Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.housecall.trendmicro.com
más hirtelen nem jut eszembe....nekem ez segített...na meg az újratelepítés ha ez nem ment...
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Ott tudod a telepítõ CD-rõl másolni/kitömöríteni az explorer.exe-t a Windows könyvtárba:
expand explorer.ex_ c:\windows\explorer.exe /y
Pet
Kaptam egy király kis vírust ami felül írta a C:\Windows\explorer.EXE fájlom és ha akármilyen mappát megnyitok akkor a nod32 kiírja hogy ez az elkalmazás indított el egy progit amit blokkol! Mit tudok csinálni a format c:-n kívül? én nem tom felülírni a fájlt egy fertõzetlen explorer.exe-vel! A víruskeresõk sem tudják belõle kiírtani! Lécci valaki!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mostanában (kb. 1 hete) bekapcsoláskor nem rögtön kezdi el betölteni a windowst, hanem vagy egy fekete képernyõ van olyan 1 percig vagy egy várjon felirat.
Ez az egyik napról a másikra történt úgy hogy semmit sem állítottam át, és nem turkáltam sem a biosban meg semmi ilyen problémásabb helyeken.
Mitõl lehet? És mit lehetne ezzel kezdeni?
Segítségetek elõre is köszönöm.
lehet erdemesebb lenne egy kormanyt vagy egy gamepadot venni, mint egy draga billentyut.
egyszoval nem tom, az enyem birja, es ez egy abszolut noname kinai 1000 forintos bill.
szerintem nyomd le az sp2 tuzfalat.
sp2 tuzfala is jo, ha be van kapcsolva.
de egy ZA még annál is jobb.
Fákjúal!
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
egyébként, hogyha kikapcsolod a tûzfalat, akkor le tudod törölni!
de asszem, hogyha elinditod, akkor ujra létrehozza.
'ezen fájlok miatt behal a winyóm egyfolytába és mindig ujra generálja ezeket a fájlokat, egyszerre 3at 4et is'
ezt hogy érted, hogy behal a winyod?
aztmondod neked is vannak ilyenek ?? pedig ez nagyonjo tûzfal <#szomoru1>#szomoru1>
lehet re-installálom :o
mondjuk amibõl tanulok jegyzet az pont a win 95 rõl meg 98rol ir, ugyhogy jol félrenézték..
Én ugy tudtam, hogy dos oprendszert használ az összes windoz (mert dos alapu), de önmagában nem oprendszer.
a futó progikat egyesével kapcsold ki, és minden egyes progi kikapcs után probáld meg letörölni!
sztem a tûzfalad csinálja egyébként. nekem leglábbis az Outpost tûzfal van, és az gyártja ezeket.
Egyébként mindenkinek ajánlom az itt elérhetõ Autoruns eszközt is. Hasonlít a HiJackThis-hez és a Startup Control Panel-hez, csak jobb. Pl. az induláskor betöltõdõ driver-eket is látni és ki lehet kapcsolgatni õket. 😊 Csak óvatosan használni!
start menüre kattintva a bal oldalnál nem írja ki nekem rendesen azt hogy sajátgép meg stb... csak ikon van... mit kéne tennem hogy kiírja rendesen? elõre is köszi
Ja és a scoll lock mire való, ugyanis azzal tudom bekapcsolni a bill. világítást, mondjuk az elöbbi HID hiba fontos lenne,,,Help!!