Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egybõl akarod telepíteni-felpakolni?
Az XP mérete 2,5GB. Szét lehet darabolni valamivel, hogy mûködõképes maradjon?
Merhogy régen valamikor volt egy alap c ntfs particióm, ebbõl leválaszottam egy 2 gigás darabot, ez lett d: fat32-ben. Namost ráeresztettem erre a d:-re egy win98-at ami egybõl átnevezte c-re, mert nem ismerte fel az ntfs-t, pedig fizikailag az ntfs partició van elõbb. Aztán fel rá egy xp, és úgymaradt.
Most a 2 gigás (most c😊 particióra felraknék egy linuxot, ext3fs fájlrendszerrel, ezért vissza kéne állítani az xp particióját a d:-t hogy eredeti c legyen, és errõl is bootoljon (mert most a 2 gigásról bootol), de ha ext3fs fájlrendszer lesz rajta akkor gondolom nemfog tudni arról bootolni 😄 szóval ez megoldható valahogy, vagy csak format és újraparticionálgatás.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
de szerintem többre mész egy tûzfal programmal
kaptam vmi genyó vírust, kiirtottam, de maradandó kárt okozott a windows tûzfalában: "Meghatározatlan hiba miatt a windows nem tudja megjeleníteni a windows tûzfal beállításait." Mit tegyek? Kénytelen leszek ujrarakni a gépet? :/
Elõre is köszi
Kontrakció: próbáld az o&o defragot, vagy a diskeepert. A norton termékeket nem javasolnám, mivel tapasztalatom szerint egyrészt nagyon lefogja a gépet (pl. antivírus, vagy tûzfal), másrészt igen gyenge eredményt tud csak hozni, harmadrészt a norton utility hasonló rootkit-et tartalmaz, mint a sony, bár nem szándékosan (a norton protected reyc. bin az), emellett még sok olyan problémáról is hallottam, amit pont a norton utility problémajavítói eredményeztek. Összességében tehát több ha nincs szerencséd, több bajt okoz, mint amennyit kijavít.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Töredezettség mentesitek a "gyári" progival ami az xp-hez tartozik, viszont nekem hagy mindig 14% ot amit nem dolgoz fel és hagy a bánatba... tudtok nekem vmi jó töred.mentesitõ progit, vmi komolyat ajánlani? Norton Utilityre gondolok igy elösször de azt sem tom sehol +találni! Légyszives segitsetek! Elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
a lentiek melle azt is ird melyik ide vezerlon van az irod (melle van-e dugva a vincsi)
ha segítséget kérsz azt se ártana ismertetni, hogy mik a körülmények
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
lenne egy kérdésem
volt egy kis regem ami eltüntette a buborék üzenetet és azt szeretném visszaállítani tudnátok benne segíteni
elõre is köszi
Nekem egy olyan link kéne ami erre a könyvre mutat:
Brian W. Keringhan, Dennis M. Ritchie -Tõl A C programozási nyelv
Lehetõleg PDF-ben.
THX
nekem egy xp van mindenre és minden faszán mükszik
ugyhogy még mosse értelek😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Fákjúal!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
nekem egy van fenn és stabulan mükszik😊

Fákjúal!
Segitsegeteket szeretnem kerni az alabbi XP-k kozul melyiket erdemes feltenni az angol es magyar valtozatra is kivancsi lennek. Segitseget elore is koszonom!
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition PROPER REPACK-EcHoS
Microsoft Windows XP Home SP2 Integrated
MICROSOFT WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION 2005-BRiCK
Microsoft Windows XP Professional Hungarian SP2 Integrated-ME
Microsoft Windows XP SP2 With Advanced Security Technologies-YUM
Microsoft Customer Support Diagnostics For Windows XP SP2-YUM
Microsoft Windows XP Professional HUN Corporate Edition SP1 Integrated
MICROSOFT WINDOWS XP TABLET PC EDITION 2005-BINCUE
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nero-ban van olyan hogy CD/DVD -másolás direkt. Miért nem azzal próbálkoztál ? Ne aggódj hogy 1 eszközöd van, a Nero ideiglenesen a vinyóra rakja az adatokat, aztán rá az üres CD-re.
Az a gondom van hogy nem akar Bootolni!! Miért van ez??? Mit kell tenni hogy jó legyen??
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Kösy elõre is!
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!