S
Ja, és csak eccerüen, a gép felbontása nélkül. 😄
Vki? :S
Tomicsek
Nem értem, mi van?

omfg<#zavart2>

mik vannak itt...<#idiota>

LoDMaSt
Szedd ki a vinyót a gépbõl, bele egy másik gépbe plusz vinyónak, a jelszófilera rászabadítasz egy törõprogit, és ha nem szopatós a jelszó, egész hamar kész.

@ Hellomarci

Met
Lefordítva magyarra, azt akarja megtudni, hogy törhetné fel a nõvére fiókját.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CheAteR88
és a jelszót tudod mert anélkül nem megy

De sajna az jelszóval védett...<#nemtudom>
CheAteR88
szerintem bóbi😞
de azért próbálja megcsinálni nõvére fiokjéban a felhasználói fiokban, ha ott se lehett akkor törlõdött a fiok
"De ez csak az én meglátásom"
sok szerencsét spanodnak😊

Sziasztok!
Lenne egy problémám, sajnos egyik ismimet letiltották a géprõl és nincs fiókja. Csak a nõvérének van. Van vmi megoldás arra, hogy vhogy belépjen? :S
units
csökkentett módban full scan amivel megtaláltad a vírust.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

CheAteR88
van egy vírus a gépemen de nem tudom törölni mivel nincs ijen fail 😞
Mit kéne tennem?

billblues
Köszönöm.......

Tomicsek
billblues
sziasztok...
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy melyik porgram képes írni GMT-isot..Próbálkoztam nero-val és clone dvd-vel is,de ezek nem ismerik....

12346
koszi, utana nem sokkal mar megoldottam😊

Akkor szedd le es rakd fel ujra, egy probat meger.
torolheto, ha nem akarod mar visszavonni a bizt frissiteseket.

Tomicsek
Biztonsági frissítések, ne töröld!

Windows könyvtáron belül található néhány ilyen: $NtUninstallKB888302$
vagy hasonló nevû könyvtár. Ezek törölhetõek vagy szüksége van rá az oprendszernek?
Válaszokat elõre is köszi.

Csak halkan, mert ez illegális...

bakvarnyu
Az XP -nel a kek alapon feher Udvozoljuk szoveget el lehett tuntetni valahogy?

Kornan
Most másodszorra felmásoltam ugyanarról a lemezrõl,és így mûködött,pedig legutóbb akkor sem.Érdekes... Akkor szerintem a dvd meghajtó szarakodik,vagy más vmi 5let?