Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltûnt 5GB a winyómról! Egy Slave 120GB-os winyón 3 NTFS partícióm van. A napokban vettem észre hogy az egyik 50GB-os partíciómról eltûnt 5GB. összeszámoltam Total Commanderben a rajta lévõ adatmennyiséget és hozzáadtam az üres helyet is és kb. 45GB jött ki az 50 helyett. A többi partíciókról is hiányzik néhány GB szabad hely. Szerintem amiatt lehet, mert a Windows a törlések után a fileokat a System Volume Inf. mappába helyezi, csakhogy NTSF-en ugyebár ezt nem lehet törölni. (FAT on igen.) Milyen progival tudnám törölni ezeket?
Köszi
újabb probléma állt elõ, a konvertálás sikerült. Az a baj,hogy a letöltött exe file-k nem nyithatóak meg, nem tudom mitõl, én a tûzfalra gyanakszom, de lehet hogy hülyeség.
Egyébként kösz
Parancssorba:
convert c: /fs:ntfs
(A c helyére a megfelelõ meghajtó betûjelét írni)
Link
Elõr eis köszönöm!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
mindegy köszi a segítséget.
Jóéjt nektek <#wave>#wave>
Nagyon szivesen.Csak zabálja a gép memóját sajna.

UpperFilters van nem?

Örök hála
Indítsuk el a REGEDIT-et és keressük meg az alábbi bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Töröljük ki az itt található "UpperFilters" és "LowerFilter" bejegyzéseket.
Elég zsibi kérdésem van. Lg DvD iró van a gépembe és a sajátgépre kattintok akor ott sima cd meghajtónak látja.Hogy lehet visszaálítani dvd rw re?
vagy ez?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4af2d2c9-f16c-4c52-a203-8daf944dd555&DisplayLang=en
Van egy csomó USB2.0-s cuccom(Pendrive, kártyaolvasó...), az alaplapom kézikönyve szerinti 2.0-sra kötöttem õket(Asus A7v333, 4 sima és 4 2.0-s port), de egyik sem akar mûködni 900kb/s olvasás/írásnál gyorsabban! Mi lehet tenni? TotalCommanderben bekapcsoltama kompatibilitási módot, de hiába! ÉS így naponta lementeni az 512-s memórikártyát elég gáz...
Egy csomót már utánaolvastam, de semmi!
Elõre is köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan is tudom megváltoztatni a Windows XP regisztrációs kulcsát? Elfelejtettem 😄 Na igen, ha valamit nem használ túl gyakran az ember...
ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.
Van egy kis problémám az xp telepítésével.Eddig fellehetett telepíteni a gépemre, de valamiért már nem. a következõt csinálja install cdrõl beolvas ott ahol drivereket tölt be és meg áll villogó kurzorral. Tovább nem folytatja, igy nem is jelenik meg az a menüpont, hogy hova akarom telepítenni +milyen particióval.4fajta xp lemezt kipróbáltam(home, prof.,angol-magyar),de egy sem ment.3cd meghajtóval is kisérleteztem, sõt az összes nem fontos hardware-t kivettem(tv tuner firewire) stb. Szerintetek miért nem lehet telepíteni,ha régen ment?Jah egy p1-esre is telepítettem,majd a vinyót visszaraktam a gépbe, de akkor meg nem töltött be.Várom a válaszotokat
Mondjuk ez sok topcibol hiányzik, de ez nagyon penge topic 😛