Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idõvel erre is lesz megoldás 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Mi a teendõm akkor ha elvesztettem az alaplapom (ECS K7S5A (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, Audio) telepítõcdjét és most újra kéne rakni a gépet?
Drivert kell leszedni hozzá? És ha igen milyent és honnan? :S
Üres járatban is nézem a cpu. eléggé ugrál. 5-18% - 30%
There is only one Boss!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Moyko: a codegen alsó-közép kategóriás táp márka. Forgalmazunk eleget, és tudom, hogy az árához képest egész jó, de áttekintve inkább gyenge minõség. A márkás tápok pl: chieftek, enermax, levicom, zalman, coolink. Mellesleg, nézd meg, mennyire stabilak a feszültségek. Legegyszerûbb módja a pcprobe nevû progi, ezt pl. az asus alaplapokhoz mindig adják, ha nálad nincs az alaplapi cd-n, akkor meg keress rá a neten. Ez kiírja a feszültségingadozásokat, fõleg az az érdekes, amikor megterheled a gépet. Vagy próbáld ki a gépet kölcsön táppal. Ezen felül esetleg egy memória tesztelés is jól jön, mert az is lehet a probléma oka.
Pedestrian: ha jól értem, egy másik vinyóra vagy legalább particióra akarod áttenni az op. rendszert. Remélhetõleg nem úgy akarod, hogy eztán egyszerre elérhetõ legyen mindkét op. rendszer (mármint, hogy létrejöjjön egy betöltõtómenü). Saját tapasztalat, hogy nem lényeges a gépnek, hogy melyik vinyóra rakod át (akár más típusú/márkájú vinyóra is), maximum akkor adódhatnak problémák, ha a cél partició kisebb, mint a forrás, azt ugyanis nem tudom, hogy ugyanoda helyezi-e az adatokat (csak sejtem, hogy igen), így ha valami a partició végén van, akár sok szabad hely után is, akkor esetleg okozhat problémát a kisebb partició. Ezen kívül még elképzelhetõ, hogy nem állítja be az aktív bitet, de ez könnyen korrigálható akár egy fdisk-el is (az aktív bit szolgál arra, hogy jelezze, hogy melyik particióról boot-oljon.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
PLSPLSPLS segitsetek!
Miarák van akkor ha WinXP pro SP2 alat a spoolsrv.exe teljes mértékben lefoglalja a processzort??
Virus vagy mi? Mit tok vele kezdeni?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
de sajnos még most se kaptam vissza a 4 GB-met.
a CCleanert rendzsresen futtatom.
a hibernálás és ehhez hasonló opciók is ki vannak kapcsolva.
strebacom:
irtad, hogy engedélyezni kell a hozzáférést minden fájlhoz.
azt hogy kell?
mármint engedélyezni a System Vol-ban tárolt visszaállitási pontok törlését?
elõre is kösz
igen
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
There is only one Boss!
Pls, help!!! Fontos lenne!
For sale: thedronewebshop.com
There is only one Boss!
Together we'll fly someday...
Fákjúal!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
lehúztam az USB-s joy-t és akkor is ez volt.
There is only one Boss!
- az üdvözlõ képernyõ elött kék halál, és stop. (10 resetbõl 4-5x)
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
vagy:
Mwhid.sys
Amim van:
amd 64 3200+
MSI K8N-Fi
GW 7900GT
1 GB samsung
160 GB samsung
300W codegen
XPsp2
There is only one Boss!
uninstall, reinstall-t próbáltad?
melyik winamp? 2.x, 3, 5.x?
pl. winmediaplayer is csinálja ugyanezt?
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
.:arsene:.
kösz az infot.
.:arsene:. <#worship>#worship>
válaszd ki a kérdéses meghajtót és takarítás. nézd meg az egyéb beállításokat is, a rendszer-helyreállítás fülnél a visszaállítási pontokat törölheted
az egyik vinyómon sikerült visszanyerni a helyem, de a másikon semmi sem változik, akkor sem, ha kikapcsolom a Rendszer-visszaállítást!
van valami ötleted?
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
nézd meg a Sajátgép->Tulajdonságok->Rendszervisszaállítás lapot. Ha minden meghajtódat figyeli, akkor megvannak a Gb-ok. Ki is tudod kapcsolni, vagy csökkenteni a méretét. Én csak a c:\-t figyeltetem.
Mert az egész winyón kb. 15 GB hiányzik ami azért elég sok...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!