Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
Hogy tudnám visszaállítani a tálcámat 1 sorosra? Tálca zárolása ki van kapcsolva, ha próbálom lehúzni csak úgy engedi hogy teljesen eltûnjön vagy felfele engedi, de nekme 1 sorosra kéne. kép

nice legs. what time to open?

Nagyon király a honlapod.

Ha a start sajátgép,tulajdonságok,automatikus frissítések menüpontnál bepipáltad az automatikus frissítést,akkor nem kell eredetvizsgálat.
Tudomásom szerint kritikus hibáknál a microsoft ingyen elérhetõvé teszi a frissítéseket,tehát eredetiség vizsgálat nélkül juthatsz ezekhez hozzá.
Ez a microsoft érdeke...

---------------------------------
www.izbsystem.hu

Skacok hogy tudnám frissiteni az xp met mindig megbukik az eredet vizsgálaton

a vegyél gyárit okostojások kiméljenek !!!

köszi

hehe<#bohoc>

---------------------------------
www.izbsystem.hu

Met
boltból

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pihi
cso honnan lehet leszedni a rendes XP-t? a professionalt mer a home editonnal teli a tököm

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

bigfoot
na xp prof van a gépemen,két napja ha ctrl alt deletet nyomok akkor nem a feladat kezelõt adja be hanem vmi windows rendszerbiztonság ablakot,és amikor elindul a windows nem tölti be hanem bejön a bejelentkezés ablak,
ezt miért van??vki help pls

Régebben én is az ace mega-t használtam, ami egészen jó is volt, kb az 5.93-asig (oké, mondjuk úgy, relative elment, mert gondot nem okozott,csak lefogta a gépet). A 6.03-ast felrakva viszont jópár videoban furcsa gondok jelentkeztek (a video futása után x idõvel hibával bezáródott az összes lejátszó program, de az a fura, hogy mindig ugyanannyi reál világ beli idõvel, tehát, ha beletekertem a videoba, akkor a filmben is késöbbi idõpontban jött a bezáródás, viszont, a lejátszás megkezdése után mindig ugyanannyi idõvel (persze, minden fájlnál más-más volt ez az idõ)), ám ezek a gondok nem a filmben voltak, mivel azóta is megvannak, és mostmár tökéletesen lejátszhatók. Ráadásul, nem is a rendes mozifilmeknél, csak a relative kicsi videoklippeknél, kodektõl függetlenül. Miután eltávolítottam, egy kész rémálom kezdõdött, mivel sehogy sem sikerült mást feltelepíteni, ami tökéletesen kezelte volna a fájlokat, a legtöbbje az asf és wmv fájloknál akadt ki. Aztán újratelepítettem a windowst, arra csak a divx 5.2.1 és xvid 1.03-at raktam fel, azóta eddig még minden videot sikerült lejátszanom.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

CheAteR88
figyelj mondom amíg nekem fenn volt semmi bajom NEM volt a gépemmel
most nincsfenn semmi és minden F***a
amúgy a játékok normálisan futnak?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gladiator
na, az a legszarabb😄 az olyan szinten elkúrt mindent a gépen, hogy újra keleltt raknom a windowst😄

CheAteR88
nekem nemtudom hogy miért de egy codek sincs fenn de minden fut😄
próbáld meg az ACE Mega Codecs Pack 6.03 pro ez nekem seggített

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gladiator
nem segítettt.

Gladiator
és az mibõl derül ki?

lck
Rossz videokártya driver is okozhatja.
Met
nekem a K-Lite idáig mindent lejátszott

Gladiator
vki nem tudja, hogy az átlag avi/mpeg videókhoz amik a neten vannak milyen codek kellhet, mert nekem csak ilyen összevissza szines kép jelenik meg. a hang jó.
pl egy össze-vissza szines videó:
pl. itt az ijesztgetõs játékokról címû videó

Általában a kerio húzza meg a procit ilyen esetekben.
A belinkelésnek nem sok értelmét látom, mert minden olyan mintha most nyomnék egy print screent ez az egész kb 1-1,5 másodpercig tart és utána minden megy tovább normálisan.

my computer jobb klikk properties system restore ful

vagy ennek magyar megfeleloi

egy ilyen bemererevedést belinkelhetnél ide jpg formátumban...

probald elcsipni , es megnezni , melyik processz ( folyamat ) eszi meg hirtelen a geped.
esetleg csinalj egy hijackthis logot es masold ide.

Hali mindenki!
Egy olyan gondom lenne, hogy Xp alatt bizonyos idõközönként megmerevedik a képernyõn minden pár mp-re és a proci felugrik addig80-90%ra. Proci nem melegszik , memtesztem ok, vinyó hõfok ok, vírus stb nincs, és ami még érdekesség, linux alatt nem csinál semmi hasonlót sem. Már kifogytam az ötletekbõl, ha vkinek volt valami hasonló, megkösz a tippket.
thx
red

Blufox
Nagyon szépen köszönöm!<#wave>Pontosan ezt kerestem<#eljen>

NLite

illetve

Leírás
Blufox
Sziasztok!

Kérésem lenne,olvastam itt valahol az XPservicepack2 és XP integrálásáról,magyarul.Valamelyik honlapon magyarul korrekten levan irva ,hogy ,hogy kell.
PLZ akitud segitsen.Kösz.

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/1/
esetleg itt tanulmanyozd a leirasokat.

12346
ha nem tod, hogy juss be, mit akarsz ott?😊
mellesleg bootolásnál kiírja rögtön, hogy "press DEL..." szal étted.

