Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alt enter-t
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szeretném a segítségetek kérni: a munkahelyemen WinXP + TFT monitor combo van, de szeretnék egy régi proggit futtatni (a Colonize-ot). Elindúlni elindúl, de ekkora felületen igen randa, hogy lehetne kisebb ablakban nézni?
Próbáltam az inditó file tulajdonságainál módosítani a kompatibilitást, de ezt a TFT nem tudja lekövetni, az asztalra letett alkalmazás is csak teljes mérettel rendelkezik.
Elõre is köszönöm!
Futtassa chdsk c:/f parancsot! Oké semmi gond be írom a parancsot,s futtatom,s következö jön elö: Az aktuális meghajtot nem lehet zárolni,a chkds nem futtatható mert a kötetet egy másik folyamat használja!!! inditsam ujra a gépet s akkor le fut!! Oké,mondom ujra inditom,s NEM FUT LE!!! Semmi!!! Kezdödik elörül minden!!
Meg probáltam csökkentett modba el inditani a gépet,ahogy szoktam az f8-al,de semmi,nincs semmi választási lista,simán indul a windows!!!! Amugy minden oké a gépel,gyors,mindenre reagál,ha ez nem lenne maximálisan megy minden!!
Valami ötlett???!! Tanács???!!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
Command=ToggleDesktop
Jobb: a vinyó típusából arra következtetek, ez egy 160 gigás vinyó. A 137 gigánál nagyobb vinyók kezeléséhez BigLba címzés kell, vagyis 48 bites cím. Ennek a támogatása csak xp sp1 vagy újabb, windows 2000 sp4 (talán már sp3 ban is), vagy win 2003 szükséges. A linuxnál nem tudom, pontosan melyik kerneltõl kezdve támogatja. A 98-at szerintem el kell felejteni (ha ki akarja használni az egész vinyóját), illetõleg, az, hogy az xp a formázás közben hibát ír ki, nekem arra utal, hogy az valószinûleg még sp1 elötti és ott akad el, amikor eléri a 137 gigát. Javaslom xp sp2 vagy sp1-es verzió, vagy a fentebb említett rendszerek valamelyikével próbálkozni, szerintem úgy menni fog.
Laci700: elötte javaslom, a windowsos particióról minden lényeges adatodat lementeni, majd a biosban átállítani a bootolást, hogy elösször cd-rõl bootoljon, majd bebootolni a lemezrõl (volt olyan ismerõsöm, akinek problémát okozott "megtanulni", hogy amikor kiírja, hogy nyomjon meg egy lemezt a telepítõ indításáról, akkor nyomjon meg egy rohadt gombot, ne utánna. Ekkor elindul, majd a partició kiválasztásánál kiválasztod a jelenlegi windowsos particiót, és kérsz rá egy gyorsformázást. Eztán felmásolja a fájljait, majd újraindít. Ilyenkor persze már ne nyomj meg gombot, amikor kiírja, hogy a telepítéshez nyomjon gombot....
xxdani: jobb gomb az asztalon, majd tulajdonságok/megjelenítés/speciális. Az elem résznél válaszd ki az inaktív címsor-t, és állítsd át a színt hozzá. (nem tuti, hogy az inaktív címsor az, de szerintem annak kell lennie) Amúgy, én csak egy külsõs vagyok, nem vagyok kollégája tudtommal innét senkinek 😊))
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
kollégám tudja én meg már elfelejtettem😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
szóval szervíz vagy kuka
szeretném újratelepíteni a Windowst!
De hogyan?<#help>#help>
Csak egyszerûen be kell rakni a cd-t?
Vagyelötte le kell valamit törülni???
Válaszotokat elõre is köszönöm!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
honnan lehet visszaállítani?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ERD com
Windows Admin Hack
stb.
Ha meg csak netezni akar:
http://theory.kaos.to/projects.html
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Nem lehet valahogy megkerülni? :S
Ja, és csak eccerüen, a gép felbontása nélkül. 😄
Vki? :S
mik vannak itt...<#idiota>#idiota>
@ Hellomarci
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de azért próbálja megcsinálni nõvére fiokjéban a felhasználói fiokban, ha ott se lehett akkor törlõdött a fiok
"De ez csak az én meglátásom"
sok szerencsét spanodnak😊
Lenne egy problémám, sajnos egyik ismimet letiltották a géprõl és nincs fiókja. Csak a nõvérének van. Van vmi megoldás arra, hogy vhogy belépjen? :S
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Mit kéne tennem?
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy melyik porgram képes írni GMT-isot..Próbálkoztam nero-val és clone dvd-vel is,de ezek nem ismerik....
vagy hasonló nevû könyvtár. Ezek törölhetõek vagy szüksége van rá az oprendszernek?
Válaszokat elõre is köszi.
Csak halkan, mert ez illegális...