Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2) ez meg a D: meghajtóra
amit alább írtam ami ezzel kezdõdik "
és hidd el nem lesz boot menü,és a D particiódon lévõ winfos fog indulni.
--------------------------------
www.izbsystem.hu
-------------------------------
Itt vásárolok,és azon kívül,hogy egy jó bolt,semmi kötödésem sincs hozzá,max az,hogy korrekt a kiszolgálás,és a garanciális ügyintézés,ami manapság ritka mint a fehér holló

Most akkor mi van?
Annyit hozzáfûznék,hogy ha a D: meghajtón lévõ winfos kell,akkor igy alakul a boot.ini tartalma.
"
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /bootlogo"
www.izbsystem.hu
A multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1) kezdetû sor felelõs a C-n levõ windows betöltéséért, ezt ki kell törölnöd (ha nem vagy teljesen biztos a dolgodban, hogy melyiket töröld, akkor az egyik sorában a Microsoft windows xp... szövegbe írj bele valami más dumát, a lényeg, hogy az aposztrófok közé kerüljön, ekkor a következõ bootoláskor már ezt a szöveget fogja kiírni az egyik windowsnál. Ebbõl már biztosra be tudod tájolni, melyik windows kell neked, a másik sorát pedig töröld ki)
Ha egy újraindítás után is bejön a boot menü, akkor menj vissza a boot.ini-hez és itt default= kezdetû sorban írd át a szöveget, multi(x)disk(x)rdisk(x)partition(x)-re, ahol az x-ek helyett azon számoknak kell, hogy álljanak, ami az
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Elõre is köszi!
Ami igy néz ki,alapértelmezetten,ha a windows C: meghajtón van
"
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect /bootlogo"
www.izbsystem.hu

cserélni fogja a rendszerfiléket,és a többi adatod megmarad.
www.izbsystem.hu

Tudna vki segíteni abban, hogy újra szeretném telepíteni a rendszert de vannak bizonyos adatok amiket nem szeretnék elvezsíteni, jelszavak, email címek, adatok, fájlok stb... hogy csináljam hogy ne veszítsem el a számomra fontos adatokat?
Esetleg valakinek van ötlete?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
kösz
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
a C (rendszer) D(adat) E(adat)
de mikor ujraraktam a C -re az XP-t akkor azt irta a lemezkezelésnél hogy
C (rendszerinditás) D (rendszer) és igy a D-vel semmit nem tudtam csinálni mert azt irta nem törölhetö mert rendszer file-ok vannak rajta holott csak sima adat volt
lehet hogy azért mert mind a három particiot elsödlegesnek csinálltam?
most ugy csinálltam a C elsödleges ,a D,E kiterjesztett logikai
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
sztem ezért nem jön erre semmi: oobe/msoobe /a
pedig jó lenne vhogy átírni a cd-key-emet...
reg-ben nem lehet vhol??
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
a többit hogy tudom ott megformázni anélkül hogy azokra is rárakná az XP-t?
mert csak ugy tudom hogy mikor eléri a 100%-ot a formázás akkor ujrainditom a gépet mert különben arra a particiora is rárakja az XP-t
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
vki meg tudja mondani h hogyan tudom megváltoztatni a win cd-key-t?
regeditben lesz vhol nem? nem találom...
Asztalon jobb klikk és ikon rendezés menü.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Windows xp sp2-m van, most raktam fel, eddig sima xp volt csak. A problémám, hogy eddig ment simán a bitspirit és egyéb fáljcserélõ progik, viszont most hogy felraktam az sp2-t nem tölt le sehogy sem + az internet oldalak is vagy lassan vagy sehogy sem töltenek be, csak ha rányomok hogy frissítés. Zonealarmot használok de ott engedélyezve van a bitspirit és így sem tölt le. AVG vírusírtót!
Ja, és az sp2-t nem hozzá telepítettem a windows-hoz, hanem egy sp2-es windows raktam fel!+ A windows tûzfalat nem tudom kikapcsolni, ha rákattintok kiír vmi hülyeséget!
Kérlek segítsetek hogy mûködésbe hozzam a bitspiritet. Fáradozásaitokat elõre is köszönöm szépen!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Mellesleg linux alól a windows fájlai, felhasználói fiókjai elérhetõk. Mivel a linuxot nagyon nem érdekli h mi van levédve jelszóval és mi nem.
Elore is koszi szepen
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
vagy ha drotnelkuli eger vagy billentyu van, esetleg ps/2 es drotosra cserelni a proba kedveert. hatha az gargyult meg.
A barátnõmnél tegnap raktam újra a windows-t. Ma bekapcsolná és az üdvözlõképernyõ kifagyott, az egér, bill. nem reagál, fiókok között sem lehet váltani, színe is más mint eddig, tehát semmi. Nem lehet vele semmit kezdeni. Próbáltam csökkentett módban is de ugyan ez. Mi lehet a probléma? Válaszotokat elõre is köszönöm!
menj vissza a saját fórumodba
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nyitottam egy fórumot az sg-tõl a saját lapomra, de nemsok a látogatottság, pedig van egy olyan téma is, hogy Linux és Windows. Itt bármit lehet kérdezni ezekkel kepcsban, és válaszolni is. Kell néhány Linux és Windows tudós és felhasználó, aki nemsokat ért hozzá.
Regeljetek és híresztejjétek!
Léccci! Címem: http://www.suckee.tvn.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)