25353
Whistler - Windows XP
-
#14513 Az sejó...Nemtom mert sztem ha le lenne tiltva akkor mikor megnyomom ki kéne hogy írja hogy le van tiltva vagynem?Amúgymeg lehet hogy vmi vírus de a Vírusírtó se talál semmit -
#14512 CTRL+Shift+Esc?
Vagy nincs valahol letiltva a Feladatkezelő? -
#14511 Az én problémámra nincs más megoldás csak a Window Reinstall?? -
#14510 A Windows XP rendszerek összehasonlítása -
#14509 Hát akkor ne emeld fel annyira az órajelet.
Egyébként sem tesz jót a procinak. -
#14508 lenne egy kis problemám! procimat felhúztam 2.5ghz ről 3ghz ra és mikor indulna a windows kékablak ki és erre hivatkozva: io1_initialization_failed ! 2.9ghz nél nem csinálja!!!!PLS HELP!!!! -
#14507 lehet... de mit tok tenni hogy ne csinálja ezt? -
#14506 ez az svhost.exe ha jóltom többször is bennvan és a futtatott DLLeket kezeli vagy ilyesmi... valamikor rákerestem mert sok van és sok memót zabálnak... procibajom nem volt még velük... -
#14505 hy!
mostanában az xp-n mióta felraktam a vistát (egy külön vinyóra) van a feladatkezelőbe egy svchost.exe ami általába elkezd 100on menni és ha kikapcsolom akkor eltűnik az xp-s kék téma és a 98as jön be, majd visszajön. ezután vagy megint újrakezdi prögetni 100on vagy nem de akkor az szokott még lenni hogy elmegy a windowsnak a hangja (eszközkezelőbe látszik de a hangbeállításokba nem, és a mediaplayer nem játsza le a zenét, de a tv-mnek(tv-tunnerem van) van hangja) PLS HA TUDTOK SEGÍTSETEK!!!! -
#14504 Gome=Home -
#14503 Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni hogy mi a különbség a Gome Edition és a Professional között? Játékra melyik a jobb? -
bondar #14502 Aki tudja miért nem engedi felrakni a gépre az sp2es windowst az írjon. Azt csinálja hogy mikor rakja fel újraindul a gép magától kb 20 % felé. -
#14501 -.- Aztaa ez nem is jutott eszembe tegnap éjszaka óta bevan kapcsolva a gépem és ez még nem jutott eszembe....Valamire kén a Feladatkezlő...Mert vmit csinálnom kéne vele....Meg amúgy is egy géphez mindig kell a felatkezelő. -
#14500 indítsd újra a gépet -
#14499 Így sem jó... Letiltottam és még mindig nem jön be semmi.... -
#14498 Sziasztok!
Az a problémám, hogy az XP-s órát nem tudom az interneten frissíteni. Eddig nem volt vele semmi gond, mindig működött az azonnali frissítés, de már egy pár napja mindig azt írja ki a program, hogy hiba történt a frissítésnél. Már azt is megpróbáltam, hogy a tűzfalat kikapcsoltam, de sajnos így sem megy.
Remélem tud valaki valamilyen megoldást.
Előre is köszi minden segítséget -
#14497 Szerbvusztok! :) Lenne egy oan problémám hogy tegnap még minden működött a gépen, ma meg nem látja egyik USB-t sem... Eszközkezelőben semmi hiba nem látható... Szerintetek mi a baj? Köszi a válaszokat előre is.
Gera -
#14496 Futtatás: gpedit.msc
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl-alt-del beállításai - Feladatkezelő eltávolítása. legyen letiltva
-
#14495 Sziasztok!
Már olvastam hogy kéne megoldani ezt de nem sikerült egyik megoldás sem amit én olvastam.Tehát az lenne a probléma hogy CTRL+ALT+Del-lel nem indul el a feladatkezelő.Se máshogy.Aztse írja ki hogy letiltotta a rendszergazda.Nemtom mit kéne csinálni:( -
#14494 http://msdownload.netacademia.net/info.aspx?prid=1576 -
Madmano #14493 Szevasztok.Arra válaszoljatok,mitől tűnhet el a BOOT.INI-nevű fájl?Eddig még sosem jártam így.Ma használtam a gépet.Elindult minden gond nélkül.Aztán vmiért újraindítottam.Erre kidobja:"A BOOT.INI érvénytelen.A rendswzerbetőltés a C:\....segítségével történik.Tehát az XP elindult.Előtte semmit nem raktam fől,szedtem le.Egyedül a system32 drivers mappában a host fájl-t piszkáltam(írtam egy sort hozzá).Na,vélemény? -
#14492 Tudtok linket adni h honnan tudnám leszedni a windows installer 3.0át? Lehetőleg ne a microsofttól mer ott vizsgálni akarja a gépemet h eredeti-e. -
#14491 help pls!
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyő egyedűl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!
csökkentett mód bejön sztem vga kártya gond lehet, megpróbáltam drivert frissiteni de csökentettbe nem lehet -
#14490 cd -
#14489 A régi vinyón/gépen gd-ről bootoltam, F8, format, partició stb, most nem tudok -
#14488 Hogy lehetne formázni a "c"-t ha nincs flopim? sp2 prof sata -
fatr #14487 miért kéne ahhoz flopy?
-
#14486 Sziasztok
Hogy lehetne formázni a "c"-t ha nincs flopim? sp2 prof sata
-
#14485 na úgy néz ki jó lett...
ksözi a segítséget... -
#14484 persze, áramszünet vagy csak összeomlik a gép közben semmi sem biztos, de elvileg nem kellene sérülni semminek
kell elég sok szabad hely, hogy legyen hova átpakolni a cuccokat -
#14483 köszi -
#14482 tehát megvan az esélye amúyg, hogy bukok adatot? -
#14481 Partition Magic-el meg lehet oldani, nekem egyszer sikerült és nem veszett oda semmi -
#14480 fraps-al tudod felvenni ami a monitoron látszik -
#14479 adott a vinyómon egy 4 gigás partíció, ezen van a Win. megoldható-e, hogy valahogy ezt megnöveljem/a mértetét/, de úgy, hogy a vinyón lévő többi adat ne sérüljön? -
fatr #14478 nincs mit,máskor is -
kav5 #14477 fatr! köszi a segítséget, de formatáltam és utána jó lett... -
#14476 ha játszom pl a Colin Mcrae-el és szeretném felvenni azt ahogy vezetek az egyik pályán, akkor az melyik programmal lehetséges?
erőforrás lehetőségeim szűkösek: 2600Barton 512 DDR
előre is kösz... -
#14475 Regisztrációs adatbázis-szerkesztő (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) -> HKEY_CURRENT_USER\AppEvents (vagy annak megfelelő al-ágának) megkeresése -> azon jobb klikk -> Exportálás menüpont -> az elmentett file átvitele -> a .reg állományon dupla bal klikk -> Igen, telepíteni akarod -
#14474 Ha SP2-t (vagy tűzfalat...) használt volna, akkor nem ment volna fel ez az MSBlast nevű féregvírus.