Sanyix
ÁÁÁÁÁÁ elegem van!!!!!!
5 tetves nap alatt ez a fostalicska idióta xp 800 megányi hülye régen használt fájlok tömörítését csinált. Hogy a rákba lehet ezt az idiótaságot kikapcsolni? Rohadtul elegem, van hogy gigákat lefoglal, és semmire sem, jó, de ha lemezkarbantartóval törlésnél órákig babrál vele ez a fos xp amíg letörli.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mondjuk, bootoláskor nyomogasd szorgosan a del billentyût.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

laci 700
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lépjek be a BIOS-BA???

lalicsiga
öööö.nemtom. egyszer win2000-res cd-n volt egy másik játék és aztis telepítette vele együtt. <#nevetes1>

psg5
"Újraterjeszthetõ csomag a Microsoft® .NET-keretrendszer 1.1-es verziójához"
ez mi?
valahól azt hallottam, hogy ezzel a meglévõ legális xp-t másik gépre is fel lehet rakni úgy hogy engedi arra is a frissítéseket?

F.K.T.

Met
Az nem úgy mûködik😊
A biztonsági frissítéseket bele lehet rakni de egyébb programokról nem tudok.

lalicsiga
Sziasztok!
Hova másoljam a programot a xp telepítõ cd-re, ha azt szeretném, hogy xp telepítésekor azok is felkerüljenek és ne keljen külön telepítenem?

me and a monkey
PerfectDisc 7.0 pl. Itt a fórum: Töredezettségmentesítés

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Gladiator
na, ahogy elnézem családom többi tagja már feltette. 2x is<#wow3>

Nem ismerem ezt a winfixert, de 95% esélyt adok rá, hogy ez maga egy kém progi, már ha azt nézzük, hogy az explorer telepíti.... Ha mégsem az lenne, akkor meg a szöveg alapján csak arra jó, hogy pár biztonsági hibáját befoltozza a rendszernek, de arra nem, hogy írtsa a spyware-eket. Mindenesetre, megjegyzem, hogy nagyon divatosak manapság az üzenetküldõ szolgáltatást használó véletlen üzenetek, amik arra hívják fel a figyelmet, hogy spy progi van a gépeden, és kattints oda, hogy elmenj egy oldalra, ahonnét megkapod a hiperszuper kém írtót. Hát, ez maga a csapda, mivel ha elmész az oldalra, ott gyûjtöd össze a kém progikat, holott lehet, hogy elötte teljesen tiszta volt a géped, épp ezért, javaslom a services.msc-ben az üzenetküldõ szolgáltatás letiltását (hacsak nem vagy helyi hálón, ahol így üzengettek egymásnak), ez csak megzavarhatja a felhasználót hamis üzeneteivel.

datango
tud valaki valami jó csekdiszk programot xp re?

ffxi
Van 2 vinyóm(40GB, 200G😎 és a 40-esre installálom a rendszer úgyhpgy nincs benn a 200-as, akkor utólag már nem is ismeri fel a win. De viszont ha úgy telepítem, hogy benn van akkor rendbe. Miért van ez? win2003 server-nél van így, ami ugye 64bites. Lehet, hogy azérrt?
Köszi

Fákjúal!

units
spy!

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Gladiator
ilyen van, vagy csak vmi vírus/kémprogram féle?

shrek82
#10604-re vkinek vmi 5lete?

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

Gladiator
kösz a helpet, megpróbálkozom

units
Nézzünk egy hijackthis logot is.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Tomicsek
Igen, ezzel a spybot-os témával én is találkoztam.

Hát, pedig tutira egy (vagy több) spyware van a gépeden, csak mondjuk az írtó nem tudja leszedni. A vírus info update-et is valószinûleg ez tette tönkre. Pl. egyszer találkoztam egy olyan spyware-el, ami a spybots-ban azt eredményezte, hogy ha rákattintottam az irtásra, 2 mp múlva közölte a spybots, hogy sikeresen végigfutott, és nem talált semmi problémát. Azt javaslom, próbálkozz többféle spyware írtóval, pl. ad-aware, spybots, vagy próbáld meg ezeket újratelepíteni, mert elképzelhetõ, hogy a fájljaiba turkált bele a spyware, hogy átcsessze.

Tomicsek
Csökkentett módban kémprogram és vírusírtás. (talán elõtte egy rendszervisszaállítás ha most történt)

Gladiator
na, a nagytökû eszes nõvérkém ama szándékkal ,hogy õ majd letölti és installálja az MSN messenger legújabb verzióját felszabadult a netre. keresett kutatott, majd minden lehetséges dolgot letöltött. ilyen kis szar programok, amik csak egy exe file, vagy nem csak annyi mit tom én, de kirakja az asztalra. pl. poker, meg find a date today, ringtones... na, ugyebár uninstallja nincs, a programok telepítésében és töürlésében nincsenek benne, max az asztalról tudtam õket letörölni, de nem segített semmit, ugyanúgy jönnek fel a hülye kis ablakok, hogy 5$-ért 10 percen belûl bárkit megbaszhatok sopronban, meg a groove coverage legújabb számát is meg tudom szerezni most már a telómra csengõhangként. nem sima pop upok, azok miatt a szarok miatt van, de nem tom õket hogyan letörölni.

spyware írtás volt, vírusírtót nem tom frissíteni, 16%-nál megáll. érdekes pont azóta, mióta ezeket a szarokat csinálta. vmint a böngészõ se képes egyetlen címet se megjegyezni...

shrek82
Sziasztok!
Egy ismerõsöm laptopján egyes programok telepítésekor ez a hibaüzenet jelenik meg(WinXP,SP1, és a G meghajtó egy USBs külsõ winyó volt, de már rég nincs meg)..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....