Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nice legs. what time to open?
Tudomásom szerint kritikus hibáknál a microsoft ingyen elérhetõvé teszi a frissítéseket,tehát eredetiség vizsgálat nélkül juthatsz ezekhez hozzá.
Ez a microsoft érdeke...
---------------------------------
www.izbsystem.hu
a vegyél gyárit okostojások kiméljenek !!!
köszi
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
ezt miért van??vki help pls
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
most nincsfenn semmi és minden F***a
amúgy a játékok normálisan futnak?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
próbáld meg az ACE Mega Codecs Pack 6.03 pro ez nekem seggített
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
pl egy össze-vissza szines videó:
pl. itt az ijesztgetõs játékokról címû videó
A belinkelésnek nem sok értelmét látom, mert minden olyan mintha most nyomnék egy print screent ez az egész kb 1-1,5 másodpercig tart és utána minden megy tovább normálisan.
vagy ennek magyar megfeleloi
esetleg csinalj egy hijackthis logot es masold ide.
Egy olyan gondom lenne, hogy Xp alatt bizonyos idõközönként megmerevedik a képernyõn minden pár mp-re és a proci felugrik addig80-90%ra. Proci nem melegszik , memtesztem ok, vinyó hõfok ok, vírus stb nincs, és ami még érdekesség, linux alatt nem csinál semmi hasonlót sem. Már kifogytam az ötletekbõl, ha vkinek volt valami hasonló, megkösz a tippket.
thx
red
Kérésem lenne,olvastam itt valahol az XPservicepack2 és XP integrálásáról,magyarul.Valamelyik honlapon magyarul korrekten levan irva ,hogy ,hogy kell.
PLZ akitud segitsen.Kösz.
esetleg itt tanulmanyozd a leirasokat.
mellesleg bootolásnál kiírja rögtön, hogy "press DEL..." szal étted.
5 tetves nap alatt ez a fostalicska idióta xp 800 megányi hülye régen használt fájlok tömörítését csinált. Hogy a rákba lehet ezt az idiótaságot kikapcsolni? Rohadtul elegem, van hogy gigákat lefoglal, és semmire sem, jó, de ha lemezkarbantartóval törlésnél órákig babrál vele ez a fos xp amíg letörli.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
ez mi?
valahól azt hallottam, hogy ezzel a meglévõ legális xp-t másik gépre is fel lehet rakni úgy hogy engedi arra is a frissítéseket?
F.K.T.
A biztonsági frissítéseket bele lehet rakni de egyébb programokról nem tudok.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hova másoljam a programot a xp telepítõ cd-re, ha azt szeretném, hogy xp telepítésekor azok is felkerüljenek és ne keljen külön telepítenem?
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Köszi
Fákjúal!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
spyware írtás volt, vírusírtót nem tom frissíteni, 16%-nál megáll. érdekes pont azóta, mióta ezeket a szarokat csinálta. vmint a böngészõ se képes egyetlen címet se megjegyezni...