25353
Whistler - Windows XP
-
#13554 Ontrack Easy Recovery -
Atisco #13553 Sziasztok lenne egy olyan problémán, hogy véletlenül megformáztam a másodlagos vinyómat van olyan program amivel vissza lehet nyerni az adatok arról a particóról.
Elöre is köszi. -
#13552 Gondolom ez. -
#13551 Köszi! -
#13550 Mi az a Vista Transformation Pack 6.0??? -
#13549 Próbáld meg a súgó alapján. -
DirtyPio #13548 nezd meg h a remote assistance be van-e kapcsolva, es javasolom, h ha nincs, akkor tegyel admin poasswordot. A remote assistance rublikajat a my computer\properties\remote ful alatt talalod, ott nezd meg h van-e pipa. Es ajanlom az avast! home antivirust, mivel ingyenes es nekem bevallt mar 2 eve, es eleddig volt jopar gondom a virusokkal\spywarekkel, ja es nem art ha felrax egy zone alarmot is. Sztem ez igy egyutt segiteni fog. -
#13547 Hogyan lehet bekapcsolni az autologon-t(automatikus bejelentkezés)?
THX!! -
#13546 Windowsban átlehet cserélni a fejhallgató jobb és bal oldalát? mert pont fordítva szól. illetve lehet hogy a fejemen van fordítva, de a kábel jobb oldalon lóg le, és a gép is ott van (nem akarom keresztbe húzni) ezért szeretném megcserélni, lehetőleg softwaresen (szal jumperelés kihúzva) -
#13545 Elment. -
#13544 Vki ebből a könyvtárból ehhez hasonló fájlja van kérem küldje el nekem, mert naon kéne. Köszönöm szépen.
c:\windows\system32\
-
#13543 Betörő :) -
vilagosszikla #13542 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a gépem önmagát indítja. A nap különböző időszakában bekapcsol. Nem régen pedig nem tudom kikapcsolni se, mert a kijelentkezéskor újraindítja magát.
Aki tud segítsen nekem, mert komoly problémákat okoz. Amennyiben ez vírus, mivel tudom ezt kiirtani?
A telefonszámlán olyan csomagokat látok, amikre én nem fizettem elő. Nyílt internet van rajta.
Segítségeteket előre is köszönöm -
#13541 Köszi szépen DJ Faustus. Sikerült! Nagy munkától mentettél meg. Thanx!! -
#13540 holnap xp reinstall lesz...[internetet elkrta a zone alarm tűzfal elég rendesen] -
#13539 convert x: /FS:NTFS
ahol az x: a meghajtó jele
-
#13538 Üdv!
Segitene valaki?
Melyik parancssort kell beírni ha FAT32-ről NTSF-re kivánok konvertálni
Telepités nélkül a Windows XP-t?
Előre is kösz. -
danithe #13537 Én használom!
ÉS szerintem naon megbízható! :)
Semi baj nincs vele.... és ha megundo akkor kitörlöd a progit és minden téma vissza áll az eredetire :) -
BenceYCE #13536 Szerinted? -
#13535 Hali
mennyire megbizhatóa a Vista Transformation Pack 6.0?
vagy mire kell figyelni?
köszi -
#13534 Sztem uninstalald es ne hasznald, vagy alt+F4 amit sztem mar probaltal -
babetta80 #13533 köszönöm -
David Coulthard #13532 Link
-
babetta80 #13531
sziazstok segítség kellene, azt irja ki a gép, hogy a windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
-
#13530 egy felhasználo van ,és ugy van beállitva hogy egyböl bejön a windows nem kell felhasználot nyomogatni -
#13529 Amikor ki kell választani a felhasználói fiókat ott nyomj kétszer egymás után ctrl+alt+del-t. Ennek hatására kijön a régi win 2000-res bejelntkezés ahol már te írhatod be a felhasználói nevet. Itt beírod hogy Rendszergazda meg a jelszót amit megadtál telepítéskor és így be tudsz lépni. -
#13528 oks köccce -
#13527 Ez valami általad (vagy öcsike, bátyus, nővér, hugica, anyuka, barátnő, barát, kutya,...) feltelepített program - én erre gyanakszom. Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése - keresd meg a Glass2k-t, és távolítsd el. -
#13526 "de winem 32-bites."
Nem maradsz le semmiről, hisz egyrészt kevés alkalmazás használja ki a 64 bit adta lehetőségeket, másrészt az alaplapi CD-n (illetve az alaplap/chipkészlet/hangkártya/... gyártójának weboldalán) biztos van 32 bites Windows-hoz driver.
"ez mit jelent WinSys2"
Ilyen kevés információból honnan tudjuk? Mi ez? Könyvtárnév? Valami kiírja? Valamin szerepel? Eszik? Isszák? -
#13525 Valaki mondja már meg hogyan to eltüntetni ezt a kibaszott menüt mikor lenyomom a jobb egér gombot!!!!!!!:
-
#13524 nagy nehezen megoldottam, de nekem nincs a könyvtárban amúgy, de mégsem reklamál utána, valahol csak megtalálta :-))) -
#13523 Csak simán másold be oda ahol az exe is van nálam legalábbis ott van és müködik.
-
#13522 Ja, hogy fizetős.. Bocs, azt nem figyeltem...
Valaki majd rákeres akinek fent van a PowerDvd és közli veled.
Vagy próba szerencse alapon másold be pl. a main könyvtárba, legfeljebb sikerül. :) -
#13521 "Hit the "download" button to pay for the download of Ui_res.dll"
ingyen is megtaláltam, csak nem tudom hova kéne bemásolni, és most másik gépem sincs hirtelen -
jui #13520 FAUSTUS
nekem amd athlon64 procim van az alaplapi cdre van irva hogy 64-bit.
de winem 32-bites. -
bajusza #13519 nagyon szívesen. -
#13518 Ez a PowerDvd file-ja, töltsd le innen, talán lesz valami infó a file-hoz csomagolva, hogy pontosan melyik könyvtárba kell tenni.
Tessék -
jui #13517 ez mit jelent WinSys2 -
SomebodyEra #13516 Köszi a Linket. A megoldások között a DEP kikapcsolása tűnik jónak, de mi ez a DEP és nem teszek valami kárt, ha kikapcsolom? -
David Coulthard #13515 Link
Eszerint valamelyik driver.
A kék képernyőn általában megjelenik, hogy melyik fájl okozza.