25353
Whistler - Windows XP
-
#14114 Hali! Olyan gondom van, hogy az XP(SP2) nem akar frissíteni már vagy egy bő hete. Feláll a rendszer, látom a kis sárga "pajzsot" jobb alul, ráviszem az egeret, látom hogy 0%-on van, majd pár másodperc múlva eltűnik a jel. Miért nem akar frissíteni? Tűzfal beállításaival kell pötyögnöm? Köszi. -
#14113 sziastok. Windows MCE 2005 höz hol találok magyar muit és hogy tudom átálítani magyarra? előre is köszi
-
#14112 Auto Power-on & Shut-down v2.0
(meg nem probaltam) -
#14111 De ilyen segéd programokat le lehet szedni a netről... -
#14110 www.google.co.hu -
#14109 a windows-ban nincs olyan beállitás ,hogy egy adott idöben kikapcsolja a gépet?
és ha nincs ,akkor valami egyszerü progi erre? -
#14108 Na ez volt a baj.... -
#14107 megvolt csinálva:) mégse működött:D újrahúztam a rendszert mostmár jó nemtom mi baja volt -
#14106 Próbáld ki!!!! -
#14105 Ez megoldás a problémára??? -
#14104 -
Bakka #14103 Kozben kiprobaltam, egy linux live cd-vel, es azzal is ugyanez a poblema!
Tud valaki segiteni, vagy ez mar hardveres problema??? -
Bakka #14102 Hi!
Halozati problema:
A szamitogep (laptop) LAN-on keresztul csatlakozik az internetre... Valami miatt a nem lehet elerni semmilyen weblapot a helyi intraneten kivul, csak az az oldal jelentkezik be es masra azt irja, hogy a lap nem talalhato!
Ujratelepitett teljesen friss windowsnal is ugyanez a problema!
Elromlott valami hardver vagy mi lehet gond???
thx.
-
#14101 Kiproszaltam, de nem kerdez ra, egybol telepit es mindenkinel +van es mukszik is! :( Utalom az XP-t! :)
Valakinek otlet? Lejelszavasitani vagy vmi mas megoldas a nyomtato hozzaferes korlatozasahoz??? -
#14100 Tiszteletem a hölgyeknek uraknak! A segítségeteket szeretném kérni. nLita-al állítanék magamnak össze Windows telepítőt, és szeretném a 7-es Explorert is integrálni. A kérdésem az lenne, hogy mennyire épül ez a böngésző a 6-os verzióra? Azaz hogy szükséges e integrálnom a 6-os változathoz kiadott patcheket is? Válaszaitokat előre is köszönöm! -
izb #14099 elviekben xp alatt is kéne mennie a lapozófilés megoldásnak..
bár kérdés az xp mennyire szereti..
-
#14098 Sziasztok.Kérdésem lenne:
Lehet-e valamilyen formában flash drive-val bővíteni a gép memóriáját?
A rendszer sebességét befolyásolja-e a flash ha a lapozófájlt oda teszem át?
Valami vista-féle ready boots-os megoldás van-e,vagy csak ram bővitéssel megoldható? -
neoCT #14097 bocs LIVE -
neoCT #14096 amugy azthiszem a Lie rendszerre gondolsz (azthiszem arra épül az egész...) -
neoCT #14095 kösz , tudom hogy nem az, de sajnos semmi más fórum nem jutott eszembe...
igen, létezik olyan skin, de a menürendszered és egyebek nem lesznek Vistásak, viszont egsz jól néz ki vele a windows :) de azt sajnos nem tudom megmondani honnan töltheted le (engem nem érdekelnek a skinek jó az ami van alapból. ennyi) haveromnáűl láttam ilyen Vistásat csak -
#14094 Szerintetek létezik olyan XP skin, ami a Vista Aeroját tükrözi, de nem kell hozzá semmilyen külön program. Persze csak olyan létezhet, ami nem átlátszó, de az nem zavarna. -
#14093 Nem valószinű, de ez még mindig nem warez fórum. -
#14092 Nem hiszem... -
neoCT #14091 hali, az lenne a kérdésem hogy ha műsolt win-t rak fel haver amit nem kell regelni (netes gépre) akkor az nem fog vele szívózni? -
#14090 oks, kipróbálom! köszi a tippet -
#14089 Esetleg nincs olyan lehetőséged, hogy rendszergazdaként belépve a nyomtató telepítésekor megadd hogy csak a te (rendszergazda) fiókod használhassa a nyomtatót? Több progi telepítésekor van ilyen lehetőség, hogy csak te vagy más felhasználók is hozzáférjenek egy adott alkalmazáshoz. -
VTomi75 #14088 Na, az előbb Firefoxszal is próbálkoztam, de ugyanaz a szitu, tehát nem a böngésző okozza. -
VTomi75 #14087 Sziasztok! Segítsetek nekem. Adott egy céges hálózat, vegyesen Win98 és WinXP fut a gépeken. Van egy ADSL vonal az internet irányában, egy kis routeren keresztül kapcsolódik a helyi hálózatra. A gond az, hogy az XP-s gépekről egyáltalán nem, vagy csak iszonyatosan hosszú várakozási idő után nyithatóak meg bizonyos weboldalak. XP tűzfala kikapcsolva, Avast fut rajta (amúgy a Win98-asokon is), amit kikapcsoltam, de utána se lett jó. IE6 van minden gépen, egyik XP-n IE7-et is próbáltam, de semmi változás. Átjáró és névszerverek gond nélkül pingelhetők, de ennek ellenére az XP-s gépek xarakodnak. Van valami ötletetek? Köszi előre is. -
#14086 Hy all! Olyan kérdésem lenne h az angol Media Center Editionhoz honnan tudnék leszedni magyar nyelvi csomagot? És h egyáltalán ez lehetséges e?? -
#14085 nemtudok semmi konkrétat csak gondoltam hátha belehet állítani a felhasználókat mint a fájlok megosztásánál -
#14084 A kabel kihuzasa nem a legjobb, mert sajna annyira nem hulyek! :)
Most le van tiltva a felugyelet kezeloben vagy hol a nyomtato port, igy el vagyok, csak nem egeszen "kenyelmes"! Ertitek! :)
Vmi mas megoldas! A halozatinal nem tudsz valami konkretat? En nem talaltam! Koszi
Esetleg vki mas? -
#14083 itt -
#14082 elmondanád? ha itt nem is de privátban pls:D -
#14081 van -
#14080 Ha nem legális xp-m van akkor arra van mód feltenni az Sp2-őt? Előre is kössz! -
#14079 sztem a hálózati megosztásnál lehet variálni, vagy egyszerűen húzd ki a kábelt ha nem vagy otthon:D -
#14078 örülj neki:D nekem ez így rohadt kényelmetlen lehet hogy felrakom megint a daemont meg a jobb gombos extensinot hozzá -
#14077 Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy a gépemet használják egy páran és van nyomtatóm is! Mivel elég "jó a felfogásuk" ezért ha nem vagyok otthol elég rendesen pazarolják a patron tartalmát!
Van pár felhasználó fiók, +az enyém a rendszergazda és jelszóval védett, az övéké csak felhasználó szintű.
Kérdés! Hogy lehet h a nyomtatót ők ne tudják használni? (pl. jelszót kér) vagy egyszerűen nincs náluk engedély?!
Választ előre is köszönöm! -
#14076 Az alcohol nekem mindig így ment! De én nem is aggódok érte, mert így szoktam meg! :) -
#14075 ennyire azért ne nézz már lámának ok? daemon toolsba nincs jobb gombos menü a meghajtón csak alul a tálcán...