Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újabb probléma megoldásáabn kérném a segítségeteket.
(A munkahelyemen pár gép van hálózatban, routeren keresztül
mindegyiken WinXp(Sp2) van.)
hogyan lehet megoldani hogy mindenki egy közös Linkgyûjteméyt (kedvencek) (is) használjon, ahová felvehet új linkeket, megnézheti azokat stb..
thx
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Én csak jaccok a gépemen meg netezem,honlapszerkesztés,Photosop-ozni szoktam.
Erre a célra mi lenne jobb, XP vagy 2000?
Szerintem inkább valamelyik programod csinálja. Nézd meg az msconfig-ban, elösször csak hibakeresési módban, hogy jól megy-e a géped, ha igen, akkor, akkor próbálkozz szépen, visszakapcsolgatva az egyes elemeket. Ha hibakeresésiben megy, akkor a legvalószínûbb, hogy az automatikus indításban lévõ progik valamelyike okozza, ilyenkor azt próbáld ki, hogy azokból kikapcsolgatva kiszûrni, melyik okozhatja. Ha pedig megvan, akkor azt a progit ne használd, vagy nézd át a beállításait, mi okozhatja a problémád.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
velem is elõferdült! de csak akkor ha a netezésre használt duigi kamera nem volt átállítva és úgy érzékelte az sd ramot mint hátértárolót! lehet baszakszik valamely memód! csekkold meg sztem!
Hát lehet h vmit nagyon nem veszek észre de arra a megállapitásra kellett jutnom h
XPprof alatt a Rendszergazdák megváltoztathatják egymás jelszavát, mely bizonyos szempontból hasznos, Bizonyosból pedig nem. És Rá kellett arra is döbbennem - ami már tényleg nagy döbenet volt - Hogy a REndszergazda nevü alapból lévõ felhasználó (a nagyonrendszergazda) Jelszavát is meg tudja változtatni mondjuk egy Géza nevü rendszergazda.
Szóval vki nem tudja hol kell kiküszöbölni e problémát? Mármint h ne lehessen a rendszergazdáknak egymás jelszavát változtatgatni.
Elõre is köszönném.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Hogy a frászba lehet visszacsinálni hogy a bal oldalon ott legyen a izé ami kiírja hogy mennyi hely van pl a vinyón meg minden faszságot.
Újraraktam az Xp-met vagy 2 hónapja és ha bármilyen lemezt beleteszek valamelyik meghajtóba akkor mindig feljön ez a keresõ ablak és már nem emlékszem hol lehet letiltani:
chkdsk c: /f /x (már ha a c meghajtón van a windows)
Kérdezni fogja, hogy rendszerindításkor? Nyomsz neki egy I betût, majd enter.
Majd restart. Hátha kijavítja a logikai vincsi hibát.
Olyan broblémám van ,hogy mikor játszottam egy játékkal , az lefagyott és én meg reseteltem, azután nem jött be a windows se csökkentett módba se normálba.Másnap viszont elindúlt de marha lassú lett, az egér amikor fellépek a netre szaggat, a hang amikor belépek a windowsba és ha nézek valami videót recseg( a kábelek jól vannak bedúgva).
Mit csináljak??
U.I: a windows xp vel lehet olyat csinálni hogy csak az operációs rendszert törlöm le és rakom vissza, és a winchesteremen mindán más rajta marad??
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Segítség kéne! Ma este boldog tudatlansággal tisztogattam registryt (a HKEY_LOCAL_MACHINE/software/microsoft/windows/current version/valameik runból (vagy lehet hogy a HKEY_CURRENT_USER volt) valami taskos valamit töröltem ki, + a google dektop search vagy mit törölgettem ki vagy 40 hejrõl) és most nem indul rendesen a windows. Addig megy hogy felhasználóválasztás, asztán bejön egy háttér, és onnan annyi. Se ikonok, se startmenû. De nincs lefagyva, a crl+alt+del mûködik, annak segítségével írok most is. Az egészet az elõzte meg hogy felraktam egy xp style témát vag mit, amivel jött pár vírus, és azokat tisztogattam, de a taskos meg a googles registryk már az utolsó winreinstall óta ott vannak. Akkor most lehet újrarakni a wint, vagy elég csak visszaírni a registrybe a bejegyzést (csak nemtom a nevét)? Már próbáltam csökkentett módban indítani, visszaállítottam, visszaraktam az alap témát de semmire nem hozza elõ a startmenût meg az asztalon az ikonokat. A jobbklikkre sem reagál az asztalon. A futtatásba már megpróbáltam az explorer.exe-t azzal sem megy. Na ienkor mi van?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Eddig mivel indítottad ha nem kézzel???<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
---------------------------------
www.izbsystem.hu
Kérdésem a köv. : Ha egy gépre 2 db xp van telepítve, és az egyik meg lett semmisítve. Induláskor az oprendszer választó menü mégis ott maradt. Hogyan lehet ezt eltüntetni????mert nem kéne hogy látszódjon hogy valaha volt rajta egy másik oprend. is!
Elõre is kösz!
ez akkor volt nagy sláger mikor beharangozták a szoftver kommandót anó és sokan buktak a cd másolt játékokkal!
egy próbát megér!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Eseteleg ez. lapozófájl törlése rendszerlaállításkor.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha már az újratelepítést említettem: valakinek nincs egy jó tippje, milyen chipsettel érdemes telepíteni a windowst, hogy utána minél többféle alaplap menjen rajta. Azt már megfigyeltem, hogy ha jól választom ki az alaplap cserék sorrendjét (különös tekintettel a legelsõre, amin telepítem, akkor sokkal többféle lapon elindul ugyanaz a win. kék halál nélkül). Mivel, a munkahelyemen hibás alaplapokat is kell rengeteget tesztelni, rengeteg félét, így elkerülhetetlen, hogy sokon windowst is kelljen futtatni (pl. a windows alatt fagy a gép....), ám jelenleg 3 windowst használunk a lapokhoz, de úgy tûnik, még ez is kevés, van olyan lap, amelyik ezek egyikén sem indul el (volt már, amikor sikerült úgy eltelálni a telepítést, hogy ugyanazzal a windowal futottak a socket 939, 438, socket a és lga 775-ös procis lapok jó része is, máskor még ugyanolyan foglalatú, de külnöbözõ chipsetû lapok sem indulnak)
Elég hülyén hangzik, de nálam ez a pont akkor jött el, amikor a videokártya-drivert upgradeltem a legújabb verzióra, és nem volt semmi hardver csere akkor. Ez elméletileg lehetetlen, mivel elméletben csak a hardver cserélõdéseknél keletkezik más azonosító, de mivel többször is kipróbáltam a ghost visszarakásával, majd újra driver upg., és mindig ugyanakkor jött ez elõ. Feltételezem, a régi driver eltávolításakor más kártyának gondolta a benne lévõt, ami nem túl nagy csoda, hiszen microsoft programozók írták a wpa kódját.
meteres lobetukkel irja.